Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Sligo - 25 september

Sligo - woensdag 25 september 2019 - start: 14.50

Race 1 Irish Stallion Farms EBF Mares Beginners Chase - starttijd 14.50

Moskovite (8) won in totaal 25% van haar 12 starts. De 6 jarige merrie liep in haar vorige races tegen sterkere concurrentie dan waartegen ze vandaag zal starten. Haar 2018 seizoen sloot ze af met twee maal winst op rij, al wist ze in haar 4 races in 2019 nog niet eenzelfde resultaat te behalen. Le Hachette (5) won recent nog op Ballinrobe met 23 lengtes in een veld van 9 deelnemers. Haar laatste race was op diezelfde baan waarbij ze tweede werd op 4¾ lengte afstand van winnaar Pivotal Flame. Lucky Phil (6) plaatste zich in ongeveer de helft van haar 13 starts maar heeft het nog niet tot een eerste plaats kunnen laten komen. Wel liep ze dit seizoen in 4 van haar 6 races in de plaatsen. Twee weken geleden werd ze vijfde op Listowel maar werd ze die race ernstig gehinderd en had ze een betere plaatsing kunnen hebben gehad. Shimmer And Shine (10) won haar eerste race van dit seizoen in april (met 7½ lengtes). In haar overige 4 races plaatste ze zich alleen in haar laatste race niet, toen ze als vijfde eindigde achter winnaar Eoline Jolie.

Plaats 1: Moskovite (8)
Plaats 2: Le Hachette (5)
Plaats 3: Lucky Phil (6)
Plaats 4: Shimmer And Shine (10)

 

Race 2 Leo McMorrow Memorial Novice Handicap Chase - starttijd 15.25

De voorkeur in deze race gaat naar de 6 jarige ruin Captain Cobajay (8) die momenteel in topvorm is. In augustus eindigde hij als runner-up op Tramore (weliswaar 6½ lengtes achter winnaar Indian Music). Zijn race erna won hij met 2 lengtes op Wexford, om vervolgens weer als runner-up de finish over te komen op Ballinrobe, 5 dagen geleden. Of de race van vandaag niet te kort op zijn laatste race zit, is de vraag maar aan zijn vorm zal het niet liggen. Father Jed (2) liep alle 3 zijn meest recente races naar een derde plaats. Tijdens zijn laatste race zat er 8¼ verschil tussen hem en de winnaar. Hij liep tot nu toe 7 chases en plaatste zich in 5 ervan (zonder winst). My Manekineko (3) is een ruin uit de hengst Authorized, die vaak niet ver achter de winnaar eindigt. Begin deze maand kwam hij tot 2¾ lengtes van winnaar Captain Cobajay (eerstgenoemde) en iets meer dan een week geleden kwam hij tot dezelfde afstand op Galway, achter winnaar Falak. Maakte 15 chase starts en plaatste zich daarvan 7 keer, ondanks dat hij het nog niet tot een overwinning wist laten komen. Indian Music (5) won haar voorlaatste race op Tramore met 6¼ lengtes waar ze Captain Cobajay op een tweede plaats ruim achter zich liet. Haar laatste race kwam ze niet verder dan een vierde plaats (van vijf) op Listowel.

Plaats 1: Captain Cobajay (8)
Plaats 2: Father Jed (2)
Plaats 3: My Manekineko (3)
Plaats 4: Indian Music (5)

 

Race 3 Frank O'beirne Memorial Handicap Chase - starttijd 15.55

Cliff House (9) startte 10 keer dit jaar en liep daarvan bij 6 in de plaatsen. Zijn meest recente overwinning was in maart op Leopardstown. In augustus eindigde hij twee maal op een tweede plaats voordat hij als vierde de streep over kwam tijdens zijn laatste race op Down Royal. Velocity Boy (8) kwam na 69 dagen in februari op Naas aan start in een race waar hij als tweede finishte. Beide races erna moest hij voor de laatste hindernis staken en kon hij niet uitlopen. Is sterkere concurrentie gewend en zou hier een mooi resultaat neer kunnen zetten als hij deze wel uit weet te lopen. Thecraicisninety (4) plaatste zich in 7 van zijn 19 races, waarvan hij er 2 won. Meest recent was zijn achtste plaats op Listowel uit een veld van 17 deelnemers, waar hij op 10 lengtes tot de winnaar kwam. M Walsh neemt vandaag plaats in het zadel, waarmee hij al eerder won en veruit de beste resultaten mee  heeft geboekt. Effernock Lad (12) won 3 races terug met 4¼ lengtes op Downpatrick. De twee races erna haalde hij het niet tot de plaatsen maar kan beter dan hij daar liet zien.

Plaats 1: Cliff House (9)
Plaats 2: Velocity Boy (8)
Plaats 3: Thecraicisninety (4)
Plaats 4: Effernock Lad (12)

 

