Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

München-Daglfing - 20 juni

München-Daglfing – donderdag 20 juni – Start: 14.00 uur

Race 1: Abo Volo - Rennen

Vandaag een Galameeting op Daglfing met veel extra prijzengeld. We beginnen met een koers voor de beginnersklasse. Airborne (6) is de grote favoriet. De driejarige zoon van Bold Eagle won drie weken geleden in Gelsenkirchen in een 1.16-tijd. Josef Franzl lijkt met hem een klassieke kandidaat in handen te hebben. Thank You (5) debuteerde netjes in Daglfing met een tweede plaats achter de goede Vogue Diamant. In de kwalificatie bleef Thank You net voor de Andover Hall-dochter Cataleya (1) die vandaag voor het eerst in actie komt. Very Special (9) liep al snel in Daglfing en heeft vandaag de steun van Thorsten Tietz. De import heeft zich nog niet als winnaar bewezen maar als de koers hard gaat heeft hij daar geen moeite mee. Edel Lola (8) is trouw en de grillige Chillamoi (4) kan beter dan zijn prestaties doen vermoeden.

Plaats 1: Airborne (6)
Plaats 2: Thank You (5)
Plaats 3: Cataleya (1)
Plaats 4: Very Special (9)

 

Race 2: Stefan Hofmann - Gedenkrennen

Desert King (5) heeft twee goede prestaties neergezet op Vincennes. De Cantab Hall-zoon was vijfde achter Hooters USA en vierde in de monté achter Versus As. De hengst die goed kan beginnen is weer toe aan een overwinning. Dit is echter geen gewonnen spel want Cachamour (6) geeft acte de présence. De vosruin van Love You won reeds op Daglfing over deze afstand in 1.15,3. Dat doen weinig paarden hem na. De troef van Gerhard Biendl is in topvorm. Velvet Affair (1) werd in die bewuste koers tweede achter Cachamour. De snelle merrie was vorig jaar seriewinnaar maar staat nu beduidend zwaarder. In Pfarrkirchen vertrok ze als grote favoriet maar viel ze helaas onder de bel van uitschakeling. Nico Way (2) was mede-favoriet maar vergaloppeerde eveneens zijn kansen. Beide paarden azen op revanche, maar een trioklassering achter Cachamour en Desert King lijkt het hoogst haalbare.

Plaats 1: Cachamour (6)
Plaats 2: Desert King (5)
Plaats 3: Velvet Affair (1)
Plaats 4: Nico Way (2)

 

Race 3: Wettstar.de – Daglfings Dreijährigen Offensive II

Een koers voor driejarigen tot een winsom van 12.000 euro. De dotering bedraagt 10.000 euro. Rock my Dreams (1) versprong haar eerste twee levensstarts maar de overige zes deelnemers wisten al tenminste één koers te winnen. De drie troeven van Josef Sparber hebben de hoogste drie startnummers. Black Star (7) won in Krieau het Karl Bürger-Gedenkrennen en behoort ineens tot de jaargangstop in Oostenrijk. Stalgenoten River Flow (5) en Bitter Lemon (6) kwamen elkaar al vaker tegen. Bitter Lemon leek lang de betere van de twee maar ze ontlopen elkaar weinig. River Flow werd vijfde in het Adbell Toddington-Rennen achter Gladiateur in 1.13,9. Dat was met Thorsten Tietz in de sulky, die nu plaatsneemt achter Bitter Lemon. Justice (4) is een fokproduct van Arnold Mollema en komt vanuit Oostenrijk waar hij reeds wist te winnen. Rancoon (2) won zijn debuut in Daglfing makkelijk en ook van de pupil van Rudolf Haller zijn verwachtingen. Rilana (3) won in Straubing en hield een mooi record over van haar reis naar Berlijn. Moeilijke koers om te voorspellen.

Plaats 1: Black Star (7)
Plaats 2: Bitter Lemon (6)
Plaats 3: River Flow (5)
Plaats 4: Rancoon (2)

 

Race 4: Nilema Pearl - Rennen

In het eerste onderdeel van de V5 lijkt Quick Winner (9) een bankpaard. De halfbroer van Portland debuteerde afgelopen najaar en is inmiddels vier jaar oud. Zijn herkwalificatie in Pfarrkirchen was veelbelovend. Black Rocket (1) won zijn kwalificatie in een nietszeggende tijd maar lijkt wel over talent te beschikken. Eh Mon Amour Quick (6) kan hard lopen mits hij vlak blijft. De kwalificatie van de vierjarige Uncle Bens Diamant (2) achter Rilana was veelbelovend maar zijn eerste twee starts gingen de mist in door galoppades. Feuerball de Valle (4) eindigde de laatste twee keer voor Misses Ferrari (2). Beide paarden zijn in beeld voor plek drie en vier maar dat geldt eveneens voor de andere combinaties.

