Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Solvalla - 19 maart

Solvalla – dinsdag 19 maart 2019 - Start: 18:15

Een mooi programma op Solvalla bestaande uit negen races waaronder de Kentucky Fibbers lopp, het eerste onderdeel van de V64. De koers heeft al aansprekende winnaars gekregen zoals Victory Tilly, Scarlet Knight en Nuncio. Deze laatste twee werden getraind door Stefan Melander en die heeft opnieuw een kanspaard in koers. Het is de vierjarige Evaluate die vijfde werd in de Hambletonian en zijn Europees koersdebuut maakt. Het eerste onderdeel van de V64 staat gepland op 19.30. De koersdag begint om 18.15.

Race 1 -  3-åriga och äldre högst 50.000 kr., 2140 meter autostart

Blown Away Ås (10) maakte veel indruk bij zijn debuut met Erik Adielsson. Dit duo kan hier op herhaling, ondanks het tweede gelid Call The King (1) maakt zijn debuut voor Tom Erik Solberg. Hij liep een snelle kwalificatieproef en de Blown Away Ås  heeft hier een pittig tegenstander aan. Jackpot Band (5) was dit seizoen in drie starts even zoveel geplaatst. Aan zijn laatste optreden hield hij een nieuw record over. Ook nu moet hij ver kunnen komen. Ook Staro Mayday (8) was in zijn laatste start verbeterd. In dit veld kan die lijn worden doorgetrokken.

Plaats 1:    Blown Away Ås (10)
Plaats 2:    Call The King (1)
Plaats 3     Jackpot Band (5)
Plaats 4:    Staro Mayday (8)

 

Race 2 -  Treåringslopp, 2140 meter bandenstart.

Twaalf driejarigen in deze leeftijdskoers die allemaal nog zonder overwinning staan. Eagle Hall (4), zoon van Bold Eagle, lichte in de kwalificatieproef al een tipje van de sluier op. Hij kan hier een zegevierend koersdebuut maken. Brandy Flame (5) was iets langzamer, maar lijkt wel over de nodige snelheid te beschikken. Ludwig Van Lohr (3) heeft al een koers in de benen. Hij werd derde in een prima tijd en zal zich verder hebben ontwikkelt. In het tweede gelid moet Brake Cooling (11) beginnen. Het is zijn debuut na een goed verlopen kwalificatieproef.

Plaats 1:  Eagle Hall (4)
Plaats 2:  Ludwig Van Lohr (3)
Plaats 3:  Brandy Flame (5)
Plaats 4:  Brake Cooling (11)

 

Race 3 -  Börjes i Tingsryd - Montélopp, 2140 meter autostart

Emilia Leo heeft met Naughty Boy (10) een kanspaard in handen. De ruin sloot vorig seizoen af met een sterke zege over de stayersafstand. Hij maakt hier zijn seizoensdebuut. Wolf Woods Redhood (1) is ook een ervaren deelnemer onder het zadel. Hij is het jaar uitstekend begonnen met een overwinning en een derde plaats. Dat zit er opnieuw in. Igor Sånna (2) heeft al een koers, aangespannen, in de benen. Nu weer onder het zadel. Z’n laatste overwinning dateert van begin november. Ashbury Park (7) en  Västerbo Morning (12) zijn in beeld voor een klassering.

Plaats 1:   Naughty Boy (10)
Plaats 2:   Wolf Woods Redhood (1)
Plaats 3:   Igor Sånna (2)
Plaats 4:   Ashbury Park (7)

 

Race 4 -  V64-1 - Kentucky Fibbers lopp, 2140 meter bandenstart

Wie komt er in het rijtje van winnaars te staan als Victory Tilly, Scarlet Knight, Panne de Moteur en Nuncio. Het lijkt erop dat het de Frans gefokte Canari Match (1) gaat worden. De hengst ging in grootse vorm op rust, met een overwinning, en pakt hier de draad weer op. Evaluate (4) is een nieuwe Amerikaan van Stefan Melander. De vijfde aankomende van de Hambletonian zal, mits goed geacclimatiseerd, gelijk mee doen om de overwinning. Ajlexes Cubano (6) verkeert in hele grote vorm. De laatste keer had hij een sterk slot in de benen. Mr Perfect (3) werd in diezelfde koers derde. Een klassering behoort opnieuw tot de mogelijkheden. Winnen wordt lastig.

