Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Punchestown - 26 november

Punchestown – dinsdag 26 november 2019 – starttijd 13.40

 

Race 1 Download The BETDAQ App 3-y-o M'dn H'dle – starttijd 13.40

Ondanks dat Aspire Tower (1) nog niet eerder over hurdles is gestart, maakt hij een goede kans. Zijn jockey R Blackmore heeft een 35% winstpercentage over de afgelopen 2 weken en hijzelf heeft ook nette resultaten behaald. Zo werd hij derde in zijn afgelopen 4 races, waarvan de laatste op Ascot. Hij kwam aan start in 11 races en wist zich in 9 te plaatsen, ondanks maar één keer winst (ongeveer een jaar geleden). Vandaag is zijn eerste race voor trainer H De Bromhead sinds zijn wissel van trainer S Gollings. Instant Return (4) en Gealach (3) finishte één lengte achter elkaar tijdens hun laatste race op Fairyhouse. Daarmee kwam Instant Return op een vierde plaats en Gealach op een zesde plaats. De voorkeur gaat naar de eestgenoemde, die door jockey R Power zal worden gereden. R Power heeft over de afgelopen weken een winstpercentage van 23%. Daarbij is Gealach uit 6 starts nog niet in de plaatsen geëindigd, terwijl Instant Return in zijn voorlaatste race als derde de finish over kwam. Ook Wolf Prince (12) maakt zijn debuut over hurdles en zal vandaag zijn eerste race voor zijn nieuwe trainer G Cromwell starten. Hij liep voor trainer A Murphy 4 keer naar een tweede plaats uit 5 races. Zijn langste afstand tot nu toe was over 1M6F en was de enige keer dat hij niet tot de plaatsen kwam. De afstand is daarom een twijfelpunt.

Plaats 1: Aspire Tower (1)
Plaats 2: Instant Return (4)
Plaats 3: Gealach (3)
Plaats 4: Wolf Prince (12)
Reserve: Yafordadoe (13)

 

Race 2 BETDAQ Trading Tools M'dn H'dle- starttijd 14.10

Dlauro (4) had zijn allereerste start in februari 2018 waar hij van begin tot eind aan kop liep en uiteindelijk zelfs in de laatste meters in werd gehouden om alsnog met 6 lengtes te winnen. Ruim een jaar later startte hij in mei op Punchestown en won ook daar gemakkelijk, zelfs met 11 lengtes (over dezelfde afstand als vandaag). Rebellito (7) heeft tot nu toe alleen over flat gelopen maar won wel 2 van zijn 6 races. Daarnaast plaatste hij zich ook 2 maal. Al zijn races liep hij in Frankrijk tot hij in 2018 naar trainer W P Mullins ging en daar vandaag zijn eerste race voor zal lopen. Zijn laatste race won hij met 3 lengtes uit een veld van 8. Grootste aandachtspunt is dat hij die race in september 2017 liep en al 2 jaar niet is gestart. Daarbij gaat hij in afstand een stuk omhoog, al heeft zijn trainer daar alle ervaring in. Cavalry Master (3) liep zijn 3 races verdeeld over 2019. Tijdens zijn debuut wist hij geen indruk te maken maar maakte dat in zijn tweede start meer dan goed toen hij met 3 lengtes won op Kilbeggan. Na 160 dagen rust startte hij op Naas waar hij uit een groot veld van 25 op een vierde plaats kwam samen met jockey R Blackmore, die hem vandaag ook zal rijden. Zenon (10) plaatste zich in 5 van zijn 9 races en won er daarvan 2. Sinds begin dit jaar gaat hij als ruin door het leven en maakte hij ook een wissel van trainer mee toen hij van J Gosden naar W P Mullins ging. Na 757 dagen niet te zijn gestart was hij begin deze maand te zien op Down Royal. Hier pakte hij een vijfde plaats in een race die werd gewonnen door Envoi Allan.

