Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Mauquenchy - 20 november

Mauquenchy – woensdag 20 november 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Grand National du Trot Paris-Turf

Jean-Michel Baudouin weet zijn paarden altijd goed voor te bereiden op belangrijke koersen en is daarbij heel succesvol, om die reden lijkt Elvis Madrik (9), die perfect staat ingeschreven tegen de winsomgrens, hier het te kloppen paard. Hij stelde nog nooit teleur met Franck Nivard op de sulky, zijn doel zal zijn om de gele trui te veroveren in deze Tour de France voor de dravers. Achter dit solide basispaard kan de strijd om de ereplaatsen worden uitgevochten tussen Bachar (5), die momenteel het klassement in de Grand National du Trot aanvoert en die er aan kop ook mooi in staat, hij kan zich hier herstellen, Black Jack From (4), die veel kan als hij foutloos weet te blijven, en Archibald (7), die in topvorm is en die het verdient om eens een koers als deze te winnen. Baron du Bourg (8), die de etappe in Cherbourg verrassend won, scherpte zijn conditie aan met het oog op deze opdracht. Hij kan vandaag opnieuw voor een verrassing zorgen, let op hem. Clarck Sotho (12), die de laatste keer erg goed presteerde, Beau de Grimoult (15), die snel kan eindigen, en Crêpe de Satin (10), die in Parijs beter liep dan de klassering doet vermoeden, kunnen ook een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Elvis Madrik (9)
Plaats 2: Bachar (5)
Plaats 3: Black Jack From (4)
Plaats 4: Archibald (7)
Plaats 5: Baron du Bourg (8)

 

Race 2: Prix Andre Perdrix

De na een heroptreden zonder achterijzers lopende Fidelia Bella (3) is hier een betrouwbare favoriete. De tegenstand voor de pupil van Jean-Paul Marmion wordt aangevoerd door Fleuron de Padd (4), die het al eerder goed deed met ijzers, First Princess (10), die een heroptreden maakt maar die mooi staat ingeschreven en Follow Me Du Luot (8), die weer ons vertrouwen krijgt. Forgaria (14), die voor de eerste keer in haar carrière zonder ijzers loopt, Fakir du Vallon (6), die fraai wist te winnen in Caen en Farouk Fligny (12), die het goed doet in deze categorie, hebben eveneens kansen.

Plaats 1: Fidelia Bella (3)
Plaats 2: Fleuron de Padd (4)
Plaats 3: First Princess (10)
Plaats 4: Follow Me du Luot (8)
Plaats 5: Forgaria (14)

 

Race 3: Grand Prix des Amateurs

Indien hij foutloos weet te blijven van start tot finish kan Cyr de Courtison (4) ver komen op deze afstand. Om te winnen dient de 7-jarige ruin af te rekenen met Drop de Colleville (13), die in vorm is, Django du Banney (6), die een derde zege op rij kan behalen, en Boutron de Claire (2), die een taaie noot om te kraken is. Alexis des Prés (10) houdt de ijzers onder maar is in vorm, let op hem! Concerto Star (1), de minst winnende van dit veld maar niet de minst getalenteerde, Diva du Buisson (9), met Cyril Baty, en Chayane de Calvi (12), die weer ons vertrouwen verdient, kunnen eveneens een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Cyr de Courtison (4)
Plaats 2: Drop de Colleville (13)
Plaats 3: Django du Banney (6)
Plaats 4: Boutron de Claire (2)
Plaats 5: Alexis des Pres (10)

 

Race 4: Prix Jaguar

Een erg open koers waarin de strijd om de overwinning zal gaan tussen Eclat Jénilou (2), die zich erg goed gedroeg bij zijn debuut onder het zadel, Enne du Bouillon (7), die het erg goed deed in Nantes, en Epson du Vivier (16), die foutloos een veld als dit aan moet kunnen. Filka Dream (17), die snel kan eindigen, en Extra Jet (12), die mooi staat ingeschreven, hebben ook kans op de overwinning. Folie Mix (13), op een goede dag, Elline du Vivier (4), als zij de draf weet vast te houden, en Etoile d'Eté (15), die snel is maar niet de gemakkelijkste, komen hierna.

