Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Naas - 18 september

Naas – woensdag 18 september 2019 – starttijd 15.50

Race 1 Welcome Naas Mens Shed Claiming Race – starttijd 15.50

Vormir (3) liet halverwege augustus Be Like The Bird op 8 lengtes achter hem, toen hij een derde plaats behaalde op Roscommon, achter winnaar Helvic Dream. Zijn laatste race werd hij vijfde op 3½ lengtes achter Be Like The Bird maar werd hier gehinderd en kwam ruimte te kort waardoor hij beter had kunnen presteren. Be Like The Bird (6) won haar laatste race eind vorige maand met een neusje uit een veld van 14 deelnemers op Tipperary. En liep met 2 vierde plekken, net de plaatsen mis in haar races ervoor. Dit wordt haar eerste race voor trainer D G Hogan (hiervoor stond ze bij trainer John M Oxx). Joupe (7) plaatste zich begin augustus voor het eerst toen ze als derde binnen kwam op 2¼ lengtes achter winnaar In From The Cold. In haar race erna had ze een slechte start en werd belemmerd tijdens haar race waardoor ze mogelijk niet in staat was te laten zien wat ze in huis heeft. Cobb And Co (1) is geruind en zal voor het eerst aan start komen voor trainer M C Grassick. Hij eindigde op plek 11/13 op Sligo waar hij alleen boven Rolling Wave en Dolce Slicily wist te blijven.

Plaats 1: Vormir (3)
Plaats 2: Be Like The Bird (6)
Plaats 3: Joupe (7)
Plaats 4: Cobb And Co (1)
Reserve: Rolling Wave (9)

 

Race 2 Irish Stallion Farms EBF (Fillies) M'dn – 16.20

Een groot deel van de paarden maakt vandaag haar debuut. Er zal zowel naar afstamming gekeken worden als de trainers zelf waar de paarden vandaan komen om dit lijstje samen te stellen. We beginnen daarbij met Sunday Sweet (16) die haar debuut maakte in mei. Ze kwam daar op een vierde plaats binnen ondanks dat ze werd gehinderd en ze weinig ruimte had die race. Deidra (3) is het enige paard wat 3 races heeft gelopen. Haar beste was haar tweede plaats op Cork begin september. Dit is ook haar meest recente race.  Elfin Queen (5) is een nakomeling van Triple Crown winnaar American Pharoah en staat in training bij A P O’Brien. Kortom, een paard met een sterke afstamming bij een sterke trainer. Allez Allez Allez (1) zal net als Elifin Queen haar eerste start maken. Ze is een afstamming van de (dek)hengst Invincible Spirit en wordt getraind door J Harrington.

Plaats 1: Sunday Sweet (16)
Plaats 2: Deidra (3)
Plaats 3: Elfin Queen (5)
Plaats 4: Allez Allez Allez (1)
Reserve: Love Locket (9)

 

Race 3 Irish Stallion Farms EBF (C & G) Mdn – starttijd 16.50

Koolasice (8) werd derde tijdens zijn debuut op Cork uit een groot veld van 21. Hier kwam hij tot op 1½ lengte van de winnaar en kan in deze race een grote rol gaan spelen. Dit wordt voor hem pas zijn tweede start en heeft daarom nog genoeg ruimte voor verbetering. Recall The Show (11) kwam als runner-up over de finish is zijn tweede race op Down Royal en kwam daar maar een neus te kort voor de winst. Meest recent liep hij op Curragh in een race met 19 deelnemers waarbij hij op een derde plaats eindigde. De iets kortere afstand vandaag zal net dat beetje verschil kunnen maken. War Leader (14) getraind door A P O’Brien, is eveneens een grote kanshebber. Na 94 dagen rust kwam hij vorige week aan start op Listowel om een tweede plaats te pakken met maar een klein hoofdje verschil tot de winnaar. Kodigreen (7) maakt vandaag zijn derde start maar wist zich nog niet te plaatsen in zijn overige 2. Toch zat hij niet enorm ver van de winnaar toen hij in zijn meest recente race als vijfde eindigde op Gowran Park.

Plaats 1: Koolasice (8)
Plaats 2: Recall The Show (11)
Plaats 3: War Leader (14)
Plaats 4: Kodigreen (7)

 

Race 4 Christmas Party At Naas Nursery H'cap – 17.25

Mythologic (2) komt hier aan start voor trainer A P O’Brien. Begin augustus werd hij met een neklengte verslagen door Royal County en werd daarmee runner-up. 2 weken geleden liep hij naar een vierde plaats op Cork en kwam tot 1¾ lengtes achter de winnaar. Myrcella (12) en Calidus Mirabilis (17) liepen hun laatste race tegen elkaar, waarbij Myrcella het sterkste bleek toen tweede werd, met Calidus Mirabilis achter zich op een vierde plaats. Kenshibu (6) liep in zijn laatste race tegen In From The Cold en eindigde niet ver van elkaar. Kenshibu kwam als vijfde over de finish en In From The Cold daarachter op een zesde plaats. Er zat maar een halve lengte tussen beide paarden.

