Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Le Croisé Laroche - 31 oktober

Le Croisé Laroche –  donderdag 31 oktober 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix de Sainghin en Weppes

We nemen een gok met Danyla de Brion (3), die weliswaar vijf uitschakelingen achter haar naam heeft staan maar die de snelheid heeft om hier te verrassen. Met haar trainer zelf op de sulky kan zij na twee heroptredens hier weer haar ware gezicht laten zien. Alles of niets! Mocht zij opnieuw falen dan zijn er goede kansen voor Deesse Montrami (4), die er altijd bij is en ook op Vincennes steeds in de prijzen is. Met Franck Nivard is zij kansrijk in dit veld. Cara Juela (6) is weer terug op het nest bij Gabriel Angel Pou Pou en haar laatste zege toont haar uitstekende vorm. D'Elle de Marions (11) werd hier afgelopen maandag nog sterk 2e en kan zich weer plaatsen, al treft zij het nu wat zwaarder. Hierachter zijn er kansen voor Doris Jenilou (2), die we zonder ijzers en met haar trainer scherp in de gaten moeten houden, en voor Diva d'Ouville (14), die in prima vorm steekt maar het niet getroffen heeft met haar startnummer.

Plaats 1: Danyla de Brion (3)
Plaats 2: Deesse Montrami (4)
Plaats 3: Cara Juela (6)
Plaats 4: D'Elle de Marions (11)
Plaats 5: Doris Jenilou (2)

 

Race 2: Prix de la Bassee

Good Morning (10) is komende en staat er qua winsom mooi in, met Franck Nivard zal hij een actieve rol kunnen spelen voor de zege. Grand Art (11) moet veel meters geven maar met Matthieu Abrivard zal hij aanvallende ambities hebben, met een goed koersverloop doet hij mee voor het podium. Gold du Metz (7) stijgt in categorie maar met 3 zeges en 2 tweede plaatsen in zijn laatste vijf starts kan hij hier voorin meedoen. Glinda (5) lijkt de sterkste deelnemer uit het eerste band, wellicht kan zij haar startvoorgift uitbuiten. Guerrier Royal (12) is veruit de meest winnende maar ook hij moet helemaal achteraan beginnen. Giorgio Perrine (9) is ook kansrijk voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Good Morning (10)
Plaats 2: Grand Art (11)
Plaats 3: Gold du Metz (7)
Plaats 4: Glinda (5)
Plaats 5: Guerrier Royal (12)

 

Race 3: Prix de Hellemmes

Donuts Deladou (4) treft hier een mooie kans om na een aantal goede plaatsgelden weer eens te winnen. Hij zal dan moeten afrekenen met Chocolat du Bourg (3), die in vorm is maar vooral uitblinkt op de kortere afstanden, en Dona Viva (2), die in vorm is maar al meerdere hoge klasseringen verloor aan de groene tafel vanwege haar gangen in de laatste meters. Bientot Jenilou (7) doet mee voor de plaatsen, samen met de uit het tweede gelid komende Delmonica (15) en Denicheur du Vif (13), die met ijzers loopt in tegenstelling tot zijn goede prestaties van de laatste tijd. Dame Denfert (8) zou kunnen verrassen in dit veld.

Plaats 1: Donuts Deladou (4)
Plaats 2: Chocolat du Bourg (3)
Plaats 3: Dona Viva (2)
Plaats 4: Bientot Jenilou (7)
Plaats 5: Delmonica (15)

 

Race 4: Grand Prix du Nord des 5 Ans

Ekiango de Nile (11) is de klasbak van deze koers en ondanks de 25 meter voorgift moet hij deze koers kunnen winnen. Hij zal de achtervolging moeten inzetten op enkele paarden die zich niet bij voorbaat gewonnen zullen geven zoals Eldorado Royal (9), die na drie voorbereidingskoersen met ijzers nu met een “pilote” zonder achterijzers start, en Envoutante de Kacy (10), die perfect staat ingeschreven in het eerste band en die haar laatste start op deze baan in maart won. Voor de plaatsen zijn er kansen voor Easy des Flics (7), die in zijn laatste drie starts veel indruk maakte, en voor Eva du Campdos (4), die niet al te lang geleden drie zeges op rij behaalde. In handen van Franck Ouvrie zou Emencourt Blequin (8) hier zonder ijzers kunnen verrassen met een podiumplaats.

