Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Pont de Vivaux - 15 januari

Pont de Vivaux - woensdag 15 januari 2020 - Start: 16:32

Race 1: Prix Sam Williams

We nemen hier een gok met Fairy Story (13), die niet veroordeeld mag worden op haar recente teleurstelling op deze baan, en met Fortuna D'Huon (8), die haar vorm toonde in Cagnes-sur-Mer en die kan profiteren van haar startvoordeel. De strijd is nog niet gestreden gezien de aanwezigheid van Fille A Lolo (16), die bij deze mooie inschrijving zonder ijzers loopt, en van Favorite D'Atout (2), die nog verbeterd kan worden door Yannick-Alain Briand. Aandacht ook voor Falkovia (5), die zonder ijzers loopt maar lastig in te schatten is, en voor Fine Girl Turbo (15), die in november won in Lyon. Tenslotte noemen wij Féérie Des Brouets (10), die een passend koersverloop moet hebben om een rol te kunnen spelen, en Féérique Du Vivier (12), die in haar laatste starts teleurstelde.

Plaats 1: Fairy Story (13)
Plaats 2: Fortuna d’Huon (8)
Plaats 3: Fille A Lolo (16)
Plaats 4: Favorite d’Atout (2)
Plaats 5: Falkovia (5)

 

Race 2: Prix Aurore

Wij geven ons vertrouwen aan Fast D'Avèze (14), die won op deze baan op 9 december waarbij hij uit het tweede band moest starten, en de "Briand" Fakir Du Ranch (16), die als gevolg van zijn overwinning in Cagnes-sur-Mer van 30 december perfect in de koers staat. Als tegenstanders zien wij First Bello Romain (9), die gereden wordt door David Békaert, en Foxy Piquenard (11), die in zijn laatste drie starts uitstekend presteerde. Aandacht voor Fantomas Du Val (13), die hier 2e werd op 9 december, en Fight Of Carless (2), die met een zuinig parcours een plaatsgeld kan behalen. Wij completeren onze keuze met First De Rougemont (4), die hier op 15 december 4e werd, en Feder De Banville (15), die niet de gemakkelijkste is maar voor de eerste keer zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Fast d’Aveze (14)
Plaats 2: Fakir du Ranch (16)
Plaats 3: First Bello Romain (9)
Plaats 4: Foxy Piquenard (11)
Plaats 5: Fantomas du Val (13)

 

Race 3: Prix du Plan d’Aups

De in twee starts op deze baan ongeslagen El Presidente (12) zal hier proberen een derde zege te behalen. De tegenstand wordt aangevoerd door Etat D'Ame (6), die op 1 december nog won in Marseille Borely, en door Easton Heights (8), die twee goede 3e plaatsen behaalde op een linksom baan. We mogen de kansen van Evorev (16) niet onderschatten, evenals die van Diego Du Coudou (11), die al eerder goed liep op deze baan. Wij completeren onze keuze met Envoûteur D'Auge (2), gereden door Yannick-Alain Briand, El Tabler (7), die al won met zijn rijder van vandaag, en Diva Seya (15), die vandaag met ijzers zal starten.

Plaats 1: El Presidente (12)
Plaats 2: Etat d’Ame (6)
Plaats 3: Easton Heights (8)
Plaats 4: Evorev (16)
Plaats 5: Diego du Coudou (11)

 

Race 4: Prix du Clos Simonette – Prix Vans Barbot

Deze koers zou een prooi kunnen worden voor Nicolas Ensch en zijn Centaure Gédé (13), die in topvorm verkeert en vaak erg goed loopt op deze baan. Op deze lange afstand heeft hij de tijd om zijn handicap in te lopen. De tegenstand bestaat uit Baltic Sautreuil (11), die al startte in sterkere velden, en Eléazar Du Val (3), die mooi staat ingeschreven in het eerste startvak. Aandacht voor Diabolo Night (2), die twee van zijn laatste vier starts wist te winnen, Cash De Faël (12), die een eeervolle 4e plaats behaalde in Cagnes-sur-Mer, en Blackbird Wood (16), die in vorm is en het al eerder goed deed op deze kleine baan. Tenslotte zien wij Baccarat Téjy (8), die nog moet wennen in het zuiden, en Danakil De Bellen (7), die zich moet inspannen om een klein plaatsgeld te behalen.