Plaats 1: Eclat Jenilou (2)
Plaats 2: Enne du Bouillon (7)
Plaats 3: Epson du Vivier (16)
Plaats 4: Filka Dream (17)
Plaats 5: Extra Jet (12)

 

Race 5: Prix Maurice de Folleville

Général du Parc (9) is veruit het beste paard in dit veld en treft hier aanzienlijk minder sterke tegenstanders, hij is onze favoriet. Achter dit basispaard kan de strijd om de overwinning gaan tussen Gold du Metz (6), die we zeker weer aanbevelen, Gesira (8), die indruk maakte in Saint-Brieuc, en Greenpeace (7), die een mooie kans heeft om zich weer eens voorin te laten zien. Gaelic du Rocher (4), met Franck Nivard, zal moeten blijven draven onderweg maar als dat lukt kan hij in de voorhoede eindigen.

Plaats 1: General du Parc (9)
Plaats 2: Gold du Metz (6)
Plaats 3: Gesira (8)
Plaats 4: Greenpeace (7)
Plaats 5: Gaelic du Rocher (4)

 

Race 6: Prix du Conseil Departemental de Seine Maritime

De in dit genre zonder ijzers goed presterende Delta Fac (12) won zijn laatste start en is hier een betrouwbare keuze. Om te winnen moet de 6-jarige ruin afrekenen met Dayan Winner (5), die het uitstekend doet onder het zadel, Diamant de Larré (11), die hierop is voorbereid, en Crossfire (9), op wiens heroptreden we zaten te wachten. Céleste Dry (8), die hier zonder ijzers loopt, en Chacha de Gontier (7), die het al goed deed in deze discipline, completeren onze keuze.

Plaats 1: Delta Fac (12)
Plaats 2: Dayan Winner (5)
Plaats 3: Diamant de Larre (11)
Plaats 4: Crossfire (9)
Plaats 5: Celeste Dry (8)

 

Race 7: Prix du Café du Commerce de Forges-les-Eaux

De zoals blijkt uit zijn twee laatste prestaties in vorm zijnde Cats de la Ferme (10) lijkt een betrouwbare keuze in dit veld. Om te winnen dient de pupil van Jean Baudron voor te blijven op Say That Again (6), die ons de laatste keer opviel, Cuba Libre (12), die in Parijs beter liep dan de klassering doet vermoeden, en Valentino Strix (7), die in vorm is. Cactus d'Yvel (13), die sterk won in Reims, Bayahibe des Vents (3), die we niet te snel mogen weglaten, en Berlioz Délo (5), die snel kan finishen, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Cats de la Ferme (10)
Plaats 2: Say That Again (6)
Plaats 3: Cuba Libre (12)
Plaats 4: Valentino Strix (7)
Plaats 5: Cactus d’Yvel (13)

 

Race 8: Prix Jean Maizeret

Na zijn conditie te hebben aangescherpt met ijzers in een amateurkoers is Diamant du Nil (15) betrouwbaar nu hij zonder voorijzers loopt en tegen de winsomgrens staat ingeschreven. Hij heeft de buit echter nog niet binnen tegenover Denver de Vandel (14), die zal proberen zijn laatste succes te bevestigen, Diego du Canter (10), die voor een overwinning staat, en Douglas Keryvon (13), die echt niets verkeerd doet. Diamond Bourbon (5) liet een aardige vormverbetering zien en kan dat hier bevestigen, let op hem! Divine Somolli (12), die snel kan eindigen, Dauphin du Pré (16), die er mooi in staat, en Djag de Rouezo (7), als hij een goede dag heeft, kunnen tegen een interessante uitbetaling voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Diamant du Nil (15)
Plaats 2: Denver de Vandel (14)
Plaats 3: Diego du Canter (10)
Plaats 4: Douglas Keryvon (13)
Plaats 5: Diamond Bourbon (5)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.