Plaats 1: Quick Winner (3)
Plaats 2: Black Rocket (4)
Plaats 3: Eh Mon Amour Quick (7)
Plaats 4: Uncle Bens Diamant (9)

 

Race 5: Sea Cove – Handicap Cup

Een amateurkoers voor paarden met een winsom tot 50.000 euro. De twee favorieten staan in het tweede gelid. Robin Hood Diamant (9) en Piccolina Diamant (10) staan in theorie ver boven de rest. In hun laatste onderlinge duel bleef Piccolina nipt voor Robin Hood maar de keer daarvoor waren de rollen omgedraaid. Piccolina kwam recent nog in actie. Ze werd tweede in Pfarrkirchen achter Samir en op grond van die prestatie geven we haar licht de voorkeur. Achter dit tweetal is het moeilijk kiezen. Black Sheriff (5) is harde competitie gewend en weert zich altijd. Threeshots (6) verraste in Pfarrkirchen met een knappe derde plaats en Gri Di Caprio (4) maakt zijn rentree na een iets mindere periode.

Plaats 1: Piccolina Diamant (10)
Plaats 2: Robin Hood Diamant (9)
Plaats 3: Black Sheriff (5)
Plaats 4: Threeshots (6)

 

Race 6: Solar Effe - Cup

Vogue Diamant (2) is een merrie met klassieke aspiraties. Ze won al eerder in Daglfing en werd vierde in Berlijn. Biendl zal hier voor de kop gaan en zijn paard serieus willen testen. Zebou (3) is een jaar ouder en keert terug uit Zweden met twee klasseringen. Hij is moeilijk in te schatten maar zou het Vogue Diamant lastig kunnen maken. Tyrolean Falcon (5) heeft een herkwalificatie in de benen. Vorig jaar won hij op Daglfing in een lage 1.18. Dat zou hier ook goed genoeg kunnen zijn voor een overwinning. Flying Chantall (1) heeft aan de binnenkant uitzicht op een mooi parcours en moet dan ver kunnen komen. Soulmate Diamant (4) maakte zijn debuut dit jaar als zesjarige en won onlangs in Pfarrkirchen. Women in Black (6) en Power Prime Time (8) waren de laatste keer twee en drie achter de goede River Flow. Als ze die lijn door kunnen trekken dan is een plaats in het trio niet onmogelijk.

Plaats 1: Vogue Diamant (2)
Plaats 2: Zebou (3)
Plaats 3: Tyrolean Falcon (5)
Plaats 4: Soulmate Diamant (4)

 

Race 7: Atas Fighter L - Pokal

Een bandenstartkoers voor amateurs over de middenafstand. Er staan twee paarden in het eerste band waarvan Lord Bo (1) de meeste aanspraak kan maken op een hoge klassering. De vierjarige ruin won dit jaar viermaal in zeven starts en wordt hier gereden door Dr. Marie Lindinger. De combinatie won al eens een soortgelijke koers op Daglfing in een lage 1.18. Dat zal vandaag echter niet genoeg zijn. In het tweede band staan namelijk twee kanonnen die een dergelijke tijd makkelijk kunnen verschalken. Golden Future (9) was vorig jaar seriewinnaar in Zuid-Duitsland. Het fokproduct van Leendert Gerrits is dit jaar vermoedelijk nog beter maar kwam niet zoveel aan winnen toe. Hij was recent vierde over 2600 meter achter Kentucky Bo, Cachamour en Baxter Hill en moest de laatste keer in Berlijn alleen Laurel Park voor zich dulden. Adonis CG (10) wist in april Golden Future al eens te kloppen maar hij kreeg toen vijfentwintig meter voor. Golden Future noteerde toen een snellere tijd: 1.15,3 uit de banden op Daglfing! Laat op de plaatsen vooral niemand weg. Met name Red Attack (8) zou in het trio kunnen lopen mocht één van de favorieten falen.

Plaats 1: Golden Future (9)
Plaats 2: Adonis CG (10)
Plaats 3: Lord Bo (1)
Plaats 4: Red Attack (8)

 

Race 8: Eileen Eden - Rennen

Er stond ons een prachtig duel te wachten tussen twee kemphanen. Very Special One (9) is vanaf september vorig jaar nog niet verslagen. De vijfjarige zoon van Main Wise As won zijn laatste acht starts. Ook Ida F Boko (3), die over een beter startnummer beschikt, lijkt dit jaar onklopbaar. Voor de vierjarige merrie kwamen de klassiekers te vroeg. Nu verbetert ze per start. Ze won de laatste keer in een hoge 1.16 op Daglfing. Als Very Special One met dat tempo van achteraf kan winnen dan is het een absolute crack. Zidane (1) is eveneens een paard met talent. Hij won in Berlijn in een lage 1.16 over 2500 meter. Hij zou zich kunnen bemoeien met bovengenoemde tweestrijd. L’Amicus (2) won vorig jaar tweemaal in Gelsenkirchen. De vijfjarige Love You-zoon sprong bij zijn rentree maar de herkwalificatie achter Tyrolean Dream en Azimut was veelbelovend. De overige paarden zullen het moeilijk krijgen.

