Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Romme - 29 maart

Romme - vrijdag 29 maart 2019 - Start: 18.20

Een leuk en afwisselend koersprogramma op deze vrijdagavond in Romme. De Salaortens Travklubbs Jubileumpokal is het hoofdnummer. Een koers die onder ander Leroy Broline op de erelijst van winnaars heeft staan. De Zweedse hengst was ondermeer actief bij de trainers Arnold Mollema en Cees Hetteling. Wie volgt de winnaar van vorig jaar, Digital Ink, op. Het lijkt erop dat er voor het eerst een Duitse winnaar op de lijst komt met U.R.Amazing van Thorsten Tietz. Vier starts leverden dit jaar twee overwinningen op en tweede plaatsen. Het is het vierde onderdeel van de V64 die zoals gebruikelijk start om 19:30 uur. De eerste start in Romme is om 18:20 uur.  

Race 1 - Wallers Buss - Treåringslopp Ston, 2140 meter bandenstart

In deze openingskoers een flink aantal debutaten. Enge Astarte (6) liep een goede kwalificatieproef en kan hier gelijk de volle winst behalen. In Usiana Face (1) treft zij echter een vergelijkbare tegenstander. Bovendien draait de stal van Robert Bergh momenteel prima. Amore Mio L.L. (9) mag niet worden vergeten, ondanks het startnummer negen. Haar koersdebuut leverde een vijfde plaats op, om vervolgens tweede te worden. Als zij die stijgende lijn weet door te trekken dan kan haar koerservaring misschien wel bepalend zijn. Brida (2) is in beeld voor een klassering.


Plaats 1:    Enge Astarte (6)
Plaats 2:    Usiana Face (1)
Plaats 3:    Amore Mio L.L. (9)
Plaats 4:    Brida (2)

 

Race 2 -  Salatränarnas lopp, 1640 meter autostart

Sprinten met koudbloeden. Een veld van twaalf deelnemers waarin Lygna Gutten (5) de voorkeur krijgt. Dit seizoen werd er al twee keer gewonnen en een derde plaats behaald. Bij haar debuut bleef ze van start tot finish voorop. Mån Viktor (7) heeft dit jaar twee starts in de benen en beide keren werd hij derde waarvan eenmaal over de mijl. Het startnummer is minder gunstig. Dat geldt ook voor Ulebäcks Brunbjörn (8) met Oscar Kylin Blom. Dan zien wij eerder Burängens Petter (2) die zich wil revancheren van zijn mislukte seizoensdebuut.

Plaats 1:   Lygna Gutten (5)
Plaats 2:   Mån Viktor (7)
Plaats 3:   Burängens Petter (2)
Plaats 4:   Ulebäcks Brunbjörn (8)

 

Race 3 – Montélopp, 2140 meter bandenstart

Een race onder het zadel met Vidivici C.C. (10) als de te kloppen favoriet. Hij loopt constant goede koersen en vorm met Emilia Leo een perfect koppel. Van de laatste vijf overwinningen werd hij viermaal gereden door de Zweedse montespecialiste. Twintig meter geven aan het eerste startvak is overbrugbaar. Champion Chip (4) debuteerde half februari onder het zadel met Sofia Adolfsson. Dat leverde gelijk een overwinning op. Vandaag gaan ze voor tegenstand zorgen. Highway Patrolman (8) won zijn laatste race. Een paard met de nodige monte-ervaring. Digital Winner (9) heeft de snelheid in huis om een rol te spelen.


Plaats 1:   Vidivici C.C. (10)
Plaats 2:   Champion Chip (4)
Plaats 3:   Highway Patrolman (8)
Plaats 4:   Digital Winner (9)


Race 4 - V64-1, Tobin Kronos Stoserie, 2140 meter bandenstart

Miss Hugloveyou (7) beviel met een derde plaats bij haar seizoensdebuut. Als zij haar vorm heeft benaderd van het vorig najaar dan kan zij deze koers winnend afsluiten. Op gelijke hoogte start Even Smaller Plum (15) die in twee starts haar gelijke nog niet tegenkwam. Kan zij haar ongeslagen status vandaag behouden? Dat is zeker mogelijk. Global Wilderness (9) zal verder verbeterd zijn na haar laatste race waarin zij een vijfde plaats beliep. Dat geldt ook voor Emmylou Love (8) die begin december nog een koers won


Plaats 1:   Miss Hugloveyou (7)
Plaats 2:   Even Smaller Plum (15)
Plaats 3:   Global Wilderness (9)
Plaats 4:   Emmylou Love (8)


Race 5 - V64-2, ATG-ombudens lopp,  2140 meter bandenstart

Berberis (2) won vorige week op imponerende wijze vanuit het dodenspoor. In de slotfase bleef hij sterk doorgaan zonder te verslappen. Normaliter gaat hij hier op herhaling. Remember Sid (1) heeft ook al een overwinning op zak, maar lijkt minder dan de favoriet. Bijoux De Fer (12) moet twintig meter goed geven aan de talentvolle Berberis. Dat is een lastige opdracht, hoewel de vorm wel degelijk goed is. Primus All Over(10) is eveneens in goede conditie. Een plaats, rond twee, drie of vier is reëel.


