Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Reims - 28 maart

Reims – donderdag 28 maart 2019 - Start 11.55 uur

Race 1: Prix Bar PMU Le Sanglier de Vouziers

Een Europese koers in het montégenre. Wij stellen opnieuw ons vertrouwen in Enzo (12), die een overwinning behaalde in Enghien en die hier de steun heeft van Emeline Desmigneux, en Duty Free (4), die op de baan van Lisieux heel gemakkelijk won maar hier een andere jockey treft. De tegenstand wordt aangevoerd door Eaubeline Du Home (13), die terugkeert in haar favoriete discipline na een benodigde rentreekoers voor de sulky in Enghien, en door Dov De La Calade (1), die nog enige ruimte tot verbetering heeft. Aandacht voor Damarosa Bouillon (10), met wie het kan vriezen of dooien, en voor Dahlia Blanc (16), mooi ingeschreven tegen de winsomgrens. De verrassing zou kunnen komen van Emir Du Mexique (15), die het opnieuw probeert onder het zadel, of van Daisy De Vouède (11), die we beoordelen op haar zege in februari in Le Croisé-Laroche. Tenslotte noemen we nog Jackpot Vrijthout (3) als outsider, hij heeft echter geen referenties in deze discipline.

Plaats 1: Enzo (12)
Plaats 2: Duty Free (4)
Plaats 3: Eaubeline du Home (13)
Plaats 4: Dov de la Calade (1)
Plaats 5: Damarosa Bouillon (10)

 

Race 2: Prix Bar PMU Le Regent A Sedan

Een koers om te leren voor 3-jarigen. De hoog ingeschatte Grand Canyon (8) is ons een revanche verschuldigd na een mislukt heroptreden in Mauquenchy. De tegenstand wordt aangevoerd door Génie De L'Ouest (3), die bij zijn debuut 2e werd op de baan van Villedieu-les-Poëles, en door Graffiti Jiel (7), die won bij zijn debuut in Strasbourg en hier gereden wordt door Franck Ouvrie. Aandacht voor Giuncheto Jeep (4), die in zijn eerste start op 17 maart 2e werd op deze baan, en voor Gipsy Madrik (5), die door Jean-Michel Baudouin ver van huis wordt gebracht om zijn heroptreden te maken.

Plaats 1: Grand Canyon (8)
Plaats 2: Genie de l’Ouest (3)
Plaats 3: Graffiti Jiel (7)
Plaats 4: Giuncheto Jeep (4)
Plaats 5: Gipsy Madrik (5)

 

Race 3: Grand Prix du Champagne Taittinger

Een koers voor 4-jarigen onder het zadel. Wij proberen het hier met Favori D'Echal (3), toevertrouwd aan Eric Raffin bij de terugkeer in zijn favoriete discipline, en Fructueux (9), die op 17 maart op deze baan zijn palmares opende. De oppositie wordt aangevoerd door Féline Major (8), die voor het eerst zonder ijzers loopt en gereden wordt door François Lagadeuc, en door Flo Star (11), die hier bij zijn heroptreden direct zonder ijzers loopt. Tenslotte noemen wij Fortuna Du Pont (7), die als 4-jarige zou kunnen doorbreken, en Fripouille D'Emi (6), die profiteert van de gewichtsontheffing van Gaël Gervais.

Plaats 1: Favori d’Echal (3)
Plaats 2: Fructueux (9)
Plaats 3: Feline Major (8)
Plaats 4: Flo Star (11)
Plaats 5: Fortuna du Pont (7)

 

Race 4: Prix Tabac Presse La Civette de Rethel

Vijfjarigen in actie! Onze voorkeur gaat uit naar de rechtsom goed presterende Emika Rime (13), die in vorm is en met Frédéric Soulat een verre reis maakt voor deze mooie inschrijving tegen de winsomgrens met Eric Raffin op de sulky. De buit is echter op voorhand nog niet binnen tegen Eurêka Jenilat (12), die beter kan dan wat zij de laatste tijd laat zien, en tegen El Padrino Noa (9), die in februari in Amiens heeft gewonnen. Aandacht voor Espace Fix (10), die door Franck Ouvrie zonder achterijzers aan de start wordt gebracht, Extra Jet (3), die zich erg op zijn gemak voelt rechtsom, en voor Echo Jiel (8), die 2e werd bij zijn heroptreden in Strasbourg en gereden wordt door David Thomain. Tenslotte noemen wij El Amor De Ka (11), die zich in de voorhoede meldde in Le Croisé-Laroche, en Echiquier (7), die weer eens wist te winnen in La Capelle.

