Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Östersund - 7 juni

Östersund – vrijdag 7 juni 2019 - Start: 18.20

Twee prachtige dagen op de baan van Östersund. Vrijdagavond staan er tien races op het programma met onder andere de Östersundstravets Stora Damlopp - Siri Jonssons Minne en de Östersundstravets Stora Stayerlopp - Fransesca Stars Minne. Een mooie opwarmer voor zaterdag als de Jämtlands Stora Pris 25 år wordt verreden met Generaal Bianco die het gaat opnemen tegen Elitloppetstarters als Double Exposure en Milligan’s School. Vrijdagavond wordt ook de V64 verreden. Die start om 19.30 uur. De eerste start valt om 18.20 uur.

Race 1 - Dvärsätts Gård, 2140 meter bandenstart  

In deze eerste race heeft Per Linderoth met Jimmy Arthur (4) de favoriet in handen. Deze driejarige hengst won gelijk bij zijn debuut en heeft hier opnieuw een eerste kans.  Hij krijgt twintig meter voordeel aan de start op Geant Royal (5) die zich overigens goed ontwikkeld. Een overwinning hangt in de lucht. Osah’s Bolt (7) won de laatste keer met Emilia Leo. De ruin had een hele sterke slotronde in de benen en zette ondanks het derde spoor geweldig door om zeer ruim te winnen. Praetor (6) en Vodka (2) zijn in beeld voor een klassering.

Plaats 1:    Jimmy Arthur (4)
Plaats 2:    Osah’s Bolt (7)
Plaats 3:    Geant Royal (5)
Plaats 4:    Praetor (6)

 

Race 2 -  DLVRY - TAXI - Svensk Travsports Unghästserie - Treåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Een race voor driejarige merries waarin veel kanspaarden lopen. Indine Keeper (4) werd de laatste keer geklopt. De merrie liet een goede indruk achter en liep een nieuw record. Bellona (3) verschijnt met een overwinning achter haar naam aan de start. Ook nu zijn er kansen voor de dochter van Aperfectyanke. Rikard N Skoglund brengt Jacqueline Boko (9) aan de start. Deze dochter van Sweepstakeswinnares Watch the News was in beide starts in het geld. Normaliter gaat dat opnieuw gebeuren. Remind Me Ås (11) is een nieuwe Amerikaanse import die in haar geboorteland al heeft gewonnen.

Plaats 1:   Indine Keeper (4)
Plaats 2:   Bellona (3)
Plaats 3:   Jacqueline Boko (9)
Plaats 4:   Remind Me Ås (11)

 

Race 3 – EM i Dvärsätt - Wången Cup - Stolopp - Lärlings/Ungdomslopp, 2140 meter autostart

De kanspaarden allemaal in het eerste gelid. Rebecca Dahlén kan hier Vinnie Frontline (1) naar diens eerste overwinning sturen. De vorm is groeiende en de merrie was er al een paar keer dichtbij. Lingbo Eivor (5) sprintte in zijn laatste race naar een nieuw record van 1.13,7. Hij moet in dit veld dichtbij zijn. Livi Memory (2) Is een beetje wisselvallig, maar kan op een goede dag meestrijden om de overwinning. Verder noemen we nog Lisa S.E. (3) en Belle Godiva (4) voor een klassering.

Plaats 1:   Vinnie Frontline (1)
Plaats 2:   Lingbo Eivor (5)
Plaats 3:   Livi Memory (2)
Plaats 4:   Lisa S.E. (3)

 

Race 4 - Norrmans Åkeri & Bygg, 1640 meter autostart

In deze race over de mijl komen twaalf deelnemers aan het vertrek. Timetobecool (6) is bezig aan een sterk seizoen waarin hij al twee keer winst te winnen. Hij moet vertrekken vanaf zes en wij verwachten dat dit geen probleem zal opleveren. Aan zijn binnenkant vertrekt First Mel Hope (5) die dit seizoen al elf starts in de benen heeft. Hij kwam tweemaal in actie over de mijl en dat leverde beide keren het derde geld op. Twist N'face (3) heeft de klasse in huis om te winnen. Een mooi startnummer is haar ten deel gevallen. K.L.M.Jumbo Jet (2) verschijnt met twee overwinningen op rij aan de start.

Plaats 1:   Timetobecool (6)
Plaats 2:   First Mel Hope (5)
Plaats 3:   Twist N'face (3)
Plaats 4:   K.L.M.Jumbo Jet (2)

 

Race 5 - Krokoms Mek & Service - Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåringslopp - Fördel Ston,  2140 meter bandenstart

Veertien merries in deze race voor koudbloeden. In het eerste band vallen Ylva Li Karma (4) en Borkmira (3) op. Eerstgenoemde won recent in een flinke recordverbetering. Als die vorm nog altijd aanwezig is, heeft zij goede kan op een tweede overwinning. Borkmira startte pas tweemaal maar werd wel tweede en eerste. In het tweede band, dat twintig meter moet goedmaken, is Odexa (9) de meest aansprekende naam. Haar vijfde start van dit seizoen leverde een snelle zege op. Björnemyr Tore (13) moet veertig meter goedmaken op de favoriet en twintig op Odexa. Een pittige klus maar de vorm is goed. Hetzelfde geld voor Ramstad Kristian (12) die ook vanuit het laatste startvak vertrekt.

