Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Lyon-Parilly - 8 september

Lyon-Parilly - zondag 8 september - Start: 12:10

Race 1: Prix du Boulonnais

Goldorack du Bois (1) is de snelste van dit veld en heeft een mooi startnummer. Met zijn trainer op de sulky heeft hij goede kansen op de zege. Hij zal echter uit moeten kijken voor Girly Loulou (6), die in vorm is en zeker nog verbeteren kan, alsmede voor Granit Paco (7), die per start verbetert en aan een overwinning toe is. Guinness du Vallon (8) is snel maar maakt nog wel eens een foutje, als hij op de benen blijft kan hij een rol spelen. Grignette Julry (5) is trouw maar zal haar record moeten verbeteren om een plaatsgeld te bemachtigen, terwijl Golden Day (12), die al een zege op zak heeft, debuteert op een harde baan.

Plaats 1: Goldorack du Bois (1)
Plaats 2: Girly Loulou (6)
Plaats 3: Granit Paco (7)
Plaats 4: Guinness du Vallon (8)
Plaats 5: Grignette Julry (5)

 

Race 2: Prix du Castillonnais

Een open koers. Voor de zege kijken wij voornamelijk naar het tweede band want Folle de Toi (14), die weer komende is, Florine de Viette (16), die hier eind juni sterk won, en Feria de Busset (15), die in topvorm verkeert, lijken aan elkaar gewaagd. Fit Destinee (9) kent een prima seizoen en staat er tegen de winsomgrens prachtig in. De in het bezit van de bekende voetballer Antoine Griezmann zijnde Fripouille (10) is tot veel in staat als zij een goede dag heeft, haar laatste koers was goed. Falga de Ritz (7) is weer komende en was bij haar laatste start, ook zonder ijzers, knap 3e in een goed veld.

Plaats 1: Folle de Toi (14)
Plaats 2: Florine de Viette (16)
Plaats 3: Feria de Busset (15)
Plaats 4: Fit Destinee (9)
Plaats 5: Fripouille (10)

 

Race 3: Prix de Mauquenchy

Een draverij onder het zadel voor 5-jarigen. Onze voorkeur gaat uit naar Emir de Chenu (14), die zijn laatste start won en de steun heeft van een goede jockey. Hij zal af moeten zien te rekenen met Escale des Caux (12), die voortdurend in de voorhoede eindigt, en Easy Blue (8), die in zijn laatste vier starts driemaal bij de eerste twee eindigde. Extra des Louanges (13) is weer komende en kan met deze jockey opnieuw meedoen voor een hoge klassering. Etto des Capelles (10) won zijn laatste optreden en heeft hier zicht op een plaatsgeld, evenals Elegant de Magny (7), die beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien en met Mathieu Douagabel een van de betere rijders van deze koers op zijn rug treft.

Plaats 1: Emir de Chenu (14)
Plaats 2: Escale des Caux (12)
Plaats 3: Easy Blue (8)
Plaats 4: Extra des Louanges (13)
Plaats 5: Etto des Capelles (10)

 

Race 4: Prix d'Enghien

Diva de Godrel (18) is hier het te kloppen paard, de merrie was in haar laatste zeven (!) starts bij de eerste twee. Achter deze betrouwbare favoriete kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Doc Erge (15), die niet regelmatig is maar zonder ijzers kan verrassen, en Diego of Carless (14), die ook zonder ijzers loopt en trouw genoeg is. Duc de Calvi (8) heeft nog winsom in te halen en kan profiteren van de mooie inschrijving in het eerste band, net als Douchka d'Orac (7), die voortdurend in de prijzen loopt.

