Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Mons - 8 oktober

Mons – dinsdag 8 oktober 2019 - Start 18.30 uur

Race 1: Prix Biche

De laatbloeier Lunavita (11) begon haar carrière pas in het afgelopen voorjaar, waarbij zij snel bovengemiddeld talent toonde. Haar twee laatste zeges kwamen gemakkelijk tot stand en zij kan hier ondanks de startpositie in het tweede gelid opnieuw een voorname rol spelen. Na in het voorjaar zeer succesvol te zijn geweest heeft Louis (6) genoten van een welverdiende rust, en hij zal hier verbeterd zijn na zijn rentreekoers. Kiddy Vr (8) stelt bijna nooit teleur en kont hier aan de start in een optimale vorm. L'As du Calvaire (9) liep drie sterke koersen op deze baan in soortgelijke velden en heeft als enig nadeel zijn startnummer. Kentucky Sa (5) treft een tegenstand binnen zijn bereik. Kelsey Ev (13) boekte hier een fraaie overwinning en zou deze kunnen bevestigen.

Plaats 1: Lunavita (11)
Plaats 2: Louis (6)
Plaats 3: Kiddy Vr (8)
Plaats 4: L’As du Calvaire (9)
Plaats 5: Kentucky Sa (5)

 

Race 2: Prix Cerf

Cyloo d'Erpion (11) boekte een uiterst simpele zege over korte afstand, en nu hij weer zonder ijzers loopt zal hij dit kunnen bevestigen. De snelle maar riskante 4-jarigen Fantastic Sam (14) en Flukpe Pan (5) blijven nog achter in winsom en hoeven slechts te blijven draven om hier een voorname rol te kunnen spelen. Diva de Cabert (1) is al sinds een tijdje in prima vorm en zal er opnieuw bij kunnen zijn. Explorer Queen (3) wisselt goede prestaties af met uitschakelingen, maar op een goede dag kan zij hier een rol spelen. Décision (7) toonde vorm in Kuurne, maar stelde juist op deze baan vaak teleur. Dynamite du Carhog (10) doet het altijd goed in deze categorie.

Plaats 1: Cyloo d’Erpion (11)
Plaats 2: Fantastic Sam (14)
Plaats 3: Diva de Cabert (1)
Plaats 4: Flupke Pan (5)
Plaats 5: Explorer Queen (3)

 

Race 3: Prix Eurotierce (Groupe A)

Darius du Loir (8) rijgt de tweede plaatsen aaneen de laatste weken en verdient het om eens te winnen. De wisselvallige maar momenteel goed geluimde Diamant d'Hermès (5) deed het twee keer uitstekend op deze baan en zal ook voor de overwinning gaan. Flamenco Fac (9) liep goede koersen in Frankrijk en debuteert in België met de nodige ambities. Eagle du Calvaire (11) maakt een heroptreden, maar deed het altijd uitstekend op deze baan, hij won zijn laatste start op een grasbaan. De vorige week na strijd winnende Diego d'Hermès (13) heeft als enig nadeel zijn startplek in het tweede gelid. Daisymoney Ringeat (6) presteert goed in deze categorie, terwijl Delicioso (14), die zijn topafstamming nog niet veel eer aandoet, altijd in staat is om op een goede dag te verrassen.

Plaats 1: Darius du Loir (8)
Plaats 2: Diamant d’Hermes (5)
Plaats 3: Flamenco Fac (9)
Plaats 4: Eagle du Calvaire (11)
Plaats 5: Diego d’Hermes (13)

 

Race 4: Prix Lievre

De laatst op Vincennes prima presterende Cyriel d'Atom (8) treft hier een veld dat hij makkelijk aan moet kunnen. Het kleine aantal starters maakt het voor hem aan de start wat makkelijker en daarna zal hij hier de overwinning naar zich toe moeten kunnen trekken. Hij moet echter meters geven aan Highness Worthy (3), die zijn voorlaatste start omzette in een knappe overwinning in Waregem, en die de laatste keer slechts door een heel goed paard verslagen werd. Divine de Navary (7) was nog nooit zo sterk en kan hier zelfs met ijzers een grote rol spelen. Crack Summerland (2) doet het goed in deze categorie en kan toeslaan mochten onze favorieten falen.