Plaats 1:   Berberis (2)
Plaats 2:   Remember Sid (1)
Plaats 3:   Bijoux De Fer (12)
Plaats 4:   Primus All Over (10)


Race 6 - V64-3,  Sala Allehanda - DubbelCupen, Försök 9 i Meeting 1, 2140 meter bandenstart

Bellfaks (11) won de laatste keer overtuigend met Jan-Olov Persson. Hij is het paard van de koers en banker voor het V64-spel. Guli Rubin (5) heeft twintig meter voor op de start. Jörgen Westholm zal het ongetwijfeld gaan proberen om dit voordeel uit te buiten. Sippson (12) had vorig najaar een hele sterke periode. Hij won viermaal op rij met Ulf Eriksson die hem deze keer weer rijdt. Arragon (2) deed dit seizoen nog maar weinig verkeerd met twee overwinningen en een derde plaats. De vorm is erg goed. Conclusie: genoeg kapers op de kust om Bellfaks te verslaan, maar of het genoeg is, is de vraag.


Plaats 1:   Bellfaks (11)
Plaats 2:   Guli Rubin (5)
Plaats 3:   Sippson (12)
Plaats 4:   Arragon (2)


Race 7 - V64-4,  Salaortens Travklubbs Jubileumspokal - Stayerlopp, 3140 meter bandenstart

Een mooi hoofdnummer deze Salaortens Travklubbs Jubileumpokal die onder ander Leroy Broline op de erelijst van winnaars heeft staan. De Zweedse hengst was ondermeer actief bij de trainers Arnold Mollema en Cees Hetteling. Wie volgt de winnaar van vorig jaar, Digital Ink, op. De kanspaarden starten allemaal vanuit het eerste band. U.R.Amazing (2) is bezig aan een hele goede reeks voor trainer Thorsten Tietz. Vier starts leverden dit jaar twee overwinningen op en tweede plaatsen. Tietz rijdt de ruin zelf die dit seizoen al tweede werd over 3160 meter. Livi Majesty (4) en Highspeed Dynamite (1) zien we hierachter. Zij willen nog wel eens een steekje laten vallen. Verder zien we nog Testa Di Cavolo (3) en NY Diamondinthesky (12)


Plaats 1:   U.R.Amazing (2)
Plaats 2:   Livi Majesty (4)
Plaats 3:   Highspeed Dynamite (1)
Plaats 4:   Testa Di Cavolo (3)


Race 8 - V64-5, Sala Brand, 1640 meter autostart

Een race over de mijl met Hossiana Boko (5) die de voorkeur krijgt. Volgens trainer Jörgen Westholm is de vorm beter dan de prestaties laten zien. Zij zal zonder ijzers lopen. Mellby Caddy (7) heeft het niet getroffen met het startnummer. Hij heeft wel een snelle sprint in de benen. Dit jaar won hij al tweemaal maar dat was onder het zadel. De vorm is uitstekend. Hot Pride (11) won zijn laatste race maar moet nu vanuit het tweede gelid starten. Misschien krijgt hij een goede uitgangspositie na de start. Dan liggen er kansen. Verder nog Stall Warning (1) en Barbara L.Hanover (2)


Plaats 1:   Hossiana Boko (5)
Plaats 2:   Mellby Caddy (7)
Plaats 3:   Stall Warning (1)
Plaats 4:   Hot Pride (11)


Race 9 - V64-6, Heby Lantbruksservice/Dala Lantbruksmaskiner, 2140 meter autostart.

Het seizoensdebuut van Everest Sisu (6) die in grote vorm op rust ging. In oude vorm zijn er gelijk winstkansen. Xanthis Business(4)  is louter één of twee. Ook nu zijn er kansen op een zege. Bovendien heeft hij koersritme. De door Robert Bergh getrainde Man O'war (3) had ook even een rustmoment. Als de vorm gelijk staat aan de stalvorm dan moet hij ver kunnen komen. Khalid (7) is in beeld voor een klassering.


Plaats 1:   Everest Sisu (6)
Plaats 2:   Xanthis Business (4) 
Plaats 3:   Man O'war (3)
Plaats 4:   Khalid (7)


Race 10 - P21-lopp, 3-åriga och äldre 20.001 - 280.000 kr med högst 500 poäng., 2140 meter bandenstart

Magnifik Coktail (14) won zijn voorlaatste race en maakte zijn favorietenrol volledig waar. De laatste keer trof hij goede tegenstanders. Photo (12) zette zijn laatste start om in een goede overwinning waar hij op speed de koers in zijn voordeel beslechtte. Deze twee genoemde paarden moeten echter twintig meter geven aan Andrina (4) met Robert Bergh. Deze dochter van Triton Sund zal scherper zijn dan in haar laatste start. B.B.S.Westgirl (2) kan toeslaan als een van de favorieten het laat afweten.


Plaats 1:   Magnifik Coktail (14)
Plaats 2:   Andrina (4)
Plaats 3:   Photo (12)
Plaats 4:   B.B.S.Westgirl (2)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.