Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Le Croise-laroche - 18 september

Le Croise Laroche  – woensdag 18 september 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix de Roubaix

Waar de Grand Prix de la Fédération Régionale du Nord slecht een klein aantal starters kent heeft deze Prix de Roubaix maar liefst 16 deelnemers, en de 6-jarigen lijken hier de beste papieren te hebben. Dascalia (6) hoeft maar even de grens over te steken en vindt hier een mooie gelegenheid om haar tegenvallende prestatie in de Prix Adelinda te doen vergeten, en in handen van de toekomstige rijderskampioen kan zij zich herstellen. Haar leeftijdgenoten Dandy de Godrel (2), die in vorm is gebleven na zijn winst in Graignes, Darlington Park (16), die geen last zal hebben van zijn matige startnummer want hij houdt van een koers op wachten, en Défi Pierji (8), die zeer regelmatig presteert alhoewel hij hier niet al teveel marge heeft, hebben eveneens gerechtvaardigde ambities in dit veld. De lokale vertegenwoordiger in dit veld, Bellagio Monoï (15), heeft evenveel taaiheid als karakter en als hij zijn voorlaatste prestatie in La Capelle niet herhaalt (uitgeschakeld) lijkt hij in staat om een rol te spelen, net als Panoramic (14), die echter wel een koers op maat zal moeten hebben. Best Match (7) is een trouwe dienaar die zijn vorm bewees in de hoofdstad in een sterk veld en hij kan op zijn moed een 4e of 5e plaats behalen, net als de onvermoeibare Abercrombis (5), die zichzelf vaak overtreft als hij snel in de voorhoede te vinden is.

Plaats 1: Dascalia (6)
Plaats 2: Dandy de Godrel (2)
Plaats 3: Darlington Park (16)
Plaats 4: Defi Pierji (8)
Plaats 5: Bellagio Monoi (15)

 

Race 2: Prix Grand Lille TV

Zelfs tegen Bogden (11), die vaak goedbetaalde uitstapjes naar Frankrijk maakt, Créole d'Avignère (9) en Cazaubon Dairpet (5), die het goed doen in amateurkoersen, en de waardevolle Carrera du Closet (3), die hier haar favoriete rijder treft, geven wij een voorkeur in dit veld aan de veteraan Aristo de Chanjac (1), die zonder ijzers loopt en gereden wordt door een zeer ervaren amateurrijder in een poging een gooi te doen naar de overwinning. Voor de plaatsen kunnen met een gunstig koersverloop Bob du Rib (13), die de laatste tijd teleurstelt, en Bella Street (2), op basis van haar voorlaatste start, wellicht partij bieden aan de voornoemde paarden.

Plaats 1: Aristo de Chanjac (1)
Plaats 2: Bogden (11)
Plaats 3: Creole d'Avignere (9)
Plaats 4: Cazaubon Dairpet (5)
Plaats 5: Carrera du Closet (3)

 

Race 3: Grand Prix de la Federation Regionale du Nord

De mooiste van de dag... Dankzij zijn mooie startnummer zal Bold Eagle (2) snel in de voorhoede te vinden zijn en daardoor kan hij weerstand bieden aan Team Bazire, die twee kanspaarden in de strijd heeft met Looking Superb (8), die altijd meedoet voor de prijzen, en Bel Avis (4), die niet vaak vlekkeloos draaft, maar die hier geduchte tegenstanders zijn. De tweede vertegenwoordiger van Sébastien Guarato, Tony Gio (3), mag ambities hebben voor een podiumplaats.

Plaats 1: Bold Eagle (2)
Plaats 2: Looking Superb (8)
Plaats 3: Bel Avis (4)
Plaats 4: Tony Gio (3)

 

Race 4: Prix du Croise Laroche

In deze Prix du Croisé-Laroche kunnen we een pittige strijd verwachten want Brooks (16), die bij de start attent zal moeten zijn, Bastingage (12), die vaak het paard om te onthouden is, en Bonefish Life (10), die we meenemen op zijn betere prestaties, lijken in staat om partij te bieden aan de 7-jarigen Cats de la Ferme (13), gestuurd door Franck Nivard, Cartel (4) en Casper Bass (5), die in grote vorm zijn en hier gunstige condities treffen, maar die niet veel marge hebben op deze baan, en Crazy Criscani (14), voor wie alles afhangt van het koersverloop. De regionale Bandit du Houlet (9), die de laatste tijd uitstekend presteert, en Capital Majyc (11), die qua winsom nog wat in te halen heeft, zouden niemand verbazen met een plaats in de aankomst.

