Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Laval - 30 maart

Laval – zaterdag 30 maart 2019 – Start 16.48 uur

Race 1: Prix du Haras d'Haufor

In deze Prix du Haras d'Haufor zal Bayokos Atout (8) een goede dag moeten hebben om weerstand te kunnen bieden aan de goede 6-jarigen Delloro Vedaquais (17), die goed overweg kan met Jean-Philippe Monclin en Drôle de Jet (11), winnaar van de Grand Prix de l'U.E.T. 2017, beiden kwamen dichtbij Chica de Joudes binnen en zijn serieuze kandidaten, zelfs als zij 25 meter moeten voorgeven, net als de goede Elite du Ruel (18), die alles heeft gegeven in Le Croise Laroche, en die we niet mogen onderschatten tegen de hengsten. Indien hij niet teveel terrein verliest in de beginfase heeft Cash du Rib (10) een kans om zich in de aankomst te mengen, net als Amiral du Buisson (12), die weer op de goede weg lijkt, en Voeland (16), die het als 10-jarige nog steeds goed doet. De wisselvallige El Diablo d'Aut (5) heeft al eerder goed gepresteerd met Eric Raffin en kan hier vooruitgang laten zien.

Plaats 1: Delloro Vedaquais (17)
Plaats 2: Bayokos Atout (8)
Plaats 3: Drole de Jet (11)
Plaats 4: Elite du Ruel (18)
Plaats 5: Cash du Rib (10)

 

Race 2: Prix du Haras du Grand Val

Nu zij hier alleen tegen merries loopt mag Egérie de Tramon (17) beschouwd worden als een solide basis in deze koers, want de nog niet veel verdiend hebbende Eve Venesi (1), die van kop af mag starten, lijkt geen al te grote marge te hebben, terwijl Ella de Baffais (18), die wisselvallig is, en Elena de Farchat (10), die op 1 maart hier positief opviel, mooi in de koers staan ingeschreven maar niet bekend staan om hun regelmaat. De elkaar vaak tegenkomende Etoilée Vrie (15), die weer gereden wordt door Franck Nivard, en Election Coquine (16) hoeven hun prestatie van 7 maart slechts te herhalen om een rol te spelen in de aankomst van deze Prix du Haras du Grand Val waar Excessive Well (4) in het eerste band een aanbeveling verdient want zij deed het begin deze maand uitstekend in La Capelle. Bij haar terugkeer op een linksom baan heeft Ever Blue (9) kans op een van de kleinere plaatsgelden.

Plaats 1: Egerie de Tramon (17)
Plaats 2: Eve Venesi (1)
Plaats 3: Ella de Baffais (18)
Plaats 4: Etoilee Vrie (15)
Plaats 5: Elena de Farchat (10)

 

Race 3: Prix du Haras du Plessis

Zelfs als de kansen van de 6-jarigen Dayan Winner (2), die goed overweg kan met deze leerling, Django des Charmes (6), die met ijzers loopt in tegenstelling tot zijn winst in Enghien, en Dudu du Noyer (5), voorheen een goed paard dat dit voorjaar weer beter lijkt te worden, in het oog springen denken wij dat Calicio Bello (9), die een uitstekende koers liep met zijn jonge leerling in Nantes, hen het leven zuur kan maken nu hij hier zonder ijzers loopt. Cyrus de Jade (4), die een taaie noot is om te kraken, Cyclope d'Ostal (14), die onze favoriet in Nantes met klein verschil versloeg, en Batum des Bruyères (10), die zich moedig verweerde in La Capelle aan het begin van deze maand, kunnen een mooie klassering behalen als zij een gunstig koersverloop krijgen. Verder kunnen we niets negatiefs zeggen over Câlin d'Havaroche (15).

Plaats 1: Calicio Bello (9)
Plaats 2: Dayan Winner (2)
Plaats 3: Django des Charmes (6)
Plaats 4: Cyrus de Jade (4)
Plaats 5: Dudu du Noyer (5)

 

Race 4: Prix du Haras du Dorat

Om door te gaan met haar goede reeks dient Ephèbe (13) vandaag in topvorm te zijn want de lokale Eclair d'Epona (11), die scherp is, en Elara Frazéenne (9), die terugkeer onder het zadel voor de stal van Sébastien Guarato, zullen lastig te verslaan zijn als zij van start tot finish de juiste gangen eronder houden. De zonder ijzers lopende Effet (12) kan snel de leiding nemen en kan dit ook lang volhouden, net als de trouwe Eclair Desbois (15), Emir de l'Esque (7), die debuteert voor zijn nieuwe stal (houd de quotering in de gaten), en Elixir Aldo (3), die de juiste balans lijkt te hebben hervonden na een verloren jaar 2018.

