Banen

Nederland
Zuid Afrika
Zweden
Duitsland
Ierland

Matthieu Pronostique

Matthieu Pronostique Franse Tipgever
 
De Tips van Matthieu Pronostique
Iedere week tot vijf Franse tips, exclusief bij Runnerz!
 

Wolvega 18 februari

Koers 4: Prix van Mossel Automotive Groep
Starttijd: 18:05 uur
Spelsoort:
Plaatskoppel
Combinatie: 2/ 3

Hunter Dragon komt terug van een lange pauze maar heeft meer dan genoeg klasse om in een koers als deze direct mee te doen voor de eerste 3 plaatsen. Kwam vorig jaar juli één keer aan de start, hij eindigde toen als tweede in een snelle tijd. Hij passeerde echter 3 paaltjes aan de binnenzijde van de baan en werd daarom uit de uitslag genomen. Is startsnel en gaat een mooie koers krijgen. Hollywood Star kwalificeerde in een weinigzeggende tijd maar de merrie kan zeker harder. Zo klokte ik haar in 1.16,0 over de laatste kilometer en een nog snellere laatste 500m. Blijft zij vrij van oponthoud verwacht ik ook haar in de trioaankomst.

Bonne Chance 

Matthieu

 

 

Franse winterseizoen Vincennes/Wolvega
 

Op deze pagina, gericht op de wintermeeting van Vincennes en Wolvega, kunt u de komende wintermaanden interessante bets verwachten van onze expert ’’Matthieu Pronostique’’. Door deze bets te volgen en te spelen willen wij u als klant optimaal laten profiteren van  de kennis van ‘’Matthieu Pronostique’’, de grote Franse pools en de interessante uitbetalingen.

Onze expert ‘’Matthieu Pronostique’’ heeft zich de laatste jaren volledig toegewijd aan de wintermeeting op Vincennes en is in deze jaren zeer succesvol geweest in de vier maanden durende ‘’Le Meeting d’Hiver’’. Hij heeft de afgelopen winters steeds beter het onderscheid weten te maken in voorbereidingskoersen en koersen waarin wordt gereden voor de overwinning door de deelnemers aan de wintermeeting. Naast de Franse wintermeeting is sinds de komst van de Premium meetings in Nederland ook Wolvega in beeld gekomen, waar vaak toegeslagen word aan interessante coteringen.

De keuze van de bets wordt gebaseerd op basis van een goede winstkans en de speelwaarde van het paard of de combinatie, om zo tot een mooie uitbetaling te komen. Onder elke bet zal een korte toelichting worden gegeven om de keuze voor de bet te motiveren.

De bets van ‘’Matthieu Pronostique’’ zullen tot en met 5 maart maximaal vijf keer per week op deze pagina verschijnen, dus houd deze pagina goed in de gaten!