Plaats 1: Diva de Godrel (18)
Plaats 2: Doc Erge (15)
Plaats 3: Diego of Carless (14)
Plaats 4: Duc de Calvi (8)
Plaats 5: Douchka d'Orac (7)

 

Race 5: Prix de Grosbois

Enanie du Ried (14) zal zich hier willen herstellen van haar laatste mispas, daarvoor was zij een toonbeeld van trouw met onder andere twee opvolgende overwinningen. Mocht zij falen dan kunnen Elite la Nuit (10), die in topvorm is en zonder ijzers loopt, en de snelle Excaltation Citron (15), die zonder ijzers zou kunnen stunten, daarvan profiteren. Voor de plaatsen zijn er kansen voor Epione du Goutier (13), die af en toe sterk uithaalt, en Esperanza de Venzo (5), die op een goede dag kan verrassen nu zij er mooi in staat in het eerste band. Eclipse des Maj (11) is een interessante outsider als zij haar vorm van het voorjaar weet te benaderen.

Plaats 1: Enanie du Ried (14)
Plaats 2: Elite la Nuit (10)
Plaats 3: Excaltation Citron (15)
Plaats 4: Epione du Goutier (13)
Plaats 5: Eperanza de Venzo (5)

 

Race 6: Prix de Vincennes

Evorev (15) is zonder ijzers een van de kanshebbers in dit veld, hij haalt af en toe verrassend uit. Hij zal op zijn hoede moeten zijn voor Enjoy d'Attaque (16), die een steekje liet vallen na een reeks uitstekende verrichtingen, en voor stalgenoot Eclat du Verger (17), die door de trainer zelf gereden wordt en beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien. Eden du Boulay (13) is trouw en is er vrijwel altijd bij, een plaatsgeld is hier weer binnen zijn bereik. Edisto Prior (12) staat zonder ijzers erg mooi ingeschreven in het eerste band en zou weleens voor een verrassing kunnen zorgen. Ook Eden Julry (6) heeft een mooie startpositie, hij won zijn laatste start op een grasbaan met de immer aanvallend rijdende Jean Paul Gauvin.

Plaats 1: Evorev (15)
Plaats 2: Enjoy d'Attaque (16)
Plaats 3: Eclat du Verger (17)
Plaats 4: Eden du Boulay (13)
Plaats 5: Edisto Prior (12)

 

Race 7: Prix de Carpentras

Een vrij open koers, waarin wij een voorzichtige voorkeur hebben voor de rappe Frisson d'Angely (2), wiens voorlaatste prestatie uitstekend was. Hij zal echter moeten afrekenen met de in topvorm verkerende Falko de Nouville (8), die zijn laatste koers won, en Flocon de Neige (9), die de laatste twee keren niet liet zien waar hij toe in staat is. Voor de plaatsen zien we Feministu Mag (6), die trouwer is geworden en vaak in sterkere velden liep, en Fragon d'Avignere (5), die in zijn laatste start liet zien weer op de goede weg te zijn. Van de overigen noemen wij Flocon de Ginai (3), die de steun heeft van Bernard Piton.

Plaats 1: Frisson d'Angely (2)
Plaats 2: Falko de Nouville (8)
Plaats 3: Flocon de Neige (9)
Plaats 4: Feministu Mag (6)
Plaats 5: Fragon d'Avignere (5)

 

Race 8: Prix Uranie

Na zijn verblijf bij Jean Michel Bazire is Black Jack From (18) teruggekeerd bij zijn oude trainer en na enkele koersen om te wennen boekte hij een ijzersterke overwinning op Vincennes. Hij blijft echter onvoorspelbaar maar als hij die prestatie weet te herhalen kan hij hier opnieuw winnen. De tegenstand is echter van formaat met in het eerste band de ongenaakbare Aragorn de Buliere (1), die een geweldig jaar kent en nog lang niet uitgewonnen is. Cash des Caillons (9) heeft niet meer de vorm van het voorjaar maar zonder ijzers mag hij niet onderschat worden. Concerto Cointerie (8) is in een constante vorm en lijkt een vaste waarde voor een van de plaatsen. Visitor (13) haalt af en toe verrassend uit en hij komt na de genoemde paarden, samen met Already du Poli (5), die met Bernard Piton ideaal staat ingeschreven in het eerste band.

Plaats 1: Black Jack From (18)
Plaats 2: Aragorn de Buliere (1)
Plaats 3: Cash des Caillons (9)
Plaats 4: Concerto Cointerie (8)
Plaats 5: Visitor (13)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.