Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Les Sables d'Olonne - 11 september

Les Sables d'Olonne  – woensdag 11 september 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix de la Societe du Cheval Francais

Flambeur du Digeon (5) is niet de meest dappere strijder maar aangezien de meerderheid van zijn tegenstanders hier een voorbereidingskoers voor een ander doel lijkt te lopen kan hij hier meedoen voor de overwinning. Figueira Bella (2) was veel te druk in Meslay-du-Maine, en kan hem hier goed partij bieden. Zij voert de tegenstand aan, voor Firello (4), die nog een koers nodig zou kunnen hebben, French Lover (6), die zich thuis voelt op deze baan, en Fort des Malberaux (1), die echter beter presteert op grasbanen.

Plaats 1: Flambeur du Digeon (5)
Plaats 2: Figueira Bella (2)
Plaats 3: Firello (4)
Plaats 4: French Lover (6)
Plaats 5: Fort des Malberaux (1)

 

Race 2: Prix Maurice de Folleville

De 5-jarige Eclatant (3) stuitte op een onklopbaar paard op Vincennes, en krijgt ons vertrouwen in deze Prix Maurice de Folleville, zelfs tegen Cadet (10), die voor de sulky op dit objectief is voorbereid, en Chef du Trésor (7), die alleen bij goede vooruitzichten wordt ingeschreven in bereden koersen, en die beiden ook de nodige aanhang zullen hebben, net als de nieuweling Droit d’Auteur (13). Verder kan er een verrassing komen van de recent tegenvallende Brooklyn Bridge (8) en Cocktail Winner (11).

Plaats 1: Eclatant (3)
Plaats 2: Cadet (10)
Plaats 3: Chef du Tresor (7)
Plaats 4: Droit d'Auteur (13)
Plaats 5: Brooklyn Bridge (8)

 

Race 3: Prix Marcel Bousseau

Het lijkt erop dat alle seinen hier op groen staan voor Ghazi B.R. (4) om deze Prix Marcel Bousseau voor zich op te eisen, zelfs als Classic Connection (13), die niet de eerste de beste is, de mogelijkheid heeft om met succes meters voor te geven, en als Danseur Baroque (5) en Darling Lorraine (6), die al een reputatie hebben, hier ook goede condities treffen om een voorname rol te spelen. De meer van de grasbanen bekende Say That Again (1) kan op zijn strijdlust een plaatsgeld bemachtigen, net als de snelle finisher Tinamo Jet (14), die wisselvallig presteert, en Dulcinée du Dollar (7), die een veelbelovende prestatie neerzette in de Prix de Perpignan. Wat kunnen we verwachten van Diane des Loyaux (12) nu zij de ijzers onder houdt?

Plaats 1: Ghazi B.R. (4)
Plaats 2: Classic Connection (13)
Plaats 3: Danseur Baroque (5)
Plaats 4: Darling Lorraine (6)
Plaats 5: Say That Again (1)

 

Race 4: Prix Tom Kazak

Het is lastig om hier een keuze te maken tussen Ermano Bello (6), die deze zomer goede en minder goede prestaties leverde op deze baan, Enjoue Jénilou (5), die stuntte in Pornichet La Baule, Email de l'Iton (7), die we aanbevelen op basis van zijn prestaties aan het begin van de zomer, en de verdienstelijke Echo du Perré (1), die uitstekend overweg kan met zijn rijder van vandaag en die gevaarlijk is als hij een koers op maat krijgt; Hetzelfde geldt voor Etain du Vivoin (3), die eindelijk het juiste pas heeft gevonden, en die een goede eindsprint in huis heeft. Emir du Pont (14), die eindelijk trouwer is geworden, en Empereur Guivia (15), die terugkeert op de harde baan, lopen zonder ijzers en dat zal zeker niet zonder reden zijn. En wat moeten we denken van de ex-Allaire pupil Emilio Ceijy (10)?