Plaats 1: Dlauro (4)
Plaats 2: Rebellito (7)
Plaats 3: Cavalry Master (3)
Plaats 4: Zenon (10)
Reserve: Fils Spirituel (14)

 

Race 3 I.N.H. Stallion Owners EBF M'dn H'dle - starttijd 14.40

De kans dat één van de paarden uit de stal van W P Mullins zal gaan winnen is aanzienlijk. Zowel Minello Encore als Drury zijn hier de gevaarlijkste concurrentie voor het overige veld. Minella Encore (11) won 3 van zijn 5 starts. Zijn meest recente race kwam hij op een vierde plek maar was het winnende koppel duidelijk te sterk voor de rest van het veld. Over zowel kortere afstand als een langere afstand heeft hij gewonnen dus dit zal geen problemen opleveren. P Townend zal hem vandaag voor het eerst rijden. Dit seizoen reed jockey P Townend 2 maal op Drury (15) waarmee hij beide keren de plaatsen behaalde. Onder jockey P W Mullins won Drury in augustus nog op Cork met 6 lengtes verschil tot het overige veld. Momus (12) plaatste zich in 6 van zijn 8 gelopen races over hurdles. De races waarbij hij het beste resultaat behaalde waren beide onder jockey S W Flanagan, die hem vandaag ook rijdt. Zijn meest recente race was in april waar hij op een zesde plaats eindigde in een veld van 24 deelnemers. Hij leek te verzwakken en kwam daardoor niet tot de plaatsen. Over die afstand had hij al eerder prima resultaten behaald dus daar heeft het niet aan geleden. Vandaag probeert hij het voor het eerst over iets verder. Foxy Jacks (6) had 2 starts over hurdles dit jaar. In mei liep hij naar een tweede plaats op Cork over 3 Miles. Anderhalve week geleden ging het minder goed toen hij op een zevende plaats eindigde op dezelfde baan als vandaag met 9¾ lengtes verschil tot de winnaar.

Plaats 1: Minella Encore (11)
Plaats 2: Drury (15)
Plaats 3: Momus (12)
Plaats 4: Foxy Jacks (6)
Reserve: Oscar Montel (13)

 

Race 4 BETDAQ Casino (Mares) H'cap H'dle - starttijd 15.10

In deze race zulle de merries het tegen elkaar uit gaan vechten. Askann (1) komt daarvan in de beste vorm aan start. Ze won haar laatste race met een halve lengte uit een redelijk veld van 20. Haar race ervoor verloor ze jockey S Torrens en kon ze daardoor haar race niet afmaken. Haar race daar nog voor werd ze tweede op maar 1½ lengte van winnaar Ozzie’s Way op Ballinrobe. Vandaag zal ze zoals gewoonlijk ook jockey S Torrens mee hebben. Shantelle (11) heeft al 38 races gelopen maar wist zich nog maar 7 maal te plaatsen. 2 ervan won ze, waarvan haar meest recente in augustus dit jaar (met 3 lengtes). Begin deze maand werd ze tweede op Cork en kwam daar 1¾ lengte te kort tot de winnaar. In haar laatste race werd ze vijfde al leek de kortere afstand haar niet te passen. Peterstown (7) heeft de potentie om nog beter te worden. Zijn vorige race, waar hij tweede werd, was namelijk zijn beste prestatie tot nu toe terwijl dat al zijn tiende start in totaal was. Hij heeft over verschillene afstanden gelopen en zat nooit dicht bij de winnaar in de buurt. Integendeel. Hopelijk is hij nog meer verbetert en kan hij die tijd achter zich laten. Tokyo Getaway (3) kwam met jockey J Moore in haar beide laatste races op een vierde plek. Ze was niet heel sterk aanwezig maar kreeg wel de kans haar eigen race te rijden.

Plaats 1: Askann (1)
Plaats 2: Shantelle (11)
Plaats 3: Peterstown (7)
Plaats 4: Tokyo Getaway (3)

 

Race 5 BETDAQ Sportsbook Rated Novice S'chase - starttijd 15.40

Dorrells Pierji (5) was uit vorm na zijn winst in oktober in 2018. Het leek een tijdje alleen maar slechter te gaan tot hij in mei op Punchestown derde werd op maar 1¼ lengte van Mr Adjudicator. Laatstgenoemde heeft een RPR van 156 en daar zo dichtbij eindigden is al een hele prestatie op zich. Hij werd die race gereden door D Jacob maar zal vandaag  topjockey P Townend in het zadel hebben. Galvin (6) heeft het met jockey D Russell ook getroffen. Het paar kwam al vaker samen aan start en bleken een goede combinatie die al meermaals wonnen. Gekeken naar zijn resultaten zien we dat hij over 2M5F en langer, niet goed gepresteerd heeft in vergelijking met zijn vele winsten die hij over 2 Mile behaalde. Deze afstand zit ertussenin en het is gissen hoe hij hier gaat presteren. Toch krijgt hij gezien zijn vorige resultaten de voorkeur boven Choungaya (3), die eenzelfde soort verhaal heeft als Dorrells Pierji. Vorig jaar was hij in topvorm en dat leek hij onderweg in 2019 verloren te zijn tot hij op Naas als tweede eindigde met maar ¾ lengte verschil tot winnaar Tornado Flyer. Als jockey heeft hij J J Slevin, met wie hij nog niet tot de plaatsen is gekomen maar hem al wel twee keer eerder reed. Whisperinthebreeze (2) plaatste zich in de helft van zijn 8 chase starts en won daarover eenmalig in februari eerder dit jaar. Zijn 2 races erna gingen niet zo best maar qua afstand waren die over een veel langere afstand (ruim 3 Mile). Hier zal hij het beter moeten gaan doen en jockey R Power zal hem daar uitstekend bij kunnen helpen. Hij liep met hem al 2 maal eerder naar een tweede plaats over een niet veel langere afstand dan vandaag.

