Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Les Sables d'Olonne - 21 augustus

Les Sables d'Olonne  – woensdag 21 augustus 2019 - Start 16.20 uur

Race 1: Prix Fortunato II

De in volle ontwikkeling zijnde Diable Ludois (10) boekte twee overtuigende overwinningen en lijkt in staat om met succes meters voor te geven aan zijn concurrenten van vandaag. De weer in topvorm verkerende Déesse Noire (8) levert voortdurend goede prestaties en werd onlangs 3e in Pornichet in een sterk veld. Foutloos kan zij een voorname rol spelen. De dit seizoen al vijf keer winnende Denzo de Guez (4) heeft een deel van zijn achterstallige winsom ingelopen en hij kan ook hier een rol spelen voor de eerste plaatsen. Déesse Montrami (6) toonde vorm in Enghien en kan er opnieuw bij zijn als zij foutloos weet te blijven. Celiott Morillon (3) doet het vaak goed als hij zonder ijzers loopt en treft hier een baan waar hij al eerder succesvol was. Dune de Chenais (9) scherpte haar conditie aan in handen van haar trainer en loopt in deze beoogde koers nu met een catchdriver.

Plaats 1: Diable Ludois (10)
Plaats 2: Deesse Noire (8)
Plaats 3: Denzo de Guez (4)
Plaats 4: Deesse Montrami (6)
Plaats 5: Celiott Morillon (3)

 

Race 2: Prix Christian Allilaire

Na zijn laatste koers in Cabourg waar hij opviel door zijn scherpe eindsprint heeft Duomo (11) nu twee rentreekoersen in de benen en dit paard, dat nog winsom in te halen heeft, kan, geholpen door de autostart, hier aanspraak maken op de overwinning. De sinds enkele weken uitstekend presterende Durfan (5) loopt voortdurend goede koersen en zal er opnieuw bij kunnen zijn. Dakota Jénilat (2) liet een goede indruk achter in Pornichet waar hij won in een soortgelijk veld en kan die prestatie bevestigen. Darling Darling (9) stuitte in La Rochelle op een gedeclasseerd paard en heeft als enig nadeel dat zij uit het tweede gelid moet vertrekken. Na haar goede 3e plaats van 3 augustus op deze baan zal Divine Ludoise (10) het hier net zo goed willen doen. Dusty de Guez (7) liet zich weer eens in de voorhoede zien op een grasbaan. Dame du Douet (8) heeft de juiste weg weer gevonden en kan toeslaan als de favorieten falen.

Plaats 1: Duomo (11)
Plaats 2: Durfan (5)
Plaats 3: Dakota Jenilat (2)
Plaats 4: Darling Darling (9)
Plaats 5: Divine Ludoise (10)

 

Race 3: Prix Jean Gabin

Speciaal voorbereid voor de Grand Prix de Vitesse de Divonne wist Super Fez (15) deze koers inderdaad te winnen op 11 augustus, waarbij hij de tegenstand overklaste in handen van Nicolas Bazire. Nu hij hier opnieuw een mooie koers treft kan hij wederom winnen al zal hij tijdens het parcours zijn krachten goed moeten verdelen op deze afstand. De in de afgelopen maand 3e aankomende in de Prix de Buenos-Aires Baladin Hongrois (14) is foutloos altijd gevaarlijk en ook hij heeft zicht op de zege. De op het moment van zijn fout in Biarritz goed in de koers liggende Brooklyn Blue (3) loopt hier net als bij zijn beste prestaties zonder ijzers en verdient weer ons vertrouwen. Black Jack la Nuit (2) trof een te sterk veld in Enghien, en deze draver in grootse vorm dient weer meegenomen te worden in de weddenschappen. Diadème Blue (7) heeft nu twee rentreekoersen in de benen en zijn recente eindsprint op deze baan toonde aan dat hij er binnenkort weer zal staan. Bijou de Carsi (1) presteert erg regelmatig en doet opnieuw mee voor de plaatsen. Câline de Fleur (5) viel op door haar scherpe eindsprint in Châteaubriant en staat erg mooi ingeschreven tegen de winsomgrens. Onceforall Face (4) laat af en toe snelheid zien in ons land en is in training gekomen bij een trainer die zijn nieuwe pupillen met enkele seconden kan verbeteren, hou hem in de gaten.

Plaats 1: Super Fez (15)
Plaats 2: Baladin Hongrois (14)
Plaats 3: Brooklyn Blue (3)
Plaats 4: Black Jack La Nuit (2)
Plaats 5: Diademe Blue (7)

 

Race 4: Prix Patara

Na enige tijd nodig te hebben gehad om zijn ritme weer te vinden na grote gezondheidsproblemen lijkt Expeditious (4) op de goede weg zoals blijkt uit zijn twee laatste successen, en aangezien hij nog winsom in te halen heeft lijkt hij hier opnieuw moeilijk te verslaan. Na een uitstekend heroptreden op deze baan begin augustus zal Evresto (8) logischerwijs verbeterd zijn en hij kan bij een foutloos parcours een voorname rol gaan spelen. Eternity de Nilrem (1) rijgt de goede resultaten aaneen en lijkt in staat om een revanche te nemen op Enième Chance (6), die hem bij haar recente 3e plaats op deze baan voorbleef, nu hij vanuit het eerste gelid mag vertrekken. Eligo de Loup (2) doet het prima op grasbanen en heeft kansen in dit niet al te sterke veld. Aandacht ook voor Eloge de Lara (12), die in grote vorm is zoals blijkt uit zijn recente zege onder het zadel, en die af en toe zijn talent ook toont voor de sulky.

