Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Le Croisé Laroche - 15 november

Le Croise Laroche – vrijdag 15 november 2019 - Start 16.23 uur

Race 1: Prix de Quesnoy-sur-Deule

De vierjarigen openen het bal in Lille met in deze eerste draverij Fronsac de Bomo (12), die de laatste keren niet echt een passend koersverloop kreeg en die hier weer eens kan winnen ondanks zijn startplaats in het tweede gelid. Hij zal daarvoor moeten afrekenen met Fuego Maza (3), die een nuttig heroptreden deed met het oog op deze koers waar hij zonder ijzers loopt, terwijl ook Folie Darling (16) zonder ijzers loopt na haar terugkeer in de baan, zij kan het in handen van Jean-Charles Piton goed doen. First Well (1) is in vorm en komt in beeld voor de plaatsen samen met Fluency (2), die weer ons vertrouwen krijgt op basis van haar voorlaatste prestatie op deze baan, en Fortuna Phyt’s (10), die won in Wolvega maar die het ook in Frankrijk al goed deed. Fanjo des Prés (4), in vorm, completeert onze keuze met Fighter Céhère (6), die het momenteel goed doet.

Plaats 1: Fronsac de Bomo (12)
Plaats 2: Fuego Maza (3)
Plaats 3: Folie Darling (16)
Plaats 4: First Well (1)
Plaats 5: Fluency (2)

 

Race 2: Prix des Houplines

Een draverij onder het zadel waarin de beste kansen zijn voor Déesse de Foot (15), die na een heroptreden nu zonder achterijzers loopt en hier een voorname rol kan spelen. Zij zal moeten afrekenen met Blue Girl du Fer (16), die onlangs 3e werd in La Capelle in een sterker veld dan dit en die hier kan bevestigen, en Amour du Chatault (17), die in vorm is en mooi staat ingeschreven, evenals Cémoi de Navary (13), die we niet veroordelen op zijn laatste optreden want daarvoor was hij altijd voorin te vinden. Dalila de Viette (8) is niet de gemakkelijkste maar zij heeft een kans als zij foutloos blijft en dan doet zij mee voor de plaatsen met Déesse des Iles (11), die even rust had maar gelijk weer kansen heeft, Dancer for Money (7), die we weer aanbevelen, en Callixhe Dieschoot (6), die beter kan dan wat zij de laatste keer liet zien.

Plaats 1: Deesse de Foot (15)
Plaats 2: Blue Girl du Fer (16)
Plaats 3: Amour du Chatault (17)
Plaats 4: Cemoi de Navary (13)
Plaats 5: Dalila de Viette (8)

 

Race 3: Grand Prix du Nord des 4 Ans

Een finale voor 4-jarigen waarin de twee paarden die 25 meter moeten voorgeven in staat lijken te zijn om dat met succes te doen, en daarom plaatsen wij hen beiden aan kop van onze selectie. Het gaat om Franklin Park (9) en Fiston d’Awagne (10), waarbij we een lichte voorkeur hebben voor de pupil van Anthony Muidebled die de laatste keer een prima indruk maakte. Fortune de Cerisy (5) doet het uitstekend en zal proberen weerstand te beiden aan beide favorieten net als Fakir de Gesvres (7), die vandaag zonder achterijzers loopt en die in de buurt van de kopgroep kan eindigen. Famous Star (8) houdt vandaag de ijzers onder in tegenstelling tot zijn koers in Enghien, maar hij leverde de meeste van zijn goede prestaties met ijzers.

Plaats 1: Franklin Park (9)
Plaats 2: Fiston d’Awagne (10)
Plaats 3: Fortune de Cerisy (5)
Plaats 4: Fakir de Gesvres (7)
Plaats 5: Famous Star (8)

 

Race 4: Prix de Wattignies

Cara Juela (1) is in grootse vorm en werd in haar laatste start enigszins verrassend geklopt, met deze startplaats in het eerste band lijkt zij een betrouwbaar basispaard te zijn. Zij zal echter op haar hoede moeten zijn voor Caliméro du Thiole (11), die het momenteel uitstekend doet en die baat heeft bij de langere afstand, maar ook Caïd de Caponet (12), die naast hem binnenkwam op Vincennes en die een gelijkwaardige kans heeft, terwijl Bandino du Pré (4) terugkeert in Frankrijk met goede prestaties uit Wolvega achter zijn naam, we moeten hem ook in de gaten houden. De wat luie Caucasien (15) won zijn laatste start en doet hier mee voor de plaatsen samen met een andere gast, Cristal des Hayes (2), die goed presteert in België, César Express (9), die laatst erg sterk liep in Nantes, en de van rust komende Célèbre de Foot (13), die nog wat conditie tekort kan komen maar over wiens kwaliteiten geen twijfel bestaat.

