Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Solvalla - 26 februari

Solvalla – dinsdag 26 februari 2019 - Start: 18:15uSolvalla koerst dinsdagavond. Negen races staan er op het programma in de Zweedse hoofdstad. Een variërend programma waarin Bjorn Goop een aantal kanspaarden heeft lopen. Houd het blauwe pak maar in de gaten. Vanaf race vier is het eerste onderdeel van de V64. Deze start om 19.30 uur en de eerste race is om 18:15 uur.

 

Race 1 -  Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

In het openingsnummer, de beginnersklasse die nog geen overwinning hebben behaald. Een open aangelegenheid. Gordon Mearas (10) maakt zijn debuut na een goede kwalificatieproef. De ruin komt uit een bewezen moederlijn en heeft al hele goede broers en zussen in de baan. Erik Adielsson gaat op pad met de door Svante Bath getrainde ruin.  Jim Oscarsson heeft twee ijzers in het vuur. De Fransman Granit De La Roque (5) liet een puike indruk achter in de proef. Een overwinning behoort zeker tot de mogelijkheden. De trainer gaan zelf op pad met de Italiaanse stalgenoot Amore Mio L.L. (3). Een talent ogende nakomeling van Broadway Hall. Rally Hans (6) en Easy So Easy (8) zijn de overige kanspaarden


Plaats 1:    Gordon Mearas (10)
Plaats 2:    Granit De La Roque (5)
Plaats 3:    Amore Mio L.L. (3)
Plaats 4:    Easy So Easy (8)

 

Race 2 -  3-åriga och äldre högst 60.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter bandenstart.

Fort Knox (6) maakte bij zijn debuut zijn favorietenrol helemaal waar en won met zeven lengtes voordeel met Erik Adielsson. Dit duo kan hier op herhaling. Quite A Star (6) heeft ook al een overwinning op zak, maar dat was in een langzame tijd. In de daaropvolgende starts zag je een stijging van zijn prestaties. Trueisch (9) moet beginnen in het tweede gelid. De merrie heeft al gewonnen en presteert constant. De Amerikaanse import Athina De Vie (2) komt uit de stallen van Stig H Johansson en gaat op pad met Örjan Kihlström. Een klassering moet mogelijk zijn.


Plaats 1:  Fort Knox (6)
Plaats 2:  Quite A Star (6)
Plaats 3:  Trueisch (9)
Plaats 4:  Athina De Vie (2)

 

Race 3 -  Grains lopp – Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

Geen groot veld, maar kwalitatief wel sterk. Isco Boko (2) is dit jaar in twee starts nog ongeslagen. In beide races liet hij een goede indruk achter. Raja Piraya (3) won de laatste keer op Aby met zijn trainer Robert Bergh. Die steun moet hij vandaag missen want Per Lennartsson rijdt hem vandaag voor het eerst. Armagnac (1) maakt zijn seizoensdebuut. De vierjarige hengst heeft de snelheid in huis om een rol te spelen. Valle E.W. (5) was de laatste keer foutief. Wij rekenen op herstel. Tot slot nog Aperfectmate (4) die zie moet overtreffen om te winnen.


Plaats 1:   Isco Boko (2)
Plaats 2:   Raja Piraya (3)
Plaats 3:   Armagnac (1)
Plaats 4:   Valle E.W. (5)

 

Race 4 -  V64-1 - Fem / Sexåringslopp Sto, 2140 meter autostart

In deze race voor vijf- en zesjarige merries heeft Oskar J Andersson met Lima Mermaid (7) de favoriet in handen. De merrie is al geruime tijd in uitstekende vorm en staat er bovendien op winsom perfect in. Vichy Grif (11) was sterk winnaar op Örebro. Ditmaal moet ze beginnen in het tweede gelid. Nouvelle Avenue (1) was de laatste keer foutief, maar daarvoor presteerde ze optimaal in een snelle tijd van 1.13,5 over 2140 meter. Die prestatie is echter ruim een half jaar geleden. Dan zien we eerder de trouwe Sigel Doc (2) die zich telkens plaatst in sterke tijden.


