Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Saint Cloud - 1 mei

Saint Cloud – woensdag 1 mei 2019 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix Penthesilee

Alhoewel hij dit jaar teleurstelt hoeft El Ingrato (3) slechts zijn vorm van vorig jaar te laten zien om zich volledig te herstellen in deze claimkoers gereserveerd voor de vrouwelijke (amateur)jockeys. De tegenstand voor de pupil van Mauricio Delcher-Sanchez wordt in principe aangevoerd door de regelmatig presterende Tequila Boom Boom (9), die aan deze ren is toegevoegd, en door de verder te verbeteren. Kenfaro (2), wiens debuut op dit niveau gemarkeerd werd door een duidelijke overwinning in maart op de baan van Fontainebleau waar de staat van de baan erg soepel was. De ervaren Gold Beré (1), toevertrouwd aan de getalenteerde Barbara Guenet, wordt met belangstelling gevolgd bij zijn eerste optreden in ons land. De progressie tonende Rue Dauphine (8) completeert onze selectie.

Plaats 1: El Ingrato (3)
Plaats 2: Tequila Boom Boom (9)
Plaats 3: Kenfaro (2)
Plaats 4: Gold Bere (1)
Plaats 5: Rue Dauphine (8)

 

Race 2: Prix Penelope

Als overtuigend winnaar bij haar debuut hier op 30 maart is Secret Walk (4), die nog een grote ruimte tot verbetering lijkt te hebben, hier in staat om verder te groeien in deze Groupe III. De strijd is echter nog niet bij voorbaat beslist voor de pupil van André Fabre tegenover Phocéene (3), een merrie die in volle ontwikkeling is, en tegenover Cartiem (2), die op deze baan een winnend heroptreden maakte in de Prix Durban. Alhoewel zij haar heroptreden maakt is ook de hoog ingeschatte Romancière (5) op voorhand nog niet verslagen, verre van dat!

Plaats 1: Secret Walk (4)
Plaats 2: Phoceene (3)
Plaats 3: Cartiem (2)
Plaats 4: Romanciere (5)

 

Race 3: Prix de Beaumesnil

In deze ren plaatsen wij Tabellion (4) aan het hoofd van onze selectie. Deze pupil van Mathieu Brasme laat over het algemeen een grote mate van betrouwbaarheid zien. Na een bemoedigende rentree in Nantes is de zoon van Evasive, die mooi geplaatst is ua gewicht bij zijn eerste optreden in dit genre en bovendien gereden wordt door Pierre-Charles Boudot, in staat om hier een prima prestatie neer te zetten. Als tegenstanders zien wij vooral High Cliff (2), die in vorm is en geholpen wordt door de wat steviger bodem, en Cartes (3), die kwaliteiten heeft en hier voor het eerst oogkleppen draagt. Tribhuvan (15), die komende is en mooi staat ingeschreven onderaan het veld, Mille Sabords (9), die ervaren is en geholpen wordt door de langere afstand, en Cressida (10), die in volle ontwikkeling is, komen in een tweede lijn. Australien (8), die vooruitgang boekt, en Showersofblessing (5), ondanks een hoger gewicht, komen in beeld bij de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Tabellion (4)
Plaats 2: High Cliff (2)
Plaats 3: Cartes (3)
Plaats 4: Tribhuvan (15)
Plaats 5: Mille Sabords (9)

 

Race 4: Prix Basse Pointe

Over de goed gefokte All Rumours (10) doen goede verhalen de ronde en we moeten haar direct in de gaten houden in deze maiden. De merrie van André Fabre kan tegenstand verwachten van de te verbeteren Wishfully (5), 2e in de Prix Parade d'Amour bij haar debuut achter de veelbelovende Siyarafina en de debuterende Shamiyla (9), die een interessante afstamming heeft. Lucky Doe (2) en Astonished (4) worden eveneens met grote interesse gevolgd.

Plaats 1: All Rumours (10)
Plaats 2: Wishfully (5)
Plaats 3: Shamiyla (9)
Plaats 4: Lucky Doe (2)
Plaats 5: Astonished (4)

 

Race 5: Prix du Muguet

De conditioneel vergevorderde Graphite (5) verdient onze aandacht in deze Groupe II. De van rust komende talentvolle Polydream (2), nota bene winnaar vorige zomer van de Prix Maurice de Gheest, en de ervaren Ostilio (1), die we niet zagen sinds zijn gemakkelijke overwinning in de Prix Daniel Wildenstein in oktober, staan klaar om te profiteren van een eventueel falen van de pupil van André Fabre. De uiterst regelmatige Mer Et Nuages (6) en de goede Olmedo (3), winnaar van de Poule d'Essai des Poulains, zullen ook de nodige aanhang hebben.

