Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Romme - 22 februari

Romme - vrijdag 22 februari 2019 - Start: 18:20

Tien races staan er vrijdagavond in Romme op het programma. Eén van de hoofdnummers is E3 Bonus - Treåringslopp en die wordt als eerste race van de dag verreden. Jörgen Westholm en Oskar Kylin Blom leveren hierin de favorieten. De races zijn goed bezet en vanaf race vier, 19.30 uur, start de V64. De start van de eerste race is om 18:20 uur.


Race 1 - E3 Bonus - Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

Elf driejarigen met nog weinig ervaring in deze eerste race. Global Amazone (2) maakt haar debuut met trainer Jörgen Westholm. De kwalificatieproef was half december. De merrie zal inmiddels verder zijn in haar ontwikkeling. Denzel (1) was in zijn proef iets sneller. Trainer Oskar Kylin Blom heeft dit seizoen een kwart van zijn starts gewonnen. Denzel oogt talentvol. Qvidja’s Overlord (7) heeft met Qvidja’s First al een snelle broer die als driejarige al 1.12,7 liep. Als hij iets van zijn talent heeft dan moet hij ver kunnen komen. Dream Quo Vadis (10) beviel in haar kwalificatieproef.


Plaats 1: Global Amazone (2)
Plaats 2: Denzel (1)
Plaats 3: Qvidja’s Overlord (7)
Plaats 4: Dream Quo Vadis (10)

 

Race 2 - Spårtrappa, 3-åriga och äldre 2.001 - 55.000 kr., 2640 meter autostart

In deze race starten de paarden op winsom. Royal T.N. (5) krijgt licht de voorkeur. Zijn groeiende vorm werd bevestigd met een zege in een prima tijd. Tegen Miss Silver (7) wordt het echter geen gemakkelijke opdracht. Twee starts leverde een overwinning op en een tweede plaats, beide in snelle tijden. Een leuk duel tussen deze twee. Bolshoi (11) kon nog niet winnen maar was er alwel enkele keren dichtbij. Een klassering lijkt opnieuw het hoogst haalbare met deze twee favorieten. Bear Joke (10) en Global Undoubted (1) noemen we van de overige deelnemers.

Plaats 1: Royal T.N. (5)
Plaats 2: Miss Silver (7)
Plaats 3: Bolshoi (11)
Plaats 4: Bear Joke (10)

 

Race 3 - Fagersta- Postens lopp, 1640 meter autostart

Twaalf deelnemers over de mijl met meerdere paarden die in beeld zijn voor een overwinning. In haar laatste start boekte Zolana (2) een prima overwinning. In deze vorm moet zij opnieuw ver kunnen komen ondanks dat de mijl niet de meest favoriete afstand is. Blue Star Cantab (3) start naast haar. Voor zijn nieuwe trainer Dennis Palmqvist was hij nog niet buiten het geld. Een tweede plaats was het beste resultaat. Smoke Detector (7) is een trouw koerspaard die in drieënveertig starts nog niet kon winnen. Het startnummer is vandaag niet in zijn voordeel. Eerder zien wij dan Carbureightr (10) die echt tegen een overwinning aanzit.


Plaats 1: Zolana (2)
Plaats 2: Blue Star Cantab (3)
Plaats 3: Carbureightr (10)
Plaats 4: Smoke Detector (7)


Race 4 – V64-1, Samglas Fagersta Glasmästeri/Kättströms Åkeri AB - Montélop, 1640 meter bandenstart

Het eerste onderdeel van de V64 wordt verzorgd door de koudbloeden onder de man. Vijftien deelnemers aan het vertrek met Wilda Fille (14) die veertig meter moet geven aan de koppaarden. Over de mijl wordt dat een pittige opdracht maar de zwartbruine ruin gaat heel goed onder het zadel. Dat geldt ook voor Spydo Ö.K. (12) die met Sofia Adolfsson een gouden duo vormt. De vorm van Lex Peidei (13) is prima. Hij liep dit seizoen al enkele goede koersen. Nordby Hugin (4), de stagenoot van Wilda Fille, start op 1640 meter. Misschien is een verrassing in de maak.


Plaats 1: Wilda Fille (14)
Plaats 2: Spydo Ö.K. (12)
Plaats 3: Nordby Hugin (4)
Plaats 4: Lex Peidei (13)


Race 5 - V64-2, Anderssons Hästsports Lärlingsserie avd 3 (av 20) - Lärlingslopp., 2140 meter bandenstart

In deze race voor leerlingpikeurs heeft Linda Sedström met Choco Garline (6) een kanspaard in handen. De ruin won tweemaal uit zijn laatste drie starts. Ook Moolger (9) is het seizoen heel goed begonnen. Hij won eind januari in een sterke tijd op Solvalla over de stayersafstand. Queen Adele (5) beëindigde een matige reeks met een overwinning. Die positieve lijn kan hier worden doorgetrokken. A Dream (3) is een tijd weggeweest. Hij kwam vorig seizoen slechts driemaal in actie maar liet toen hele goede dingen zien. Hoe scherp is hij? Prediction (11) loopt continu sterke tijden. Hij is niet kansloos in deze open race.


