Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Orebro - 11 april

Örebro- donderdag 11 februari 2019 - Start: 18:20

Breeders Crown på Örebro!! Een prachtig programma wordt er donderdagavond afgewerkt met de series voor de Breeders Crown voor drie- en vierjarigen. Mascate Match, Bythebook en Conrads Rödluva zijn enkele cracks die in actie komen. Verder maakt Perfect Spirit zijn seizoensdebuut in race vier en treft hij onder andere Gareth Boko van eigenaar John Bootsman. De V64 wordt vanaf race vier, ca 19.30, verreden. De eerste race is om 18:20 uur.

Race 1 -  Svensk Travsports Unghästserie - Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

In deze eerste race van de dag komt de beginnersklasse in actie. Twaalf driejarigen waarvan Explosive Dancer (5) onze voorkeur krijgt na een goed koersdebuut op de baan van Kalmar waar hij tweede werd in een snelle tijd. Brida (7) debuteerde als tweejarige op Mallorca in een niet al te snelle tijd. Als ze voorin mee wil doen, dan zal zij verder verbeterd moeten zijn. Rocking Flax (11) beviel bij zijn seizoensdebuut. Het startnummer is niet zo gunstig maar toch moet hij bij de eerste drie kunnen komen. Sunettan Palema (10) liep als tweejarige een kwalificatieproef en maakt nu haar debuut. O.C.Marafto (2) was tweemaal snel op Solvalla.

Plaats 1:  Explosive Dancer (5)
Plaats 2:  Rocking Flax (11)
Plaats 3:  O.C.Marafto (2)
Plaats 4:  Sunettan Palema (10)

 

Race 2 -  3-åriga och äldre högst 35.000 kr., 2100 meter autpstart

Het seizoensdebuut van Lionel Brodde (1) leverde een goede overwinning op. Daarna bleef hij ongeplaatst maar in dit veld verwachten wij een goede prestatie van hem. Father Allan Lay (5) kon nog niet winnen maar was er al wel enkele keren dichtbij. In zijn laatste start op Solvalla realiseerde hij in handen van Mika Forss en nieuw record over de mijl. De Fin rijdt hem opnieuw. Frozen Elsa (6) en Stand By O.O. (9) gaan het vermoedelijk uitmaken wat betreft plaats drie en vier.

Plaats 1:  Lionel Brodde (1)
Plaats 2:  Father Allan Lay (5)
Plaats 3:  Frozen Elsa (6)
Plaats 4:  Stand By O.O. (9)

 

Race 3 -  Cajsa Warg-loppet - Damlopp, 2100 meter autostart

East Doris (6) staat aan het begin van hopelijk een mooi seizoen. In het najaar van 2018 was zij goed op dreef met drie overwinning uit haar laatste vijf starts. Milles Fighter (3) bleef bij zijn overwinning van 23 januari van start tot finish voorop. Rijdster Pethra Prytz  wist verleden jaar al eens te winnen met de zoon van Super Arnie. Thirsty For More (11) heeft ook al een overwinning op zak en wist zich ook meerder keren te plaatsten. Ook nu is hij kansrijk. Triton Pride (10) liep erg goed op de baan van Rättvik. Vanuit de voorlaatste bocht ging hij in de aanval en sloot de koers op overtuigende wijze af.

Plaats 1:  East Doris (6)
Plaats 2:  Milles Fighter (3)
Plaats 3:  Triton Pride  (10)
Plaats 4:  Thirsty For More (11)

 

Race 4 - V64-1, 3-åriga och äldre lägst 464.001 kr, 2100 meter autostart

Vol verwachting kijken we uit naar het seizoensdebuut van oud Hambletonianwinnaar Perfect Spirit (7). De Amerikaanse hengst won vorig jaar de Konung Gustaf V:s Pokal en de SprinterMästaren en was in elf starts achtmaal winnaar en drie keer tweede. Hij moet het opnemen tegen stalgenoot Call Me Keeper (3) die ook vandaag zijn eerste race loopt. Gareth Boko (4) maakt onlangs een bevredigend debuut na een afwezigheid van zestien maanden. De hengst is goed hersteld van zijn blessure maar heeft nog een lange weg te gaan naar de absolute vorm. Zal een rustige koers krijgen en moet nog koersritme opdoen. Monark Newmen (6) is in beeld voor een klassering.

Plaats 1:  Perfect Spirit (7)
Plaats 2:  Call Me Keeper (3)
Plaats 3:  Monark Newmen (6)
Plaats 4:  Gareth Boko (4)

 

Race 5 - V64-2, Breeders' Crown - Treåriga Ston, 2100 meter autostart

Mascate Match (5) gaat hier proberen om haar ongeslagen status vast te houden. De Finse merrie van Pekka Korpi is een talentvolle dochter van Muscle Mass. Global Allegiance (9) is een toonbeeld van trouw. Zij  werd eerder dit jaar nog tweede in de Margaretas Tidiga Unghästserie. Mingait Tooma (1) is haar carrière goed begonnen. Zij is samen met Sheeza Trixie (3) en Scarlet Hello (4) in beeld voor een hoge klassering achter de favoriet Mascate Match.