Plaats 1: Graphite (5)
Plaats 2: Polydream (2)
Plaats 3: Ostilio (1)
Plaats 4: Mer Et Nuages (6)
Plaats 5: Olmedo (3)

 

Race 6: Prix Bruleur

In deze maiden zien wij vooral kansen voor Zarkallani (2), een zoon van de kampioene Zarkava, die op 4 april een goed debuut maakte op deze baan door 2e te worden in de Prix Pas de Deux, Arise (13), die het uitstekend deed in zijn eerste twee starts, alsmede Woossett (8), die per start verbetert. Air Dance (5), die we zeker weer meenemen, Boardman (1), die talent heeft en klaar is voor zijn heroptreden, en Top Max (9), die nog kan verbeteren maar nog meer in zijn mars lijkt te hebben, komen kort hierna. De nog erg groene Sosoft (12) kan in deze ren een totaal ander gezicht laten zien.

Plaats 1: Zarkallani (2)
Plaats 2: Arise (13)
Plaats 3: Woossett (8)
Plaats 4: Air Dance (5)
Plaats 5: Boardman (1)

 

Race 7: Prix Greffulhe

In deze Groupe II zal de strijd om de overwinning gaan tussen aan de ene kant Starmaniac (5), die in volle ontwikkeling is en wiens grenzen nog niet bekend zijn, en aan de andere kant Roman Candle (4), die progressie zal laten zien na zijn bemoedigende heroptreden in de Prix La Force. Sound Of Victory (2), die nog veel ruimte tot progressie heeft, en Pappalino (3), die ervaring heeft, kunnen een wig drijven tussen ons favoriete duo.

Plaats 1: Starmaniac (5)
Plaats 2: Roman Candle (4)
Plaats 3: Sound of Victory (2)
Plaats 4: Pappalino (3)
 

 

Race 8: Prix de Beauval

Wij plaatsen aan het hoofd van onze selectie de pupil van Christophe Ferland Bierzo (6). Hij rijgt sinds begin dit jaar de goede resultaten aaneen. Hij staat voor een overwinning en voorzien van oogkleppen voor de eerste keer kan hij daar in deze handicap in slagen. Als tegenstanders zien wij vooral Gavenia (9), die komende is en opnieuw profiteert van de gewichtsontheffing van haar jockey, en Toronada (7), die mooi geplaatst is op de gewichtsschaal bij haar debuut op dit niveau en die weer gereden wordt door Christophe Soumillon. Lala Dance (5), die momenteel in uitstekende vorm steekt, Paradia (2), die lang illusies gaf in de Prix de Malidor bij haar heroptreden en die daar zeker sterker door is geworden, en Plage Keller (4), die in topvorm is maar extra gewicht draagt, komen in een tweede lijn. Lady Dya (11), die komende is, en Perle de Nuit (3), die na een rentree zeker beter zal zijn maar die nog de nodige ervaring mist, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Bierzo (6)
Plaats 2: Gavenia (9)
Plaats 3: Toronada (7)
Plaats 4: Lala Dance (5)
Plaats 5: Paradia (2)

 

Race 9: Prix Mieuxce

De goede Kingstar (6), die veel beter liep dan zijn klassering doet vermoeden bij zijn heroptreden in de Prix Lord Seymour op de baan van Paris-Longchamp begin april, lijkt een betrouwbare keuze in deze classe 2 ren. Checkpoint Charlie (1), in vorm en profiterend van de gewichtsontheffing van zijn jockey, zal echter stevig partij kunnen bieden aan de pupil van Pia Brandt samen met Win Boy (2), die al ervaren is. Maiden Voyage (3), die dit seizoen nu twee koersen in de benen heeft, kan zich ook in de eindstrijd mengen.

Plaats 1: Kingstar (6)
Plaats 2: Checkpoint Charlie (1)
Plaats 3: Win Boy (2)
Plaats 4: Maiden Voyage (3)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.