Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Lyon la Soie - 10 april

Lyon la Soie – woensdag 10 april 2019 – Start 13.50 uur

Race 1: Grand National du Trot Paris-Turf

De karavaan van de Tour de France voor de dravers doet vandaag Lyon aan, om precies te zijn de baan van Lyon-La Soie voor de 3e etappe. Een mooie koers waarin spektakel verwacht mag worden. Met zorg voorbereid op deze koers waarin hij perfect staat ingeschreven in het eerste band lijkt de harde Colt des Essarts (6) hier moeilijk te verslaan. Dit paard van grote klasse, die door zijn omgeving met veel zorg wordt begeleid, zou hier niet mogen teleurstellen. Achter dit solide basispaard zal de strijd om de ereplaatsen hevig worden tussen Ceylan Dairpet (12), die ook bewaard is door zijn trainer en met zorg is voorbereid op deze koers, Eclipse Danica (7), die de laatste keer in een Groupe II op Vincennes niet tegenviel en prachtig staat ingeschreven aan de kop, maar ook Câlin de Morge (13), die erg trouw is en hier zonder ijzers loopt, de langere afstand zal hem bevallen. Cyriel d'Atom (5), deze keer ook zonder ijzers en toevertrouwd aan Eric Raffin die goed met hem overweg kan, zal weer een goede koers lopen en meedoen voor de plaatsen. Alamo du Goutier (10), die hard kan eindigen en laatst beter liep dan de klassering doet vermoeden, Aribo Mix (14), die deze baan goed kent en voordeel heeft bij de lange laatste rechte lijn maar ook Blues des Landiers (11), indien hij geen last heeft van de vele reizen die hij de laatste tijd heeft gemaakt, kunnen zich met de aankomst gaan bemoeien.

Plaats 1: Colt des Essarts (6)
Plaats 2: Ceylan Dairpet (12)
Plaats 3: Eclipse Danica (7)
Plaats 4: Calin de Morge (13)
Plaats 5: Cyriel d'Atom (5)

 

Race 2: Prix Le Monplaisir de Lyon

Giuncheto Jeep (3) dwong in Reims een goede driejarige tot het uiterste en deze woensdag zou hij zonder incidenten zijn palmares kunnen openen. Golden du Bourg (5), die er altijd bij is, en Grimoire de Salsa (8), die een derde zege op rij zou kunnen behalen maar die wel meters moet voorgeven, kunnen dan de strijd om de tweede plaats uitvechten. Galba du Vivier (1), met Eric Raffin, kan ook een voorname rol in de aankomst spelen.

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Giuncheto Jeep (3)
Plaats 2: Golden du Bourg (5)
Plaats 3: Grimoire de Salsa (8)
Plaats 4: Galba du Vivier (1)

 

Race 3: Prix Courir Pour Elles

Na een sterke vormverbetering te hebben getoond op de grasbaan van Carpentras loopt Dolina des Plaines (13) vandaag zonder ijzers en kan zij met succes een gooi doen naar de overwinning. Om daarin te slagen dient de pupil van Jean-Marie Roubaud af te rekenen met Déesse du Bouillon (5), die het uitstekend doet momenteel, Chips de Bourgogne (11), die hard kan afkomen, en Delfinea Bella (10), die we weer in vertrouwen nemen. Diva du Roc (6), hier zonder ijzers, Dolly du Carbonnel (8), die gereden wordt door een goede leerling, en Dahyla de Massara (1), die haar recente vormstijging zal proberen te bevestigen, komen hierna.

Plaats 1: Dolina des Plaines (13)
Plaats 2: Deesse du Bouillon (5)
Plaats 3: Chips de Bourgogne (11)
Plaats 4: Delfinea Bella (10)
Plaats 5: Diva du Roc (6)

 

Race 4: Prix des 10 Ans de l'Hippodrome Lyon – Carre de Soie

Na een zeer goed optreden in een sterk veld op Vincennes waar hij met ijzers liep zien we Delfino (11) vandaag zonder ijzers en hij zou daarom weer eens een zege kunnen boeken. Casanova du Corta (12), die een toonbeeld van trouw is, Drop des Duriez (8), die een lange eindsprint kan inzetten en voor een overwinning staat, maar ook Onceforall Face (13), die een uitstekende rentreekoers liep in het Deense Odense, kunnen strijden om de ereplaatsen. Coco du Cire (5), wiens inschrijving de aandacht trekt, Caro des Carreaux (2), die twee koersen na rust in de benen heeft, en Azur du Lupin (9), die we niet te snel mogen weglaten, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.    

