Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Lisieux - 3 juli

Lisieux  – woensdag 3 juli 2019 - Start 16.27 uur

Race 1: Prix Le Posodis Lisieux

Ondanks zijn blakende vorm vindt de Franse Ciel d'Azur (8) hier enkele sterke Europese tegenstanders die hem de hoop op de zege lijken te ontnemen in deze Prix "Le Posodis" Lisieux. Zoals Giovanni Bianco (2), die in Frankrijk nog ongeslagen is op rechtsom banen, Goldy Stardust (7), die een reputatie heeft opgebouwd in Duitsland, en Bandit Brick (5), die bevestigt bij de familie Bazire, zij zijn allen serieuze kanshebbers voor de zege, net als J.S. Apollo (3), die stuitte op een goed paard van stal Marmion in La Rochelle. De in de provincie uitstekend presterende Caliméro du Thiole (10) zien we meer voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Giovanni Bianco (2)
Plaats 2: Goldy Stardust (7)
Plaats 3: Bandit Brick (5)
Plaats 4: Ciel d'Azur (8)
Plaats 5: J.S. Apollo (3)

 

Race 2: Prix PMU Biss Trot Lisieux

Elégant du Lupin (16), voor wie men vaak mooie koersen uitzoekt, gaat hier proberen de goede lijn vast te houden tegenover Etonnante Nonna (2), die zichzelf vaak overtreft zonder ijzers, Edream du Coudray (1), die het goed doet in Lisieux, en Eva des Landiers (15), die kort geleden nog liep maar toch kansrijk lijkt ondanks de 25 meter handicap. De kwetsbare Eclat d'Isques (9) zal niet vanuit Saint-Omer komen om de "Basilique Sainte-Thérèse de Lisieux" te bezichtigen, hij lijkt nog winsom in te halen te hebben, net als de recent teleurstellende Espoir de Simm (11) overigens. Etoile Montaval (13), die met ijzers loopt maar een toprijder treft, en Eveil (10), die verdienstelijk koerst zonder marge, completeren onze keuze.

Plaats 1: Elegant du Lupin (16)
Plaats 2: Etonnante Nonna (2)
Plaats 3: Edream du Coudray (1)
Plaats 4: Eva des Landiers (15)
Plaats 5: Eclat d'Isques (9)

 

Race 3: Prix PMU Le Trotteur Pont l'Evesque

Na wisselend succes aan het begin van dit jaar te hebben geboekt lijkt Elan du Rocher (5) eindelijk klaar om zijn bankrekening flink op te hogen, en in zijn huidige vorm denken wij dat hij in staat is om in deze koers een tweede zege op rij te boeken. Om in zijn missie te slagen zal hij zich in moeten spannen om af te rekenen met Deauvillaise (10), die een zege verdient, en Détroit Ace (3), die de goede weg ook weer heeft gevonden, die beiden van kop af een serieuze kans hebben, waarbij zij ook moeten kijken naar Extasy d'Ourville (15), die een uitstekende prestatie neerzette in Pontchâteau. Achter deze paarden hebben Cassius du Giffre (7), die terugkeert op een rechtsom baan, Esteban Jiel (11), beoordeeld op zijn prestaties uit 2018, en Dystocik Jéloca (9), die trouw is maar hier met ijzers loopt, zicht op de vierde of vijfde plaats. De qua winsom slecht ingeschreven maar zeer verdienstelijke Dextase Montaval (12) mag niet onderschat worden in dit veld.

Plaats 1: Elan du Rocher (5)
Plaats 2: Deauvillaise (10)
Plaats 3: Extasy d'Ourville (15)
Plaats 4: Detroit Ace (3)
Plaats 5: Cassius du Giffre (7)

 

Race 4: Prix du Centre Beuvillers

Lastig om hier een keuze te maken tussen Fleur de Virmont (11), die de laatste keer een te sterk veld trof maar daarvoor won in Argentan, Fingala Gédé (1) en Fleur du Bouillon (2), die teleurstelden in de Prix de Quetteville in tegenstelling tot de verdienstelijke Fanchon de Roche (8), maar die een goede kans hebben vanuit het eerste band, evenals Farandole du Lilas (9), die moeilijk in te schatten is vanwege haar gebrek aan ervaring. De teleurstellende Farah Sport (16) en Fille de Prince (15) verdedigen de belangen van een stal die in vorm is. Zij kunnen ons positief verrassen, net als Famous Star (18), die er vrijwel altijd bij is sinds haar komst vanuit Zwitserland.