Plaats 1: Ida F Boko (3)
Plaats 2: Very Special One (9)
Plaats 3: Zidane (1)
Plaats 4: L’Amicus (2)


Race 9: Charmy Skeeter - Rennen

Opnieuw twee groeibriljanten tegenover elkaar. Voor Queen for a Day (7) geldt hetzelfde als voor Ida F Boko. De klassiekers kwamen vorig jaar te vroeg en dit jaar kan er geoogst worden. De pupil van Josef Franzl won drie keer op rij op Daglfing en werd de laatste keer in Berlijn eervol geklopt door Exclusive Fire. We schatten haar iets hoger in dan de Muscle Hill-zoon Timberlake Diamant (5) die dit jaar debuteerde en zesmaal won in acht starts. De overige twee keer werd hij tweede achter andere seriewinnaars. Beide paarden liepen reeds een lage 1.17 op Daglfing maar met name Queen for a Day lijkt harder te kunnen. Vlak achter dit tweetal zit Blue Edition (10), een Love You-zoon die met een tweede plaats ook niet zou verrassen. James Bo (1) en Paris Turf (8) horen eveneens op de plaatstickets thuis.

Plaats 1: Queen for a Day (7)
Plaats 2: Timberlake Diamant (5)
Plaats 3: Blue Edition (10)
Plaats 4: James Bo (1)


Race 10: Wettstar.de - Großer Preis von Bayern

Het hoofdnummer van vandaag met in totaal 20.000 euro prijzengeld. Azimut (1) is de blikvanger en is na zijn zege in Pfarrkirchen een logische favoriet. Hij won daar tegen Celestial Light TK (4) en Popeye Diamant (6). Laatstgenoemde was die dag favoriet op grond van zijn zegereeks in Frankrijk. Nu over 2100 meter lijkt hij in het nadeel, zeker gezien de loting. Tyrolean Dream (3) startte ook in Pfarrkirchen maar maakte de laatste bocht een galoppade. Hij wist Azimut dit jaar al eens te kloppen in Daglfing en zal hem wellicht van start af voorbij proberen te komen. Mocht dat lukken dan ligt hij ineens in ‘pole position’.

Plaats 1: Azimut (1)
Plaats 2: Tyrolean Dream (3)
Plaats 3: Popeye Diamant (6)
Plaats 4: Celestial Light TK (4)


Race 11: Ideal du Gazeau - Rennen

Een bandenstartkoers voor Trotteur Français over 2600 meter. DJ D’Urfist (7) won zijn laatste start in Daglfing in een soortgelijke opdracht. Hij bleef toen nipt voor zijn eeuwige rivaal Dean les Jarriais (8) en Catyama (1). Laatstgenoemde krijgt nu een voorgift van vijfentwintig meter en dat maakt haar interessant. De vroegere pupil van de Spangahoeve wist nog niet te winnen in Zuid-Duitsland maar dit keer is de kans aanwezig. De overige twee paarden in het eerste band liggen echter ook op het vinkentouw. Zij profiteren namelijk van een gunstige uitschrijving. Blackwell (3) moest in Pfarrkirchen vijfentwintig meter geven aan DJ D’Urfist en Dean les Jarriais. Nu is dat precies andersom, oftwel een verschil van vijftig meter! Rudolf Haller rijdt Eclat de Beylev (2), een nieuwkomer waarvan eveneens verwachtingen zijn. Sommige tippers zien hem hier als hét te kloppen paard. Ik wacht hem liever even af. Dark Look (6) en Elixir d’Andain (4) zijn vaste waarden in het Duitse TF-circuit. Zij horen ook op de tickets thuis. Een boeiende koers…

Plaats 1: Blackwell (3)
Plaats 2: Catyama (1)
Plaats 3: DJ D’Urfist (7)
Plaats 4: Dean les Jarriais (8)


Race 12: Mack the Knife – Handicap Cup

De laatste koers is eveneens 2600 meter bandenstart. Oragos (5) vertrekt vanuit het tweede band maar heeft mogelijkheden. Hij won de laatste keer in Daglfing in een lage 1.16 over 2100 meter. In het eerste band is Naranja (3) het meest gevaarlijk. Zij was de voorlaatste keer tweede achter Mystical Sunshine in een soortgelijke opdracht. De afstand past haar. Ook Evans Stardust (8) voelt zich als een vis in het water over 2600 meter. Zijn laatste prestaties spreken niet tot de verbeelding maar hij kwam ook telkens betere paarden tegen dan vandaag. Hij zou niet verrassen met een plek in het trio. Voor Commander H (1) is de afstand nieuw. Hij is echter trouw en eindigde dit seizoen nog niet buiten het geld. Hij moet kunnen profiteren van zijn voorgift. Wirbelwind (7) kan verrassen op de plaatsen als hij vlak blijft.

Plaats 1: Oragos (5)
Plaats 2: Naranja (3)
Plaats 3: Evans Stardust (8)
Plaats 4: Commander H (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.