Plaats 1:   Ylva Li Karma (4)
Plaats 2:   Odexa (9)
Plaats 3:   Borkmira (3)
Plaats 4:   Björnemyr Tore (13)

 

Race 6 - N-C Bygg AB - DubbelCupen, Försök 6 i Meeting 3, 2140 meter bandenstart

Opnieuw koudbloeden Östersund, de Derbybaan van de koudbloeden. In het eerste startvak heeft Komnes Omer (1) goed kansen op zijn eerste overwinning van het seizoen. Hij geniet de steun van Ulf Ohlsson. Briskebytrikken (6) maakt zijn seizoensdebuut en kan deze race misschien nog nodig hebben. Een klassering behoort tot de mogelijkheden. Lukas Rauen (14) maakte in zijn laatste start zijn favorietenrol volledig waar. Hij moet nu eerst twintig meter goedmaken op de favoriet. Voor plaatsgeld noemen we nog Nordby Kuling (10) en Zitor (13)

Plaats 1:   Komnes Omer (1)
Plaats 2:   Briskebytrikken (6)
Plaats 3:   Lukas Rauen (14)
Plaats 4:   Nordby Kuling (10)

 

Race 7 -  ellbergs Entreprenad - Norrlands Grand Prix, Försök - Fyraåringslopp, 2140 meter autostart

Wie het laatste optreden heeft gezien van Zaire Wise As (7) weet dat het niet moeilijk is om hem in dit veld van zeven tot favoriet te bombarderen. Hij liet op Solvalla een geweldige laatste vijfhonderd meter zien waarin hij tachtig meter achterstand goedmaakte. Het leverde de volle winst op in 1.10,9 over 2140 meter. Buzzer Beater (3) komt in goede conditie aan de start. Im Your Captain (2) is in beeld voor plaats twee of drie. De overige deelnemers gaan strijden om plek vier of vijf. We noemen onder andere Tito C.A. (6)

Plaats 1:   Zaire Wise As (7)
Plaats 2:   Buzzer Beater (3)
Plaats 3:   Im Your Captain (2)
Plaats 4:  Tito C.A. (6)

 

Race 8 - Östersundstravets Stora Damlopp - Siri Jonssons Minne - Grant Thornton i Östersund, 1640 meter autostart

Een klein veld maar enkele goede sprinters. We benoemen In Toto Sund (3) tot de favoriet. De merrie van Daniel Redén moet deze opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Trainer Alessandro Gocciadoro heeft Valchiria O.P. (2) in deze race. Een snel paard maar niet constant. Unique Juni (1) heeft genoeg klasse in huis om een rol te kunnen spelen. Ginny Weasley (7) heeft het niet getroffen met het startnummer over deze mijl. Ze werd een paar keer tweede en is toe aan een overwinning.

Plaats 1:   In Toto Sund (3)
Plaats 2:   Valchiria O.P. (2)
Plaats 3:   Unique Juni (1)
Plaats 4:   Ginny Weasley (7)

 

Race 9 - Östersundstravets Stora Stayerlopp - Fransesca Stars Minne - Vinbaren/Magasinet i Östersund, 3140 meter bandenstart.

In dit tweede hoofdnummer van de avond komen de Stayers in actie. Per Linderoth heeft met Donners Am (10) goede kans op de overwinning. Hij werd tweemaal eerste en een keer tweede uit drie starts. De afstand is geen probleem voor hem. Ook voor Spickleback Face (9) is de afstand geen probleem. Hij kwam meermalen in Frankrijk in actie over vergelijkbare afstanden. Terug op stal in Zweden won hij alweer voor trainer Robert Bergh. Ook stalgenoot Digital Ink (12) behoort tot de favoriet in deze race. Hij staat voor zijn derde zege op rij. Hulk Boko (1) is een interessante deelnemer. Hij heeft startvoordeel op de favorieten en hij won zeer recent over deze afstand. Kan hij voor een verrassing zorgen.

Plaats 1:   Donners Am (10)
Plaats 2:   Spickleback Face (9)
Plaats 3:   Digital Ink (12)
Plaats 4:   Hulk Boko (1)


Race 10 - Söderkvists Bilservice - Fördel Ston, 2140 meter bandenstart.

In dit veld van veertien koudbloeden verschijnt Järvsö Ingrid (9) met drie overwinningen op rij aan de start. In dit veld treft ze sterke concurrentie. Rive Rappa (5) won haar laatste optreden in dead heat met Hulte Sofia. Daar zal zij het vandaag niet op laten aankomen. Diesel (10) wisselt goede prestaties af met mindere. Met twintig meter geven aan Järvsö Ingrid kan ze niet te veel permitteren. Edeviva (2) is in beeld voor een klassering. De overige deelnemers krijgen het lastiger.

Plaats 1:   Järvsö Ingrid (9)
Plaats 2:   Rive Rappa (5)
Plaats 3:   Diesel (10)
Plaats 4:   Edeviva (2)


Race 11 - Välkommen åter imorgon! – Svensk Travsports Unghästserie – Treåringslopp, 2140 meter bandenstart.

Välkommen åter imorgon! De laatste race van deze mooie avond gaat over de middenafstand met vijf koudbloeden. In dit miniveld van vijf is Tekno Jerven (5) de favoriet. Hij won drei koersen en was even zo vaak tweede. Hij moet veertig meter geven aan de overige vier. Buska Blyg (3) is een talent die al wist te winnen maar ook tweemaal werd uitgeschakeld. Ook Juni Jo (2) zien we ver komen in dit veld. Ängsdotter (1) verkiezen we boven Färsta Måns (4).

Plaats 1:   Tekno Jerven (5)
Plaats 2:   Buska Blyg (3)
Plaats 3:   Juni Jo (2)
Plaats 4:   Ängsdotter (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.