Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Le Croisé Laroche - 13 april

Le Croisé Laroche - zaterdag 13 april - Start: 16:42

Race 1: Prix Hippokertour

Na twee bemoedigende derde plaatsen zou Clovis Montaval (1) hier een kans moeten hebben om mee te doen voor de zege ten opzichte van Carnaval du Vivier (16), die in soortgelijke velden al goede prestaties heeft geleverd, al was hij nog nooit actief op deze baan, maar ook ten opzichte van Bellagio Monoï (5), die wel een goede dag dient te hebben om een rol te kunnen spelen, Dioclès (3), die weer ons vertrouwen verdient (hij was de laatste keer ongelukkig), Bonefish Life (8), die in al zijn koersen presteert (vandaag zonder achterijzers), en Cador de Babel (13) (alles of niets!). Cash de Faël (7), onlangs winnaar, en Crazy Criscani (4), die voor de gelegenheid zonder ijzers aantreedt, completeren onze keuze.

Plaats 1: Clovis Montaval (1)
Plaats 2: Carnaval du Vivier (16)
Plaats 3: Bellagio Monoi (5)
Plaats 4: Diocles (3)
Plaats 5: Bonefish Life (8)

 

Race 2: Prix Rolling d'Heripre

De 6-jarige maar nog als nieuw zijnde Dry Land (5) heeft als voordeel dat zij aan de kop mag beginnen en daarmee lijkt zij in deze categorie een serieuze kandidate voor de overwinning tegenover de van een prima eindschot voorziene Donna de Karmel (14), die de laatste tijd alleen maar goede prestaties neerzet (en vandaag zonder ijzers loopt), maar ook tegenover Dino Volo (16), die het mooist staat ingeschreven qua winsom, en Dorian de Souvigné (15), die onlangs een sterke vormstijging liet zien met een 3e plaats en waarvan wij nu een bevestiging verwachten. Achter dit sterke kwartet zijn Diamant du Nil (10), die zeker beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien (pas op voor hem), Djina de Pillière (12), die altijd haar best doet, Danika des Forêts (9), hier zonder achterijzers bij een ideale inschrijving aan de kop, en Dorestan (1), die in een optimale conditie aan de start verschijnt, bij voorbaat nog niet verslagen, op zijn minst voor een plaats.

Plaats 1: Dry Land (5)
Plaats 2: Donna de Karmel (14)
Plaats 3: Dino Volo (16)
Plaats 4: Dorian de Souvigne (15)
Plaats 5: Diamant du Nil (10)

 

Race 3: Prix Un Mec d'Heripre

Na een uitstekend seizoendebuut (2e) heeft Elue du Gade (3) een prachtig startnummer achter de auto geloot in het eerste gelid en zij zal daarmee proberen de hoogste trede van het podium te behalen. Om daarin te slagen zal zij af moeten rekenen met vooral Elvera (10), die op de goede weg lijkt dit jaar, maar ook met Elégante River (7), die uit de in topvorm verkerende stal van Sébastien Guarato komt en die hier zal proberen een tweede zege op rij te behalen, Emeraude Vébé (4), die een mooi eindschot in de benen heeft, en Enola (1), die op basis van haar beste vorm een rol zou moeten kunnen spelen in dit veld. Elvire du Rocher (6), die een hoopgevende 3e plaats behaalde, en Edwina (13), die op voorhand de beste kans van de paarden uit het tweede gelid lijkt te hebben, komen hierna.

Plaats 1: Elue du Gade (3)
Plaats 2: Elvera (10)
Plaats 3: Elegante River (7)
Plaats 4: Emeraude Vebe (4)
Plaats 5: Enola (1)

 

Race 4: Prix de la Marque

Djena de Nappes (9) doet het doorgaans erg goed onder het zadel en won haar laatste koers overtuigend, we geven haar hier weer een eerste kans. Diego des Rois (4) presteert goed op deze baan en zijn laatste 2e plaats geeft aan dat hij weer in vorm is gekomen. Voor Dozule Gitan (10) geldt eigenlijk hetzelfde, hij won zelfs zijn laatste koers en is hier weer kansrijk. Duc de Larre (3) deed het op 25 februari goed op deze baan en hij keert terug in de discipline van zijn voorkeur. Cigale d'Arry (13) keert terug van rust maar kan op haar oude vorm meedoen voor een plaatsgeld net als Darcy de Touchyvon (11), die zijn voorlaatste koers overtuigend won en hier steun heeft van een goede jockey.   

