Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Mauquenchy - 20 juni

Mauquenchy – donderdag 20 juni 2019 - Start 11.50 uur

Race 1: Prix du PMU Presse Calmette Sotteville-les-Rouen

De uitstekend presterende Gentleman du Mirel (4) kan hier voorblijven op Gang of New York (9), die nog aarzelt om zijn eerste overwinning te behalen, maar ook niet de gemakkelijkste is, net als Ginkgo des Granges (3), die ons eindelijk eens zijn ware gezicht zou kunnen laten zien. Als hij goed bij de les is kan Gentleman (6) hier een interessante rol spelen, evenals Golfeur (8).

Plaats 1: Gentleman du Mirel (4)
Plaats 2: Gang Of New York (9)
Plaats 3: Ginkgo des Granges (3)
Plaats 4: Gentleman (6)
Plaats 5: Golfeur (8)

 

Race 2: Prix du PMU Le Blason le Petit Quevilly  

Forcina Jasma (16) staat voor een overwinning, maar heeft geen grote marge tegenover de teleurstellende Frimeur du Start (12) en Forrest Gédé (14), die ontregeld lijkt maar die beiden al enig talent voor de sulky hebben laten zien, net als First d'Arry (7), die progressie kan laten zien na zijn heroptreden. Achter deze paarden maken Fannia Bella (15), in vorm, Filiber of Bazoche (9), die onregelmatig presteert, en Fripon du Marché (6), die een laatbloeier lijkt te zijn, aanspraak op de plaatsen, net als Formion (10), die het goed doet op deze baan en hier zijn carrière een nieuwe impuls kan geven.

Plaats 1: Frimeur du Start (12)
Plaats 2: Forcina Jasma (16)
Plaats 3: Forrest Gede (14)
Plaats 4: First d’Arry (7)
Plaats 5: Fannia Bella (15)

 

Race 3: Prix du PMU Le Jean Bart Saint Leger-du-Bourg-Denis

Dassero (12) is er altijd bij en zoekt hier minder sterke tegenstanders op. Hij kan daarom voorblijven op Chic Destin (14), die hier zonder ijzers loopt met zijn favoriete amateurrijder, Beatus Avis (8), gezien zijn voorlaatste optreden, en Bébert du Varlet (5), die het dit voorjaar prima doet, net als Champion Véa (7) of Don Diego Paris (2), die een mooi duel uitvochten in Rânes, en als voordeel hebben gekoppeld te zijn aan een ervaren rijder. De kansen van Cap des Granges (4) zijn lastig in te schatten.

Plaats 1: Dassero (12)
Plaats 2: Chic Destin (14)
Plaats 3: Beatus Avis (8)
Plaats 4: Bebert du Varlet (5)
Plaats 5: Champion Vea (7)

 

Race 4: Prix du PMU La Chapelle Saint-Etienne-du-Rouvray

Erevan d'Hameline (14) won onlangs met deze rijder en krijgt hier ons vertrouwen, zelfs tegen En Tête (4), die terugkeer op Mauquenchy, Electric Schmar (11), die aan een zege toe is, en Erwood du Vivier (13), die vaak mooie koersen treft, maar ook de goede Etre Mérité (15), die absoluut in het veld verstopt moet worden om zijn scherpe eindsprint te kunnen plaatsen. De verdienstelijke Elfix de Neel (6), mooi geplaatst in het eerste band, Eros du Vivier (16), deze keer met ijzers, en Espoir Flymp (9), die slecht staat ingeschreven, kunnen profiteren van het falen van de favorieten om een rol in de aankomst te spelen. Indien hij er klaar voor is kan de heroptredende Ermano Bello (10) een hoofdrol spelen zelfs nu hij 25 meter moet voorgeven.

