Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Santa Anita - 2 november

Santa Anita – zaterdag 2 november 2019 – starttijd 18.07

Race 2 Damascus Stakes – starttijd 18.42

Flagstaff (4) heeft de sympathieke topjockey V Espinoza aan boord. Dit wordt voor hem zijn vierde race en hij heeft er al één weten te winnen. Zijn laatste race werd hij derde, op 2¾ van Omaha Beach, die een 122 RPR rating heeft. Roadster (3) liep 4 races in 2019 waar hij de helft won. Hij was in juni nog te zien op Santa Anita waar hij tweede werd maar heeft daarna geen race meer gelopen. Hij za aan start komen met jockey I Ortiz, die hem nog niet eerder reed. Comical Ghost (5) won zijn debuut in juni met 2¼ lengtes. Daarna kreeg hij 120 dagen rust en won ook zijn race erna in september. Beide races werd hij gereden door J Talamo en zo ook vandaag. Zowel Roadster als Comical Ghost komen van trainer B Baffert. Extra Hope (2) plaatste zich in 4 van zijn 8 gelopen races waarvan hij er 2 wist te winnen. Als laatste deed hij dat in januari dit jaar toen hij met 3¼ lengtes won, hier op Santa Anita. Helaas is zijn meest recente race wat minder goed. Eind september lukte het hem niet om hoger te komen dan een zevende plek, lengtes achter winnaar Ocean Fury.

Plaats 1: Flagstaff (4)
Plaats 2: Roadster (3)
Plaats 3: Comical Ghost (5)
Plaats 4: Extra Hope (2)

 

Race 8 Breeders' Cup Sprint – starttijd 22.36

Mitole (4) heeft 13 starts gehad en is nog nooit buiten de plaatsen gevallen. Daarvan is hij er 9 keer met de winst vandoor gegaan. 10 van die races waren over deze afstand dus we weten dat dit prima bij hem past. Zijn één na laatste race in juli verloor hij van Imperial Hint met  7½ lengtes. Beide paarden hebben daarna nog één race gelopen die ze beide wonnen. Shancelot (6) heeft nog maar 5 races gelopen. Wat gezien zijn 3 jarige leeftijd helemaal niet vreemd is. Zijn eerste 3 races won hij, waarvan 2 gemakkelijk. In juni liet hij het veld op ruim  6 lengtes achter zich en in juli wist hij dit te verhogen naar ruim 12. Voor het laatst was hij te zien op Santa Anita in oktober waar hij tweede werd toen hij maar een hoofdje te kort kwam tot winnaar Omaha Beach. Imperial Hint (9) won zijn beide laatste starts. Gekeken naar zijn carrière won hij 12 van zijn 19 gelopen races, waarvan de meeste over dezelfde afstand als vandaag. Hij zal worden gereden door J Castellano die hem ook naar zijn laatste 2 overwinningen reed. Firenze Fire (3) won voor het laatst in mei dit jaar. Zijn beste resultaten daarna waren zijn laatste paar races waar hij tweede werd. In september verloor hij met een neusje van Imperial Hint en in augustus met 3 lengtes van Mitole.

Plaats 1: Mitole (4)
Plaats 2: Shancelot (6)
Plaats 3: Imperial Hint (9)
Plaats 4: Firenze Fire (3)
Reserve: Catalina Cruiser (1)

 

Race 10 Longines Breeders' Cup Distaff – starttijd 00.00 (3 november)

Midnight Bisou (4) won haar afgelopen 7 races, waarvan haar laatste met een ruime winst van 3¼ lengtes, met Wow Cat op een tweede plaats. Topjockey M Smith zal vandaag met haar aan start komen. Hij reed al in totaal 14 keer en won er 11. Een combinatie die ook een groot gevaar zal vormen voor het overige veld. Blue Prize (11) zal zich daar niets van aantrekken en het zo moeilijk mogelijk maken voor Midnight Bisou. Blue Prize won haar laatste 2 starts met kleine marges (over deze afstand). Ze vormt een team met jockey J Bravo, die haar al 5 keer eerder reed en pas één keer buiten de plaatsen viel. De 3 jarige Dunbar Road (5) heeft races op de teller staan. Ze won haar debuut in maart en liep daarna sterke races. Na 50 dagen rust kwam zij begin oktober op Keeneland aan start waar ze als derde de finish over kwam  op 1¼ lengte achter Blue Prize. In totaal heeft ze 4 races gewonnen. Ze wordt gereden door J Ortiz, waar zij tot nu toe 3 keer mee won. Paradise Woods (1) is moeilijker in te schatten dan de bovengenoemde paarden omdat ze geen constante resultaten behaald. Zo kwam ze tijdens haar voorlaatste race in juli als vierde over de streep, om in september met 1¾ lengtes te winnen. In goede vorm een prima kans voor de plaatsen.

