Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Pontchateau - 26 februari

Pontchateau – dinsdag 26 februari 2019 - Start 11.55 uur

Race 1: Prix Tom Kazak

Wij gaan hier voor een verrassing met Goût Baroque (3), die op deze baan winnend debuteerde met Olivier Raffin, en met Ganilla (1), die uit een goede stal komt en zegevierend debuteerde in Agen. De koers is op voorhand echter nog niet beslist gelet op de aanwezigheid van Girl Des Mottes (7), die baat kan hebben van haar ervaring en haar koersen op Vincennes om een rol te spelen, en Galactique Bond (11), toevertrouwd aan Anthony Barrier voor een verrassing. Tenslotte noemen wij Gaston Cabs (2), die zijn palmares opende in Nantes, en Grindelwald (8), die we bij zijn heroptreden gelijk in de gaten moeten houden.

Plaats 1: Gout Baroque (3)
Plaats 2: Ganilla (1)
Plaats 3: Girl des Mottes (7)
Plaats 4: Galactique Bond (11)
Plaats 5: Grindelwald (8)

 

Race 2: Prix Intermarché

Een koers voor 4-jarigen onder het zadel. De in haar laatste drie koersen op een rechtsom baan uitstekend presterende Stéphane Bourlier pupil French Pearl (11) zal volop kunnen profiteren van deze inschrijving tegen de winsomgrens om zich weer te bewijzen op een linksom baan! Als tegenstanders zien wij voornamelijk Forcina Jasma (9), die dicht bij de eerste zege uit haar carrière staat, en Fée Du Ciel (7), die op deze baan won op 14 januari. De verrassing zou kunnen komen van de pupil van Franck Furet Flash De Macri (5), die nog een kleine marge tot verbetering heeft, of van Farceur De Vauvert (1), die hier zonder ijzers loopt na drie uitschakelingen. We mogen Fleuron De Jafa (10) niet onderschatten, hij zal sterker zijn geworden na zijn rentreekoers.

Plaats 1: French Pearl (11)
Plaats 2: Forcina Jasma (9)
Plaats 3: Fee du Ciel (7)
Plaats 4: Flash de Marci (5)
Plaats 5: Farceur de Vauvert (1)

 

Race 3: Prix Maurice Sambron

Een koers uit de banden voor 4-jarigen. De in twee starts ongeslagen pupil van Jean-Paul Marmion Fakir Du Lupin (7) staat mooi ingeschreven tegen de winsomgrens en is de logische favoriet van de koers. Hij moet echter oppassen voor Fly Pop (3), die verbeterd zal zijn na zijn heroptreden, en Forever Du Jouan (4), met wie het alles of niets is en die hier de steun heeft van Olivier Raffin. Aandacht voor Fakir De La Roche (1), die dichtbij een overwinning staat, en voor Forto Déo (10), die zijn omgeving moet geruststellen na een serie slechte prestaties. Verder noemen wij France Espérance (15), die door Thierry Duvaldestin voor de eerste keer zonder achterijzers aan de start wordt gebracht, Fauve Des Yolais (5), tweede bij haar heroptreden in Argentan, en Feria D'Anama (13), die al mooie dingen liet zien en hier bij haar heroptreden gelijk in de gaten gehouden dient te worden.

Plaats 1: Fakir du Lupin (7)
Plaats 2: Fly Pop (3)
Plaats 3: Forever du Jouan (4)
Plaats 4: Fakir de la Roche (1)
Plaats 5: Forto Deo (10)

 

Race 4: Prix de Sainte-Reine-De-Bretagne

Een strijd tussen 5-jarige merries. Onze voorkeur gaat uit naar Enara De Triou (6), die onlangs een bemoedigende 3e plaats behaalde in Laval, en naar Esha Perrine (3), die zonder ijzers loopt en hier wordt gereden door Anthony Barrier. Als tegenstand zien wij vooral Eshalla (8), die weer wist te winnen in Saint-Brieuc en gereden wordt door Jean-Philippe Monclin, en Emma Buch (14), die nog een revanche te nemen heeft op Enara De Triou. Wij completeren onze keuze met Esterella D'Idef (9), die haar vorm toonde in Machecoul, Epsom Girl (5), die het goed kan doen nu ze even weg is geweest, en de trouwe Etoile Des Vals (13), die deze dinsdag mooi staat ingeschreven.

