Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Thurles - 24 oktober

Thurles - donderdag 24 oktober 2019 - starttijd 14.45

Race 1 Irish Stallion Farms EBF(Mares)Beg. S'ch - starttijd 14.45

In deze starten een aantal paarden die hun chase debuut zullen maken. Echter valt de nummer één in dit rijtje daar niet onder. Darling Miss (5) kwam is al haar 3 chases als tweede  over de finish, nooit ver achter de winnaar. De afstand is voor haar ook geen probleem en ondanks dat er op moment van schrijven nog geen officiële jockey bekend is, heeft zij onder verschillende jockeys prachtige prestaties behaald. Een aantal hiervan zijn J Kennedy (waarmee ze haar laatste race liep), D F O’Regan, R Johnson en D N Russell. Kortom, het zal voor haar niet veel uitmaken omdat dit een paard is die de kwaliteit heeft om deze race met welke jockey dan ook te winnen. Augusta Gold (1) en Inishbel (7) liep anderhalve week geleden in dezelfde race die werd gewonnen door Tintangle met Augusta Gold op een derde plaats en Inishbel als tweede. Kleine voorkeur gaat uit naar Augusta Gold die haar prestatie neerzette na een pauze van 153 dagen. Sinoria (9) zal vandaag voor het eerst een chase lopen. Ze won 3 van haar 5 gelopen races en bewees al eerder deze afstand aan te kunnen. Haar laatste race kwam ze op plaats 19/24 maar was ze sterk aanwezig tot ze een fout maakte en daarna ook geen ruimte meer kreeg om dat te herstellen.

Plaats 1: Darling Miss (5)
Plaats 2: Augusta Gold (1)
Plaats 3: Inishbel (7)
Plaats 4: Sinoria (9)

 

Race 2 The www.thurlesraces.ie H'cap S'chase - starttijd 15.15

Everlastingpromise (8) maakte liet een sterke indruk achter toen hij begin deze maand met 7½ lengtes won op Clonmel. Vandaag krijgt hij dezelfde jockey mee (D Mclnerney) en zal over dezelfde afstand lopen. Captain Cobajay (10) won ook zijn laatste race maar dan met 4½ lengtes op Fairyhouse. Dat was zijn tweede winst uit 12 gelopen chases. Sinds begin september wordt hij gereden door jockey S Torrens, waarmee hij die maand ook al won. Western Sea (2) werd nips tweede in zijn voorlaatste race toen hij met een hoofdje verloor van The Granson. Zijn race erna wist hij met 2 lengtes te winnen uit een veld van 14. Beide races werd hij gereden door L Dempsey en zal daarmee ook vandaag aan de start verschijnen. Stylish Moment (6) won zijn laatste race met 2½ lengtes onder jockey P Enright. Uit 6 chases was dat zijn enige winst maar wist hij zich ook al eens te plaatsen eerder dit jaar. Artic Pearl (7) geef ik in deze race als ‘’extra’’. Een paard met veel kwaliteit maar niet de makkelijkste. Van zijn afgelopen 7 races kon hij er 4 niet uitlopen. 3 ervan waren omdat hij zijn jockey uit het zadel wierp (door verschillende omstandigheden). Toch won hij 2 ervan en kan een groot gevaar zijn.

Plaats 1: Everlastingpromise (8)
Plaats 2: Captain Cobajay (10)
Plaats 3: Western Sea (2)
Plaats 4: Stylish Moment (6)
Extra: Artic Pearl (7)

 

Race 3 Thurles (Mares) M'dn H'dle - starttijd 15.50

Rebel Og (2) liep één lengte uit tijdens haar laatste race voordat ze viel. Het was een ruim veld met 17 deelnemers en zonder dit incident had ze zeker gewonnen. Haar trainer W P Mullins heeft momenteel een 22% winstpercentage over de afgelopen 2 weken en haar jockey  Townend staat op 27%. Dat betekend niet dat ze hier een gemakkelijke race gaat hebben. Het grootste gevaar lijkt te komen van Uisce Solas (3) die haar laatste 2 races met minstens één lengte won. Ze start onder jockey D O’Keeffe waarmee ze een vijfde plaats behaalde in maart. Sinds haar winst in mei heeft ze niet meer gelopen maar kan hier een grote rol spelen. Ciao (4) liep die jaar al 14 races met verschillende resultaten (aarvan 2 maal een eerste plaats). Zijn voorlaatste race werd hij tweede op 1½ lengte van de winnaar maar kwam zijn race erna met 12 lengtes tot de winnaar niet in de buurt. Flicker Flame (1) kwam haar afgelopen 3 races bij allen op een vijfde plaats binnen. Het stapje terug in afstand zal voor haar positief zijn gezien ze haar beste races over een kortere afstand liep dan haar laatste race over 2M 4F.

Plaats 1: Rebel Og (2)
Plaats 2: Uisce Solas (3)
Plaats 3: Ciao (4)
Plaats 4: Flicker Flame (1)
Reserve: Fulysse (8)

 

Race 4 Leugh H'cap H'dle - starttijd 16.25

Alice Johnston (2), komt van trainer P Roche, die een 25% winstpercentage over de afgelopen paar weken heeft. De 6 jarige merrie werd tweede in haar beide meest recente starts waarbij ze op maximaal 3 lengtes van de winnaar zat. Haar laatste race was over dezelfde afstand als waarover ze vandaag loopt. Wordt met ‘’cheekpieces’’ gereden. De 6 jarige ruin Fight For Love (1) maakt zijn derde start voor trainer G Elliot. Hiervoor werd hij getraind door L Mongan. Uit 8 races behaalde hij zijn beste resultaat in zijn laatste race, toen hij als derde eindigde op 5¼ lengtes achter winnaar Shumaker. Hij wordt voor het eerste gereden door D Russell en wordt met ‘’tongstrap’’ gereden. Musical Ava (14) liep 7 races na haar 125 rust en plaatste zich daarbij in 4 waarvan onder andere haar meest recente race op Clonmel. Hier kwam ze als derde binnen uit een veld van 18 deelnemers en zat 8½ lengtes achter de winnaar. Werd in de meeste van haar races gereden door M Burke, zo als ook vandaag. Daring Decree (17) plaatste zich voor het eerst in 16 races toen hij tweede werd op Fairyhouse en tot 4½ lengtes van Captain Cobajay kwam.

