Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

München-Daglfing - 28 april

München-Daglfing – zondag 28 april – Start: 14.13 uur

Race 1: Jessica Alba - Preis

Vandaag acht koersen op Daglfing. We beginnen met een draverij voor Trotteur Francais over 2600 meter autostart. Drie trainingspupillen van Josef Sparber treffen twee paarden uit de stal van Robert Pletschacher. Twee Sparber-paarden zijn aan elkaar gewaagd. Dean les Jarriais (5) domineerde de laatste keer van kop af. De afstand spreekt meer in het voordeel van DJ D’Urfist (4), die vorige week sterk won in 1.17 uit de banden. De concurrerende stal heeft Catyama (6) in de strijd. Zij presteert niet onverdienstelijk in Zuid-Duitsland. De autostart kan in haar voordeel werken. Ook winnen is voor de ex-draver van de Spangahoeve niet onmogelijk. Als Eduardo de l’Aumoy (1) vlak blijft dan is hij in beeld voor een mooie ereplaats.

Plaats 1: DJ D’Urfist (4)
Plaats 2: Dean les Jarrriais (5)
Plaats 3: Catyama (6)
Plaats 4: Eduardo de l’Aumoy (1)

 

Race 2: Penélope Cruz - Rennen

Een beginnerskoers met twee driejarige debutanten. Rancoon (2) is een ruwe diamant van Rudolf Haller. Hij nam in zijn kwalificatie in eerste instantie de kop en gaf vervolgens over aan een andere driejarige die vorige week 1.15 liep in Mariendorf. Vogue Diamant (1) werd ook tweede in haar proef maar deed het iets rustiger aan. Zij lijkt eveneens talentvol. Dat één van beide paarden deze koers gaat winnen is allerminst zeker. Baxter CG (4) is vier jaar oud en maakte indruk bij zijn debuut. Hij werd weliswaar geklopt maar sleurde lang aan kop en noteerde een 1.18-tijd. Ook opgelet voor Ole Olsen (7), die onlangs 1.16 liep in Mariendorf. Paard debuteerde vorig jaar rond deze tijd maar is er daarna lang uit geweest. Zijn rentree vanuit het tweede gelid was niet slecht. Hij kwam daar betere paarden tegen dan vandaag en zal nu scherper zijn.

Plaats 1: Rancoon (2)
Plaats 2: Baxter CG (4)
Plaats 3: Vogue Diamant (1)
Plaats 4: Ole Olsen (7)

 

Race 3: Ferruccio Lamborghini - Rennen

Het eerste onderdeel van de V5 wordt verreden over de mijl. Provenzano (5) is topfavoriet. De ruin was vorig jaar vierde in een serie van de Duitse Derby. Hij heeft inmiddels weer twee starts in de benen waarbij hij zijn laatste optreden omzette in winst. De trouwe James Bo (1) heeft een mooi startnummer en is in vorm. Hij was de laatste keer tweede in Daglfing en bleef daarbij ruim voor de eveneens goed lopende Belmont (8). Limited PS (4) heeft zo zijn uitschieters. Hij werd hier vorig jaar oktober tweede in een 1.16-tijd achter Defier Pompano. In die vorm kan hij ook beslag leggen op de tweede plaats.

Plaats 1: Provenzano (5)
Plaats 2: James Bo (1)
Plaats 3: Belmont (8)
Plaats 4: Limited PS (4)

 

Race 4: Oskar Schindler - Preis

Een moeilijke koers om te voorspellen. Op de getoonde tijden af moet Windhund (7) ver kunnen komen. De vierjarige hengst van Daguet Rapide was vorige maand nog derde in Daglfing in 1.18 rond. Een dergelijke tijd levert hier waarschijnlijk de winst op. Bellini Rosso (6) zal eveneens veel aanhang hebben op de wedmarkt. Hij won zijn voorlaatste koers ruim voor de trouwe Very Special (4). De keer daarna moest Bellini Rosso echter genoegen nemen met plek drie. Hij werd toen op speed verrast door de van zijn rug afkomende Flying Chantall (2). De overige paarden staan op papier voor een zware opgave.

