Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Solvalla - 11 december

Solvalla - dinsdag 11 december 2018 - Start: 18:15

Tien draverijen staan er deze dinsdagavond op het programma in Stockholm. Stuk voor stuk goed bezette races met de amateurrijders in actie in de ATG’s Jubileumspris. Ook de Petra Cederroth Fysio Häst & Männinska – Mälardalscupen, een finalekoers voor vierjarige merries is meer dan de moeite waard. Afstemmen dus op Solvalla. De eerste start valt om 18.15 uur

Race 1 - 3-åriga och äldre högst 25.000 kr., 2140 meter bandenstart

Deede Star (7) maakte met Jorma Konti een zegevierend koersdebuut op de baan van Gävle. Dat was begin september. In dit openingsnummer gaat hij het waarschijnlijk uitvechten met Moon Zappa (8) die eveneens op Gävle een zegevierend koersdebuut maakte. De merrie van trainer Petri Salmela liep daarvoor een snelle proef op Solvalla. Magic Carpet Glide (3) is een Canadese merrie die in mei van dit jaar nog in Canada liep voor John Bax. Inmiddels wordt ze getraind door Roger Walmanm die haar in oktober liet debuteren. Daarbij werd ze zevende. Superieur Wine (1) wordt vandaag voor het eerst in de koers gereden door Björn Goop. Dat is normaliter een voordeel.

Plaats 1:    Deede Star (7)
Plaats 2:    Moon Zappa (8)
Plaats 3:    Magic Carpet Glide (3)
Plaats 4:    Superieur Wine (1)

 

Race 2 - ALN Pressbild AB – Tvååringslopp, 2140 meter bandenstart

Een tweejarigenkoers over de middenafstand. Björn Goop rijdt voor trainer Fredrik Wallin Bad Manner (4) die keurig debuteerde met een derde plaatst en vervolgens een vergelijkbare opdracht won op Solvalla. Dior Ima (7) werd tweede in een snelle tijd. Met een dergelijke tijd moet zij opnieuw ver komen. Leon Zon (9) is talentvol. Hij heeft inmiddels ook al een overwinning op zak. No Limit Knight (6) verkiezen we boven de rest.

Plaats 1:   Bad Manner (4)
Plaats 2:   Dior Ima (7)
Plaats 3:   Leon Zon (9)
Plaats 4:   No Limit Knight (6)

 

Race 3 - Skoda/Sandå – Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

Een overzichtelijk veld met acht deelnemers. Tinto Tatoo (6) debuteerde met een tweede plaats. Daarna werd de ruin uitgeschakeld en hij zal zich hier willen revancheren. In twee starts behaalde Ajusco (4) ook een tweede plaats. Een overwinning zit er ditmaal zeker in voor de pupil van Torbjorn Jansson. Whynot Me (3) kon in vier starts nog niet winnen. Bij het debuut was hij er het dichts bij. Eivissa Av Sveden (2) maakte ook een goed debuut door. Die lijn kan hier worden doorgetrokken.

Plaats 1:   Tinto Tatoo (6)
Plaats 2:   Ajusco (4)
Plaats 3:   Whynot Me (3)
Plaats 4:   Eivissa Av Sveden (2)

 

Race 4 - Christer Nöjd Aktiebolag – Fem/Sexåringslopp, 2140 meter autostart

Een koers voor vijf- en zesjarigen waarin Jorma Kontio opnieuw de favoriet rijdt. Voor Timo Nurmos heeft hij Man At Work (3) in de koers. Pablo Andover (4) verschijnt met aansprekende cijfers aan de start. Hij hoort zeker thuis in het rijtje van kanshebbers. Havbergs Knight (11) kan beter dan wat hij de laatste keren liet zien. Aan snelheid ontbreekt het hem niet. Dat geldt ook voor Global Touchdown (7) die bij zijn debuut voor zijn nieuwe trainer Björn Goop zevende werd.

Plaats 1:   Man At Work (3)
Plaats 2:   Pablo Andover (4)
Plaats 3:   Havbergs Knight (11)
Plaats 4:   Global Touchdown (7)

 

Race 5 - Olof Brodin Charterings lopp, 2140 meter bandenstart

De prestaties van Celsius Evo (7) zijn prima. Hij kan hier met Jorma Kontio zijn vijfde zege van dit seizoen behalen. Tayson Bi (10) kan het hem moeilijk gaan maken. Hij bevestigde zijn snelle mijl met een goede zege over 2640 meter. Hij is een allround koerspaard.  Ivan Pavlov A.T. (5) had twee misstappen; daarvoor was hij aardig op dreef. Credit Joe (2) en Ekvator Lok (8) zijn de overige twee namen die een rol kunnen spelen.