Plaats 1: Alice Johnston (2)
Plaats 2: Fight For Love (1)
Plaats 3: Musical Ava (14)
Plaats 4: Daring Decree (17)
Reserve: Solar Heat (4)

 

Race 5 He'llberemembered H'dle - starttijd 16.55

Peregrine Run (2) heeft meermaals tegen toppaarden gelopen (en sommige gewonnen) waaronder Doctor Duffy, Rathvinden, Jett en de pas overleden Wicklow Brave. Mei dit jaar won hij 5 races achter tot hij in juli op een vierde plaats eindigde op Galway. Na 66 dagen rust kwam hij begin deze maand aan start op Gowran Park waar hij als twee de finish over kwam op 6½ lengtes achter Snow Falcon. Al was dat een winnaar die zeker niet op zijn best was. Hierdoor is er een mogelijkheid voor Elwood (1), die in maart als tweede finishte over 3M op Cork (na 102 dagen) om vervolgens eenzelfde prestatie neer te zetten op Downpatrick (na 204 dagen), waar hij ook als tweede over de streep kwam.  Elwood is getraind door G Elliot en wordt gereden door jockey R Power, die momenteel een 32% winstpercentage heeft over de afgopen paar weken. Westland Row (3) won sinds zijn rust al 3 maal en plaatste zich daarnaast ook 2 maal. Zijn laatste paar races kwam hij bij beide als vierde over de streep en zal zich van zijn beste kant moeten laten zien om kans te maken op de winst. Daarentegen zou het als een schok komen, zouden we hem hier niet in de plaatsen terug vinden. Supreme Vinnie (5) liep in totaal 49 races en plaatste zich daarvan in 20. 7 ervan won hij maar dit deed hij als laatst in juli 2018. Zijn afgelopen 3 races heeft hij niet uit kunnen rijden. Andershalve week geleden deed hij al moeilijk voor de start en weigerde uiteindelijk te racen.

Plaats 1: Peregrine Run (2)
Plaats 2: Elwood (1)
Plaats 3: Westland Row (3)
Plaats 4: Supreme Vinnie (5)

 

Race 6 Premier County Mares H'cap H'dle - starttijd 17.30

Open To The World (5) won in 2017 met 2¼ lengtes over deze afstand en is daarmee samen met Humps And Bumps een distance winnaar. Dit seizoen kwam de 9 jarige merrie 3 maal aan start voor  P Roche. De eerste 2 maal werd ze vierde maar tijdens haar laatste race liet ze verbetering zien en kwam ze als tweede de finish over. Ze werd gereden door A Kelly, waarmee ze vandaag ook aan start komt. Something Sweet (7) is een  jarige merrie getraind door R J McGrath. Ze liep in totaal 24 races onder meerdere jockeys maar zal vandaag voor het eerst gereden worden door D Russell. Ze plaatste zich in alle 3 haar laatste races waarvan meest recent haar tweede plaats op Clonmel. Kaletto (1) haar laatste winst was vrij recent (september), waar ze met één lengte won. Eind september liep ze haar laatste race maar kwam met een vierde plek net niet tot de plaatsen. Ze zal (zoals ook in haar bovengenoemde races) starten met jockey D Maxwell. Dicey (18) heeft R Blackmore mee als jockey (met een 19% winstpercentage). Ze startte eind september al eens met Dicey en werd toen tweede, op 3 lengtes achter Humps And Bumps op Ballinrobe.

Plaats 1: Open To The World (5)
Plaats 2: Something Sweet (7)
Plaats 3: Kaletto (1)
Plaats 4: Dicey (18)
Reserve: Humps And Bumps (10)

 

Race 7 Munster INH Flat Race - starttijd 18.00

Trainer Noel Meade, zien we de laatste tijd een groot aantal races winnen. Ook hier maakt hij de meeste kans op de winst met Bombay Blue (1). De 4 jarige ruin werd tweede tijdens zijn debuut op Navan in een veld van 18 deelnemers. Met 2½ lengtes zat hij niet ver van de winnaar. Jockey M J O’Hare zal hem vandaag rijden, net zoals in zijn eerste race. Deze jockey heeft een 33% winstpercentage over de afgelopen 2 weken. Gordon Elliott zal proberen te titel weg te kapen met The Bosses Oscar (8) die gereden zal worden onder J Codd. Tijdens zijn debuut in maart werd hij derde op Portrush. Anderhalve maand erna werd hij tweede na een tijd de leiding in de race te hebben gehad maar niet ver voor de finish ingehaald werd door de winnaar Largy Fix. Out By Six (2) startte zijn carrière in september. Met jockey B Hughes kwam hij tot een vijfde plaats. Vandaag zal jockey D Johnston zijn plek innemen in het zadel. Flash (5) zal vandaag zijn debuut maken. Dit doet hij voor trainer E Doyle samen met jockey F Maguire.

Plaats 1: Bombay Blue (1)
Plaats 2: The Bosses Oscar (8)
Plaats 3: Out By Six (2)
Plaats 4: Flash (5)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.