Banen

Dubai
 • Meydan 15:30
  • R1: Met Adrie de Vries
  • R2: Met Adrie de Vries
  • R6: Met Adrie de Vries
  • R7: Kwartet Jackpot €600
   Met Adrie de Vries
Zuid Afrika
Zweden
Duitsland
Engeland
Ierland
Frankrijk
USA

Toekomstige races

Nederland
Zweden

Matthieu Pronostique

Matthieu Pronostique Franse Tipgever
 
De Tips van Matthieu Pronostique
Iedere week tot vijf Franse tips, exclusief bij Runnerz!
 

Vincennes 23 november
Koers 2: Prix de Silé-le-Guillaume
Starttijd: 13:47 uur
Spelsoort: Plaatskoppel
Combinatie: 15/ 2

Astral Viretaute moest in zijn laatste start enorm veel doen maar wist toch nog sterk bij de eerste 5 te eindigen. Wanneer hij het deze keer ook maar iets meer op maat krijgt moet hij naar mijn idee altijd onder de eerste 3 gaan eindigen. Gaat hier weer optimaal DP. Athos des Volos is het paard dat mijn plaatskoppel compleet maakt. Kreeg de laatste keer een voorbereidingskoers, daarvoor op Vincennes maakte hij indruk op mij. In de laatste bocht had hij last van oponthoud waardoor hij opnieuw moest aanzetten, zijn herstel was goed. Nu zal hij weer D4 starten en worden gereden door Matthieu Abrivard. 

Bonne Chance 

Matthieu 
Volg Matthieu Pronostique ook via Twitter:


 

 
Onze Franse Tipper is terug
Vanaf donderdag 2 november is onze Franse Tipper Matthieu Pronostique terug! Matthieu is een kenner van de Franse drafkoersen en maximaal vijf keer per week zal hij jou voorzien van mooie tips op een Vincennes en/of Wolvega.
 
Frans Winterseizoen
Onze expert staat ook deze wintermeeting weer klaar om op zoek te gaan naar die mooie uitbetalingen en dat zal hij gaan doen op basis van zijn kennis en ervaring. Naast de wintermeeting op Vincennes zijn ook de Premiummeetings in Nederland op Wolvega enorm interessant, dus ook daar mag regelmatig een tip verwacht worden.
 
De Tips
De keuze van de tips wordt gebaseerd op basis van een goede winstkans en de speelwaarde van het paard of de combinatie hiervan, om zo tot een mooie uitbetaling te komen. Onder elke tip zal een korte toelichting worden gegeven om de keuze voor de weddenschap te motiveren.
 
Kijk vanaf 10.00 uur op deze pagina
Matthieu deelt alleen zijn allerbeste tips met de spelers op Runnerz.nl, dus het kan zijn dat hij de ene keer twee of drie tips op een dag heeft, en een andere dag weer niks. Houd deze pagina dus iedere dag goed in de gaten tot het eind van het winterseizoen op 3 maart. Als wij een tip hebben ontvangen, dan is deze in ieder geval om 10:00 uur op deze pagina te vinden.