Plaats 1: Brooks (16)
Plaats 2: Bastingage (12)
Plaats 3: Cats de la Ferme (13)
Plaats 4: Bonefish Life (10)
Plaats 5: Cartel (4)

 

Race 5: Prix d'Amiens

Feel Good Desbois (13), die weer ons vertrouwen krijgt, Face Time (4), die zwakke benen heeft, Forum de Tillard (7), die een veelbelovende koers liep in de hoofdstad, en Forrest d'Arc (14), in zijn omgeving, dienen van nabij gevolgd te worden in deze draverij voor 4-jarigen waarin de uitstekende Flash de Vouède (2) wellicht nog iets tekort komt voor de overwinning (of niet.....). De deze zomer teleurstellende Franklin (11) mag niet te snel worden weggelaten en komt in een tweede lijn, voor Fakir Stardust (10), die de afgelopen winter in Parijs zijn kunnen liet zien, en Fine de Castelle (8), die het slecht getroffen heeft met nummer 8 achter de startauto.

Plaats 1: Feel Good Desbois (13)
Plaats 2: Face Time (4)
Plaats 3: Forum de Tillard (7)
Plaats 4: Forrest d'Arc (14)
Plaats 5: Flash de Vouede (2)

 

Race 6: Prix de Tourcoing

Wij verwachten dat Go For the Gold (2), na een heroptreden in Lisieux, en Gunnar Suédois (1), die nog winsom in kan halen, niet ingeschreven zijn om even de benen te strekken, in tegenstelling tot de meerderheid van dit veld met uitzondering van Good Morning (11), die veel beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien en die hier een mooie kans treft om zijn talent te laten zien. Achter deze paarden kunnen Gladys des Plaines (9), met Eric Raffin aan het roer, Gentleman du Mirel (4) of Giorgio Perrine (6), die als voordeel hebben dat zij deze zomer gelopen hebben, een gooi doen naar de plaatsgelden.

Plaats 1: Good Morning (11)
Plaats 2: Go For The Gold (2)
Plaats 3: Gunnar Suedois (1)
Plaats 4: Gladys des Plaines (9)
Plaats 5: Gentleman du Mirel (4)

 

Race 7: Prix Rent-A-Car

De Europeanen Vivo Per Lei (13), die in dezelfde staat als in Angers aan de start komt, Digital Connection (14), die positief opviel in Laval, Terrible GSO (2), die even rust had na een druk voorjaar, en Sahara One (7), na een goedbetaald heroptreden in Jagersrö, zullen proberen het uit te vechten in deze koers waarin Deep Impact (5), die een overwinning verdient, en Dame de Bellouet (11), die het erg goed doet voor de sulky, de Franse belangen dienen te verdedigen. En welke rol gaat Aristo (10) vandaag spelen?

Plaats 1: Vivo Per Lei (13)
Plaats 2: Digital Connection (14)
Plaats 3: Deep Impact (5)
Plaats 4: Terrible GSO (2)
Plaats 5: Sahara One (7)

 

Race 8: Prix Moet et Chandon

Elencio (10) treft hier een mooie kans op een hoge klassering, al moet hij zien af te rekenen met Enzo Dhelpa (1), die voor deze mooie inschrijving de verre reis naar het noorden maakt, Elan du Rocher (11), die vaker niet dan wel aan de verwachtingen voldoet, de uit vorm lijkende Express Lady (5), die al wel een koers won op deze baan maar die zeer wisselvallig blijft, en Echo Jiel (13), die alle types koersverloop aankan, maar die steeds minder ruimte tot verbetering lijkt te hebben. Achter deze paarden zien we Daktari de Joudes (3), die weer terug is en de nodige aanhang zal hebben, Everest de Blary (6), die minder gemotiveerd zal zijn dan op 17 juni jongstleden, en Emencourt Bléquin (12), die een plaats beliep in de Grand Prix du Nord des 4 ans, maar die deze prestatie daarna niet kon bevestigen.

Plaats 1: Elencio (10)
Plaats 2: Enzo Dhelpa (1)
Plaats 3: Elan du Rocher (11)
Plaats 4: Express Lady (5)
Plaats 5: Echo Jiel (13)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.