Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Saint Cloud - 21 maart

Saint Cloud – donderdag 21 maart 2019 - Start 13.45 uur

Race 1: Prix de La Gascogne

Deze Prix de la Gascogne brengt 16 paarden van 5 jaar en ouder aan de start over een afstand van 2000 meter. Wij plaatsen Moonwalk Step (9) aan het hoofd van onze selectie. De pupil van Tony Castanheira realiseerde een winnende rentree in Compiègne. Als liefhebber van een zware ondergrond en voorzien van een handicapwaarde van 36 is hij een betrouwbare keuze in deze handicap. Als directe tegenstanders noemen wij de regelmatige Incampo (6), die een overwinning zou verdienen, en de ervaren Hout Bay (2), die het prima doet op soepele banen en bij zijn heroptreden gelijk scherp kan zijn. Guanacaste (15), die erg mooi geplaatst is met dit gewicht, Green Bay (16), die conditioneel al aardig gegroeid is, en Bharuch (8), die weer ons vertrouwen verdient, komen in een tweede lijn. Furious des Aigles (5), ondanks de gewichtsstijging, en Calvin (1), die zich al bewezen heeft maar er hier zwaar in staat, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Moonwalk Step (9)
Plaats 2: Incampo (6)
Plaats 3: Hout Bay (2)
Plaats 4: Guanacaste (15)
Plaats 5: Green Bay (16)

 

Race 2: Prix Relko

Als hij zoals wij verwachten vooruitgang kan laten zien na zijn rentreekoers verdient de eerder al op zware bodem succesvolle Nabunga (4) veel krediet in deze classe 2 ren. De tegenstand zal voor de pupil van Gianluca Bietolini worden aangevoerd door met name Palmerino (7), die over het algemeen na rust direct scherp is, en door Balannjar (1), die over het algemeen regelmatig presteert en hier kan profiteren van de gewichtsontheffing van zijn jockey. De in vorm verkerende Sarendam (2) treft hier een langere afstand dan normaal, hij completeert onze selectie.

Plaats 1: Nabunga (4)
Plaats 2: Palmerino (7)
Plaats 3: Balannjar (1)
Plaats 4: Sarendam (2)
 

 

Race 3: Prix de Trie - Chateau

De momenteel in topvorm verkerende Dhangadhi (5) zal in deze claimkoers ongetwijfeld de meeste aanhang bij de wedders hebben. De ervaren Très Solid (1), die een voorkeur heeft voor een wat zwaardere baan, en de regelmatige Grand Gala (6), die aan dit veld is toegevoegd, staan klaar om toe te slaan bij een eventueel falen van de pupil van Ludovic Gadbin. Pandemonium (2), voor wie de rentreekoers zeker goed is geweest, en Ajmany (4), die in een soortgelijk veld al goed presteerde, komen kort hierna.

Plaats 1: Dhangadhi (5)
Plaats 2: Tres Solid (1)
Plaats 3: Grand Gala (6)
Plaats 4: Pandemonium (2)
Plaats 5: Ajmany (4)

 

Race 4: Prix des Feuillantines

Deze Prix des Feuillantines brengt 16 merries van 3 jaar oud aan de start over een afstand van 2100 meter. Vooraan in onze selectie kiezen wij voor Sakura Zensen (9). De merrie van Hiroo Shimizu presteert over het algemeen constant goed. Indien zij uit de voeten kan op een zware baan kan zij deze handicap op haar naam schrijven. Als concurrenten zien wij voornamelijk Raykasa (6), die onlangs bij haar heroptreden op deze baan positief opviel, en High Cliff (2), die in vorm is en wordt gereden door Christophe Soumillon. Cressida (3), die al een tijdje op zoek is naar een overwinning, In Vero Veritas (4), die constant verbetert, en Cheffreville (1), die wel talent heeft maar er vandaag bij haar eerste optreden in dit soort koersen zwaar in staat, komen kort hierachter. De nog verder te verbeteren Maestria (7) en Adeline (10) kunnen in een veld als dit verrassen.