Plaats 1: Delfino (11)
Plaats 2: Casanova du Corta (12)
Plaats 3: Drop des Duriez (8)
Plaats 4: Onceforall Face (13)
Plaats 5: Coco du Cire (5)

 

Race 5: Prix de l'U.N.A.T.

Op deze afstand voor de lange adem zal Albano (12) zich als een vis in het water voelen en hij lijkt in staat om met succes meters voor te geven aan Cadry (2), die nog winsom in te halen heeft maar die wel foutloos dient te blijven, en Concerto Star (3), die eenvoudig won bij zijn rentree in Amiens en deze zege zal kunnen bevestigen. Darling d'Ourville (9) zakt in categorie en is daarom bij voorbaat nog niet verslagen in dit veld, pas op haar! Canal d'Arthe (4), op een goede dag, en Aldo de Connée (8), die na rust een koers in de benen heeft, completeren onze keuze.     

Plaats 1: Albano (12)
Plaats 2: Cadry (2)
Plaats 3: Concerto Star (3)
Plaats 4: Darling d'Ourville (9)
Plaats 5: Canal d'Arthe (4)

 

Race 6: Prix Henri Callier

Na enkele goede koersen in sterkere velden op Vincennes hoeft Falco du Douet (10) in dit gezelschap slechts foutloos rond te komen om de zege op te kunnen eisen. Mocht hij falen dan kunnen First Marceaux (9), die het momenteel uitstekend doet, Flims de Paumar (7), die weer ons vertrouwen verdient, en Filou Gaudinière (8), die voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers loopt, daarvan profiteren. Falco de Vandel (2) heeft nog ruimte tot verbetering en kan zich in de eindstrijd voorin laten zien, houd hem in de gaten!

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Falco du Douet (10)
Plaats 2: First Marceaux (9)
Plaats 3: Flims de Paumar (7)
Plaats 4: Filou Gaudiniere (8)
Plaats 5: Falco de Vandel (2)

 

Race 7: Prix de Marseille

Zoals blijkt uit zijn verrichtingen is Dédé de Montauran (10) in topvorm en hij lijkt in dit veld een beetje gedeclasseerd te staan, we verwachten hem daarom op de allerhoogste trede van het podium. De tegenstand voor de 6-jarige ruin wordt aangevoerd door Ciams du Sablier (3), die zal proberen zijn laatste zege te bevestigen, Candy Oaks (9), die hier minder sterke tegenstanders treft, en Bambou des Corvées (8), die, foutloos, in dit veld voor een grote verrassing zou kunnen zorgen. Bello Nico (4), die we bij zijn terugkeer onder het zadel in de gaten moeten houden, en Cool Mamilo (7), met Franck Nivard, zullen ook proberen een rol te spelen in de aankomst.

Plaats 1: Dede de Montauran (10)
Plaats 2: Ciams du Sablier (3)
Plaats 3: Candy Oaks (9)
Plaats 4: Bambou des Corvees (8)
Plaats 5: Bello Nico (4)

 

Race 8: Prix de Toulouse

Elixir du Rabutin (5) beviel de laatste keer prima op de baan van Vincennes en treft hier een mooie kans op de overwinning. De pupil van Guillaume Huguet treft echter niet de minste tegenstanders met Eclat des Noix (9), die de opgaande lijn zal kunnen vasthouden, Eddy des Mulottes (7), die voor een zege staat, en Express Evening (8), die beetje bij beetje zijn oude niveau lijkt terug te vinden. Esprit de Belfonds (6), op een goede dag, kan voor een grote verrassing zorgen, let op hem.

Speel nu ook Duo en Trio via ZEturf op deze race!

 

Plaats 1: Elixir du Rabutin (5)
Plaats 2: Eclat des Noix (9)
Plaats 3: Eddy des Mulottes (7)
Plaats 4: Express Evening (8)
Plaats 5: Esprit de Belfonds (6)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.