Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Laval - 15 februari

Laval - zaterdag 15 februari 2020 - Start: 16:42

Race 1: Prix du Tertre

Fro (12) is de laatste maanden volwassen geworden en laat nu zien wat hij kan. Al zijn laatste prestaties zijn goed en bij deze mooie inschrijving kan hij weer een hoofdrol spelen. Falcao de Chenu (15) stelt zonder ijzers maar zelden teleur en kan weer voorin eindigen na zijn recente overwinning. Forban du Rib (9) hoeft vandaag geen meters voor te geven en heeft een mooi plaatsgeld in zicht. Filou d'Anjou (14) doet het goed in beide disciplines en wordt niet voor niets gereden door een toprijder. Fantachillu (13) verloor al zijn kansen bij de start in Bordeaux, maar kan zich hier herstellen als hij goed van start gaat. De laatbloeier Ficimer (3) liep een goed heroptreden in Machecoul en heeft dit jaar nog winsom in te halen. De sterke Fakir de la Roche (7) kan hier ook een rol spelen.

Plaats 1: Fro (12)
Plaats 2: Falcao de Chenu (15)
Plaats 3: Forban du Rib (9)
Plaats 4: Filou d’Anjou (14)

 

Race 2: Prix du Val de Bootz

Etonique (7) liep een opvallende koers de laatste keer op Vincennes en nu zij zonder ijzers loopt kan zij actief meedoen in de strijd om de overwinning. Ook Estrella Jyl (4) viel de laatste tijd op Vincennes niet tegen, zij loopt hier met ijzers maar treft het een stuk lichter dan normaal. Etoile Kily (13) en Election Coquine (10) werden 4e en 6e in een sterk veld in Parijs en hebben beiden kans op een mooi plaatsgeld. Dornella de Janzé (11) is de laatste tijd weinig gestart maar laat een stijgende vorm zien, zij was al eerder succesvol op deze baan. Na haar goede 2e plaats in Angers staat Divine du Sud (16) nu wel erg mooi ingeschreven. Estocade Bleue (15) stelde ernstig teleur op Vincennes maar op papier kan zij hier een rol spelen

Plaats 1: Etonique (7)
Plaats 2: Estrella Jyl (4)
Plaats 3: Etoile Kily (13)
Plaats 4: Election Coquine (10)

 

Race 3: Prix d’Avesnieres

Na een mooi seizoen 2019 heeft Diamond Charm (1) even rust gehad en hij kan dit jaar nog verder zijn winsom opvijzelen. Nu hij direct zonder ijzers loopt kan hij vandaag al weer winnen als zijn rijder voldoende gemotiveerd is. De tegenstand wordt aangevoerd door paarden van Bjorn Goop te weten Say That Again (14), die het goed doet in deze klasse, Furious Francis (11), alhoewel die twee zware koersen op Vincennes in de benen heeft, en Juvels Boy (2), die de laatste keer teleurstelde maar daarvoor goede vorm toonde. De in zijn eerste twee starts in Frankrijk rustig gebrachte Västerbo Exact (8) dient ons gerust te stellen, maar wij denken dat hij in dit veld een rol kan spelen. Charmante Fierté (3) is in een twijfelachtige vorm, maar op papier kan zij erbij zijn, zeker nu zij zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Diamond Charm (1)
Plaats 2: Say That Again (14)
Plaats 3: Furious Francis (11)
Plaats 4: Juvels Boy (2)

 

Race 4: Prix du Vieux Laval

De laatbloeier Fée Fouteau (2) lijkt volwassen te zijn geworden en liep twee uitstekende koersen. Zij heeft nog winsom in te halen en in dit veld kan zij zomaar winnen. Na haar 2e plaats achter onze favoriete vorige maand in Pontchâteau bevestigde Fidji From (7) haar vorm in Cagnes, zij kan er opnieuw dicht bij zijn. First Lady Bleue (11) stelde teleur op Vincennes, maar daarvoor deed zij het prima in de provincie en zij krijgt weer ons vertrouwen. Bij haar terugkeer op de baan van haar laatste overwinning kan Furieuse Purple (9) het ook goed doen, zelfs met ijzers. Fille d'Amour (12) heeft even rust gehad na haar goede prestaties aan het begin van de winter op Vincennes en kan voor een verrassing zorgen. Pas op voor Fleur de Virmont (10), die nog reserves had toen zij de laatste keer van de benen ging.