Plaats 1: Cara Juela (1)
Plaats 2: Calimero du Thiole (11)
Plaats 3: Caid de Caponet (12)
Plaats 4: Bandino du Pre (4)
Plaats 5: Caucasien (15)

 

Race 5: Prix de Ronchin

Een draverij voor merries waar Elodie Ridgehead (4), die sterk finishte in Les Sables d’Olonne in een sterker veld dan dit en die hier weer eens zou kunnen winnen al moet zij daarvoor afrekenen met Escudera (5), die in grote vorm is en kans heeft op een vierde overwinning in vijf starts, zelfs nu zij hier weer eens op een linksom baan loopt. Emeraude d’Idef (2), die de laatste keer foutief was, krijgt weer ons vertrouwen voor een hoge klassering net als Ebony Star (14), die in dit veld wat haar past ook weer podiumkansen heeft, en Etoile Victory (16), die het in Nantes goed deed tegen de hengsten. Esther du Ganep (6) werd de laatste keer veel gespeeld en heeft zicht op een plaatsgeld net als Eva de Loisne (15), die verraste op deze baan, en Egérie Marancourt (8), die een kansje heeft in dit minder sterke veld.

Plaats 1: Elodie Ridgehead (4)
Plaats 2: Escudera (5)
Plaats 3: Emeraude d’Idef (2)
Plaats 4: Ebony Star (14)
Plaats 5: Etoile Victory (16)

 

Race 6: Prix Perenchies

Een vergelijkbare koers als de vorige maar deze is voor de hengsten en ruins. De kanspaarden staan in het eerste gelid, zoals Ecu (2), die weer eens wist te winnen op een rechtsom baan en die zal proberen hier op herhaling te gaan tegen Equiflash Gioia (3), die zijn laatste start won in Graignes. Exotic Jet (1) loopt voor de eerste keer zonder achterijzers en doet mee voor het podium samen met Extra du Renouard (4) en Easy Rider Zen (13), die in deze volgorde binnenkwamen in Amiens, terwijl ook Elauric de Carel (8) zelfs met ijzers kansrijk is zoals hij toonde in Reims. Ecusson Jénilou (5) doet het de laatste tijd goed en heeft zicht op een plaats met El Ron des Voirons (10), die 4e werd achter onze favoriet in Strasbourg, zij het op enige afstand.

Plaats 1: Ecu (2)
Plaats 2: Equiflash Gioia (3)
Plaats 3: Exotic Jet (1)
Plaats 4: Extra du Renouard (4)
Plaats 5: Elauric de Carel (8)

 

Race 7: Prix de Linselles

Zesjarigen op de baan in deze koers met Drottning Viking (4), wiens laatste prestatie op deze baan eind oktober ons prima beviel want hij kwam nog wat conditie tekort, hetgeen vandaag niet het geval zal zijn, hij heeft daarom kansen op de overwinning. Diva d’Ouville (13) was het paard om te onthouden in dezelfde koers door middel van een scherpe eindsprint aan de buitenzijde en zij voert de tegenstand aan samen met Danseuse de Flam (5), die haar omgeving verraste in die koers en die haar vormverbetering hier moet bevestigen, en Domingo d’Ela (12), die zonder ijzers loopt maar die buiten de fouten dient te blijven. Dakota Jénilat (1) viel erg tegen op Laval maar hij kan beter, we nemen hem weer mee samen met Doranic Fouteau (2), die laatst ook aangenaam verraste, Dilf de Chamant (9), die het onlangs niet slecht deed op deze baan, en Désir d’Idée (10), die goed presteert zonder ijzers maar die op dit niveau niet veel marge heeft.

Plaats 1: Drottning Viking (4)
Plaats 2: Diva d’Ourville (13)
Plaats 3: Danseuse de Flam (5)
Plaats 4: Domingo d’Ela (12)
Plaats 5: Dakota Jenilat (1)

 

Race 8: Prix de Lompret

De 3-jarigen besluiten de avond met Giorgio Perrine (8), die nu eens niet voor hoeft te geven en een veld treft dat hij zeker aan moet kunnen om weer eens te winnen. Golden Rose Vip (7) won dezelfde dag in een minder sterk veld maar zij kan hem partij bieden net als Goldy Love de Rem (6), die in een veld als dit een podiumplaats kan bemachtigen. Gadjo Sautreuil (1) keert terug van rust maar heeft nog niet het achterste van zij tong laten zien en hij heeft zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Giorgio Perrine (8)
Plaats 2: Golden Rose Vip (7)
Plaats 3: Goldy Love de Rem (6)
Plaats 4: Gadjo Sautreuil (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.