Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Les Sables d'Olonne - 16 oktober

Les Sables d'Olonne – woensdag 16 oktober 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Florestan

De 5-jarigen openen vandaag het bal op de baan in Les Sables d'Olonne, en in deze koers treffen wij Epi d’Or du Vinois (17), die na een heroptreden nu zonder ijzers loopt, hij werd in juli nog 5e in een sterk veld op Enghien. Hij zal moeten afrekenen met Eminence Bleue (15), die voor een zege staat en een goede prestatie leverde op deze baan, maar ook met Eve de Guéron (12), die haar twee successen in Normandie nog moet bevestigen op een linksom baan, en Eclair du Ponchet (8), die er mooi in staat en gereden wordt door Jean-Philippe Monclin. Elodie Ridgehead (9) zal verbeterd zijn na haar rentree en komt in beeld voor de plaatsen met Eagle de Vauville (6), die het met ijzers ook goed doet, Epicure (10), die in vorm is maar niet echt goed staat ingeschreven, en Energie Mérité (3), die weer meegenomen kan worden.

Plaats 1: Epi d'Or du Vinois (17)
Plaats 2: Eminence Bleue (15)
Plaats 3: Eve de Gueron (12)
Plaats 4: Eclair du Ponchet (8)
Plaats 5: Elodie Ridgehead (9)

 

Race 2: Prix de la Vendee

Een draverij onder het zadel waarin Doff Jim (2), die fraai won in Pornichet, probeert op herhaling te gaan op een afstand die hem zeker past. Hij zal moeten afrekenen met Derby d’Anjou (9), die momenteel de goede resultaten aaneenrijgt maar die altijd tijd nodig heeft om op de benen te komen, Cocktail Winner (10), die met verwachtingen terugkeert in deze discipline, en Bahia de la Basle (3), die nu in topvorm is. Diva Fatale (7) won een amateurkoers op Vincennes en komt hierna in beeld voor de plaatsen met Douce Catz (1), die niets verkeerd doet.

Plaats 1: Doff Jim (2)
Plaats 2: Derby d'Anjou (9)
Plaats 3: Cocktail Winner (10)
Plaats 4: Bahia de la Basle (3)
Plaats 5: Diva Fatale (7)

 

Race 3: Prix Constant Meunier

In deze koers verschijnen diverse paarden aan de start die zich voorbereiden op het winterseizoen van Vincennes. Dat geldt niet speciaal voor Euripide Ludois (11), die er in het tweede band prachtig in staat en die een oppositie als deze aan moet kunnen. Hij zal moeten afrekenen met Eldorado France (4), die ook voluit zal gaan in deze koers want hij loopt zonder ijzers en wordt gereden door Matthieu Abrivard, maar ook Emilio Bello (10), die we zelfs met ijzers aanbevelen, en Echo de Chanlecy (8), die na een goede koers in Laval nu zonder ijzers loopt. Emir Perrine (2) finishte goed in Caen en heeft zicht op een plaats samen met Endène Beauregard (5), die erg goed haar best doet, Etoile du Dain (3), die trouw is maar niet veel marge heeft, en Espoir Rose (9), die ons onlangs geruststelde.

Plaats 1: Euripide Ludois (11)
Plaats 2: Eldorado France (4)
Plaats 3: Emilio Bello (10)
Plaats 4: Echo de Chanlecy (8)
Plaats 5: Emir Perrine (2)

 

Race 4: Prix Jean Mary

Vierjarigen deze keer in een interessante koers waar de snelle Flèche du Yucca (13) goede koerscondities treft na op het gras in Rambouillet te hebben gelopen, en net als haar successen in Parijs loopt zij hier zonder achterijzers. Zij zal echter voor moeten geven aan Flavio de Lafrette (6), die er altijd bij is, en Félix du Bourg (15), die zich erg goed verweerde in Le Croisé Laroche tegen een goed paard. For No One (7), die er in het eerste band erg mooi in staat, komt in beeld voor de plaatsen samen met Fighter Smart (16), die 50 meter moet voorgeven maar die er hier voor zal gaan, Fauve des Yolais (2), die we weer durven aan te bevelen, Fashion Girl (3), die bij haar heroptreden kan verrassen maar die later beter zal presteren op Vincennes, en Fawley Buissonay (14), die genoeg klasse heeft om zich te plaatsen.