Plaats 1: Choco Garline (6)
Plaats 2: Moolger (9)
Plaats 3: Queen Adele (5)
Plaats 4: Prediction (11)


Race 6 - V64-3, ATG-ombudens lopp - DubbelCupen, Försök 1 i Meeting2. 2140 meter autostart

In deze race voor koudbloeden gaat het vermoedelijk tussen Demex (4) en Vollanfaks (5). Beide paarden verkeren al tijden in hele goede vorm. Demex won bij zijn debuut in Bergsåker waarin hij snel startte en de koers tot aan de finish domineerde. Vollanfaks won ruim in Färjestad ondanks een handicap van veertig meter. Guli Rubin (10) was de laatste keer foutief. Na de fout voelde hij goed aan en ook in de training doet hij het verder prima. Fanny Tabac (2) en Harry Växus (11) lijken momenteel iets beter in vorm.


Plaats 1: Demex (4)
Plaats 2: Vollanfaks (5)
Plaats 3: Harry Växus (11)
Plaats 4: Fanny Tabac (2)


Race 7 - V64-4, Tobin Kronos Stoserie - Stolop, 2140 meter autostart

True Vision (4) kende vorig jaar een goed seizoen waarin zesmaal werd gewonnen. Inmiddels heeft de merrie drie starts in de benen en dat leverde drie klasseringen op. Hier kan zij haar eerste overwinning van het jaar pakken. Undazzled Eyes (9) werd vierde op Solvalla waarin het koersverloop niet mee zat. Er wordt vertrouwd op haar eindschot en dan verwacht de trainer mee te doen om de overwinning. Avantis Red Witch (6) kreeg de laatste keer een koers op maat tot aan de laatste rechte lijn. Er kwam alleen geen ruimte om achter het koppaard vandaan te komen. Zij had nog wel iets achter de hand. Bear Victory (7) heeft veel in haar mars maar is niet echt een betrouwbare factor. In goeden doen kan zij het veld haar wil opleggen.


Plaats 1: True Vision (4)
Plaats 2: Undazzled Eyes (9)
Plaats 3: Avantis Red Witch (6)
Plaats 4: Bear Victory (7)


Race 8 - V64-5, Ej-Kjell i Fagersta AB/Bergslagens Mattleasing, 2140 meter autostart

Deze opdracht moet Mr Dream Coktail (3) tot een goed einde kunnen brengen. Met de vorm lijkt weinig mis mee en ook het startnummer is gunstig. Hierachter is meer mogelijk. Copimade (2) viel de laatste keer niet mee. Hij kan beter en laat dat in de training inmiddels zien. Trainer Westholm rekent op een plaats bij de eerste drie. Hij neemt zelf plaats achter Radjah D'inverne (6) die recentelijk naar tevredenheid debuteerde. Die koers zal hem nog beter hebben gemaakt. Er wordt op een hoge klassering gerekend. Fred Cobra (10) toont verbetering per start.


Plaats 1: Mr Dream Coktail (3)
Plaats 2: Radjah D'inverne (6)
Plaats 3: Copimade (2)
Plaats 4: Fred Cobra (10)


Race 9 - V64-6, Fagermans Bygg/AB Karl Hedin Fagersta, 1640 meter autostart

Earn N'burn (3) maakte het de laatste keer spannend. Na een laatste vijfhonderd meter in het derde spoor passeerde hij de leider op de finish en won het met een neusje verschil. Sundbo Tibast (4) won ook zijn laatste race. Hij kan partij geven. Dat geldt ook voor de in het tweede gelid startende Västerbo Highscore (12) die voor een overwinning staat. Verder noemen we nog Falcon Scott (9) die een goede mijl in de benen heeft.
Plaats 1: Earn N'burn (3)
Plaats 2: Sundbo Tibast (4)
Plaats 3: Västerbo Highscore (12)
Plaats 4: Falcon Scott (9)


Race 10 - P21-lopp, 2140 meter bandenstart

Een open aangelegenheid deze laatste race van de avond. Een echte favoriet valt niet aan te wijzen. Angelico (1) herkwalificeerde zich op een goede wijze. Als zij het hoofd bij haar werk houdt kan ze winnen. Upbeat Music (10) loopt snelle tijd maar bleef in zijn laatste starts ongeplaatst. In dit veld liggen de kansen iets beter. Silver One (2) pakte de laatste keer een goede tweede plaats. Hij mag bewijzen dat dat geen toeval was. Ook Calvados Hornline (13) is in beeld voor een klassering.


Plaats 1: Angelico (1)
Plaats 2: Upbeat Music (10)
Plaats 3: Silver One (2)
Plaats 4: Calvados Hornline (13)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.