Plaats 1: Mythologic (2)
Plaats 2: Myrcella (12)
Plaats 3: Calidus Mirabilis (17)
Plaats 4: Kenshibu (6)
Reserve: In From The Cold (9) & Moondrop (10)

 

Race 5 Irish Stallion Farms EBF (Fillies) – starttijd 17.55

In dit veld van 16 deelnemers worden trainers A P O’Brien en J P Murtagh met beide 3 paarden, het best vertegenwoordigd. Elizabethofaragon (4) en Emerald Green (5) zijn er daar twee van (A P O’Brien). De merries stammen beide af de bekende top(dek)hengst Galileo.  Vandaag beginnen ze voor het eerst aan hun carrière. Chasing The Dawn (2) liep haar debuut over dezelfde afstand als vandaag en werd daar tweede op 2¾ lengtes van de winnaar. Haar tweede (en laatste) race werd ze vierde uit een veld van 19, over een iets kortere afstand (6F). Ook Mazara (10) kan het hier goed gaan doen. De merrie is getraind door D K Weld en zal worden gereden door O Orr. Brinjal (1) komt aan start voor trainer G M Lyons en is van de hengst Kingman, die op nummer 4 staat van ‘’leading sires in Europe’’ (achter Galileo, Dubawi en Frankel).

Plaats 1: Elizabethofaragon (4)
Plaats 2: Emerald Green (5)
Plaats 3: Chasing The Dawn (2)
Plaats 4: Mazara (10)
Reserve: Brinjal (1)

 

Race 6 Irish Stallion Farms EBF M'dn – 18.30

In deze race maken alle paarden hun debuut, wat het natuurlijk ook extra leuk maakt. Bovenaan deze lijst staat St James’s Square (9), die getraind is door A P O’Brien en een nakomeling is van War Front. Hij zal gereden worden door W Lordan. Rosa Albertine (14) krijgt jockey C Hayes mee en komt van trainer D K Weld. Early Bright (5) maakt zijn eerste start voor trainer G M Lyons samen met jockey C Keane. Zijn vader is Dawn Approach en aan zijn moeders kant heeft hij ook Dansili bloed. Ook Unanswered (10) komt aan start voor D K Weld en hij zal onder O Orr worden gereden. Dit is een moeilijke race om te voorspellen omdat er een hoop paarden van goede afstamming lopen en daarbij ook uit bewezen trainingsstallen komen. Dat in combinatie met de jockeys die hen hier zullen rijden, maakt het een spannende race.

Plaats 1: St James’s Square (9)
Plaats 2: Rosa Albertine (14)
Plaats 3: Early Bright (5)
Plaats 4: Unanswered (10)
Reserve: Daylight Come (4) & Valeria Messalina (16)

 

Race 7 Irish Stallion Farms EBF M'dn – starttijd 19.00

True Motion (5) plaatste zich in zijn beide laatste starts. Waarbij hij op maximaal 5 lengtes van de winnaar bleef. Al zijn races liep hij over de afstand van vandaag. Danielles Diamond (1) liep zijn enige 2 races beide over deze afstand waarvan hij in de eerste op een vierde plaats eindigde op dezelfde baan als vandaag, en zijn race erna op een derde plaats 6 lengtes achter overduidelijke winnaar Last Opportunity (die inmiddels een 91 RPR heeft). Eden Quay (7) maakt vandaag hier zijn debuut en is getraind door A P O’Brien die vaak een groot gevaar is met paarden die hun debuut maken. Één om dus hoe dan ook in de gaten te houden. On Tick (3) plaatste zich in de helft van zijn races maar wist nog niet te winnen. Zijn laatste race zwakte hij in de laatste honderden meters af maar wist alsnog op een nette derde positie te blijven.

Plaats 1: True Motion (5)
Plaats 2: Danielles Diamond (1)
Plaats 3: Eden Quay (7)
Plaats 4: On Tick (3)

 

Race 8 Care At Home Nursery H'cap – starttijd 19.30

Quick Quick (3) wist er een spannende race van de maken toen hij derde werd op Listowel. De nummer 1, 2 en 3 zaten een klein hoofdje van elkaar, waarbij Quick Quick als derde eindigde en het overige veld op 1¾ lengtes achter zich wist te houden. Captain Corcoran (4) is in juli geruind en dat leek te lonen. Hij werd zijn race erna tweede en kwam in zijn laatste race tot 3 lengtes van de winnaar op een vierde plaats. Tinkerbells Effect (5) Liep een aantal prima races tot ze in juni dit jaar als laatste eindigde op Cork. Daarna heeft ze 78 dagen rust gehad en maakte ze haar eerste start een halve maand geleden. Daar werd ze vierde op 5 lengtes achter winnaar Lady Penelope . Zij en Invincible Diva, zijn de enige in dit rijtje die nog niet eerder over een langere afstand dan 5F hebben gelopen. Dat Invincible Diva (2) een nakomeling is van Invincible Spirit is duidelijk aan de naam af te lezen. Uit 5 races plaatste ze zich 3 maal, waarvan één met winst. Haar laatste race werd ze laatste in een veld van 6 en leek ze niet goed in de race te kunnen komen.

Plaats 1: Quick Quick (3)
Plaats 2: Captain Corcoran (4)
Plaats 3: Tinkerbells Effect (5)
Plaats 4: Invincible Diva (2)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.