Plaats 1: Ekiango de Nile (11)
Plaats 2: Eldorado Royal (9)
Plaats 3: Envoutante de Kacy (10)
Plaats 4: Easy des Flics (7)
Plaats 5: Eva du Campdos (4)

 

Race 5: Prix de Frelinghien

Cartel (5) is in topvorm en treft hier zonder ijzers een mooie kans om weer eens te winnen. De tegenstand is niet mals met paarden als Dream Together (7), die ook in uitstekende vorm verkeert, en Duc de Laissard (2), die prachtige prestaties neerzet maar die vooral in amateurkoersen uitblinkt. Diablo des Forets (8) is zonder ijzers gevaarlijk als hij zijn vorm van een tijdje terug kan laten zien. Destin de Star (12) loopt hier na een rentreekoers nu met Franck Nivard en zonder ijzers, hij zal proberen zich te plaatsen. Hierachter zien wij kansen voor Dilf de Chamant (9), die wisselvallig is maar op een goede dag een rol kan spelen in dit veld.

Plaats 1: Cartel (5)
Plaats 2: Dream Together (7)
Plaats 3: Duc de Laissard (2)
Plaats 4: Diablo des Forets (8)
Plaats 5: Destin de Star (12)

 

Race 6: Prix de Lesquin

Enkele goede 4-jarige merries die doorgaans in de provincie opereren kruisen hier de degens. Voor de overwinning kunnen we een strijd verwachten tussen Full Size (8), die haar laatste twee starts wist te winnen en hier zonder ijzers loopt, Furakie (7), die een veld als dit aankan maar dan wel foutloos dient te blijven, en Fleche Etoile (14), die zelfs vanuit het tweede gelid gevaarlijk is. Ook zijn er serieuze kansen voor Felixia Sautreuil (1), die zonder ijzers loopt en in goede doen is, en Fontana Piper (9), die vaak niet voldoet aan de verwachtingen maar die met Franck Nivard niet onderschat mag worden. Tenslotte kan ook Favorite Darling (15) zich ondanks haar slechte startpositie mengen in de strijd om de plaatsen.

Plaats 1: Full Size (8)
Plaats 2: Furakie (7)
Plaats 3: Fleche Etoile (14)
Plaats 4: Felixia Sautreuil (1)
Plaats 5: Fontana Piper (9)

 

Race 7: Prix de Lomme

Ecosse Bleue (16) is in absolute topvorm en met deze mooie inschrijving heeft zij in dit veld niet echt veel te duchten. De gevaarlijkste tegenstander is de snelle maar wisselvallige Etoile de Beaumee (12), die buiten de fouten onze favoriete partij zou kunnen bieden. Hierachter kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Esquive Club (14), die eerder dit jaar twee zeges achter elkaar boekte in deze discipline, Etoile de Jiel (13), die uit een stal komt die vaak schittert in het bereden genre, en Emeraude Jiji (11), die hier eind september bij haar debuut onder het zadel een knappe 2e plaats behaalde. Extra Jet (9) deed het in Reims netjes bij haar montédebuut met een 4e plaats en kan verder verbeterd zijn.

Plaats 1: Ecosse Bleue (16)
Plaats 2: Etoile de Beaumee (12)
Plaats 3: Esquive Club (14)
Plaats 4: Etoile de Jiel (13)
Plaats 5: Emeraude Jiji (11)

 

Race 8: Prix de Lezennes

Gordon Mijack (8) heeft wel voor hetere vuren gestaan en moet dit veld zijn wil kunnen opleggen. Griotte du Vif (3) verdient een aanbeveling op basis van haar snelle 5e plaats eind september op deze baan. Grace du Digeon (2) won tweemaal in vijf starts en kan nog verder verbeteren, zij heeft een prachtig startnummer. Give Me Time (5) zag een mooie reeks onderbroken door een galoppade maar in handen van Franck Nivard is herstel en dus een hoge klassering zeker mogelijk. Voor de plaatsen kunnen we verder nog kijken naar Gangster Squad (12), die zijn loopbaan begon met een zege, en Great One (14), die in handen van Danny Brouwer mag proberen weer eens dravend over de finish te komen. Voor beiden hoeft het tweede gelid niet echt een nadeel te zijn.

Plaats 1: Gordon Mijack (8)
Plaats 2: Griotte du Vif (3)
Plaats 3: Grace du Digeon (2)
Plaats 4: Give Me Time (5)
Plaats 5: Gangster Squad (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.