Plaats 1: Djena de Nappes (9)
Plaats 2: Diego des Rois (4)
Plaats 3: Dozule Gitan (10)
Plaats 4: Duc de Larre (3)
Plaats 5: Cigale d'Arry (13)

 

Race 5: Prix Valbert de Waldam

We nemen een gok door als favoriet een keuze te maken voor Frichti (7), die vooral in zijn voorlaatste start goed beviel en nu zonder achterijzers een voorname rol kan gaan spelen. De strijd is op voorhand echter nog lang niet beslist want Fuego du Chene (3) is momenteel in topvorm en heeft een mooi nummer achter de auto geloot. Fingalo (6) deed het eerder goed in Mons en hij won zijn laatste start op deze baan, hij kan dit hier bevestigen. Flashback Syga (4) presteerde de laatste tijd onopvallend maar is hier zonder ijzers wellicht in staat om verbetering te laten zien. Frimeur du Start (13) heeft geen goed startnummer maar op een goede dag zou hij een rol kunnen spelen. Figaro Malin (11) is erg trouw en zal zeker weer meedoen voor een plaatsgeld.   

Plaats 1: Frichti (7)
Plaats 2: Fuego du Chene (3)
Plaats 3: Fingalo (6)
Plaats 4: Flashback Syga (4)
Plaats 5: Frimeur du Start (13)

 

Race 6: Prix du Souchez

Etre du Pont (8) heeft een goede rentreekoers gelopen en verschijnt nu zonder achterijzers aan de start. Op haar klasse zou zij hier een voorname rol kunnen spelen, al moet zij erg op haar hoede zijn voor Espio de Vandel (9), die terugkeert in dit genre na een nette voorbereidingskoers voor de sulky. Esprit de Fael (10) staat hier mooi ingeschreven en kan met Hanna Huygens een belangrijke rol voor een podiumplaats spelen. Elfe du Chatault (2) heeft de steun van Leo Abrivard bij haar debuut onder het zadel en zou kunnen verrassen. Estupendo (1) is de minst verdienende in dit veld maar zeker niet de minst getalenteerde. Escape de Houelle (7) verbetert momenteel weer per start en zij kan in dit niet al te sterke veld meedoen voor een plaats. 

Plaats 1: Etre du Pont (8)
Plaats 2: Espio de Vandel (9)
Plaats 3: Esprit de Fael (10)
Plaats 4: Elfe du Chatault (2)
Plaats 5: Estupendo (1)

 

Race 7: Prix de la Scarpe

Foliepolis (2) is in prima vorm en heeft hier een prachtig startnummer geloot, zij kan daarmee een voorname rol spelen. Tegenstand zal komen van Feinte (4), die even rust heeft gehad na haar succesvolle winter in Cagnes en die hier een podiumplaats in het zicht heeft, evenals Fiction Haufor (12), die weliswaar uit de tweede startrij moet vertrekken en ook nogal eens een fout wil maken. Indien zij vlak is kan zij een grote rol gaan spelen. Furakie (16) loopt zonder achterijzers na een rentreekoers en is op haar oude vorm een kanshebber voor een plaats voorin de aankomst, net als Fix It Fass (15), die in La Capelle een fraaie zege boekte over deze afstand. Frise Pont Vautier (7) boekte haar enige zege op deze baan en verbeterde ook hier in haar laatste start haar record, zij kan een rol spelen in de eindfase.

Plaats 1: Foliepolis (2)
Plaats 2: Feinte (4)
Plaats 3: Fiction Haufor (12)
Plaats 4: Furakie (16)
Plaats 5: Fix It Fass (15)

 

Race 8: Prix de la Deule

De in zijn debuutkoers op 30 maart op Laval een uitstekende indruk makende Gang de Villeneuve (10) kwam die dag geen oppositie tegen en won zoals hij wilde. Hij zal kunnen voortgaan op de ingeslagen weg en dan ligt een tweede opeenvolgende zege binnen handbereik. Hij moet echter wel rekening houden met enkele interessante tegenstanders zoals Gainful Délo (4) en Généreux Castelets (7), die beide ook hun eerste koers wonnen en niet onderschat mogen worden, net als Gavroche Star (2), die we niet te snel mogen weglaten, Grand Cru Lorrain (3), en Graffiti Jiel (8), waarvan we met recht een goede prestatie mogen verwachten.

Plaats 1: Gang de Villeneuve (10)
Plaats 2: Gainful Delo (4)
Plaats 3: Genereux Castelets (7)
Plaats 4: Gavroche Star (2)
Plaats 5: Grand Cru Lorrain (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.