Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Romme - 14 juni

Romme – vrijdag 14 juni 2019 - Start: 18.20

Een mooi programma op de baan van Romme waar de finales voor koudbloeden centraal staan van de Sleipner Cup 2019 en de Sleipner Stayer. Verder nog een aantal leeftijdskoersen voor driejarigen met de E3 Bonus - Treåringslopp Ston. Prachtige sport om het weekend mee te beginnen. De V64 wordt deze avond ook verreden. Die begint om ca 19.30 uur. De eerste race start om 18.20 uur.

Race 1 - Bergslagspanel - Svensk Travsports Unghästserie - Treåringslopp - Fördel Ston, 2140 meter bandenstart  

We beginnen de meeting van Romme met koudbloeden; de beginnersklassen. Bij zijn debuut won Bäcklös Uriel (8) gelijk in een prima tijd over de mijl. Het was een closefinish met de opnieuw aanwezige Alfa Lina (2). Die zal de rollen om willen draaien. De race gaat ditmaal over de middenafstand. Elsa (5) debuteerde met een tweede plaats. De merrie lijkt in staat om zich bij de eerste drie te plaatsen. Vinnas Titania (4) is snel maar wil ook nog wel eens een foutje maken. Als deze achterwege worden gehouden zijn er ook kansen om te winnen.

Plaats 1:    Bäcklös Uriel (8)
Plaats 2:    Alfa Lina (2)
Plaats 3:    Elsa (5)
Plaats 4:    Vinnas Titania (4)

 

Race 2 -  Bergslagsstommen - E3 Bonus - Treåringslopp Ston, 2140 meter bandenstart

In deze E3-bonusrace zal Brave Dame Vivian (4) zich willen herstellen van haar misstap op Solvalla. Ze kwam die dag goed van start maar sprong vervolgens in de eerste bocht en werd uitgeschakeld. Bij haar debuut werd ze nog derde in een snelle tijd. Als zij de openingsfase goed doorkomt kan zij deze race winnend afsluiten. Amphibolite (7) kreeg in Färjestad een koers op maat, maar kreeg in de slotfase geen ruimte om de eindsprint in te zetten. De merrie van trainer Roger Walmann had nog genoeg achter de hand. Stalgenoot Ganette Am (5) is haar carrière prima begonnen. Ze laat sterke tijden noteren en moet zich in dit veld kunnen plaatsen. Ook de derde starter van Roger Walmann Ena’s Elit (3) kan zich in de trio-aankomst lopen. Bij Ulf Ohlsson is zij in goede handen.

Plaats 1:   Brave Dame Vivian (4)
Plaats 2:   Amphibolite (7)
Plaats 3:   Ganette Am (5)
Plaats 4:   Ena’s Elit (3)

 

Race 3 – AB Karl Hedin - Fagersta - Stolopp , 2140 meter bandenstart

Hulte Sofia (2) maakte bij haar seizoensdebuut nog een fout maar daarna won ze drie races op rij. Met dit startnummer heeft zij opnieuw goede kansen, mede gelet op het startvoordeel van twintig meter op haar voornaamste belagers. Börke Balderina (11) won in Hagmyren over 2640 meter waarin zij van start tot finish voorop bleef. In de slotfase kwam Elsas Faks hard opzetten maar Börke Balderina knokte zich naar een ruime zege. Stuve Sky (9) won tweemaal op rij en mocht daarna even een zestal weken rustig aan doen. Voor een klassering noemen we nog Klack Nova (10). Faksi Linn (12) is in deze race geschrapt.

Plaats 1:   Hulte Sofia (2)
Plaats 2:   Börke Balderina (11)
Plaats 3:   Stuve Sky (9)
Plaats 4:   Klack Nova (10)


Race 4 - AB Karl Hedin - Ludvika - Sleipner Cup 2019, Final, 2140 meter bandenstart

De finale van de Sleipner Cup waarin Lome Storm (4) als favoriet vertrekt. De vierjarige zoon van Bork Odin  werd de laatste keer geklopt nadat hij eerder vijfmaal op rij wist te winnen. Hij heeft twintig meter startvoordeel op Guli Roy (5). Dat moet genoeg zijn om te winnen maar Guli Roy zal dit willen voorkomen. B.W.Rune (7) zette zijn laatste start om in een overwinning. De vorm is goed en hij wordt gereden door Örjan Kihlström. Bäcklös Tamlin (8) is bezig aan een goed seizoen. Gezien zijn vorm moet een plaats bij de eerste vier haalbaar zijn.


Plaats 1:   Lome Storm (4)
Plaats 2:   Guli Roy (5)
Plaats 3:   B.W.Rune (7)
Plaats 4:   Bäcklös Tamlin (8)


Race 5 - AB Karl Hedin - Hedemora - Sleipner Cup 2019, Stofinal,  2140 meter bandenstart

In deze Merriefinale van de Sleipner Cup krijgt Pinsleterna (2) ons vertrouwen. De pupil van Ole Johan Östre won haar laatste start. Dat betrof de achtste serie van de Sleipner Cup die van start tot finish werd gedicteerd en met vier lengtes voordeel werd gewonnen. Thess Vilja (11) bleef ongeplaatst in haar laatste race. Daarvoor was zij erg goed op dreef. Nu moet zij wel twintig meter geven aan de favoriet. B.W.Laika (4) start gelijk af met de favoriet maar werd de twee laatste keren uitgschakeld. Birka Linn (3) is snel genoeg om zich bij de eerste drie te plaatsen.