Plaats 1: Windhund (7)
Plaats 2: Bellini Rosso (6)
Plaats 3: Flying Chantall (2)
Plaats 4: Very Special (4)

 

Race 5: Charlie Rivel - Rennen

Een zeer open koers. Diamond Select (9) heeft na tien maanden afwezigheid inmiddels weer vijf starts in de benen. Hij wint per start aan vorm en is toe aan een overwinning. De laatste keer moest hij in Daglfing aan de bak over de mijl. Hij werd toen vijfde in 1.14 voor Ufo de Valle (5). Beide paarden zijn elf jaar oud maar ‘still going strong’. Albin T (1) liep de laatste twee keer onopvallend goed. Hij werd tegen de verwachting in tweemaal derde in 1.16-tijden. Hij heeft een mooie uitgangspositie aan de binnenkant. Holy Ventury (4), Disney As (8) en Evans Stardust (7) hebben uitzicht op een klassering.

Plaats 1: Diamond Select (9)
Plaats 2: Ufo de Valle (5)
Plaats 3: Albin T (1)
Plaats 4: Holy Ventury (4)

 

Race 6: Karl Kraus - Rennen

We wachten met smart op een duel tussen Blue Edition (4) en Naranja (2). Blue Edition is seriewinnaar op Daglfing. Hij werd de afgelopen maanden alleen geklopt door zichzelf of door toppaarden zoals Omega Man. Dravende weg heeft hij een eerste kans. Naranja is ook niet altijd even betrouwbaar. Ze heeft wel degelijk klasse en komt terug van een korte pauze. In haar laatste onderlinge duel met Blue Edition werd ze tweede met een halve lengte verschil. Ze zal azen op revanche. Odessas Boy (6) kwam met prima verrichtingen uit Oostenrijk en werd bij zijn eerste start in Daglfing derde achter Super Pro. Scott (5), Oragos (7) en Stormy Salsa (1) horen eveneens op de trio-tickets thuis.

Plaats 1: Blue Edition (4)
Plaats 2: Naranja (2)
Plaats 3: Odessas Boy (6)
Plaats 4: Scott (5)

 

Race 7: Robin Schulz - Preis

Een bandenstartkoers over de middenafstand. We zoeken onze favoriet in het tweede band. Red Attack (10) bleef de laatste keer onder het zadel uit de greep van enkele goede paarden. Hij is in vorm en wordt opnieuw gereden door Sophia Raschat, maar nu voor de sulky. Orefice (8) en David As (9) zitten in dezelfde winsomklasse maar komen elkaar zelden tegen. Beide paarden zijn trouw en hebben ervaring met de bandenstart. Orefice noteerde kort geleden als vierde aankomende een hoge 1.16 op Daglfing. Dat is een aanbeveling waard. In het eerste band hebben we vooral verwachtingen van Gri Power Jet (5). De Coktail Jet-merrie maakt haar rentree. Ze kan hard genoeg lopen om te verrassen.

Plaats 1: Red Attack (10)
Plaats 2: Orefice (8)
Plaats 3: David As (9)
Plaats 4: Gri Power Jet (5)

 

Race 8: Frühjahrspokal der Steher

De zes deelnemers zijn evenredig verdeeld over twee banden. Ze moeten 2600 meter afleggen. Offroader (2) heeft het getroffen met zijn voorgift. Hij is na rust weer twee keer uitgekomen. In de vorm van afgelopen najaar zal hij slecht te kloppen zijn. Black Sheriff (1) presteerde recent goed over de mijl en bewees in het verleden ook over de langere afstand uit de voeten te kunnen. Everywanna (4) moet meters geven. Hij liep deze maand 1.15 over 2600 meter op Daglfing. Hij werd die dag derde achter Baxter Hill en eindigde ruim voor Scoiattolo Jet (6). Serafino (5) won dit jaar al drie koersen maar staat nu zwaarder.

Plaats 1: Offroader (2)
Plaats 2: Everywanna (4)
Plaats 3: Scoiattolo Jet (6)
Plaats 4: Black Sheriff (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.