Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Reims - 13 november

Reims – woensdag 13 november 2019 - Start 16.27 uurRace 1: Prix du Stade de Reims

Na zijn recente winst in Maure-de-Bretagne in een sterk veld treft Figaro du Fan (8) hier een mooie inschrijving, en hij kan in dit veld een tweede zege op rij behalen. Flora des Terres (12) behaalde haar eerste zege in stijl op Amiens, en nu zij hier zonder ijzers loopt is zij een gevaarlijke tegenstander. Na zijn tweede plaats achter voornoemd paard verdient ook Forban des Racques (4) hier veel vertrouwen. Festif du Radon (2) presteert constant goed en zal opnieuw een rol kunnen spelen. Na haar winst op deze baan in het voorjaar heeft Flore Mijack (1) rust gehad en na een heroptreden kan zij nu weer in de rekening worden genomen. Fatal Gwen (13) liet veel snelheid zien na haar uitschakeling in Cabourg en lijkt in staat om voorin mee te doen als zij buiten de fouten weet te blijven. De rechtsom goed lopende Fergie Highland (7) kan profiteren van fouten van anderen.

Plaats 1: Figaro du Fan (8)
Plaats 2: Flora des Terres (12)
Plaats 3: Forban des Racques (4)
Plaats 4: Festif du Radon (2)
Plaats 5: Flore Mijack (1)

 

Race 2: Prix du Stade Auguste Delaune

Bij haar winst in de zeer snelle tijd van 1'13"6 vorige maand op deze baan bleef Etoile Dairpet (9) voor op Eh Coquine (14), die zelf daarna wist te winnen in Reims, en deze twee paarden kunnen het hier uitvechten voor de overwinning. De na twee nette rentreekoersen nu zonder ijzers lopende Espoir de l'Etre (10) kan vandaag een heel ander gezicht laten zien. De in Parijs op te zware tegenstand stuitende Enrico Boy (7) hoort thuis in deze categorie en had in zijn voorlaatste start hier een rol in de aankomst gespeeld als hij niet foutief was geweest. El Ninio Haufor (6) koerst graag rechtsom en loopt na een heroptreden nu zonder ijzers. Eloanne (13) liet een constante reeks goede prestaties zien voor haar echec op Vincennes, en dient weer te worden meegenomen. De zeer regelmatige Enjolras (4) kan erbij zijn mochten enkele favorieten falen.

Plaats 1: Etoile Dairpet (9)
Plaats 2: Eh Coquine (14)
Plaats 3: Espoir de l'Etre (10)
Plaats 4: Enrico Boy (7)
Plaats 5: El Ninio Haufor (6)

 

Race 3: Grand Prix du Champagne Pol Couronne

Na zijn indrukwekkende winst in 1'13"3 vorige maand in Caen had Césario Bello (14) pech in Enghien, waar hij met wat meer geluk een voorname rol in de aankomst had gespeeld. Hij loopt goed rechtsom en kan in dit veld wat hij aankan de goede draad weer oppakken. De tegenstand is echter niet gering met onder andere Croatie d'Amour (4), een merrie in volle ontwikkeling, die twee fraaie zeges behaalde en onderweg niemand nodig heeft, Confidential Bond (6), die onlangs won in het noorden van Frankrijk en die graag van kop gaat, Caporal la Borie (3), die in zijn voorlaatste start onze favoriet versloeg op deze baan onder gelijkwaardige condities, en Crack de Rebecq (2), die kort geleden opviel in Le Croisé-Laroche en die hier opnieuw zonder ijzers loopt. Aandacht ook voor Comète Darche (13), die de laatste weken op Vincennes te sterke velden trof en die hier zonder ijzers zeker speciaal op is voorbereid. Cadeau de la Vie (5) loopt zonder voorijzers in tegenstelling tot zijn laatste starts en deed het al eerder goed op deze baan. Berlioz Delo (10) tenslotte liet hier en aardige vormstijging zien.

Plaats 1: Cesario Bello (14)
Plaats 2: Croatie d'Amour (4)
Plaats 3: Confidential Bond (6)
Plaats 4: Caporal la Borie (3)
Plaats 5: Crack de Rebecq (2)

 

Race 4: Prix Toyota Reims – Epernay – Laon

We kunnen hier een stevig duel verwachten tussen Fier d'Avril (13), een paard in volle ontwikkeling die er mooi in staat na zijn succes van de vorige maand op deze baan, en Friday (11), die het uitstekend doet voor de sulky en die sterk won bij zijn debuut in deze specialiteit op 7 oktober in Le Croisé-Laroche. Fantine Visais (7) wisselt met succes de beide disciplines af en boekte haar laatste overwinning op een rechtsom baan. Féérie des Ventes (10) was twee keer foutief maar op papier heeft zij een eerste kans, zij deed het al eerder goed op deze baan. Echo de Tonnerre (5) liet vorig jaar mooie dingen zien onder het zadel en heeft nu drie koersen na rust in de benen. Evorino d'Erique (12) heeft niet al teveel marge maar geeft zich altijd volledig.

