Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Marseille - 4 juli

Marseille  – donderdag 4 juli 2019 - Start 12.35 uur

Race 1: Prix de l'Huveaune

Galaxie d'Azur (3) was altijd nog in de prijzen en na twee 2e plaatsen kan zij hier een gooi doen naar haar eerste overwinning. Hiervoor zal zij voor moeten blijven op Gentleman Aimef (7), die na enkele goede graskoersen bij zijn debuut op deze baan met lege handen bleef maar wel een interessante tijd neerzette, en Ginko Star (1), die erg trouw is en tevens een van de snelste in dit veld is, hij heeft een gunstige startpositie. Galiano du Bocage (8) liep ook al een 1'17 tijd en is trouw genoeg voor een goede klassering. Gipsy Pan (2) was tot nu toe iets langzamer maar presteert prima en hij heeft ruimte tot verbetering. Tenslotte kan Get Lucky de Carel (10) zijn recente graszege van Avignon wellicht bevestigen. Van de overige jonge deelnemers is een verrassing niet uitgesloten.

Plaats 1: Galaxie d'Azur (3)
Plaats 2: Gentleman Aimef (7)
Plaats 3: Ginko Star (1)
Plaats 4: Galiano du Bocage (8)
Plaats 5: Gipsy Pan (2)

 

Race 2: Prix d'Angers

Filopoto Pena (16) staat mooi ingeschreven tegen de winsomgrens en de snelle ruin van  Yannick Alain Briand verdient het om hier te winnen. Hij moet dan wel het koersverloop een beetje mee hebben want de concurrentie zal niet wachten. Bijvoorbeeld in de vorm van Forzo Desjy (15), die na een rentreekoers na korte rust nu weer zonder ijzers loopt, en Falcao de Carsi (6), die vooraan mag starten en in Avignon won in een voor een grasbaan snelle tijd. Feder de Banville (11) is er vrijwel altijd bij en doet weer mee voor de plaatsen, samen met Funny Pierji (12), die een abonnement op het podium lijkt te hebben, en Fakir Dairpet (5), die na een uitstekende wintercampagne van rust komt maar gelijk zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Filopoto Pena (16)
Plaats 2: Forzo Desjy (15)
Plaats 3: Falcao de Carsi (6)
Plaats 4: Feder de Banville (11)
Plaats 5: Funny Pierji (12)

 

Race 3: Prix de Bandol

Bolero Love de Lou (13) is in uitstekende vorm momenteel, mocht hij goed wegkomen met zijn startnummer in het tweede gelid dan heeft hij hier een eerste kans. De oppositie lijkt niet al te sterk met Chouchou Loulou (8), die in vorm komt en vanuit het eerste band mag vertrekken, en Acajou Gede (7), die trouw is wat een voordeel is in dit soort koersen. Cardinal (1) presteert constant op dit niveau en mag niet weggelaten worden in de weddenschappen, zelfs niet voor de winst. Cracker (16) heeft uitmuntende verrichtingen achter zijn naam staan maar nu hij met ijzers loopt en bovendien startnummer 16 heeft zien we hem meer voor de plaatsen. Clairon (10) loopt goede rijden en zou in deze leerlingenkoers beloond mogen worden met een mooie klassering.

Plaats 1: Bolero Love de Lou (13)
Plaats 2: Chouchou Loulou (8)
Plaats 3: Acajou Gede (7)
Plaats 4: Cardinal (1)
Plaats 5: Cracker (16)

 

Race 4: Prix des Tilleuls

Duarte (11) won twee maal op rij en lijkt de goede vorm weer gevonden te hebben. Als hij foutloos blijft kan hij met Oceane Briand een 3e zege op rij behalen. Cool Haufor (10) is ook weer op het rechte pad getuige zijn twee 3e plaatsen in dit genre. In dit vrij zwakke veld moet hij mee kunnen doen voor een podiumplaats. Bella de Piencourt (6) is erg trouw en plaatste zich al onder het zadel, zij mag voorin verwacht worden. Call Girl Pan (9) verbetert per start en doet mee voor de plaatsen, samen met Coco Vinarie (8), die een specialist is in deze discipline. Cavino (13) was twee jaar uit beeld maar kwam begin dit jaar terug in de baan. Hij is weer goed in vorm gekomen en boekte in het verleden al fraaie successen onder de man.