Plaats 1: Sakura Zensen (9)
Plaats 2: Raykasa (6)
Plaats 3: High Cliff (2)
Plaats 4: Cressida (3)
Plaats 5: In Vero Veritas (4)

 

Race 5: Prix des Pyrenees-Atlantiques

In deze handicap spreken wij een voorzichtige voorkeur uit voor Ahmed Pride (16), die in vorm is en goed op deze bodem loopt, en Zalayouni (12), die komende is en hier op een gunstig gewicht staat ingedeeld, of ook Linsoumis (4), die door de bank genomen een hoge mate van betrouwbaarheid laat zien. Rajsa Card (5), die momenteel in uitstekende vorm is, Maldon (9), om wie we in dit veld niet heen kunnen, en En Souplesse (1), ondanks de gewichtsverhoging, zullen hier de nodige aanhang hebben. Fille de Promises (15), die voor een overwinning staat, en Kaabamix (11), die vaak goed loopt na rust en hier profiteert van de gewichtsontheffing van zijn jockey, zijn in staat om zich met de aankomst te bemoeien.

Plaats 1: Ahmed Pride (16)
Plaats 2: Zalayouni (12)
Plaats 3: Linsoumis (4)
Plaats 4: Rajsa Card (5)
Plaats 5: Maldon (9)

 

Race 6: Prix des Pyrenees-Orientales

De in vorm zijnde Kaio Chop (8) vormt in deze handicap een solide bankpaard voor de wedders. De pupil van Benjamin Legros zal echter op zijn hoede moeten zijn voor Lance d'Estuaire (10), die komende is en goed presteert op een zware bodem, en voor Sowgay (12), die een bemoedigende rentree liep in Fontainebleau en die er qua gewicht steeds beter voor komt te staan. Bridjnaia (9), die haar vorm aan het terugvinden is, Bubble Brook (6), die de laatste keren teleurstelde maar een veld als dit aan zou moeten kunnen, en Rouge A Sang (15), voor wie de rentreekoers nodig zal zijn geweest, hebben eveneens ambities voor een plaats voorin de aankomst. De ervaren Private Lesson's (1) en Bubbly (3) zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Kaio Chop (8)
Plaats 2: Lance d’Estuaire (10)
Plaats 3: Sowgay (12)
Plaats 4: Bridjnaia (9)
Plaats 5: Bubble Brook (6)

 

Race 7: Prix de Juvisy

Dichtbij een succes, goed presterend op een zware baan en bovendien toevertrouwd aan Christophe Soumillon lijkt Quantivator (2) in deze claimkoers een betrouwbare favoriet. De buit is echter nog niet binnen voor de pupil van Jean-Michel Lefebvre gezien de aanwezigheid van Ma Favorite (6), die haar ambities naar beneden bijstelt na het niet slecht te hebben gedaan op een hoger niveau, en die van Maria’s Legacy (4), die al enkele rennen in de benen heeft. De ervaren Die Rakete (3) is bij voorbaat ook nog niet verslagen.

Plaats 1: Quantivator (2)
Plaats 2: Ma Favorite (6)
Plaats 3: Maria’s Legacy (4)
Plaats 4: Die Rakete (3)

 

Race 8: Prix du Perigord

Deze Prix du Périgord brengt 18 deelnemers van 5 jaar en ouder aan de start over een afstand van 2000 meter. Piwi Chop (14) toonde bij zijn laatste koers in een claimkoers in Compiègne een keurige vormstijging. Als liefhebber van zware banen kan hij een topprestatie leveren in deze handicap. Kourkar (5), die een uitstekende indruk achterliet bij zijn overwinning in november op deze baan, kan de pupil van Christophe Plisson echter stevig partij bieden samen met Semeur d'Espoir (16), die erg regelmatig is en er onderaan het veld mooi in staat. Zaverna (7), die het al goed deed in een veld als dit, Tassilo (13), momenteel in prima vorm en liefhebber van een zware ondergrond, en Dame d'Id (2), die een keurig heroptreden maakte (5e), komen in een tweede lijn. Thindy (1) had even rust en kan ondanks een zwaarder gewicht hier een rol in de aankomst spelen net als Goji Berry (18), die in vorm is.

Plaats 1: Piwi Chop (14)
Plaats 2: Kourkar (5)
Plaats 3: Semeur d’Espoir (16)
Plaats 4: Zaverna (7)
Plaats 5: Tassilo (13)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.