Plaats 1: Dorrell Pierji (5)
Plaats 2: Galvin (6)
Plaats 3: Choungaya (3)
Plaats 4: Whisperinthebreeze (2)

 

Race 6 BETDAQ 2% Commission Exchange H'cap S'ch – starttijd 16.10

Guided By You (5) maakte een slechte start aan het begin van dit jaar. In zijn eerste race in 2019 kwam hij ten val en de tweede kon hij niet afmaken. Daarna kreeg hij een pauze van 258 dagen, die hem duidelijk goed hebben gedaan. In zijn beide starts erna eindigde hij als tweede. Is in 12/14 races gereden door jockey S W Flanagan. Frankly All Talk (2) sloot in februari dit jaar zijn seizoen af met een eerste plaats op Clonmel over een iets langere afstand onder jockey A Ring. Begin oktober kwam hij op een tweede plaats in zijn eerste race voor dit seizoen. In deze race zat hij 1½ lengte achter winnaar Oh’herewego. Over de afstand van vandaag werd hij in januari als eens derde. Luckyinmilan (6) won 2 van zijn 7 chase starts. Zijn resultaat van begin deze maand kunnen we over het hoofd zien omdat die race niet vergelijkbaar is met de race waarin hij vandaag start. (Kortere afstand, geen chase, startte na 574 dagen rust). Sir Bob (1) liep een totaal van 6 chases en kwam in de helft daarvan op een tweede plaats. In zijn laatste race van 2018 kwam zat hij maar een halve lengte van de winnaar. Helaas kwam hij in september 2019 niet sterk terug toen hij op plaats 8 eindigde.

Plaats 1: Guided By You (5)
Plaats 2: Frankly All Talk (2)
Plaats 3: Luckyinmilan (6)
Plaats 4: Sir Bob (1)
Reserve: Fiveaftermidnight (10)

 

Race 7 I.S.F. EBF Auction INH Flat Race – starttijd 16.40

Veel paarden die in deze race nog moeten bewijzen wat ze kunnen. Dit geldt echter niet voor Aione (1) die zijn debuut won met 2½ lengtes. Wel is belangrijk om te weten dat dit in mei 2017 was en dus meer dan 2,5 jaar geleden. Zijn trainer W P Mullins is daarentegen een groot pluspunt. Helemaal in combinatie met jockey P W Mullins die de afgelopen weken met 5 van zijn 8 gereden paarden won. Een misschien betere keus kan Beeverstown Bullet (4) blijken. De ruin getraind door M A Cahill liep zijn beide races over 2 Mile en kwam op een vierde plaats in zijn laatste race eerder deze maand. Daar zat hij op maar ¾ lengte van winnaar Rosgalme. Hij wordt gereden door T Hamilton, die de afgelopen 2 weken in 3 races niet won maar zich in allen wel plaatste. De merrie Daphne Moon (12) is getraind door G Elliot en zal voor het eerst gereden worden door J J Codd. Ze maakte begin deze maand haar debuut en startte in een groot veld van 22 deelnemers. Ze eindigde op een derde plaats op 5¾ lengtes achter de winnaar en werd gereden door jockey P J Vaughan. Geen slecht begin dus en nog zat ruimte voor verbetering. Iets wat we bij een trainer als deze ook mogen verwachten. Man On The Run (3) maakte ook zijn debuut in november, al was dat over 3 Mile en dus een stuk langere afstand. Dat het dit prima afging liet hij zien door gemakkelijk als eerste te finishen, met het overige veld op 5 lengtes achter hem. Al waren dat maar 3 andere deelnemers.

Plaats 1: Beeverstown Bullet (4)
Plaats 2: Aione (1)
Plaats 3: Daphne Moon (12)
Plaats 4: Man On The Run (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.