Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Lyon-Parilly - 9 oktober

Lyon Parilly – woensdag 9 oktober 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix de Vendee

All Feeling (15) deed het deze zomer uitstekend op Enghien en na een koers onder het zadel treft hij hier een mooie inschrijving in een veld dat hij aan zal moeten kunnen. Hij zal met zorg naar deze koers zijn toegewerkt. Hij is daarom onze favoriet ten koste van de snelle finisher Cross Dairpet (11), wiens laatste start we moeten vergeten want hij kan hier zeker een voorname rol spelen, de aan kop vertrekkende Country des Obeaux (1), die op deze baan een fraai succes behaalde na een vrij slecht koersverloop, Staro Ivy League (5), die zijn vorm bewees, en Boléro du Sablier (2), die goede prestaties achter zijn naam heeft staan. Baraka de Bougy (14) liep een prima debuut voor haar nieuwe entourage in het zuidoosten en kan bevestigen met een plaatsgeld ondanks het feit dat zij  moet voorgeven, terwijl Bijoux de Sauzette (6), die regelmatig presteert, en Blackbird Wood (3), hier gereden door Serge Peltier, ook zicht hebben op een van de plaatsgelden.

Plaats 1: All Feeling (15)
Plaats 2: Cross Dairpet (11)
Plaats 3: Country des Obeaux (1)
Plaats 4: Staro Ivy League (5)
Plaats 5: Bolero du Sablier (2)

 

Race 2: Prix Longines Equita Lyon C.H.I.

De leerlingen vervolgen de meeting met 5-jarige paarden, waarbij de aankomst van 15 september aanwezig is. Daar bleef Elégante Gema (10), die erg hard afkwam, met gering verschil voor op Elite La Nuit (13), die hier ook een hoofdrol kan spelen. Emeraude du Vif (9) presteert de laatste tijd prima en doet hier ook mee voor een hoge klassering samen met Europa de Chenu (11), die het ook met ijzers goed kan doen, Easy Stardust (16), die 4e werd in voornoemde aankomst, en Elverina Devavian (12), die onlangs veel pech had. Elision Jénilou (2), die voor de eerste keer zonder achterijzers loopt, kan voor een verrassing zorgen met Estonie du Sky (6), als zij haar oude vorm weet te benaderen.

Plaats 1: Elegant Gema (10)
Plaats 2: Elite La Nuit (13)
Plaats 3: Emeraude du Vif (9)
Plaats 4: Europa de Chenu (11)
Plaats 5: Easy Stardust (16)

 

Race 3: Prix du Tarn

Amateurs in actie in een veld waarin de uiterst regelmatige Cyberespace (6) een solide favoriet is in het eerste gelid, zelfs tegen Diabolo Night (5), die won op een soortgelijke afstand in Toulouse, en die zeker in staat is om hem stevig partij te bieden. Conception Delo (4) zakt in categorie en heeft zicht op een podiumplaats samen met Dream du Châtelet (1), zonder ijzers en met een mooi startnummer aan de reling, en Bethleem (15), die in deze categorie betere vooruitzichten heeft ondanks zijn startnummer in het tweede gelid. Belem de Bertrange (9) is er altijd bij en komt in beeld voor de plaatsen met Bolide Highland (16), die in vorm is, en Dorlando de Coude (14), die in tegenstelling tot zijn laatste start vandaag zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Cyberespace (6)
Plaats 2: Diabolo Night (5)
Plaats 3: Conception Delo (4)
Plaats 4: Dream du Chatelet (1)
Plaats 5: Bethleem (15)

 

Race 4: Prix de Beauvaisis

De recent door Ecurie du Vieux Chêne aangekochte ex-Allaire pupil Gawani du Bocage (12) was foutief in Toulouse en zal zich willen herstellen in deze koers voor 3-jarigen. Hij moet echter meters voorgeven aan Guapa Julry (6), die een prima indruk achterliet op deze baan en hier een mooie kans vindt om te winnen, terwijl Galipette Pierji (14) er ook mooi instaat tegen de winsomgrens. Géronimo Live (9) deed het goed in een sterk veld en doet mee voor de plaatsen, temeer omdat hij gereden wordt door Serge Peltier, samen met Gazelle du Bocage (7), die al snelheid toonde, en Glycine de Joux (10), die we weer meenemen. Grâce à Toi Jilmé (13) is in haar oude vorm niet bij voorbaat verslagen.

