Banen

USA

Toekomstige races

Zweden
Nederland
  • Duindigt 25.07
    • R1: Trio Common Pool
    • R2: Trio Common Pool
    • R5: Trio Common Pool

Persbericht

 
Op dinsdag 1 mei 2018 heeft Runnerz het onderstaande persbericht naar de media verstuurd.
  Rijswijk, 1 Mei 2018

Onderwerp: Persbericht Runnerz – RBP Luxembourg en Sportech PLC bereiken overeenstemming over verkoop Sportech Racing BV


  

Franse wedgigant ZEturf koopt Nederlandse paardentoto Runnerz

RBP Luxembourg (“RBP”) en Sportech PLC zijn onder voorwaarden de verkoop van Sportech Racing BV (Runnerz) aan RBP overeengekomen. RBP heeft sinds 2010 een vergunning in Frankrijk voor het organiseren van online weddenschappen op paardenraces en sport en heeft zich ontwikkeld tot de op een na grootste aanbieder van online weddenschappen op draf- en rensport in dit land. RBP verkoopt weddenschappen onder de merknamen ZEturf en ZEbet.

Emmanuel De Rohan Chabot, directeur van Zeturf zei: “Ik ben zeer verheugd met het aantrekken van Runnerz. Dit is een eerste stap om ons werkterrein binnen Europa verder uit te breiden. Deze acquisitie is een belangrijke stap in onze strategie, waarbij de kennis en ervaring van Runnerz een belangrijke aanvulling zal zijn op onze organisatie. Door het uitwisselen van kennis tussen beide organisaties kunnen we elkaar toegevoegde waarde leveren en groeien op de Franse, Nederlandse en Europese markt. Ook de ophanden zijnde Wet kansspelen op afstand in Nederland biedt goede kansen voor de versterking van onze bedrijfsvoering.”

Over RBP Luxembourg
RBP Luxembourg is het moederbedrijf achter onder andere de merknamen Zeturf en Zebet, gerenommeerde merken in de Franse kansspelindustrie en is onder meer actief in België en Malta. Zeturf is de op een na grootste aanbieder van online paardenweddenschappen in Frankrijk.

Over Sportech PLC
Sportech PLC is een aan de London Stock Exchange genoteerd bedrijf dat aan de grootste kansspelorganisaties, sportclubs, paarden- en hondenracebanen diensten levert en operationele steun biedt met betrekking tot kansspelen. Daarnaast heeft Sportech een vergunning voor het exploiteren van kansspelen in onder andere Connecticut (Verenigde Staten).

De organisatie is de wereldwijde marktleider in totalisatortechnologie, met een bijzondere focus op streng gereguleerde kansspelmarkten. Sportech heeft meer dan 27.000 wedterminals, verspreid over meer dan 400 klanten, verdeeld over 37 landen. In de Verenigde Staten exploiteert Sportech PLC 35 vergunningen in 37 staten, met een totale jaarlijkse totalisatoromzet van meer dan $12 miljard.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen.