Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Saint Malo - 7 augustus

Saint Malo  – woensdag 7 augustus 2019 - Start 12.35 uur

Race 1: Grand National du Trot Paris-Turf

Vandaag wordt op de baan van Saint-Malo de 8e etappe van de Grand national du Trot 2019 verreden. Deze Groupe III biedt ons een mooi deelnemersveld, met als blikvanger Dorgos de Guez (12), die nog geen intensieve carriere achter de rug heeft, en Elvis Madrik (6), die het goed doet in handen van Franck Nivard, en die tegen de JMB oppositie messcherp zal moeten zijn om zich niet de kaas van het brood te laten eten. Zelfs nu hij sinds zijn heroptreden goede met slechte resultaten afwisselt kan de pupil van "Palmyr Racing", Devirmont (1), profiteren van zijn mooie uitgangspositie in het eerste band om zich in de eindstrijd te mengen. Hij voert de oppositie aan, voor de uitstekende Aldo d'Argentré (14), die sterk 2e werd achter Cleangame in 2018, en die sindsdien sterk verbeterd is, alsmede Calou Renardière (2), die nu door een toprijder gereden wordt maar die wellicht nog niet volledig hersteld is van zijn zware koers in Enghien kort geleden. Achter deze paarden zijn er meerdere kandidaten voor de plaatsen, zoals Be One des Thirons (7), die veel beter is als hij zonder ijzers loopt en hier niet kansloos is, net als Bleu Ciel (9), die er niet mooi in staat maar zich niet meer hoeft te bewijzen in dit soort koersen, of de wisselvallige Alinéa (3), die niet lang voordeel zal hebben van zijn startvoorgift want het is geen snelle vertrekker.

Plaats 1: Dorgos de Guez (12)
Plaats 2: Elvis Madrik (6)
Plaats 3: Devirmont (1)
Plaats 4: Aldo d'Argentre (14)
Plaats 5: Calou Renardiere (2)

 

Race 2: Prix Andre Carrus – Prix de Cancaven

Weinig starters in deze koers, desondanks zit er kwaliteit in dit veld driejarigen. Glory’s Dream (4) liet enige vooruitgang zien als hij buiten de fouten blijft, maar krijgt hier te stellen met Gitan de Guez (3), die goed bezig is, en Grec d’Havaroche (7), die eens een zege verdient voor zijn inspanningen, net als Go Winner (2), die de troef van de familie Abrivard is in dit veld.

Plaats 1: Gitan de Guez (3)
Plaats 2: Glory's Dream (4)
Plaats 3: Grec d'Havaroche (7)
Plaats 4: Go Winner (2)

 

Race 3: Prix des Thermes Marins de Saint-Malo

Bij haar terugkeer bij de amateurs is Diva du Buisson (13) hier zeer kansrijk en zij krijgt onze voorkeur boven Concerto Star (1), die van kop af ver kan komen, zelfs tegen Brako Jiel (10), die wisselvallig is, en Alixan (14), die verdienstelijk koerstutile, en die hem voorbleven in de Grand National des Amateurs in Reims. De in de Mayenne in profkoersen goed presterende Déesse du Bouillon (7) komt voor minimaal een plaats in aanmerking, voor Coquin Star (8), die zijn vorm toonde in Pornichet, maar die weinig marge heeft, net als Défi de Subligny (15), die echter een interessante prestatie neerzette in Enghien. Verder twijfelt niemand eraan dat Apache d'Anama (12) en Carlos de Godisson (4) weer hun uiterste best zullen doen.

Plaats 1: Diva du Buisson (13)
Plaats 2: Concerto Star (1)
Plaats 3: Brako Jiel (10)
Plaats 4: Deesse du Bouillon (7)
Plaats 5: Coquin Star (8)

 

Race 4: Prix du Stade Rennais Football Club

Cadet Joyeux (15) lijkt met zorg te zijn toegewerkt naar deze Prix du Stade Rennais Football Club, maar hij moet hier oppassen voor Digital Collection (14), die een prima prestatie leverde volgens de methode Goetz in Cabourg, Bijou Bourbon H.M. (10), die nog veel winsom in te halen heeft maar die vaak teleurstelde op rechtsom banen en bovendien zijn ijzers onder houdt, en Bijou de Cintho (9), die een goede koers liep met een leerling in Villedieu-les-Poëles, en die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens. Banco de Madker (8), in de vorm van zijn leven, J.S.Apollo (2), die opvallend goed liep in La Rochelle, en Candie Guerchaise (7), die overal uit de voeten kan, zijn de kanshebbers voor de plaatsen. Indien zij er klaar voor is kan ook Belle de Manche (12) een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Cadet Joyeux (15)
Plaats 2: Digital Collection (14)
Plaats 3: Bijou Bourbon H M (10)
Plaats 4: Bijou de Cintho (9)
Plaats 5: Banco de Madker (8)

 

Race 5: Prix de la Ville de Saint-Malo

Dzeus Saint Alfort (10), die het momenteel uitstekend doet, Dame de Tillard (3), die haar carriere onder het zadel perfect startte in Cabourg, en de kwetsbare Cash du Dézert (1), die een prima seizoendebuut achter de rug heeft, lijken in staat om de zege in deze leerlingenkoers voor zich op te eisen. Caesar du Home (2) kan met zijn jonge berijder ook een rol spelen. De vorm van Daisy Thoris (4) is lastig in te schatten.

Plaats 1: Dzeus Saint Alfort (10)
Plaats 2: Dame de Tillard (3)
Plaats 3: Cash du Dezert (1)
Plaats 4: Caesar du Home (2)
Plaats 5: Daisy Thoris (4)

 

Race 6: Prix Intermarché de Saint-Malo

Een erg sterk veld 4-jarigen waarin Franklin Park (15), die er qua winsom mooi in staat, de belangen verdedigt van een stal in vorm, en aangezien hij aan het begin van zijn carriere goede resultaten boekte op rechtsom banen kan hij deze Prix Intermarché de Saint-Malo voor zich opeisen, waarin Fairplay du Vivier (5), die een misser had op een grasbaan, Flambeur du Digeon (11), die niet de eerste de beste is, Fantoccini (13), die hier weer een mooie koers treft, en French Man (14), die behoorlijk teleurstelt maar een ander gezicht kan laten zien met Eric Raffin, tegenstanders van formaat zijn. Achter deze paarden kunnen Fusain du Rib (7), die alleen maar verbeterd kan zijn, en Fearless Jiel (4), die pittige tegenstanders treft maar die altijd zijn best doet, tevreden zijn als zij met een plaatsgeld huiswaarts keren. Het is de vraag welk gezicht Feeling Meslois (6) ons vandaag gaat laten zien.

Plaats 1: Franklin Park (15)
Plaats 2: Fairplay du Vivier (5)
Plaats 3: Flambeur du Digeon (11)
Plaats 4: Fantoccini (13)
Plaats 5: French Man (14)

 

Race 7: Prix Jacques Giboire

Zelfs nu zij moeite heeft om haar topvorm te vinden kan Dryade du Parc (5) met de steun van Eric Raffin een geduchte tegenstander zijn voor Corail d'Aure (9), die enorm verbeterd is sinds zijn komst naar de stal van de familie Abrivard. Art d’Erable (8) gaat graag van kop af maar heeft nagenoeg geen marge tegen de voornoemde paarden. Delicieux du Cébé (6) zal weer zijn best doen om een podiumplaats te bemachtigen.

Plaats 1: Corail d'Aure (9)
Plaats 2: Dryade du Parc (5)
Plaats 3: Art d'Erable (8)
Plaats 4: Delicieux du Cebe (6)

 

Race 8: Prix Laiterie de Saint-Malo - Groupe Sill

Ermès des Brousses (4) treft hier gunstige koerscondities en hij hoeft slechts vlak te blijven om in deze slotkoers de volle winst te pakken. Eclat du Buisson (7), die een goede periode doormaakt, voert de oppositie aan, voor Etoile de Quesny (8), die beter kan dan wat zij in haar laatste starts liet zien, op een goede dag kan zij de hengsten stevig partij bieden, en Eddy des Mulottes (10), die al sterkere tegenstanders ontmoette maar de laatste weken wat minder in vorm lijkt te zijn. Verder zijn we benieuwd wat Equinoxe (9), voorheen een goed paard, vandaag laat zien.

Plaats 1: Ermes des Brousses (4)
Plaats 2: Eclat du Buisson (7)
Plaats 3: Etoile de Quesny (8)
Plaats 4: Eddy des Mulottes (10)
Plaats 5: Equinoxe (9)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.