Plaats 1: Ermano Bello (6)
Plaats 2: Enjoue Jenilou (5)
Plaats 3: Email de l'Iton (7)
Plaats 4: Echo du Perre (1)
Plaats 5: Etain du Vivoin (3)

 

Race 5: Prix de Noirmoutier

De sinds enkele weken bij Aymeric Thomas in training zijnde Doris Jenilou (8) kan een openbaring zijn op dit niveau en krijgt onze voorkeur boven Champion du Lupin (13), Dédé Driver (10) en Crazy Love (14), die zich vrijwel altijd plaatsen maar die hier niet geholpen worden door hun startposities, in tegenstelling tot Danja du Désert (4), die snel haar vorm van de afgelopen winter kan terugvinden, Câline Turgot (3), die een nette koers liep in de hoofdstad en die bovendien gereden wordt door een talentvolle leerling, en Dollar Le Blanc (1), die opnieuw zijn plicht zal vervullen. Als zij voldoende gemotiveerd is kan Danyla de Brion (12) een grote rol spelen tegen tegenstanders van dit niveau.

Plaats 1: Doris Jenilou (8)
Plaats 2: Champion du Lupin (13)
Plaats 3: Dede Driver (10)
Plaats 4: Crazy Love (14)
Plaats 5: Danja du Desert (4)

 

Race 6: Prix Vendee Fluide Energie

Emeraude du Vif (14) lijkt weer op de goede weg, en nu zij zonder ijzers loopt maar wel een slecht startnummer heeft denken wij dat zij de buit kan wegkapen voor de neus van Etoile du Dain (8), die het uitstekend doet aan de Atlantische kust, maar waarbij we ook paarden als Eclipse Somolli (7), Elianis Céleste (5) en Elite Gema (10) in de gaten moeten houden, die niet bekend staan om hun regelmatigheid maar die een koers als deze zouden kunnen winnen. Achter deze paarden zullen Eve de la Mortrie (4), die weer helemaal terug is, en Edène des Tithais (6), die het verdienstelijk doet, al aan de verwachtingen voldaan hebben als zij met een prijs naar de stal terugkeren

Plaats 1: Emeraude du Vif (14)
Plaats 2: Etoile du Dain (8)
Plaats 3: Eclipse Somolli (7)
Plaats 4: Elianis Celeste (5)
Plaats 5: Elite Gema (10)

 

Race 7: Prix de Jard-sur-Mer

Zelfs als de Abrivard pupillen Go Winner (1) en Galéo (8) het goed doen in hun categorie, als Genêt de Boitron (10) in rap tempo zijn vorm aan het terugvinden is, en paarden als Gibson du Digeon (3) en Géantissime (5) per start verbeteren en een mooie carrière tegemoet gaan gaat onze voorkeur in dit veld toch uit naar Gold Dairpet (7), die oppermachtig was in La Capelle, en Glamour Dream (14), die in de Mayenne liep als een toekomstige winnaar. De wat tegenvallende Gente di Roma (11) zou in staat kunnen zijn om de vorm van zijn stal te bevestigen in dit vrij sterk bezette veld.

Plaats 1: Gold Dairpet (7)
Plaats 2: Glamour Dream (14)
Plaats 3: Go Winner (1)
Plaats 4: Gibson du Digeon (3)
Plaats 5: Galeo (8)

 

Race 8: Prix Yvonnick Bodin

Wij proberen het hier met Filou Riezais (14), die zijn geluk beproeft in deze discipline met de steun van een uitstekende jockey na zijn vorm te hebben getoond voor de sulky in een aardig sterk veld. Firiane de Guez (15), die alles in de strijd gooit, Fanfan du Lupin (1), die kan voortgaan op de goede weg, en de verdienstelijke Far West Didji (16), Facto Prior (12) en Flocon d'Anjou (5), die een mooie toekomst hebben in koersen onder het zadel in de provincie, voeren de oppositie aan, voor Flavio (13), die snel is maar weinig betrouwbaar, en Full of Blue (2), een laatbloeier die een koersverloop zonder obstakels moet hebben om foutloos rond te komen.

Plaats 1: Filou Riezais (14)
Plaats 2: Firiane de Guez (15)
Plaats 3: Fanfan du Lupin (1)
Plaats 4: Far West Didji (16)
Plaats 5: Facto Prior (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.