Plaats 1: Expeditious (4)
Plaats 2: Evresto (8)
Plaats 3: Eternity de Nilrem (1)
Plaats 4: Enieme Chance (6)
Plaats 5: Eligo de Loup (2)

 

Race 5: Prix Flambeau des Pins

Filhio de Lou (3) is sterk verbeterd sinds hij zonder ijzers loopt en boekte twee gemakkelijke overwinningen, waarvan de laatste op deze baan. Deze laatbloeier lijkt nog verder te kunnen verbeteren en gaat hier van start met als doel een derde zege op rij te behalen. De vorig jaar veelbelovende Fax Madrik (7) heeft enkele koersen in het voorjaar nodig gehad om zijn vorm terug te vinden maar hij lijkt nu op de goede weg en hij verdient daarom veel aanhang. Faraon Fafa (10) houdt de ijzers onder vandaag maar hij overtuigde ons de laatste tijd en hij heeft nog niet de winsom die past bij zijn mogelijkheden. Florian Béco (6) deed het al eerder goed in deze categorie en is hier meer dan een outsider. Fast d'Avèze (12) liep goed na zijn uitschakeling in Cabourg en dient op basis van zijn voorgaande starts weer meegenomen te worden. First Dream (4) is niet van alledag maar kan met een goed koersverloop een rol spelen in dit veld.

Plaats 1: Filhio de Lou (3)
Plaats 2: Fax Madrik (7)
Plaats 3: Faraon Fafa (10)
Plaats 4: Florian Beco (6)
Plaats 5: Fast d'Aveze (12)

 

Race 6: Prix Fan Idole

De goede Flora de Villard (3) wist te winnen op het gras van Agon-Coutainville, en nu zij hier zonder ijzers loopt kan zij opnieuw winnen in dit niet al te sterke veld. Falbala Nellière (6) beloopt steeds tweede plaatsen en lijkt in staat om verder te verbeteren nu zij voor het eerst in haar carrière zonder ijzers loopt. Frimousse Féline (11) won erg gemakkelijk op het gras en kan bevestigen ondanks haar startplaats in het tweede gelid. Als recent winnares over 2000 meter op deze baan vindt Flora Téjy (7) hier een soortgelijke tegenstand en zij zou haar zege kunnen bevestigen. Fleur d'Oranger (9) blijft een lastige tante maar kan op een goede dag een veld als dit zeker aan. De sinds haar debuut voorzichtig gebrachte Faustine Ludoise (13) liep enkele goede koersen in het eerste kwartaal van dit jaar en maakte een keurig heroptreden na verdiende rust.

Plaats 1: Flora de Villard (3)
Plaats 2: Falbala Nelliere (6)
Plaats 3: Frimousse Feline (11)
Plaats 4: Flora Tejy (7)
Plaats 5: Fleur d'Oranger (9)

 

Race 7: Prix Jamin

Na zijn voortreffelijke winst dankzij een zeer snelle eindsprint tien dagen geleden in Enghien lijkt Be Cool d'Eb (8), die in topvorm is, hier een solide basispaard. Hij krijgt het echter te stellen met Ariane d'And (10), die laatst zeer overtuigend won in Pornichet en die ook hier zonder ijzers loopt. De achter haar als 2e aankomende Cash de l'Alba (9) zal proberen het hier net zo goed te doen. Deep Impact (5) blijft wisselvallig maar boekte een nette 4e plaats op deze baan in een sterker veld als dit en op een goede dag kan hij een voorname rol spelen. Belle Bauloise (12) liep de laatste weken enkele goede koersen voor de sulky en is een leuke gok bij haar terugkeer onder het zadel. Delsa Dérangère (4) is zeker speciaal voorbereid op deze koers, zij won de afgelopen winter nog een monté-draverij op Vincennes.

Plaats 1: Be Cool d'Eb (8)
Plaats 2: Ariane d'And (10)
Plaats 3: Cash de l'Alba (9)
Plaats 4: Deep Impact (5)
Plaats 5: Belle Bauloise (12)

 

Race 8: Prix Une de Mai

De goed gekwalificeerde Gazetta d'Oliverie (4) werd gespaard door haar trainer maar maakte een uitstekend debuut in Neuillé-Pont-Pierre, waar zij de tegenstanders overklaste. De goede merrie heeft nog veel ruimte tot progressie en kan hier ongeslagen blijven. De voorzichtig gebrachte Goldwin de Guez (9) loopt goede koersen en kan beter dan zijn recente 4e plaats waar zijn rijder de handen stilhield toen hij zag dat hij geklopt was. Hij heeft inhoud en mag aanspraak maken op een podiumplaats. De riskante Gaby Meslois (6) deed mee om de overwinning op het moment van zijn fout in zijn laatste start, het hangt hier opnieuw af van een foutloos parcours. De vorige maand op deze baan zegevierende Gwendolina Queen (10) heeft die prestatie bevestigd en zal er opnieuw bij kunnen zijn. Galia Sotho (7) viel twee keer op met haar scherpe eindschot en lijkt binnenkort eens toe te kunnen slaan. Garance Up (1) deed een keurig heroptreden na lange afwezigheid en zal zeker verbeterd zijn.

Plaats 1: Gazetta d'Oliverie (4)
Plaats 2: Goldwin de Guez (9)
Plaats 3: Gaby Meslois (6)
Plaats 4: Gwendolina Queen (10)
Plaats 5: Galia Sotho (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.