Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Reims - 26 oktober

Reims –  zaterdag 26 oktober 2019 - Start 16.42 uurRace 1: Prix d'Halloween

Sébastien Leblond lijkt hier een beetje de sleutels in handen te hebben met Elégance de Larré (10), die in vorm is en voor wie rechtsom koersen geen probleem is, maar ook en vooral met Eh Coquine (13), die 2e werd op deze baan en hier kans maakt op de zege zelfs als Epine d’Avril (15), die dicht bij haar finishte, ook een goede kans heeft. Hetzelfde geldt voor Emeraude de Bougy (14), die onlangs in Hyeres een slecht koersverloop trof en die als alles goed gaat meedoet voor een podiumplaats. Ella de la Rive (16) liep de laatste tijd in sterkere velden en heeft zicht op de plaatsen samen met Erromanga (4), die in vorm is en er aan de kop mooi instaat, Erika de Mai (12), die ook in de voornoemde uitslag was te vinden, en Epona de Nay (3), die het goed deed in Mauquenchy.

Plaats 1: Eh Coquine (13)
Plaats 2: Epine d'Avril (15)
Plaats 3: Emeraude de Bougy (14)
Plaats 4: Elegance de Larre (10)
Plaats 5: Ella de la Rive (16)

 

Race 2: Prix du Nouvel An Celtique

Vierjarigen in de baan hier met Falcon Jiel (14), die even rust heeft gehad maar die hier zonder achterijzers direct een voorname rol kan spelen in dit niet al te sterke veld. Futur Espoir (10), die weer ons vertrouwen krijgt, voert de oppositie aan samen met Fabuleux Piya (6), die zich op deze baan zal thuisvoelen, Frenchy de Cigne (13), die beter kan dan wat hij de laatste keer liet zien, Faro du Berre (8), die we niet te snel mogen weglaten, en Florent d’Argent (5), die het momenteel goed doet. Foche Dairpet (2), die in staat is om te verrassen, completeert onze keuze.

Plaats 1: Falcon Jiel (14)
Plaats 2: Futur Espoir (10)
Plaats 3: Fabuleux Piya (6)
Plaats 4: Frenchy de Cigne (13)
Plaats 5: Faro du Berre (8)

 

Race 3: Grand Prix du Champagne Beatrix de Gimbres

Tyrolean Dream (7) won in Hyères in een aardig sterk veld en is hier een betrouwbare favoriet voor Frankie Brodde (4), die debuteert voor Vincent Lacroix en die gelijk zonder ijzers loopt na in Zweden in sterke velden te hebben gelopen, en Love Dancer (2), die het al goed deed sinds zijn komst naar Frankrijk en die hier opnieuw een hoge klassering kan behalen. Valentino Strix (13), die erg goed bij de les is, komt voor de betere plaatsen in aanmerking voor Digital Control (3), die voor een grote verrassing zorgde in Cabourg en die zal proberen dit te bevestigen, Cactus d’Yvel (11), die vandaag zonder ijzers loopt en zou kunnen verrassen, en Bandit du Houlet (6), die de laaste keer niet slecht liep.

Plaats 1: Tyrolean Dream (7)
Plaats 2: Frankie Brodde (4)
Plaats 3: Love Dancer (2)
Plaats 4: Valentino Strix (13)
Plaats 5: Digital Control (3)

 

Race 4: Prix des Enfants

Een veld met 4-jarige merries waarin Faune Mijack (11), die eind september gemakkelijk won maar daarna teleurstelde, zich kan herstellen in dit niet al te sterke veld, net als overigens Féerie Winner (2), waarvan we veel meer hadden verwacht in Mauquenchy. Fysalia (14), die ook onlangs won, komt hierna samen met Farca Sly (9), die zonder ijzers een ander gezicht kan laten zien, alsmede Febe d’Atom (6), die zonder ijzers loopt na een rentréekoers, en de regelmatige Fidji d’Ourville (3). Flore Mijack (13) keert terug van rust en zonder ijzers dienen we haar gelijk in de gaten te houden.