Race 4 Brenda Anderson Memorial Beginners Chase - starttijd 16.30

Dasmyhoss (3) plaatste zich in alle 3 zijn chase races waaronder zijn laatste race op Kilbeggan. Hier behaalde hij een tweede plaats voor trainer P J Rothwell, waarvoor hij zijn eerste race liep. Hiervoor stond hij in training bij A McNamara waar hij een aantal zeer nette prestaties neerzette. Jockey D O’Keeffe zal hem vandaag rijden, net zoals bij zijn laatste race op Kilbeggan. Ayr Of Elegance (13) liep alle 3 haar laatste races naar de plaatsen, waarvan ze in juli met iets minder dan een lengte won op Limerick. Haar laatste race zat ze ook niet ver van de winnaar toen ze op 2¼ lengtes achter Dolly Dancer binnen kwam. Ze zal worde gereden door R Blackmore, die haar sinds eind 2018 het meest heeft gereden. Western Sea (12) won eind 2018 twee races achter elkaar maar wist geen plaats te behalen in zijn 6 races erna. Daar kwam verandering in toen hij tijdens zijn laatste race op Tramore, tweede werd en maar een hoofdje te kort kwam tot winnaar The Granson. Die race werd hij, zoals ook vandaag, gereden door jockey L Dempsey. Kilbrew Gold (8) heeft in totaal nog maar 6 races gelopen (waarvan 3 plaatsen). In juni 2018 kwam hij tot een derde plaats op 9½ lengtes achter de winnaar. Na 103 dagen kwam hij voor het eerst  weer aan start op Sligo maar kon zijn race niet afmaken en bleek na de race erg stijf. Dit was inmiddels een jaar geleden en hij maakt sinds die race vandaag zijn eerste start met jockey M Hamill.

Plaats 1: Dasmyhoss (3)
Plaats 2: Ayr Of Elegance (13)
Plaats 3: Western Sea (12)
Plaats 4: Kilbrew Gold (8)

 

Race 5 After-party At Lola Montez On Student Day Handicap Chase - starttijd 17.00

Mash Potato (4) vloog in zijn laatste race naar een overwinning van 16 lengtes onder jockey S Bowen. D Mullins zal vandaag voor de tweede keer plaatsnemen in het zadel waaronder hij destijds naar een negende plaats werd gereden. Heeft geen makkelijk seizoen gehad maar is in staat weer terug te komen naar de oude vorm en dit was daar een goed begin van. Shes Flat Tothemat (1) won 2 van haar laatste 3 races maar liep tegen minder sterkte concurrentie dan Mash Potato. Desondanks maakt ze een goede kans en is de meest logische keus om het Mash Potato mogelijk moeilijk te gaan maken. Heeft vandaag D O’Keeffe in het zadel, waarmee ze in juli won op Tipperary. Allduckornodinner (3) kreeg in januari 54 dagen rust en liep tot aan vandaag 10 races waarvan hij zich er bij 6 plaatste en 2 keer won. Één van die overwinningen was in zijn meest recente race, begin september, waar hij met een halve lengte won uit een veld van 14. Zijn jockey vandaag is J Moore, die hem voor het laatst naar een derde plaats reed op Downpatrick in juni. Mister Butler (2) wordt gereden door P Cawley, die hem in zijn laatste 4 races al reed. Samen wonnen zij in juli tijdens een dead-heat (gedeelde eerste plaats). Zijn voorlaatste race werd hij met P Cawley tweede met 2½ verschil tot de winnaar maar wist tijdens zijn laatste race niet dichter in de buurt te komen dan 12 lengtes waar hij op een tiende plaats eindigde.

Plaats 1: Mash Potato (4)
Plaats 2: Shes Flat Tothemat (1)
Plaats 3: Allduckornodinner (3)
Plaats 4: Mister Butler (2)

 

Race 6 Sligo Races Supporters Club 2020 Annual Badge Chase - starttijd 17.30

Pont Aven (3) maakte in mei zijn chase debuut waarbij hij over deze afstand gemakkelijk won met een overtuigende 28 lengtes. Zijn laatste race was in juli waar hij op Killarney als derde finishte op 8¾ lengtes achter winnaar Robin De Carlow (die 7 van zijn 13 starts won). Make My Heart Fly (6) plaatste zich in 4 van haar 6 starts in chase races. Begin deze maand won ze met 4¾ lengtes over een kortere afstand op Kilbeggan. Van haar totale 7 starts in 2019 wist ze zich in 5 te plaatsen. Mac N Cheese (2) heeft erg wisselende resultaten behaald. Zo eindigde hij tijdens zijn laatste race in augustus op een negende plaats terwijl hij een maand ervoor nog de winst pakte op Bellewstown (over 3M). Aasleagh Dawn (7) heeft zich nog niet weten te plaatsen in haar 3 chases. Wel kwam ze in haar laatste twee races tot een vierde plaats en werd ze eerder dit seizoen runner-up over 3M, met maar een halve lengte verschil tot winnaar Brogine.

Plaats 1: Pont Aven (3)
Plaats 2: Make My Heart Fly (6)
Plaats 3: Mac N Cheese (2)
Plaats 4: Aasleagh Dawn (7)

 

Race 7 Start To A Successful Year At Sligo It And St Angela's College Handicap Chase - starttijd 18.05

Rudy Catrail (3) had van begin tot eind de leiding in zijn laatste race en verruimde zijn 3 lengtes voorsprong naar 17 toen hij eenmaal de finish over kwam. In diezelfde race liep ook Glacial Shadow (13), die als tweede eindigde maar de winnaar niet bij kon benen. Ondanks zijn tweede plaats in die race, zijn er in deze race een aantal paarden die meer aanspreken. Dit is het geval bij Crutches Lad (5) die in april naar een eerste plaats liep en zijn 2 races erna derde werd. Die races werd hij gereden door jockey J Kenny maar vandaag zal hij starten onder S Torrens, die hem nog niet eerder reed. Ook Quiet Account (4) heeft zijn laatste start laten zien dat hij er ook één is waar rekening mee gehouden moet worden. Na 58 dagen rust kwam hij in december 2018 aan start op Down Royal waarbij hij op een vierde plaats eindigde, op 4¾ lengtes achter Allduckornodinner. In die race werd hij bereden door jockey S Flanagan, die we vandaag ook in het zadel vinden.

Plaats 1: Rudy Catrail (3)
Plaats 2: Crutches Lad (5)
Plaats 3: Quiet Account (4)
Plaats 4: Glacial Shadow (13)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.