Plaats 1: Mascate Match (5)
Plaats 2:  Global Allegiance (9)
Plaats 3:  Mingait Tooma (1)
Plaats 4:  Sheeza Trixie (3)

 

Race 6 - V64-3, Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker, 2100 meter autostart

Negen driejarige hengsten / ruins in actie in deze Breeders Crown. Bythebook (9) is de aanprekende naam in dit veld. Hij won vorig jaar in dead heat met Belker de Svensk Uppfödningslöpning. Bij zijn seizoensdebuut bleef hij diezelfde Belker ruim de baas. Deze opdracht moet hij normaliter tot een goed einde kunnen brengen. Custom Colt (1) maakte een geslaagd seizoensdebuut op de baan van Bjerke waar hij in een prima tijd zegevierde. Die koers zal de Noor scherper hebben gemaakt. Zola Key (4) verschijnt met twee zeges op rij aan de start. Hij heeft het nodige in zijn mars. Marvellous Tooma (3) noemen we voor het plaatsgeld.

Plaats 1:  Bythebook (9)
Plaats 2:  Custom Colt (1)
Plaats 3:  Zola Key (4)
Plaats 4:  Marvellous Tooma (3) 

 

Race 7 - V64-4, 3-åriga och äldre 200.001 - 464.000 kr, 2100 meter autostart

Thought Hanover (3) kende vorig jaar een constant seizoen waarin hij sterk acteerde. Hij kan hier de draad oppakken en een winnend seizoensdebuut maken. Khalid (2) was de laatste keer snel over de mijl en werd tweede in 1.12,6. De vorm is aanwezig bij de ruin van Thorsten Tiez. Hijack'em (12) en Kissmeonceagain (11) wonnen allebei hun laatste race in sterke tijden. Zij doen opnieuw mee om e eerste drie plaatsen. Västerbo Highscore (1) verbeterd per start en moet zich kunnen plaatsen.

Plaats 1:  Thought Hanover (3)
Plaats 2:  Khalid (2)
Plaats 3:  Hijack'em (12)
Plaats 4:  Kissmeonceagain (11)

 

Race 8 - V64-5, Breeders' Crown - Fyraåriga Ston, 2100 meter autostart

Een sterk bezette Breeders Crown voor merries met Conrads Rödluva (5) als de grote blikvanger. De merrie van Daniel Redén komt met vier overwinningen op rij aan de start. Wij zien de winnares van de Svenskt Trav-Oaks en de Breeders' Crown - Treåriga Ston hier niet geklopt worden, tenzij zij een offday heeft. Activated (9) sloot het seizoen af met een overwinning. In die vorm is zij in beeld voor plaats  twee of drie. Die plek hebben we ook voor Ajabaja (8) in gedachten. Verder noemen we nog S.G.Maleficent (4) en Digital Track (1)

Plaats 1:  Conrads Rödluva (5)
Plaats 2:  Activated (9)
Plaats 3:  Ajabaja (8)
Plaats 4:  S.G.Maleficent (4)

 

Race 9 - V64-6, Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker, 2100 meter autostart

Het Europees debuut van de Amerikaan Evaluate (6) op Solvalla leverde een afgetekende overwinning op. De pupil van Stefan Melander heeft opnieuw een eerst kans maar de concurrentie is nu wel van een hoger niveau. Global Withdrawl (4) maakt zijn seizoensdebuut. De crack van Svante Båth won vorig seizoen onder andere de Håkan Wallner Memorial. Dat zegt genoeg over de aanwezige klasse. Night Brodde (1) won op Solvalla een onderdeel van de Margaretas Tidiga Unghästserie. Met die overwinning bevestigde hij zijn goede tweede plaats bij zijn debuut, Devil Sound (3) en Brothers N.Arms (7) zijn aan elkaar gewaagd.

Plaats 1:  Evaluate (6)
Plaats 2:  Global Withdrawl (4)
Plaats 3:  Night Brodde  (1)
Plaats 4:  Devil Sound (3)

 

Race 10, P22 Lopp, 1609 meter autostart

Een race over de mijl met Perfect Blackout (3) die het heeft getroffen met het startnummer. Zijn vorm vertoont een stijgende lijn. Campell J.P. (2) is een allround koerspaard die recentelijk nog een mijlopdracht goed afrondde en zijn record bijna evenaarde. Om te winnen zal hij deze moeten verbeteren. Rally Frans (6) werd de laatste keer vijfde. In dit veld liggen zijn kansen iets beter en wordt hij verkozen boven Matrix Again (1) 

Plaats 1:  Perfect Blackout (3)
Plaats 2:  Campell J.P. (2)
Plaats 3:  Rally Frans (6)
Plaats 4:  Matrix Again (1) 

 

Race 11, 3-åriga och äldre 25.001 - 295.000 kr, 2640 meter bandenstart

De laatste race van de dag gaat over de stayersafstand van 2640 meter. De vorm van M.T.Master Don (10) is goed. Hij won dit seizoen al een race en was alle keren geplaatst. Een paard die over alle afstanden uit de voeten kan. Twintig meter goed maken aan de kop moet voor hem te doen zijn. Höwings Unbeatable (12) maakte onlangs zijn seizoensdebuut. Hij zal verder verbeterd zijn. Jolly Frost (6) heeft de klasse in huis om een rol te gaan spelen. Verder zien wij nog Bacchus L.I. (13) en Yeezuz (7)

Plaats 1:  M.T.Master Don (10)
Plaats 2:  Höwings Unbeatable (12)
Plaats 3:  Jolly Frost (6)
Plaats 4:  Bacchus L.I. (13)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.