Plaats 1: Gawani du Bocage (12)
Plaats 2: Guapa Julry (6)
Plaats 3: Galipette Pierji (14)
Plaats 4: Geronimo Live (9)
Plaats 5: Gazelle du Bocage (7)

 

Race 5: Prix de la Cote d'Or

For Ever The Best (10) heeft zeker niet het beste startnummer geloot in het tweede gelid maar het is een goed paard en na zijn goede heroptreden loopt hij hier zonder ijzers met de nodige ambities. Hij is daarom onze favoriet boven Franklin Star (6), die veel beter kan dan wat hij laatst in Cherbourg liet zien en die vandaag zonder achterijzers loopt, en Falco de Vandel (1), die we ook weer aanbevelen gezien zijn sterke prestaties in Vichy. Zelfs nu zij net als onze favoriet in het tweede gelid moet starten heeft Flamme Julry (15) een goede kans en zij is niet bij voorbaat verslagen, evenals Fayette (7), die zeker niet tegenviel op Vincennes, of de riskante Faith of Magalou (3), die deze afstand zal waarderen en die deze zomer fraai won in Divonne les Bains. De trouwe First Molière (4) heeft opnieuw zicht op een plaatsgeld samen met Fiorano Poterie (12), die hem onlangs met gering verschil de baas was.

Plaats 1: For Ever The Best (10)
Plaats 2: Franklin Star (6)
Plaats 3: Falco de Vandel (1)
Plaats 4: Flamme Julry (15)
Plaats 5: Fayette (7)

 

Race 6: Prix de Gascogne

In deze koers treffen wij Darco Poterie (15), die een zeer snelle tijd neerzette in Hyères waar hij meters voor moest geven, en als hij vandaag bij de les is kan hij deze koers beheersen. Hij krijgt onze voorkeur boven Emilio Star (7), die zijn favoriete afstand treft en die er mooi instaat tegen de winsomgrens. Epona du Passage (14) treft hier minder sterke tegenstanders als in Parijs en komt in beeld voor het podium samen met Espoir de Bellouet (12), die een nipte zege boekte op deze baan en die zijn goede vorm van het moment kan bevestigen. Djembé d’Orgères (9), de baanspecialist waarvan we de laatste keer iets meer verwacht hadden, en Encierro Jyl (11), die er altijd bij is, mogen niet over het hoofd gezien worden. Dioclès (13), in zijn oude vorm, kan zich herstellen met een plaatsgeld samen met Dossarie de Guez (8), die in vorm is en er mooi in staat.

Plaats 1: Darco Poterie (15)
Plaats 2: Emilio Star (7)
Plaats 3: Epona du Passage (14)
Plaats 4: Espoir de Bellouet (12)
Plaats 5: Djembe d'Orgeres (9)

 

Race 7: Prix du Maconnais

In deze koers gaan wij voor O’Sunday (10), die er voor de sulky altijd bij is maar die dit jaar ook al goede prestaties leverde onder het zadel, hij staat er perfect in tegen de winsomgrens. Hij zal moeten zien voor te blijven op Duarte (13), die uitstekende prestaties heeft laten zien in deze discipline en die hier met hoge verwachtingen van start zal gaan, net als Dauphin du Mont (9), die in grootse vorm is en het weer eens probeert onder het zadel. Codrag de Bellouet (8) voelt zich thuis in deze discipline en doet mee voor het podium samen met Vif du Bois Jarret (14), op basis van zijn oude vorm, Diego Fortuna (5), gereden door Anthony Barrier, Ciams du Sablier (3), die echter niet de gemakkelijkste is, en Bonchamp Gédé (15), die nu een koers in de benen heeft.

Plaats 1: O'Sunday (10)
Plaats 2: Duarte (13)
Plaats 3: Dauphin du Mont (9)
Plaats 4: Codrag de Bellouet (8)
Plaats 5: Vif du Bois Jarret (14)

 

Race 8: Prix de Drouais

We sluiten af met een koers voor 5-jarigen, met de “Gauvin” Eden Julry (15), die drie duidelijke zeges boekte en hier een vierde aan zijn lijstje kan toevoegen temeer omdat hij voor de eerste keer rondom zonder ijzers loopt. Hij moet echter meters voorgeven aan Enjoy du Vernet (3), die zijn laatste start won en die in handen van David Békaert ook zonder ijzers start, terwijl Echo du Tonnerre (4), ook zonder ijzers, en Empereur de Rome (17), die twee goede koersen liep, ook zicht hebben op een podiumplaats samen met Endless Dream (13), die weer ons vertrouwen krijgt, en Empire Maya (8), die er mooi in staat en komende is. Exo des Louanges (16), die het prima doet, is ook met ijzers kansrijk en hij heeft zicht op een plaats samen met Espoir d’Amour (7), die we in de gaten moeten houden.

Plaats 1: Eden Julry (15)
Plaats 2: Enjoy du Vernet (3)
Plaats 3: Echo du Tonnerre (4)
Plaats 4: Empereur de Rome (17)
Plaats 5: Endless Dream (13)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.