Plaats 1: Fee Fouteau (2)
Plaats 2: Fidji From (7)
Plaats 3: First Lady Bleue (11)
Plaats 4: Furieuse Purple (9)

 

Race 5: Prix du Haut-Rocher

El Loco (13) werd knap 2e op Vincennes en kan bij deze ideale inschrijving weer eens winnen, hij is deze winter nog niet vaak gestart. Na zijn 3e plaats on een sterk veld op Vincennes in zijn voorlaatste start keert Epicure (12) terug op de baan waar hij al succesvol was, en daarom krijgt hij hier ons vertrouwen. Elegant Farcap (9) presteerde niet opvallend in Parijs deze winter maar hij liet onlangs een lichte vormstijging zien en kan in een veld als dit een rol spelen. Doranic Fouteau (1) liep al 1'14"5 op deze baan en zonder ijzers is hij een leuke outsider, net als Don Josco (2), die riskant is maar snel genoeg om te verrassen als hij een goede dag heeft, Equin d'Avril (16), die in beide disciplines uit de voeten kan en die na een heroptreden zonder ijzers loopt, en Elixir du Bocage (11), die na lange afwezigheid nog veel winsom in te halen heeft.

Plaats 1: El Loco (13)
Plaats 2: Epicure (12)
Plaats 3: Elegant Farcap (9)
Plaats 4: Doranic Fouteau (1)

 

Race 6: Prix Un Fauteuil Electrique Pour Regis

De door Jean Michel Bazire voorzichtig gebrachte Glamour du Pont (3) liep een opvallend goede rentreekoers in Pornichet, waar hij prima finishte, en met deze lage winsom kan hij een mooi seizoen tegemoet zien en wellicht vandaag al winnen. Hij krijgt hier te maken met Gagnant (8), een laatbloeier die per start nog verbetert en wiens recente 2e plaats in Mauquenchy hier grote verwachtingen schept. Gentleman Golfeur (13) deed sinds zijn debuut niets verkeerd en hij kan hier weer voorin meedoen. Gaucho Nonantais (5) liep de laatste keer beter dan de klassering doet vermoeden en hij zal er binnenkort weer bij kunnen zijn. Giorgio d'Eva (12) deed het prima bij zijn eerste start zonder ijzers (3e) en kan zich opnieuw plaatsen. Guersling Orange (11) liet vorig jaar al talent zien en won op deze baan bij zijn heroptreden.

Plaats 1: Glamour du Pont (3)
Plaats 2: Gagnant (8)
Plaats 3: Gentleman Golfeur (13)
Plaats 4: Gaucho Nonantais (5)

 

Race 7: Prix du Bourg-Hersent

Calypso d'Harcouel (18) heeft met deze winsom niet veel marge meer maar in dit veld treft zij zonder ijzers een mooie gelegenheid om weer eens te winnen. De voor de sulky goed presterende Cavalino Sacha (12) toonde zijn vorm in sterke velden en dient bij zijn terugkeer onder het zadel in de gaten gehouden te worden. Divine Folie (15) blinkt niet uit in regelmatigheid maar op papier heeft zij een eerste kans. Baxter Street (7) keert terug van rust, maar loopt direct zonder ijzers. Duc Quick (8) boekte een kleine vormstijging en was al succesvol op deze baan. Na haar 3e plaats in een sterk veld in Angers is Calife de Romaz (6) een interessante outsider, net als Cocoon Age (9), die terugkeert in een klasse die haar goed past. Cosmopolite Seven (10) loopt na twee rentreekoersen zonder ijzers, let op hem.

Plaats 1: Calypso d’Harcouel (18)
Plaats 2: Cavalino Sacha (12)
Plaats 3: Divine Folie (15)
Plaats 4: Baxter Street (7)

 

Race 8: Prix de la Croix des Landes

Na zijn debuutkoers in november op Vincennes, waar hij met het zicht op een klassering van de benen ging in een sterk veld, is Hadès de Sucé (3) gecastreerd en hij is bij zijn terugkeer op de baan een interessante favoriet. Na een goede 3e plaats de vorige maand bij zijn debuut trof Highest Star (11) te zware tegenstand in Parijs, hij krijgt weer ons vertrouwen. Hakim des Champs (14) dient nog het een en ander bij te leren maar hij liet bij zijn 3e plaats in Argentan veel talent zien. De kleine Hopeness (8) debuteerde prima en zal zich thuis voelen op de kortere afstand. Heraklion Desbois (13) had de laatste keer lang uitzicht op een goede klassering en kan zijn progressie hier bevestigen. Habana Bond (10) liep vorig jaar een goede debuutkoers maar was vervolgens tweemaal foutief, zij keert terug na rust en kan een rol spelen.

Plaats 1: Hades de Suce (3)
Plaats 2: Highest Star (11)
Plaats 3: Hakim des Champs (14)
Plaats 4: Hopeness (8)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.