Plaats 1: Fier d'Avril (13)
Plaats 2: Friday (11)
Plaats 3: Fantine Visais (7)
Plaats 4: Feerie des Ventes (10)
Plaats 5: Echo de Tonnerre (5)

 

Race 5: Prix du Centre de Formation

Na een afwezigheid van maar liefst twee jaar heeft Caresa (1) nog veel winsom in te halen en nu zij na twee heroptredens zonder ijzers loopt kan zij een heel ander gezicht laten zien. Na achter de groene tafel de 2e plaats te hebben verloren in Strasbourg kan Brako Jiel (10), die een aardige vormverbetering liet zien, hier meedoen voor de eerste plaatsen. Met een overtuigende zege in Amiens op zak kan Aristo de Chanjac (11) in dit veld een tweede zege behalen. Diamant du Nil (16) en Dauphine de Clécy (15) houden de ijzers onder maar beiden treffen hier aanzienlijk minder sterke tegenstanders als de laatste keren. Donaria (3) toonde vorm onder het zadel maar deed het ook al goed voor de sulky in amateurkoersen. Divin Anaxel (6) boekte zijn laatste zege op deze baan.

Plaats 1: Caresa (1)
Plaats 2: Brako Jiel (10)
Plaats 3: Aristo de Chanjac (11)
Plaats 4: Diamant du Nil (16)
Plaats 5: Dauphine de Clecy (15)

 

Race 6: Prix du Stade de Reims Feminin

Gardien du Quesne (12) doet het sinds zijn debuut uitstekend en kwam maar weinig tekort voor de winst in Amiens. Hij is trouw en presteert goed op rechtsom banen en we verwachten hem opnieuw in de voorhoede. Hij heeft dit nog niet gewonnen gezien de aanwezigheid van Gibus de Navary (7), die in zijn laatste twee starts foutief was maar die daarvoor goed presteerde op rechtsom banen en die een veld als dit op een goede dag zeker aan kan. Gulliver du Dôme (9) was niet gelukkig in zijn voorlaatste start op deze baan en was het paard om te onthouden in Cabourg, hij verdient veel vertrouwen. Gipsy Kings de Lou (11) werd hier in een sterk veld 4e en zal de nodige aanhang hebben. Golzac de Rem (2) heeft nog ruimte om te verbeteren en kan zijn rivalen van vandaag tegengas geven. Gohaki (6) blijft in staat tot een uitglijder maar hij heeft de klasse om het goed te doen op dit niveau.

Plaats 1: Gardien du Quesne (12)
Plaats 2: Gibus de Navary (7)
Plaats 3: Gulliver du Dome (9)
Plaats 4: Gipsy Kings de Lou (11)
Plaats 5: Golzac de Rem (2)

 

Race 7: Prix Maisons France Confort

Met twee sterke overwinningen op rechtsom banen in twee starts op zak lijkt Galia Dry (10) nog over te hebben en zij verdient hier veel vertrouwen. Gloria Gwen (8) won twee keer in drie starts en maakte indruk in Lisieux, ook zij heeft het achterste van haar tong nog niet laten zien. Gergovia Thuyas (7) doet het tot nu toe vlekkeloos maar treft hier sterkere tegenstanders, zij zal verder moeten verbeteren om hier een derde zege op rij te kunnen boeken. Guecha Girl (4) stelde teleur op Vincennes, maar de trouwe merrie kan in dit veld een rol spelen. Griotte du Vif (13) liep een goede koers tegen de hengsten en kan op een goede dag meedoen voor de betere plaatsen. Gélinotte de Bry (5) wordt gaandeweg sterker en de snelle merrie kan met een passend koersverloop verrassen met een hoge klassering. Gloire de la Basle (9) keert terug van rust, maar liet al snelheid zien.

Plaats 1: Galia Dry (10)
Plaats 2: Gloria Gwen (8)
Plaats 3: Gergovia Thuyas (7)
Plaats 4: Guecha Girl (4)
Plaats 5: Griotte du Vif (13)

 

Race 8: Prix des Supporters du Stade de Reims

De zeer goed gefokte Haut Brion (5) werd bij zijn debuut in september verslagen door een erg goed paard en liet vervolgens na zijn snelle uitschakeling veel snelheid zien op Cabourg. Hermès d'Ecotay (7) kan verder verbeteren en had onlangs meegedaan in de strijd om de overwinning als hij niet foutief was geweest. Zonder fouten kan hij zich herstellen. Met zijn goede 2e plaats op deze baan in zijn voorlaatste start liet Horus des Champs (9) talent zien en hij zal er opnieuw bij kunnen zijn. Harley du Cherisay (8) deed het prima in zijn eerste twee starts tegen goede tegenstanders en kan nog verder verbeteren. Hermine du Coudou (12) doet het goed rechtsom en de snelle merrie kan profiteren van de fouten van anderen. Hat Trick Sport (6) begon zijn carrière met twee uitschakelingen maar herstelde zich met een zeer gemakkelijke overwinning in Nancy.

Plaats 1: Haut Brion (5)
Plaats 2: Hermes d'Ecotay (7)
Plaats 3: Horus des Champs (9)
Plaats 4: Harley du Cherisay (8)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.