Plaats 1:   Pinsleterna (2)
Plaats 2:   Thess Vilja (11)
Plaats 3:   B.W.Laika (4)
Plaats 4:   Birka Linn (3)


Race 6 - AB Karl Hedin - Säter - Sleipner Stayer, 3140 meter bandenstart

Koudbloeden over ruim drie kilometer. Wie is de beste stayer van vandaag. In het eerste band start Gnistas Filur (3). Hij was recentelijk nog derde over de afstand van vandaag en won daarvoor over 2640 meter. Een erkend stayer die twintig meter voordeel heeft aan de start op Rappnor (9). Die had vorige week in Årjäng de gehele weg de leiding maar werd op foto geklopt. Hij liet een goede indruk achter. Ook Demex (11) gaat zich bemoeien met de prijsverdeling ondanks dat hij veertig meter moet geven aan de kop. De afstand is in zijn voordeel. Elsas Faks (2) verkiezen we boven de overige deelnemers.


Plaats 1:   Rappnor (9)
Plaats 2:   Gnistas Filur (3)
Plaats 3:   Demex (11)
Plaats 4:   Elsas Faks (2)


Race 7 -  AB Karl Hedin - Avesta - Wången Cup - Stolopp - Lärlingslopp, 2140 meter autostart

Formosa Am (4) en Frequency Am (3) zijn aan elkaar gewaagd. Eerstgenoemde hangt tegen een overwinning aan. Haar vorm is groeiende. Frequency AM wist dit seizoen ook al te winnen en zal zich zeker in de strijd gaan mengen. Wishlist (9) toonde de laatste keer verbetering met een goede tweede plaats.  Ook Önas My (10) mag in dit veld niet worden vergeten. Zij plaatst zich met regelmaat. Absurd (6) is lang weggeweest en maakt haar seizoensdebuut. Vorig seizoen presteerde zij enkele malen erg goed.


Plaats 1:   Formosa Am (4)
Plaats 2:   Frequency Am (3)
Plaats 3:   Wishlist (9)
Plaats 4:  Önas My (10)


Race 8 - AB Karl Hedin - Borlänge - Sleipner Cup Revansch - Femåringslopp, 2140 meter bandenstart

Orvar Mollyn (6) is dit seizoen in vier starts nog ongeslagen. Er kan vandaag eentje aan toegevoegd worden maar een formaliteit is dat niet. Stumne Fyr (5) die in hetzelfde startvak begint verkeert namelijk ook in hele goede vorm. Hij won recentelijk nog een race en scherpte daarna zijn record aan met een derde plaats. Lome Diamant (10) moest de laatste keer ook meters goed maken. Daarin slaagde hij glansrijk. Ook nu begint hij zestig meter achter het eerste vak en veertig na het tweede vak. In het eerste vak start Mjölner Marius (1) die dit seizoen al een paar goede prestaties neerzette.


Plaats 1:   Orvar Mollyn (6)
Plaats 2:   Stumne Fyr (5)
Plaats 3:  Lome Diamant (10)
Plaats 4:   Mjölner Marius (1)


Race 9 - AB Karl Hedin - Emballage - Restaurangpokalen, 2640 meter bandenstart.

Een kanshebber op de overwinning is Definitif Launcher (3) in het eerste startvak. De zoon van Infinitif is een toonbeeld van trouw en kan hier zijn startvoordeel uitbuiten. Die veertig meter aan de start moet genoeg zijn om uit de greep te blijven van O.P.Q.C. (11) Deze tienjarige ruin kon nog niet winnen maar zat er al enkele malen dichtbij. Ook Tzatziki (7) bevindt zich regelmatig in de voorste gelederen. Een klassering moet opnieuw mogelijk zijn. Verder noemen we nog Alorac Mathbell (8) en Global Trader (6)


Plaats 1:   Definitif Launcher (3)
Plaats 2:   O.P.Q.C. (11)
Plaats 3:   Tzatziki (7)
Plaats 4:   Alorac Mathbell (8)


Race 10 - AB Karl Hedin - Råvara - P21-lopp, 2140 meter bandenstart.

In deze laatste race van de avond is veel mogelijk. De door Jörgen Westholm getrainde Phototoy (9) lijkt even van slag maar op grond van eerdere prestaties durven wij het aan hem als favoriet te laten vertrekken. Ook Suited Broline (13) kan veel beter dan hij de laatste keren liet zien. Zonder fouten doet hij mee om de overwinning. Cupra (4) was dit seizoen eenmaal geplaatst uit zes starts. Zij heeft nu wel twintig meter voordeel bij de start. Misschien brengt het haar wat. Quantum Blues (11) maakt het rijtje kanspaarden compleet.


Plaats 1:   Phototoy (9)
Plaats 2:   Suited Broline (13)
Plaats 3:   Cupra (4)
Plaats 4:  Quantum Blues (11)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.