Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Mauquenchy - 26 november

Mauquenchy – dinsdag 26 november 2019 - Start 17.20 uur

Race 1: Prix Francois Lochou

De Scandinaviërs zijn hier gevaarlijk met Staro Ivy League (18), die de laatste keer beter liep dan de klassering doet vermoeden, en die daarvoor constant goed presteerde in dit soort koersen, Juvels Boy (15), die het laatst erg goed deed op Vincennes en die het hier een stuk lichter treft, en Furious Francis (16), die even rust had maar die het hele jaar liet zien in dit soort velden mee te kunnen. Belle Emotion (10) behaalde twee uitstekende 2e plaatsen en zal opnieuw een voorname rol kunnen spelen. De ideaal tegen de winsomgrens ingeschreven Caballis (8) liet de laatste weken zien weer in vorm te zijn gekomen en verdient ook veel aanhang. Caïd de Caponet (12) deed het prima in Le Croisé-Laroche en doet niets onder voor de concurrenten in het eerste band. De vaak een goede laatste kilometer in de benen hebbende Action du Châtelet (14) is een leuke outsider. Making Love (4) liet in Zweden zien veel inhoud te hebben en nu hij zonder ijzers loopt bij zijn heroptreden kan hij voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Staro Ivy League (18)
Plaats 2: Juvels Boy (15)
Plaats 3: Furious Francis (16)
Plaats 4: Belle Emotion (10)
Plaats 5: Caballis (8)

 

Race 2: Prix H. Sasie

Na een goede 5e plaats op Vincennes liep Ciel Boréal (10) een nette rentreekoers in Caen, en hij kan in dit bescheiden veld een grote rol spelen, hij trof het dit jaar al eens zwaarder. De net als bij haar betere prestaties zonder achterijzers lopende Cléopâtre du Paou (13) heeft hier ook goede kansen, zij kan actief meedoen in de strijd als haar rijdster goed met haar overweg kan. De in het eerste halfjaar overtuigende Cosmos Gédé (12) heeft nu twee rentreekoersen in de benen na een lange onderbreking en kan hier een ander gezicht laten zien. In het eerste band gaat onze voorkeur uit naar de regelmatige Créole d'Avignère (4), die in het voorjaar won op deze baan en die goede prestaties achter haar naam heeft staan. Coq d'Avran (15) startte voornamelijk in amateurkoersen, maar dit veld is niet zo sterk en bovendien heeft hij de steun van een goede leerling. Cortney Visais (11) liet vormstijging zien in het zuiden en zal dat hier kunnen bevestigen. Cocotte Café (16) deed het onlangs niet slecht in Graignes en zij is zeker voorbereid op deze koers.

Plaats 1: Ciel Boreal (10)
Plaats 2: Cleopatre du Paou (13)
Plaats 3: Cosmos Gede (12)
Plaats 4: Creole d’Avigniere (4)
Plaats 5: Coq d’Avran (15)

 

Race 3: Prix Alain Hanssens

Feeling Paco (12) boekte een hele gemakkelijke zege in Graignes, en nu hij hier voor het eerst zonder ijzers loopt lijkt hij in staat om opnieuw te winnen indien hij de juiste gangen eronder houdt. Indien foutloos kan Filou de Larré (5) hem echter stevig partij bieden, hij won zijn voorlaatste start met overtuiging op deze baan. Fuchsia du Rib (15) liep een opvallend sterke koers op Vincennes over een kortere afstand, hij treft hier vandaag een afstand die hem beter ligt. De sinds zijn debuut gespaarde Foxtrot de Bulière (3) start voor de eerste keer in zijn carrière zonder ijzers en hij kan zo een verdere verbetering laten zien. Favici Pasmarick (14) stelt nooit teleur en hij doet het goed in deze categorie. Figatellix du Ciré (16) liep hier al meerdere goede koersen en staat er qua winsom erg mooi in. Na een prima heroptreden zal Fax de l'Aumoy (10) nu scherper zijn en hij kan voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Feeling Paco (12)
Plaats 2: Filou de Larre (5)
Plaats 3: Fuchsia du Rib (15)
Plaats 4: Foxtrot de Buliere (3)
Plaats 5: Favici Pasmarick (14)

 