Plaats 1: Cyriel d’Atom (8)
Plaats 2: Highness Worthy (3)
Plaats 3: Divine de Navary (7)
Plaats 4: Crack Summerland (2)

 

Race 5: Prix Faisan

Een moeilijk te ontcijferen veld. Wij stellen ons vertrouwen in Jadore Sugar (16), die erg regelmatig is en de voorlaatste keer een uitstekende indruk achterliet in een sterker veld. Happy Occagnes (9) was er altijd bij tot aan zijn laatste start en kan hier weer worden meegenomen. Icare Ter Putten (4) won sterk over kortere afstand en kan hier toeslaan met dit ideale startnummer. Highlight (3) kan elk moment een foutje maken maar heeft de kwaliteiten om op dit niveau mee te doen. Kywi de Corta (10) stelt zelden teleur en kan hier snel eindigen als hij op tijd de ruimte krijgt. Lilou du Lauzet (13) loopt hier zonder ijzers in tegenstelling tot haar laatste starts en kan zich daarmee overtreffen. De onlangs hier winnende Krack du Clocher (12) zal de terugkeer van zijn vorm willen bevestigen.

Plaats 1: Jadore Sugar (16)
Plaats 2: Happy Occagnes (9)
Plaats 3: Icare Ter Putten (4)
Plaats 4: Highlight (3)
Plaats 5: Kywi de Corta (10)

 

Race 6: Prix Perdreau

Vive Le Vent (6) is een goede merrie die overal presteert, zij deed het twee keer uitstekend in sterke velden in Solvalla. Zij treft het hier een stuk lichter en zou niet mogen verliezen. Idéal Pont Vautier (8) kent een formidabel seizoen 2019 en hij blijft maar in vorm getuige zijn laatste twee overwinningen. Hij doet het prima op deze baan en wie hem verslaat is de winnaar. Victorymoko (9) eindigde vaak dichtbij voornoemd paard en heeft opnieuw zicht op een podiumplaats. Immer Butterfly (3) treft hier zijn favoriete afstand, waarop hij al een tijd van 1'12"0 neerzette.

Plaats 1: Vive Le Vent (6)
Plaats 2: Ideal Pont Vautier (8)
Plaats 3: Victorymoko (9)
Plaats 4: Immer Butterfly (3)

 

Race 7: Prix Eurotierce (Groupe B)

Drugstore Bonbon (6) heeft even rust gehad na zijn echec in augustus en aangezien hij daarvoor in topvorm was geven we hem hier weer ons vertrouwen. Divine de Jana (14) heeft excuses voor haar recente uitschakeling en kan zich herstellen in dit veld dat zij aan moet kunnen. Bucélio Verderie (8) loopt zonder ijzers in tegenstelling tot zijn laatste starts en kan daarmee een podiumplaats bereiken. Filou Rêve (3) liet vorig jaar mooie dingen zien en zakt hier in categorie met de hoogste verwachtingen. Coolzen de Jervi (13) heeft enkele plaatsgelden achter zijn naam staan en is een verleidelijke outsider. Gezien haar voorlaatste prestatie op deze baan (3e) zal Egée Forlife (12) enkele fans hebben. Boyfriend (9) completeert onze keuze.

Plaats 1: Drugstore Bonbon (6)
Plaats 2: Divine de Jana (14)
Plaats 3: Bucelio Verderie (8)
Plaats 4: Filou Reve (3)
Plaats 5: Coolzen de Jervi (13)

 

Race 8: Prix Marcassin

Zelfs na zijn uitschakeling in de Derby de vorige maand liet Mystic Mom (3) zien bij de top van zijn jaargang te horen en in dit veld krijgt hij weer ons volle vertrouwen. Larry Mom (10) wisselt goede koersen af met uitschakelingen en zou ook kunnen winnen als hij van start tot finish foutloos weet te blijven. De onlangs op deze baan winnende Katinka Jet (6) is ook bij voorbaat nog niet verslagen. De winnaar van twee van zijn laatste drie starts Liebling E. (8) is enorm vooruitgegaan de laatste tijd en zal proberen te bevestigen. Eros du Bis (7) kan verrassen als hij zonder fouten rondgaat.

Plaats 1: Mystic Mom (3)
Plaats 2: Larry Mom (10)
Plaats 3: Katinka Jet (6)
Plaats 4: Liebling E (8)
Plaats 5: Eros du Bis (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.