Plaats 1: Emika Rime (13)
Plaats 2: Eureka Jenilat (12)
Plaats 3: El Padrino Noa (9)
Plaats 4: Espace Fix (10)
Plaats 5: Extra Jet (3)

 

Race 5: Prix Bar PMU La Muizonnaise

Speciaal voorbereid door de familie Thomain en vandaag zonder ijzers lopend lijkt Colvert D'Herfraie (4) een betrouwbare keuze in dit veld. Hij zal foutloos moeten zijn en een goede dag moeten hebben om af te rekenen met Cingala Normande (1), die al won op een rechtsom baan en gereden wordt door Eric Raffin, en met Coraggio (10), die ook graag rechtsom koerst. We dienen ook Crack Des Landes (13) in de gaten te houden, die in februari een koers won in Graignes, en Brasilia Du Bourg (14), die haar heroptreden maakt tegen jongere paarden. We completeren onze keuze met Coconut Bond (7), die deze donderdag in Reims Jérémy Koubiche moet geruststellen, en Cinarca (12), die speelt met de zenuwen van Romain Derieux maar hier wordt gereden door Franck Ouvrie.

 
Plaats 1: Colvert d’Herfraie (4)
Plaats 2: Cingala Normande (1)
Plaats 3: Coraggio (10)
Plaats 4: Crack des Landes (13)
Plaats 5: Brasilia du Bourg (14)

 

Race 6: Prix Bar PMU des Amis de Reims

Een gevecht tussen 4-jarige merries. De Bigeon pupil Fiction Haufor (14) staat mooi ingeschreven tegen de winsomgrens en loopt voor het eerst zonder ijzers, zij komt daarom niet naar de Champagne om als figurant op te treden! Als tegenstanders noemen wij met de nodige voorzichtigheid de riskante Fiction D'Erable (10), die de twee zeges in haar loopbaan op een rechtsom baan behaalde, en Fashion Girl (7), die door Yves Dreux ver van haar stal in de Mayenne wordt gebracht. Aandacht voor Foliepolis (13), met wie het ook hier weer alles of niets kan zijn, en voor Favorite Grim (12), die drie van de zes overwinningen uit haar loopbaan behaalde in Mons. Tenslotte noemen wij For Ever Mencourt (4), die een eervolle 2e plaats behaalde in La Capelle, Furakie (9), die terugkeert van rust en voor het eerst rechtsom loopt, en Flower Of Love (6), die voor de eerste keer zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Fiction Haufor (14)
Plaats 2: Fiction d’Erable (10)
Plaats 3: Fashion Girl (7)
Plaats 4: Foliepolis (13)
Plaats 5: Favorite Grim (12)

 

Race 7: Prix Le Stade de Reims

Een open koers. Wij proberen het met Fatal Gwen (8), die in prima vorm is en rechtsom goed uit de voeten kan, en Fauve D'Erable (7), die bij haar heroptreden in Le Mont-Saint-Michel haar eerste overwinning boekte. Aandacht voor Favori De Nay (12), deze keer gereden door Eric Raffin, en voor Fox Papa Tango (13), die met de familie Mottier vandaag ver van huis is. Ook moeten we Fakir De Larré (10) in de gaten houden, die al eens won op deze baan, alsmede Falkir Buizarderie (4), die door Philippe Rouer voor het eerst zonder ijzers aan de start wordt gebracht. Wij completeren onze keuze met Filou Du Carnois (1), die tegen een mooie quotering een plaats kan bemachtigen indien hij een koers in het veld krijgt, Fil D'Or (3), die verbeterd zal zijn na zijn rentreekoers, en Fiston Véloce (5), die in zijn laatste start in december op de baan van Amiens wist te winnen.

Plaats 1: Fatal Gwen (8)
Plaats 2: Fauve d’Erable (7)
Plaats 3: Favori de Nay (12)
Plaats 4: Fox Papa Tango (13)
Plaats 5: Fakir de Larre (10)

 

Race 8: Prix Bar PMU L’Alsacienne de Chalons

Onze voorkeur gaat hier uit naar de pupil van Jean-Michel Baudouin Cocktail Desbois (10), die zes van zijn zeven laatste koersen won en hier gereden wordt door Eric Raffin. Met de nodige voorzichtigheid zien wij als tegenstanders Chaud Devant (14), in vorm en door de familie Mary mooi ingeschreven tegen de winsomgrens, en Concerto Des Dunes (8), die het in zijn laatste drie koersen rechtsom uitstekend deed. Achter dit favorietentrio moeten we Borginio (3) scherp in de gaten houden, die het goed doet op deze baan en zonder ijzers loopt, en Birthday (6), die door Nicolas Perrelle ook zonder ijzers aan de start wordt gebracht en met Pierre-Yves Verva op de sulky voor een verrassing kan zorgen. De kansen van Bingo De Cossé (5) zijn erg lastig in te schatten. Tenslotte noemen wij Avenir Classique (9), die door Fabrice Legros met zorg is voorbereid op zijn rentree, en Absolut Perfect (13), die een goede dag moet hebben om de uitbetalingen op te hogen met zijn trainer Jean-François Senet op de sulky.

Plaats 1: Cocktail Desbois (10)
Plaats 2: Chaud Devant (14)
Plaats 3: Concerto des Dunes (8)
Plaats 4: Borginio (3)
Plaats 5: Birthday (6)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.