Plaats 1: Erevan d’Hameline (14)
Plaats 2: En Tete (4)
Plaats 3: Electric Schmar (11)
Plaats 4: Erwood du Vivier (13)
Plaats 5: Etre Merite (15)

 

Race 5: Prix du PMU Le Commerce Forges-les-Eaux  

Flamboyant du Rib (14) verbetert per start en omdat hij ook linksom goed uit de voeten kan zou hij hier een tweede zege op rij kunnen behalen door af te rekenen met Fairy Tale Darling (10), die hier een baan treft die hem beter past dan Enghien, Fotello du Palais (8), die het probeert zonder ijzers, terwijl Fantastic Dream (12), die weinig gestart is, Funambule Match (7), die de echte vorm maar niet kan vinden, en Fuzin d'Erpion (6), die in dit sterkere veld zijn zege van La Capelle kan bevestigen, ook niet buiten beschouwing gelaten mogen worden. De regelmatige Fourteenth of July (11) heeft hier weer zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Flamboyant du Rib (14)
Plaats 2: Fairy Tale Darling (10)
Plaats 3: Fotello du Palais (8)
Plaats 4: Fantastic Dream (12)
Plaats 5: Funambule Match (7)

 

Race 6: Prix du PMU Le Relais Tourville-la-Riviere

Etoile de Jiel (13) was ons paard om te onthouden in Chartres op een afstand die niet echt bij haar past. Hier krijgt zij onze voorkeur boven de goed koersende Enasa (18) en Enigme Fligny (14) die we in dit veld niet kunnen onderschatten, alsmede de riskante Elektra Syga (4) die beter liep dan de klassering doet vermoeden in Argentan, en Eronie Montaval (3), wiens stal in grootse vorm is en die nog nooit teleurstelde met Eric Raffin op de sulky. Easy Stardust (15) en Eroxane du Vivier (16), die ook in Chartres aanwezig waren, komen meer in beeld voor de plaatsen. Emeraude Purple (8) is in dit veld ook niet kansloos.

Plaats 1: Etoile de Jiel (13)
Plaats 2: Enesa (18)
Plaats 3: Enigme Fligny (14)
Plaats 4: Elektra Syga (4)
Plaats 5: Eronie Montaval (3)

 

Race 7: Prix du PMU Le Carbos Notre-Dame-de-Bondeville

Draco Jiel (8), als hij een goede dag heeft, en Casper (9), die altijd voorin meedoet, zullen proberen hun succes uit Chartres te bevestigen tegenover Iron Vivant (3), die in Duitsland liet zien dat hij kan presteren onder het zadel, Dornoch Am (1), die het in dit genre goed deed in Zweden en die nog een lage winsom heeft, en Xceed G.T. (11), die de baan van Mauquenchy zal waarderen. De regelmatige Diable du Vivier (7) en Caesar du Home (6) hebben zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Draco Jiel (8)
Plaats 2: Iron Vivant (3)
Plaats 3: Casper (9)
Plaats 4: Dornoch Am (1)
Plaats 5: Xceed G.T. (11)

 

Race 8: Prix du PMU Le Vincennes Neuville-les-Dieppe

Zelfs als hij niet bekend staat om zijn betrouwbaarheid, vooral aan het begin van de koers, lijkt Staro Ivy League (11) hier in staat te zijn om af te rekenen met Boss de Baudrairie (14), die zich geen betere inschrijving tegen de winsomgrens had kunnen wensen en die goed loopt voor Eric Raffin, alsmede de goed presterende Amour du Coglais (9), als hij zijn krachten aan kop kan sparen, en Au Nid des Grassard (12), die weer helemaal terug is, allen hebben op papier een eerste kans in deze Prix du PMU "Le Vincennes" Neuville-lès-Dieppe. Coach de Noyelles (1), die niet de gemakkelijkste is maar het goed doet op selectieve banen, kan ook een rol spelen. De zonder ijzers goed scorende Cyrius d’Houlbec (6) heeft geen grote marge op dit niveau maar kan meedoen voor een plaatsgeld. De van alle markten thuis zijnde Valentino Strix (8) kan deze test met goed gevolg doorstaan.

Plaats 1: Staro Ivy League (11)
Plaats 2: Boss de Baudrairie (14)
Plaats 3: Amour du Coglais (9)
Plaats 4: Au Nid de Gassard (12)
Plaats 5: Coach de Noyelles (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.