Race 4: Prix Jean Lapierre

Net als in de voorgaande afdeling voor de hengsten heeft Sébastien Ernault ook hier goede kansen met Flicka de Brévol (13), een klassemerrie die met een overtuigende overwinning in Caen aantoonde weer in topvorm te zijn. Fontana Piper (12) liep twee goede koersen in het noorden en deze sterke merrie zal er binnenkort weer eens staan. De late Foudre de Bengale (6) boekte een overwinning in stijl op deze baan in haar eerste optreden zonder ijzers, en start hier opnieuw met blote voeten. Féérie Del Phédo (1) blijft riskant, maar laat op goede dagen veel snelheid zien, zij kan voor een verrassing zorgen. Freska de Vandel (5) viel de laatste tijd voornamelijk op door haar galoppades, maar zij kan het op een goede dag goed doen op dit niveau. Na haar 2e plaats in een soortgelijk veld in Graignes zien we Folie d'Orel (7) kans maken op een plaats, net als Foliepolis (8), die na twee voorbereidingskoersen nu zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Flicka de Brevol (13)
Plaats 2: Fontana Piper (12)
Plaats 3: Foudre de Bengale (6)
Plaats 4: Feerie del Phedo (1)
Plaats 5: Freska de Vandel (5)

 

Race 5: Prix Jean Riaud

Echo de Blain (13) liet een uitstekende indruk achter bij zijn laatste winnende optreden in deze specialiteit in Les Sables d’Olonne, en na een voorbereiding voor de sulky lijkt hij in staat om dit veld zijn wil op te leggen. De zeer regelmatige Esope Nay (11) toont onophoudelijk goede vorm en hij kan er opnieuw dicht bij zijn. Etoile de Jiel (10) deed mee om de ereplaatsen toen zij werd uitgeschakeld voor haar draf in Le Croisé-Laroche en zij krijgt hier weer ons vertrouwen. Etoile de Beaumée (15) houdt de ijzers onder vandaag maar hij kan dit veld aan en doet het goed op dit type banen. Na het te hebben geprobeerd in Parijs treft Espérance Amax (16) hier een tegenstand die beter binnen haar bereik ligt. Emeraude Jiji (8) toonde vorm voor de sulky en werd in september bij haar monté-debuut knap 2e. Echo de Tonnerre (1) had nog een koers nodig bij zijn terugkeer onder het zadel en zal nu scherper zijn.

Plaats 1: Echo de Blain (13)
Plaats 2: Esope Nay (11)
Plaats 3: Etoile de Jiel (10)
Plaats 4: Etoile de Beaumee (15)
Plaats 5: Esperance Amax (16)

 

Race 6: Prix Leopold Verroken

Na twee indrukwekkende zeges in de maand juni heeft Get Lucky Jiel (9) rust genoten, en hij maakte een prima heroptreden in Strasbourg, waar hij nipt geklopt werd door een goed paard. Hij debuteert hier linksom maar heeft een mooie toekomst voor zich, vandaag kan hij de derde zege uit zijn loopbaan behalen. Hij moet echter meters voorgeven aan Go Fast Quick (3), die veel inhoud heeft en die in Graignes de concurrentie overklaste, hij heeft nog veel winsom in te halen. Geronimo Stardust (4) heeft evenveel snelheid als karakter maar als hij foutloos blijft kan hij een voorname rol spelen in dit veld. Gold Péji (11) deed het vooral op rechtsom banen goed maar hij steekt in een uitstekende vorm en het profiel van deze baan zal hem liggen. De na zijn succes in juli in Enghien aan de kant gezette Gamin Normand (10) zal een logische vormverbetering laten zien na zijn heroptreden. Gipsy Thoris (7) presteert regelmatig en kan bij een passend koersverloop opnieuw een plaatsgeld meenemen. Galaxie de Flam (14) heeft interessante verrichtingen staan en dient in de gaten te worden gehouden.

Plaats 1: Get Lucky Jiel (9)
Plaats 2: Go Fast Quick (3)
Plaats 3: Geronimo Stardust (4)
Plaats 4: Gold Peji (11)
Plaats 5: Gamin Normand (10)

 

Race 7: Prix Areas Cabinet Roberge

California Charm (12) was er voor haar laatste uitschakeling op Vincennes echt altijd bij en won haar laatste twee starts met deze rijdster in deze categorie. Zij verdient hier erg veel vertrouwen. De in amateurkoersen goed presterende Capitaine Lebel (2) laat zich voortdurend van zijn goede kant zien en zal er met dit startnummer in het eerste band opnieuw bij zijn. Caresa (4) kon door een fout in Reims niet aan de verwachtingen voldoen maar de merrie heeft nog winsom in te halen en krijgt weer ons vertrouwen. Call Boy Danover (8) liep twee goede koersen op een hoger niveau en gaat hier met verwachtingen van start. De in vorm zijnde Caroline de Firfol (7) houdt de ijzers onder maar vindt hier de baan waar zij haar laatste zege boekte. Concept de Tyrole (1) kan toeslaan mochten onze favorieten het laten afweten.

Plaats 1: California Charm (12)
Plaats 2: Capitaine Lebel (2)
Plaats 3: Caresa (4)
Plaats 4: Call Boy Danover (8)
Plaats 5: Caroline de Firfol (7)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.