Plaats 1: Midnight Bisou (4)
Plaats 2: Blue Prize (11)
Plaats 3: Dunbar Road (5)
Plaats 4: Paradise Woods (1)

 

Race 11 Longines Breeders' Cup Turf – starttijd 00.40 (3 november)

Bricks And Mortar (9) won zijn laatste 6 starts, met maximaal 2½ lengtes verschil. In totaal won hij 8 van zijn 10 starts en plaatste zich in beide overige keren. Tijdens al zijn winnende races werd hij gereden door I Ortiz, die hem ook vandaag zal rijden. In afstand gaat hij omhoog maar zou dat makkelijk aan moeten kunnen. Old Persian (10) wordt gestuurd door trainer C Appleby, die momenteel een 25% winstpercentage heeft over de afgelopen 2 weken. Jockey W Buick zal plaatsnemen op de 4 jarige hengst, zoals hij in zijn voorlaatste race ook deed en een derde plaats behaalde op maar één lengte afstand van winnaar French King. Old Persian won samen met jockey J Doyle zijn laatste race met 2½ lengtes op Woodbine over dezelfde afstand als vandaag. Anthony Van Dyck (5) plaatste zich in 9 van zijn 12 gelopen races waarvan 5 met winst voor trainer A P O’Brien. Meest recent daarvan was op Epsom in juni waar hij met ½ lengte won uit een veld van 13 deelnemers onder R Moore, waar hij vandaag ook mee start. Over de afstand van vandaag heeft hij meermaals gelopen met goede resulaten. Zijn laatste race was over iets korter, waar hij op een derde plaats eindigde op 2½ lengtes van de winnaar. Arklow (11) komt aan start met jockey J Castellano. Hiermee startte hij 2 maal eerder waarbij hij in april 2017 won bijna een jaar later een tweede plaats behaalde, niet ver achter de winnaar. Hij komt aan start na zijn winst eerder deze maand op Belmont Park over dezelfde afstand. Hier won hij met ½ lengte van Channel Maker.

Plaats 1: Bricks And Mortar (9)
Plaats 2: Old Persian (10)
Plaats 3: Anthony Van Dyck (5)
Plaats 4: Arklow (11)
Reserve: Channel Maker (12)

 

Race 12 Longines Breeders' Cup Classic – starttijd 1.44 (3 november)

Dit is waar het om draait. Deze laatste race van vandaag: de Breeders Cup Classic. Code Of Honor en Vino Rosso kwamen in hun laatste race op Belmont Park tegen elkaar uit maar niet zonder problemen. Vino Rosso won de race met een neuslengte verschil van Code Of Honor maar kwam op een officiële tweede plek nadat bleek dat hij tegen Code Of Honor was gebotst. De overige paarden liet het paar op 4 lengtes afstand. Code Of Honor (11) komt aan start na 3 maal winst en zal gereden worden onder J Velazquez. De afstand zal voor hem geen probleem zijn, gezien hij zijn voorlaatste race won over dezelfde afstand (met 3 lengtes verschil tot de overige 11 deelnemers). In totaal won hij 5 van de 9 races in zijn carrière. McKinzie (8) start voor ‘’hall of fame’’ trainer B Baffert, die deze race 3 jaar achter elkaar won (in 2014 met Bayern, 2015 met American Pharoah en 2016 met Arrogate). De 4 jarige hengst won 7 van zijn 14 starts en plaatste zich 5 keer. Zijn voorlaatste race won hij met 1¾ lengtes van Yoshida op Saratoga. Zijn laatste race erna was op dezelfde baan als vandaag, waar hij in september tweede werd op 2½ lengtes van winnaar Mongolian Groom. Hij liep 2 maal eerder over deze afstand met als beste prestatie een tweede plaats in april op deze baan. Vino Rosso (10) is een nakomeling van Curlin. De 4 jarige hengst won in totaal 3 van zijn 12 starts (25%) en zal worden gereden door I Ortiz. Hij werd tweede in zijn laatste race tegen Code Of Honor en verloor met een derde plaats van McKinzie in augustus waarbij er 6½ lengtes tussen de twee zat. Is momenteel op zijn best maar zal nog verder moeten verbeteren om een race als deze te winnen. Yoshida (5) zal rijden voor ‘’hall of fame’’ trainer W Mott onder jockey M Smith. Deze topjockey won al 4 maal eerder de Breeders Cup Classic. Meest recent in 2016 met Arrogate voor trainer B Baffert. Trainer W Mott won 2 maal eerder waarvan de meest bekende uit 1995 met Cigar. Yoshida startte zijn 2019 niet goed toen hij 3 maal achter elkaar op een zesde plaats kwam. In augustus was hij aan de betere hand toen hij als runner-up eindigde op 1¾ lengtes achter McKinzie. Later diezelfde maand werd hij derde op één lengte achter winnaar Preservationist.

Plaats 1: Code Of Honor (11)
Plaats 2: McKinzie (8)
Plaats 3: Vino Rosso (10)
Plaats 4: Yoshida (5)
Reserve: Elate (6)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.