Plaats 1:   Lima Mermaid (7)
Plaats 2:   Vichy Grif (11)
Plaats 3:   Sigel Doc (2)
Plaats 4:   Nouvelle Avenue (1)

 

Race 5 -  V64-2 -  Treåringslopp, 2140 meter autostart

Dontloosememate (6) is als zoon van Bold Eagle al interessant. De hengst heeft talent en maakte een zegevierend koersdebuut. Ditmaal treft hij enkele goede paarden waaronder Orlando (8) met Ulf Ohlsson. De driejarige hengst liep al viermaal waarvan hij twee races won. Borups Tornado (2) was in beide start geplaatst bij de eerste drie. We verwachten hem opnieuw bij de eerste drie, winnen is niet uitgesloten. Master Of Trix (7) heeft het snelste record van dit veld. Die tijd van 1.15,0 liep hij over de mijl.


Plaats 1:   Dontloosememate (6)
Plaats 2:   Orlando (8)
Plaats 3:   Borups Tornado (2)
Plaats 4:   Master Of Trix (7)

 

Race 6 - V64-3 -   3-åriga och äldre 20.001 - 100.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2640 meter autostart

De stayers in actie over 2640 meter. Viking Brodde (3) begon in december zijn carrière met twee tweede plaatsen. Onlangs pakte hij met succes de draad weer op door van start tot finish voorop te blijven. De langere afstand zal geen probleem voor hem zijn. Jorma Kontio rijdt hem opnieuw. Fokgenoot Selfie Brodde (2) heeft ook het nodige talent. De grillige ruin wil nog wel eens een foutje maken. Wanneer hij dat niet deed won hij ook. Winnen lukte Degas (8) nog niet maar hij was er al wel enkele keren dichtbij. Dream Cash (4) is de keuze uit de overige deelnemers.


Plaats 1:   Viking Brodde (3)
Plaats 2:   Selfie Brodde (2)
Plaats 3:   Degas (8)
Plaats 4:   Dream Cash (4)

 

Race 7 - V64-4 - Fyraåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Trainer Timo Nurmos levert met Hankypanky Rubyred (3) de favoriete van deze race voor vierjarigen. De vosmerrie kan haar derde zege op rij gaan realiseren. Lutecia (10) liep na drie overwinningen tegen een nederlaag aan. Misschien kan zij hier de draad weer oppakken. Inside The Dream (1) zit dicht tegen een overwinning aan. Misschien kan zij vandaag de favoriet verslaan.  Princess Cristal (7) was de laatste keer iets verbeterd. Misschien kan zij zich opnieuw plaatsen.


Plaats 1:   Hankypanky Rubyred (3)
Plaats 2:   Lutecia (10)
Plaats 3:   Inside The Dream (1)
Plaats 4:   Princess Cristal (7)

 

Race 8 - V64-5 - 3-åriga och äldre 30.001 - 900.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter bandenstart

Een race zonder een grote favoriet. In het eerste band is Ribaude (3) met Björn Goop de gevaarlijkste. De ruin kan zijn twintig meter startvoordeel uitbuiten. Bjorn Goop moet de koers goed indelen en dan kan er gewonnen worden. Dennis De Castella (9) won twee weken geleden nog op Solvalla. Daarbij had hij een goed slot in de benen. De stalgenoot van Ribaube is Obi Degato (4) die loopt telkens goede tijden en met Örjan Kihlström niet te onderschatten. Mr Perfection (6) moet in staat worden geacht om een plaats te belopen.


Plaats 1:   Ribaude (3)
Plaats 2:   Dennis De Castella (9)
Plaats 3:   Obi Degato (4)
Plaats 4:   Mr Perfection (6)

 

Race 9 - V64-6 - 3-åriga och äldre 400.001 - 900.000 kr., 2640 meter autostart

De laatste race van deze dinsdagavondmeeting op Solvalla  waarin wordt gesprint. In deze mijlsopdracht levert Bjorn Goop met Quite Right (1) opnieuw een favoriet. Zijn record van 1.12,8 liep hij in de zomer van 2018. De trainer rijdt hem vandaag. Ivan Pavlov A.T. (2) kon nog niet winnen maar weet zich met regelmaat in het geld te lopen. Forever Newport (11) won dit jaar al op Solvalla maar heeft het nu niet getroffen met het startnummer. Pomeroll Am (4) en de snelle heroptredende Yieldson (9) die in oktober en november een race over de mijl won. Misschien kan hij meetrekken in het spoor van de favoriet en toeslaan


Plaats 1:   Quite Right (1)
Plaats 2:   Ivan Pavlov A.T. (2)
Plaats 3:   Yieldson (9)
Plaats 4:   Forever Newport (11)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.