Plaats 1: Centaure Gede (13)
Plaats 2: Baltic Sautreuil (11)
Plaats 3: Eleazar du Val (3)
Plaats 4: Diabolo Night (2)
Plaats 5: Cash de Fael (12)

 

Race 5: Prix des Roches

De op deze baan uitstekend presterende Défi Du Reynard (4) won driemaal op rij en is hier het te kloppen paard! Hij kan rekenen op tegenstand van Durga Des Valerins (10), die Sophie Blanchetière haar 500e overwinning kan bezorgen, en Dona De Touchyvon (2), die hier op 9 december 2e werd achter Durga Des Valerins. Ook moeten we Diamant De Bolan (11) in de gaten houden, die een uitstapje maakte naar de monté. Delano (12), die sinds september weinig laat zien, en Diva De Godrel (9), die op een dag weer kan verrassen, komen hierna.

Plaats 1: Defi du Reynard (4)
Plaats 2: Durga des Valerins (10)
Plaats 3: Dona de Touchyvon (2)
Plaats 4: Diamant de Bolan (11)
Plaats 5: Delano (12)

 

Race 6: Prix de Bandol

We proberen het hier met de ex-"Guarato" Great Eagle (12), die bij zijn heroptreden met Nicolas Ensch direct kan verrassen, en met Go Fast Téjy (8), die door Yannick-Alain Briand mooi is ingeschreven tegen de winsomgrens. Als tegenstanders zien wij vooral Gi Loups Du Caux (5), die beter kan dan wat hij in zijn laatste twee starts liet zien, Give Me Atout (6), die eind november nog 2e werd op de andere baan in Marseille, en Génie Phil (3), die nog iets kan verbeteren. Tenslotte noemen wij nog Gomorro (11), die verbeterd zal zijn na zijn rentrée.

Plaats 1: Great Eagle (12)
Plaats 2: Go Fast Tejy (8)
Plaats 3: Gi Loups du Caux (5)
Plaats 4: Give Me Atout (6)
Plaats 5: Genie Phil (3)

 

Race 7: Prix d’Endoume

Bij deze mooie inschrijving kan Gélinotte De Bry (16) nu zij door David Bekaert gereden wordt een hoofdrol vervullen in deze koers. Zij zal daarvoor moeten afrekenen met Graziella Bond (15), die met verwachtingen terugkeert op een linksom baan, en Galloise De L'Iton (14), die vandaag zonder achterijzers loopt. Pas op voor Germany (12), die voor de eerste keer zonder ijzers loopt, en voor Gascogne De L'Iton (8), die nog kan verbeteren en die er mooi in staat. De kansen van Girly Loulou (13) zijn lastig in te schatten. Tenslotte noemen wij Go On Alouette (7), die trouw is en voor het eerst zonder ijzers loopt, en Goldie (11), die wist te winnen in Toulouse.

Plaats 1: Gelinotte de Bry (16)
Plaats 2: Graziella Bond (15)
Plaats 3: Galloise de l’Iton (14)
Plaats 4: Germany (12)
Plaats 5: Gascogne de l’Iton (8)

 

Race 8: Prix de Barbentane

Na twee goede prestaties op Vincennes treft Diego Of Carless (4) hier vandaag een droominschrijving, hij mag deze kans niet laten lopen met Julie Ohanessian in het zadel! Als tegenstanders zien wij Farouk Du Guelier (6), die een sterke 3e plaats in Cagnes behaalde maar vandaag de ijzers onder houdt, en Call Girl Pan (7), die sinds september eigenlijk alleen maar teleurstelt. De verrassing zou kunnen komen van Cardinal (9), die nu pas debuteert in deze discipline, of van Baccarat Du Dollar (5), die met een plaatsgeld al een vormverbetering zou laten zien.

Plaats 1: Diego Of Carless (4)
Plaats 2: Farouk du Guelier (6)
Plaats 3: Call Girl Pan (7)
Plaats 4: Cardinal (9)
Plaats 5: Baccarat du Dollar (5)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.