Toekomstige races

Nederland
 • Alkmaar 21.05
  • R1: Trio Poolgar. €1.750
  • R2: Trio Poolgar. €1.500
  • R3: Trio Poolgar. €1.500
  • R4: V5 Poolgar. €2.000
  • R5: Trio Poolgar. €1.750
  • R6: Trio Poolgar. €1.750
  • R7: Trio Poolgar. €2.500
  • R8: Kwt Poolgar. €2.000

Matthieu Pronostique

Matthieu Pronostique Franse Tipgever
 
 

De wintermeeting op Vincennes kende afgelopen zaterdag haar laatste meeting en daarmee komt de winter 2017/2018 tot zijn eind.

De wintermeeting 2018/2019 zal van start gaan op 1 november, maar in de tussentijd valt er volop te genieten van de sport in Frankrijk.

Zo staat komende zondag 11 maart het Grand Criterium de Vitesse op het programma in Cagnes sur Mer met o.a. Bold Eagle en Bird Parker. Een paar dagen later, op vrijdag 16 maart, staat de rentree gepland van Aubrion du Gers.

 

Au revoir

Matthieu

 

 

Franse winterseizoen Vincennes/Wolvega
 

Op deze pagina, gericht op de wintermeeting van Vincennes en Wolvega, kunt u de komende wintermaanden interessante bets verwachten van onze expert ’’Matthieu Pronostique’’. Door deze bets te volgen en te spelen willen wij u als klant optimaal laten profiteren van  de kennis van ‘’Matthieu Pronostique’’, de grote Franse pools en de interessante uitbetalingen.

Onze expert ‘’Matthieu Pronostique’’ heeft zich de laatste jaren volledig toegewijd aan de wintermeeting op Vincennes en is in deze jaren zeer succesvol geweest in de vier maanden durende ‘’Le Meeting d’Hiver’’. Hij heeft de afgelopen winters steeds beter het onderscheid weten te maken in voorbereidingskoersen en koersen waarin wordt gereden voor de overwinning door de deelnemers aan de wintermeeting. Naast de Franse wintermeeting is sinds de komst van de Premium meetings in Nederland ook Wolvega in beeld gekomen, waar vaak toegeslagen word aan interessante coteringen.

De keuze van de bets wordt gebaseerd op basis van een goede winstkans en de speelwaarde van het paard of de combinatie, om zo tot een mooie uitbetaling te komen. Onder elke bet zal een korte toelichting worden gegeven om de keuze voor de bet te motiveren.

De bets van ‘’Matthieu Pronostique’’ zullen tot en met 5 maart maximaal vijf keer per week op deze pagina verschijnen, dus houd deze pagina goed in de gaten!