Plaats 1: Duarte (11)
Plaats 2: Cool Haufor (10)
Plaats 3: Bella de Piencourt (6)
Plaats 4: Call Girl Pan (9)
Plaats 5: Coco Vinarie (8)

 

Race 5: Prix de Sambuc

In deze koers, die opnieuw aan de leerlingen is voorbehouden, staat ons een mooi duel te wachten tussen Bravoure d'Arzal (8), die driemaal op rij won, en Detales (7), die ook een prachtige prestatielijst kan overleggen. Achter deze solide favorieten kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Dynamique d'Am (5), die zonder ijzers een verbetering kan laten zien, Brescia Turgot (10), voor wie hetzelfde geldt, en Anna du Perre (4), die bovendien een mooi startnummer heeft. Bora du Fosse (9) kan beter dan wat zij de laatste tijd laat zien en is niet ongevaarlijk.

Plaats 1: Bravoure d'Arzal (8)
Plaats 2: Detales (7)
Plaats 3: Dynamique d'Am (5)
Plaats 4: Brescia Turgot (10)
Plaats 5: Anna du Perre (4)

 

Race 6: Prix de Belcodene

Een sterk veld 5-jarigen waarin enkele paarden aan elkaar gewaagd lijken te zijn. Wij hebben een voorkeur voor Enjoy d'Attaque (5), die maar doorgaat met het neerzetten van uitstekende prestaties en die hier zonder ijzers wederom voor de volle buit kan gaan. Tegenstand kan komen van Eros des Liards (2), wiens grenzen we ook nog niet kennen en die ook zonder ijzers loopt. Elton Ball (6) benadert weer zijn beste vorm en is eveneens gevaarlijk, net als Envouteur d'Auge (13), die weer komende is maar wel uit het tweede gelid moet starten. Eliot Lucaxelo (11) is kansrijk voor een plaatsgeld, samen met El Julry (7), die niet onderschat mag worden.

Plaats 1: Enjoy d'Attaque (5)
Plaats 2: Eros des Liards (2)
Plaats 3: Elton Ball (6)
Plaats 4: Envouteur d'Auge (13)
Plaats 5: Eliot Lucaxelo (11)

 

Race 7: Prix du Haras de Fleuriel

Deze koers zou een prooi kunnen worden voor Alain de l'Ante (1), die in topvorm is en er mooi in staat. Hij zal af moeten rekenen met Abricot du Bugey (4), die voortdurend de vorm vasthoudt, en Antoine de Loriol (5), die zonder ijzers serieuze kansen heeft. Amenophis du Lilas (9) stijgt in categorie maar beliep laatst een knappe 2e plaats en is zonder ijzers kansrijk voor de plaatsen. Bolero Carisaie (2) is er altijd bij en loopt snelle tijden, hij kan verrassen met een hoge klassering, net als Dame Island (10), die geen goed startnummer heeft maar vanuit het veld een plaats kan belopen.

Plaats 1: Alain de l'Ante (1)
Plaats 2: Abricot du Bugey (4)
Plaats 3: Antoine de Loriol (5)
Plaats 4: Amenophis du Lilas (9)
Plaats 5: Bolero Carisaie (2)

 

Race 8: Prix d'Enghien

Dream de Lasserie (5) verkeert in blakende vorm en is in dit veld onze favoriet. Hij moet echter op zijn hoede zijn voor de messcherpe eindsprint van Beach Julry (2), die met het juiste koersverloop ver kan komen. As de Godisson (1) toonde zonder ijzers vorm met een 4e plaats in een sterk veld op Vincennes en kan hier ook een voorname rol spelen. Carlo de Carsi (7) is opgeknapt van de trainingswissel naar Laurent Gout en kan zich hier weer plaatsen. Big Boss (3) is er altijd bij en met dit startnummer een gevaarlijke kandidaat voor het podium. Vertiginous (8) kon op de grasbaan in Avignon geen potten breken en keert hier terug op een harde baan, de afgelopen maanden was hij daarop zeer goed in vorm.

Plaats 1: Dream de Lasserie (5)
Plaats 2: Beach Julry (2)
Plaats 3: As de Godisson (1)
Plaats 4: Carlo de Carsi (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.