Plaats 1: Ephebe (13)
Plaats 2: Eclair d'Epona (11)
Plaats 3: Elara Frazeenne (9)
Plaats 4: Effet (12)
Plaats 5: Eclair Desbois (15)

 

Race 5: Prix du Haras de la Volue

Terug in de provincie zal Boderec (15) het op een baan als deze beter doen, en hij kan daarom voorblijven op Avatar des Près (8), die van kop af ver zou kunnen komen, terwijl Cadillac Gédé (12) een superstart zal moeten hebben want hij is aan kop aan de reling op zijn best. Ondanks dat hij teleurstelt sinds begin dit jaar kan Bel Avenir de Star (11) mogelijk toch verrassen in dit veld, tegenover Captain d'Ourville (4), snel maar erg kwetsbaar, terwijl Cathy de la Rouvre (2) en Audacieux Ludois (14), die vorig jaar goed presteerden, een hogere inschatting zouden hebben gehad als ze al een koers in de benen zouden hebben dit jaar. Voor Baby Black d'Erah (5) geldt eigenlijk hetzelfde.

Plaats 1: Boderec (15)
Plaats 2: Avatar des Pres (8)
Plaats 3: Cadillac Gede (12)
Plaats 4: Bel Avenir de Star (11)
Plaats 5: Captain d'Ourville (4)

 

Race 6: Prix du Haras d'Avireau

Het is hier lastig om een keuze te maken tussen Faarron de Viette (11), die tijd nodig heeft gehad om het juiste pad te vinden maar die een goed ouder paard kan worden, Frivolo Bello (3), die steeds mooie koersen uitzoekt en hier opnieuw kan schitteren, en Fribourg (12), die de juiste balans heeft gevonden net als enkele andere interessante deelnemers zoals Falfaust (10), First Haufor (1) en Fifty Winner (2), die als voordeel hebben dat zij onlangs nog op deze baan gestart zijn. Filou du Berger (9) en First de Montfort (6) kunnen profiteren van hun gestegen vorm om een rol te spelen, net als enkele anderen....

Plaats 1: Faarron de Viette (11)
Plaats 2: Frivolo Bello (3)
Plaats 3: Fribourg (12)
Plaats 4: Falfaust (10)
Plaats 5: First Haufor (1)

 

Race 7: Prix du Haras de Vaigues

We mogen veronderstellen dat Fils d'Haufor (16) op 7 maart is voorbereid op deze baan voor de koers van vandaag. Om die reden geven wij hem ons vertrouwen tegenover Fakir du Lupin (13), die snel naam zal maken in deze specialiteit, Fidelio du Loisir (8), die netjes won in Machecoul, en Full of Blue (2), die uitkomt voor een trainer die montépaarden perfect kan voorbereiden. Figov de la Cloue (18) heeft interessante dingen laten zien voor de sulky op rechtsom banen en probeert hier iets te presteren onder het zadel. De verdienstelijke Fée de Chahains (14), Faubourg (15) en Ficus d'Anjou (17) zullen profiteren van een eventueel falen van de favorieten om weer een prijs mee naar huis te nemen.

Plaats 1: Fils d'Haufor (16)
Plaats 2: Fakir du Lupin (13)
Plaats 3: Fidelio du Loisir (8)
Plaats 4: Full Of Blue (2)
Plaats 5: Figov de la Cloue (18)

 

Race 8: Prix du Haras de l'Audoirie

Gessie d'Urzy (8) zal in de provincie snel een koers kunnen winnen, net als Gringo de la Nade (11), die goed debuteerde in Pontchâteau, en wij adviseren u beiden goed in de gaten te houden in hun tweede start. Van de debutanten zijn Gang de Villeneuve (1) en Graine d'Urzy (4) mogelijke openbaringen. De ervaren Gang of New York (12) zal vooral gespeeld worden op zijn trainer. De nog te verbeteren Gibbs du Cap (9) verdient het om te worden opgenomen in deze selectie.  

Plaats 1: Gessie d'Urzy (8)
Plaats 2: Gringo de la Nade (11)
Plaats 3: Gang de Villeneuve (1)
Plaats 4: Graine d'Urzy (4)
Plaats 5: Gang Of New York (12)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.