Plaats 1: Fleur de Virmont (11)
Plaats 2: Fingala Gede (1)
Plaats 3: Farandole du Lilas (9)
Plaats 4: Farah Sport (16)
Plaats 5: Fleur du Bouillon (2)

 

Race 5: Prix PMU Le Murati Pont l'Evesque

Geholpen door deze startmethode en de ervaring van zijn amateurrijder kan Bugatti du Chevrel (1) hier de volle buit binnenhalen als beloning voor zijn inspanningen, temeer omdat Divine Damoli (14) en Cartouche Jemiska (8), die beiden op papier een eerste kans hebben, niet geholpen worden door het door hen gelote startnummer achter de auto, en Cléry Dairpet (10), die snel is en aan vorm wint, en Best Off Rush (11), in vorm, te maken kunnen krijgen met een gebrek aan ervaring van hun rijder. De in deze categorie thuis horende Colombia d'Oyse (4) en Biniou du Beuvron (3) zijn verre van kansloos als zij een plaats in de voorhoede van het veld kunnen bemachtigen.

Plaats 1: Bugatti du Chevrel (1)
Plaats 2: Divine Damoli (14)
Plaats 3: Clery Dairpet (10)
Plaats 4: Cartouche Jemiska (8)
Plaats 5: Best Off Rush (11)

 

Race 6: Prix PMU Le Grand Cafe Lisieux

De aan het begin van zijn carrière hoog ingeschatte Fascinant (6) stelt behoorlijk teleur maar met deze mooie inschrijving en zijn favoriete rijder kan hij hier weerstand bieden aan Fast And Good (12) en Foxtrot des Bordes (13), die ongetwijfeld weer een nette koers zullen lopen, in tegenstelling tot Forrest d'Em (10), die snel kan starten maar zeer onvoorspelbaar is. De in Granville positief opgevallen Fashion Maker (18) en Fier de la Loge (2) komen in beeld voor de plaatsen, net als Fun Copais (17), die zich onlangs dapper verweerde in Laval, maar die te wisselvallig is om als basis gezien te worden. Zonder ijzers zal Fenjy Normand (9) proberen zich totaal te rehabiliteren.

Plaats 1: Fascinant (6)
Plaats 2: Fast And Good (12)
Plaats 3: Forrest d'Em (13)
Plaats 4: Foxtrot des Bordes (13)
Plaats 5: Fashion Maker (18)

 

Race 7: Prix Le Garden's Hotel Mercure Lisieux

Nu de "Mestre Suner" pupil Forever Isques (2), die enig talent voor de sulky toonde, gezien mag worden als dark horse in deze koers kunnen Ephébe (10), als hij goed gemotiveerd is, Etoile d'Eté (6) en Egerie (3), die op 7 juni in deze volgorde in Caen finishten, en Furie d'Authise (11), die wordt voorbereid op een zomer in Parijs, in deze koers de hoofdrollen spelen. De kansen van Fakir du Goutier (5) zijn lastiger in te schatten.

Plaats 1: Ephebe (10)
Plaats 2: Forever Isques (2)
Plaats 3: Etoile d'Ete (6)
Plaats 4: Egerie (3)
Plaats 5: Furie d'Authise (11)

 

Race 8: Prix Maisons Point Vert Lisieux

Na een goede koers in Le Croise Laroche kan Galla Di Quattro (3), die geen al te grote marge lijkt te hebben op dit niveau, hier wellicht toeslaan, zij staat voor een zege en wij geven haar onze voorkeur boven Garance de la Fye (8), die dit zou kunnen winnen als zij foutloos blijft, Gaya du Chatault (4), die hier een test ondergaat na haar zege in Durtal, en Gofara (10), die een laatbloeier is maar kan verbeteren gedurende de zomerperiode. Germandree de Blay (6) en Greatness My Glory (7), die de steun hebben van toprijders, en Golden Avenue (1), die zij ongeslagen status op het spel zet, komen in een tweede lijn voor de plaatsen.

Plaats 1: Galla di Quattro (3)
Plaats 2: Garance de la Fye (8)
Plaats 3: Gaya du Chatault (4)
Plaats 4: Gofara (10)
Plaats 5: Germandree de Blay (6)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.