Plaats 1: Enara de Triou (6)
Plaats 2: Esha Perrine (3)
Plaats 3: Eshalla (8)
Plaats 4: Emma Buch (14)
Plaats 5: Esterella d’Idef (9)

 

Race 5: Prix de Savenay

Vijfjarigen in de baan! De "Marmion" pupil Eveil Du Lupin (6) wist opnieuw te winnen in Cherbourg; hij kan hier prima de tweede op rij behalen met Antoine Wiels op de sulky! Hij moet echter oppassen voor Early Somolli (11), goede 2e bij zijn rentreekoers in Laval, en Expresso Good (5), die zich meer thuis zal voelen in de provincie dan op Vincennes. Aandacht voor Emblème Orange (10), die niet echt een toonbeeld van trouw is maar die zeker enige kwaliteit bezit, en voor Eckmulh De Kerléan (12), die zijn rentreekoers nodig had. De verrassing kan komen van Espit Chupitos (7), die zegevierde in Challans, of van Et Pourtant (8), die op een dag weer van zich zal laten horen!

Plaats 1: Eveil du Lupin (6)
Plaats 2: Early Somolli (11)
Plaats 3: Expresso Good (5)
Plaats 4: Embleme Orange (10)
Plaats 5: Eckmulh de Kerlean (12)

 

Race 6: Prix Hidalgo du Gué

Oudere dravers onder het zadel. In deze koers stellen we opnieuw vertrouwen in Dolce Vita Phédo (18), die Olivier Touvais moet geruststellen na twee galoppades in Parijs. De oppositie wordt aangevoerd door Coyote De Guez (12), die zijn wintermeeting op Vincennes totaal verprutst heeft, en door Didine Du Digeon (13), die zich volledig zal geven na een rentreekoers die ze nodig had. Pas op voor Blok Sur Mer (19), die door Gilles Lefebvre zonder ijzers wordt gepresenteerd en mooi ingeschreven staat, en voor Cybèle De Janvrie (9), die altijd in staat is tot een verrassing. Verder noemen wij nog Calife De Romaz (16), die kan profiteren als onze favorieten het mochten laten afweten, Câlin Des Moissons (6), die een goed heroptreden deed in Nantes, Défenseur D'Am (14), die het geduld van de familie Abrivard danig op de proef stelt, en Codex Bourbon (15) , die het opnieuw eens probeert onder het zadel.

Plaats 1: Dolce Vita Phedo (18)
Plaats 2: Coyote de Guez (12)
Plaats 3: Didine du Digeon (13)
Plaats 4: Blok sur Mer (19)
Plaats 5: Cybele de Janvrie (9)

 

Race 7: Prix des Sables-d’Olonne

Deze Prix des Sables-d'Olonne, een bandenstart koers voor oudere paarden, kan wel eens geknipt zijn voor de Franck Harel pupil Batata (13), die opviel in haar laatste starts en deze dinsdag opnieuw door een “pilote” wordt gereden. Zij moet haar uiterste best doen om af te rekenen met de Leblanc pupil Candidat D'Ortige (18), die niet meer won sinds augustus 2017, en met Brindor (12), 3e op 1 januari op Vincennes. Verder moeten we Cobra Ar Carac (16) scherp in de gaten houden, die gereden wordt door Anthony Barrier na een 3e plaats in Toulouse, en As Blue (17), die in een dergelijk veld aanspraak kan maken op een plek in de aankomst. Hoe staat het eigenlijk met Caïd Doré (2)? Wij completeren onze selectie met Amour Orageux (15), die bij deze mooie inschrijving zonder ijzers loopt met Adrien Lamy op de sulky, Chipie Des Bordes (3), die hier eveneens rondom zonder ijzers loopt, en Dauphin Du Maxfran (9), die de ijzers onder houdt maar mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens.

Plaats 1: Batata (13)
Plaats 2: Candidat d’Ortige (18)
Plaats 3: Brindor (12)
Plaats 4: Cobra Ar Carac (16)
Plaats 5: As Blue (17)

 

Race 8: Prix de Vannes

Deze Prix de Vannes, die 7- en 8-jarigen aan de start brengt, zou een prooi moeten kunnen worden voor de Thierry Duvaldestin pupil Carnaval Du Vivier (11), die deze dinsdag in Pontchâteau opmerkelijk goed staat ingeschreven. Hij moet waakzaam zijn voor Cazirius De Guez (13), bij deze interessante inschrijving gereden door Olivier Raffin, en voor Catchword (14), die het laatst niet verkeerd deed op Vincennes. Aandacht voor Cagnois De Betton (4), die zijn vorm bevestigde in Agen, en voor Bohème De Bouère (9), die inmiddels twee voorbereidingskoersen in de benen heeft. Wij completeren onze selectie met Berlioz De Tillard (12), die laatst in Vire een erg zware koers had, en Call On Me Rânais (5), die weer alles zal geven om een klein plaatsgeld te scoren.

Plaats 1: Carnaval du Vivier (11)
Plaats 2: Cazirius de Guez (13)
Plaats 3: Catchword (14)
Plaats 4: Cagnois de Betton (4)
Plaats 5: Boheme de Bouere (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.