Plaats 1:   Canari Match (1)
Plaats 2:   Evaluate (4)
Plaats 3:   Ajlexes Cubano (6)
Plaats 4:   Mr Perfect (3)

 

Race 5 -  V64-2 -  Treåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Mascate Match (11) en Avena Jet (6) komen allebei met twee overwinning uit even zoveel races aan de start. Wij geven Mascate Match de voorkeur met Pekka Korpi. Avena Jet is niet veel minder. Zij heeft dit seizoen al een overwinning geboekt. Een leuk duel tussen twee snelle merries. De Amerikaanse Jolie Deo (12) maakt een zegevierend koersdebuut voor Mattias Djuse op Solvalla. Zij weet dus hoe de baan is terwijl de twee eerstgenoemden debuteren op de baan in de Zweedse hoofdstad. Definitif (3) won nog niet maar was er al wel erg dichtbij.

Plaats 1:   Mascate Match (11)
Plaats 2:   Avena Jet (6)
Plaats 3:   Jolie Deo (12)
Plaats 4:   Definitif (3)

 

Race 6 - V64-3 -  3-åriga och äldre 10.001 - 160.000 kr., 1640 meter bandenstart

Mika Forss komt in actie met Angel Raziel (4). De hengst heeft een groeiende vorm en kan hier zijn eerste zege van het seizoen behalen. Betting Rebel (8) verbeterd per start. In zijn laatste race werd hij gereden door Oskar Kylin Blom die hem opnieuw gaat rijden. Over de sprintafstand heeft hij nog weinig ervaring. Een vierde plaats was zijn beste klassering over de mijl. Twist Lane (10) kende in het najaar van 2018 een hele sterke fase waarin veel werd gewonnen. Hij maakt zijn seizoensdebuut. Valzer Jet (7) staat voor een overwinning. In zijn laatste vijf starts werd hij driemaal tweede en eenmaal derde.

Plaats 1:   Angel Raziel (4)
Plaats 2:   Betting Rebel (8)
Plaats 3:   Twist Lane (10)
Plaats 4:   Valzer Jet (7)

 

Race 7 - V64-4 - 3-åriga och äldre 40.001 - 250.000 kr., 2640 meter bandenstart

Een klein veld met acht paarden over de lange afstand. Bossy Alley (7) doet momenteel weinig verkeerd. De ruin won dit jaar al over de mijl en de middenafstand. Nu voor het eerst over 2640 meter. Hij wint 45% van zijn starts. De Fransman Exit Angot (4) heeft lucht te koop. Zijn vorm is goed en hij doet zeker mee om de overwinning. Pomeroll Am (3) is snel. Hij leek de laatste keer iets verbeterd te zijn. Örjan Kihlström gaat ermee van start en dat is een groot voordeel. Emotion Man (8) zette zijn laatste race om in een snelle overwinning. De vorm is aanwezig.

Plaats 1:   Bossy Alley (7)
Plaats 2:   Exit Angot (4)
Plaats 3:   Pomeroll Am (3)
Plaats 4:   Emotion Man (8) 

 

Race 8 - V64-5 - Stolopp, 2140 meter autostart

Een merriekoers met twaalf deelnemers. De Noorse Got You B.R (3) overtuigde recentelijk over de mijl waarin zij won in een nieuw record van 1.12,8. Dan heb je ook nu goede vooruitzichten op een hoge eindklassering. Woolies (3) won gelijk bij haar seizoensdebuut met Örjan Kihlström waarin zij met een laatste vijfhonderd meter in 1.11,8 de overwinning naar zich toetrok. Rafale D'inverne (5) won ook bij haar debuut en zal zich ook nu gaan mengen in de strijd om de overwinning. Ashram (6) en Drottning Pace (10) zijn in beeld voor een plaatsgeld.

Plaats 1:   Got You B.R (3)
Plaats 2:   Woolies (3)
Plaats 3:   Rafale D'inverne (5)
Plaats 4:   Ashram (6)

 

Race 9 - V64-6 - 3-åriga och äldre 100.001 - 500.000 kr., 1640 meter autostart

De laatste race van deze dinsdagavondmeeting op Solvalla gaat over de sprintafstand. Een vrij open koers waarin Com Milton (4) met Erik Adielsson de voorkeur krijgt. De ruin van trainer Johan Untersteiner won eind oktober voor het laatst over de mijl in een rappe tijd. Hij maakt zijn seizoensdebuut. Brosa Am (5) heeft een goede mijl in de benen en doet zeker mee om de eerste plaatsen. Joyride Cane (2) won zijn eerste race van dit jaar. Daarna plaatste hij zich regelmatig tegen goede paarden. Pearl Face (9), stalgenoot van Brosa AM, is in beeld voor een klassering met Rikard N Skoglund

Plaats 1:   Com Milton (4)
Plaats 2:   Brosa Am (5)
Plaats 3:   Joyride Cane (2)
Plaats 4:   Pearl Face (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.