Plaats 1: Faune Mijack (11)
Plaats 2: Feerie Winner (2)
Plaats 3: Fysalia (14)
Plaats 4: Farca Sly (9)
Plaats 5: Febe d'Atom (6)

 

Race 5: Prix du Grimoire

Esam de Duffel (7) won zijn laatste start en treft hier een mooie inschrijving aan de kop tegen een oppositie die niet buitengewoon is. Hij kan dus een tweede zege op rij behalen zelfs als Enrico Boy (11), die hem hier voor moet geven, het goed deed in sterkere velden en hier ook zeker kansrijk is voor een zeer hoge klassering. Early Pactol (10), die vanuit Scandinavië naar Frankrijk komt, heeft ook een goede kans en we zien hem er dicht bij samen met Echo de Tonnerre (2), die zijn beste niveau zal moeten benaderen, Elfe du Chatault (3), die ons onlangs geruststelde, en Enième Charm (9), op basis van zijn oude vorm.

Plaats 1: Esam de Duffel (7)
Plaats 2: Enrico Boy (11)
Plaats 3: Early Pactol (10)
Plaats 4: Echo de Tonnerre (2)
Plaats 5: Elfe du Chatault (3)

 

Race 6: Prix de l'Heure de l'Hiver

Driejarigen op de baan hier met Guignol de Chardet (8), die snel zijn eerste overwinning behaalde in Graignes, en die zal proberen hier opnieuw te winnen, hetgeen zeer zeker mogelijk is. Gaston des Monts (2), die we weer aanbevelen, kan hem partij bieden samen met Gatsby de Joudes (3), die de laatste keer aardig liep in een iets sterker veld, maar ook Global Empire (5), die in vorm is, en Gohaki (14), die het vrijwel altijd goed doet. Gold de Banville (9) mag niet beoordeeld worden op zijn laatste optreden en doet mee voor de plaatsen samen met Gran Torino d’Or (7), die we ook weer meenemen.

Plaats 1: Guignol de Chardet (8)
Plaats 2: Gaston des Monts (2)
Plaats 3: Gatsby de Joudes (3)
Plaats 4: Global Empire (5)
Plaats 5: Gohaki (14)

 

Race 7: Prix de la Toussaint

Gaîeté du Dôme (12) debuteerde met een overwinning en liep daarna goed in Amiens waar zij een prima eindschot toonde, zij kan hier opnieuw en voorname rol spelen tegen Gloire des Marais (13), die het erg goed deed op deze baan, Gigi Caillerie (2), die eveneens haar debuutkoers won in Challans, en de twee “Kuiper” pupillen Golden Tulipe (8), die in vorm is en het goed doet op rechtsom banen, en Gentille Hollandia (3), die verraste in La Capelle. Grace de Crepin (4) toonde onlangs haar goede vorm en doet mee voor de plaatsen met Gélinotte de Bry (10), die verbeterd zal zijn na haar heroptreden.

Plaats 1: Gaiete du Dome (12)
Plaats 2: Gloire des Marais (13)
Plaats 3: Gigi Caillerie (2)
Plaats 4: Golden Tulipe (8)
Plaats 5: Gentille Hollandia (3)

 

Race 8: Prix de l'Automne

De meeting wordt besloten met een draverij onder het zadel waarin Fier d’Avril (15) en Futée des Wairies (14) elkaar weer tegenkomen na in omgekeerde volgorde te zijn geëindigd in Lisieux, en wij achten eerstgenoemde in staat om hier een revanche te nemen. Ezio (12) blijft riskant maar is een interessante deelnemer bij zijn terugkeer in deze discipline, hij kan een grote rol gaan spelen voor Eloge de Lara (16), die hier sterkere tegenstand treft dan bij zijn successen in de zomer. De onder het zadel debuterende Extra Jet (13), die zonder achterijzers loopt, en Eclair de Fourches (11), die we niet mogen weglaten, hebben zicht op de plaatsen samen met Excelsior Sautonne (8), die niet tegenviel in Vire en de debuterende Fil Rouge (7), die hier de dark horse van de koers is.

Plaats 1: Fier d'Avril (15)
Plaats 2: Futee des Wairies (14)
Plaats 3: Ezio (12)
Plaats 4: Eloge de Lara (16)
Plaats 5: Extra Jet (13)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.