Plaats 1: Fleche du Yucca (13)
Plaats 2: Flavio de Lafrette (6)
Plaats 3: Felix du Bourg (15)
Plaats 4: For No One (7)
Plaats 5: Fighter Smart (16)

 

Race 5: Prix de Bourgenay

Opnieuw een mooie koers waarin Diamond Charm (18), de meest winnende, die won met ijzers in Mauquenchy en hier een tweede zege op rij kan behalen nu hij zonder achterijzers loopt. Hij zal moeten oppassen voor Diable Ludois (14), die zonder ijzers loopt na een voorbereidingskoers, maar ook voor Caballo d’Aure (16), die snel kan eindigen als hij de goede rug heeft, en Dream to Gis (10), die zelfs met ijzers hier mee kan doen. Danika de Court (12), die zeker in vorm is, doet mee voor de plaatsen met Diva d’Ourville (1) en Duc Courtamblay (2), die het hier zwaar krijgen maar momenteel goed in orde zijn, evenals Déborah d’Amboise (7), die er mooi in staat.

Plaats 1: Diamond Charm (18)
Plaats 2: Diable Ludois (14)
Plaats 3: Caballo d'Aure (16)
Plaats 4: Dream To Gis (10)
Plaats 5: Danika de Court (12)

 

Race 6: Prix du Vendee Globe

Bambino du Pré (17) won sterk op Vincennes en vindt hier een mooie inschrijving tegen de winsomgrens waarin hij opnieuw moet afrekenen met Benoît Royal (18), die een revanche kan nemen want hij is er altijd bij tegenwoordig, evenals Croix du Buisson (16), die ook mooi ingeschreven staat. Aan kop krijgt Cascade Buroise (4), zonder ijzers, weer ons vertrouwen voor een podiumplaats voor Calypso d’Alb (3), die ook met ijzers gevaarlijk is, evenals Cristal du Lupin (14), alhoewel die deze winter andere doelen zal hebben, en Belle du Matin (13), die de lijn van haar laatste overwinning kan doorzetten. Cocaan de Guégué (1) is scherp en maakt kans op een plaatsgeld.

Plaats 1: Bambino du Pre (17)
Plaats 2: Benoit Royal (18)
Plaats 3: Croix du Buisson (16)
Plaats 4: Cascade Buroise (4)
Plaats 5: Calypso d'Alb (3)

 

Race 7: Prix Pierre Trichet

In dit interessante veld 3-jarigen krijgt Gallant Way (12) ons vertrouwen na zijn recente galoppade op Vincennes, we zien hem eerder dan Gipson Creek (11), die teleurstelde bij zijn eerste start voor Sébastien Guarato maar die veel beter kan. Aan kop maakt Gaspar de Brion (6) een heroptreden maar als hij scherp is kan hij gelijk een rol spelen, terwijl de meest winnenden Gatbsy Perrine (14) en Général du Parc (15), die slechts 25 meter hoeven voor te geven, niet mogen worden weggelaten voor het podium, net als Gloria du Goûtier (13). Aandacht tenslotte voor Game Haufor (1), die al een rentreekoers in de benen heeft, en Gaëlla (2), die in juli won in Pornichet maar die wellicht niet voluit gereden zal worden.

Plaats 1: Gallant Way (12)
Plaats 2: Gipson Creek (11)
Plaats 3: Gaspar de Brion (6)
Plaats 4: Gatsby Perrine (14)
Plaats 5: General du Parc (15)

 

Race 8: Prix Ferdinand Reaud

De 4-jarigen besluiten de avond en aangezien Flora de la Rue (9) deze keer niet voor hoeft te geven kan zij op basis van haar verrichting in Caen aanspraak maken op de overwinning. Fleur du Lupin (11) moet hier wel voorgeven maar zij is in vorm en bovendien loopt zij zonder ijzers. Zij voert de tegenstand aan samen met Fuego de Touchyvon (7), die weer ons vertrouwen krijgt, Falco du Hamel (14), gereden door Matthieu Abrivard, en Freedom Parc (12), die er niet echt mooi instaat maar het vaak goed doet in velden als dit. Frivola Bella (6), die we meenemen voor een plaats, komt hierna samen met Furious Bey (3), die verraste in Toulouse en zal kunnen bevestigen, en First de Beauvalet (8), die er bij zijn terugkeer op een harde baan mooi in staat.

Plaats 1: Flora de la Rue (9)
Plaats 2: Fleur du Lupin (11)
Plaats 3: Fuego de Touchyvon (7)
Plaats 4: Falco du Hamel (14)
Plaats 5: Freedom Parc (12)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.