Plaats 1:   Celsius Evo (7)
Plaats 2:   Tayson Bi (10)
Plaats 3:   Ekvator Lok (8)
Plaats 4:   Ivan Pavlov A.T. (5)

 

Race 6 - Nordemo Fastighetsförvaltning AB – Treåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Een mooie merriekoers waarin Crazymonsterheart (9) hoopt haar eerste overwinning te gaan behalen. De dochter van Zola Boko presteert erg trouw, maar winnen lukte dus nog niet. Massives Mistress (3) is eenzelfde lot beschoren. De door Reijo  Liljendahl getrainde merrie was in vier starts nog niet buiten het geld. S.G.Maleficent(8) en I’m On Fire (7) hebben beide al een overwinning op zak. Zij gaan opnieuw ver komen.

Plaats 1:   Crazymonsterheart (9)
Plaats 2:   Massives Mistress (3)
Plaats 3:   S.G.Maleficent(8)
Plaats 4:   I’m On Fire (7)

 

Race 7 - ATG’s Jubileumspris – Amatörlopp (Ingår i Customs Amatörserie 2018), 2640 meter autostart

Een koers voor amateurrijders waarvan de kanspaarden starten vanuit het tweede gelid. Perfect King (11) is vanaf begin oktober al in hele goede vorm. In deze koers moet hij opnieuw ver kunnen komen. Flashing Victory (10) zette haar laatste start om in een verrassende overwinning. Zij mag nu gaan bewijzen dat dit geen toevalstreffer was. Fairplay Pellini (12) kon dit seizoen nog geen koers winnen. Het is vandaag zeker mogelijk. Walle West (6) met zich bij de eerste vier kunnen lopen.

Plaats 1:   Perfect King (11)
Plaats 2:   Flashing Victory (10)
Plaats 3:   Fairplay Pellini (12)
Plaats 4:   Walle West (6)

 

Race 8 - Upplands Bildemontering AB – Fördel Ston, 1640 meter autostart

S.G.Charpentier (6) toonde de laatste keer weer zijn ware gezicht. Die stijgende lijn van zijn vorm kan hij hier doortrekken. Verozzo (2) won in Färjestad in een sterke tijd en kan het de S.G. Charpentier lastig maken. Mattie (12) wisselt goede prestaties af met mindere. Dat is voor de wedders niet altijd even prettig. Aan de snelheid ligt het in elk geval niet. Sincerely Face (9) is dan betrouwbaarder. De vorm is goed en hij is weer toe aan een overwinning. 

Plaats 1:   S.G.Charpentier (6)
Plaats 2:   Verozzo (2)
Plaats 3:   Mattie (12)
Plaats 4:   Sincerely Face (9)

 

Race 9 - Petra Cederroth Fysio Häst & Männinska – Mälardalscupen, Final – Fyraåringslopp Ston, 2140 meter bandenstart

Een goed bezette vierjarigenkoers waarin Bella M.J. (3) met aansprekende prestaties aan de start verschijnt. Haar laatste twee starts werden omgezet in sterke zeges. Cheerful Rivner (12) zal een derde zege willen voorkomen. Zij moet echter wel starten in het tweede gelid. Topspin (4) bleef de laatste maal steken op een zesde plaats; zij kan beter. Lullaby S.I.R. (8) schatten we op dit moment, mede gelet op haar vorm, hoger in.

Plaats 1:   Bella M.J. (3)
Plaats 2:   Lullaby S.I.R. (8)
Plaats 3:   Cheerful Rivner (12)
Plaats 4:   Topspin (4)

 

Race 10 - Custom Sulky Sverige AB – Treåringslopp Ston, 2140 meter autostart

De laatste koers van deze dinsdagavondmeeting. Danz Of Hope (1) probeert met dit nummer voor Imilie Boko (10) en Trunk Route (11) te blijven. Dat is een pittige opdracht, maar dat moet te doen zijn. Imilie Boko is goed begonnen aan haar carrière waarin zijn al twee overwinningen boekte uit vier starts. Trunk Route werd vorige week derde in een snelle tijd en lijkt op dit moment iets verder dan Miss Kimbee (2)

Plaats 1:   Danz Of Hope (1)
Plaats 2:   Imilie Boko (10)
Plaats 3:   Trunk Route (11) 
Plaats 4:   Miss Kimbee (2)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.