Toekomstige races

Zweden
Nederland
 • Duindigt 25.06
  • Kwt Poolgarantie €2.500
  • R6: Grote Prijs der
   Lage Landen (PMU)
  • R7: PMU Premiumkoers
  • R8: PMU Premiumkoers
  • R9: PMU Premiumkoers

Timo Koploper - Nederlandse Tipgever

Matthieu Pronostique Franse Tipgever
Exclusieve tips voor Runnerz
 

Op deze pagina, gericht op alle Nederlandse meetings, kunt u de komende maanden interessante tips verwachten van onze expert ’’Timo Koploper’’. Door zijn tips te volgen en te spelen willen wij jou als klant optimaal laten profiteren van zijn kennis en laten zien hoe interessant het kan zijn om te spelen op de koersen in Nederland. Of het nu op de langebaan, kortebaan of grasbaan is.

Onze expert loopt al een enorm aantal jaren mee in de drafsport en heeft in de loop der jaren veel kennis opgedaan die hem een voordeel geven bij het bepalen van zijn keuzes om te wedden op het juiste paard.

De uiteindelijke keuze van de weddenschap zal worden gebaseerd op alle informatie die onze tipper bereikt, in combinatie met een interessante uitbetaling. Bij elke weddenschap zal een korte toelichting worden gegeven om de keuze te motiveren.

De tips van ’’Timo Koploper’’ zijn van 17 juni tot en met 9 oktober te volgen. Tijdens elke meeting op Nederlandse bodem zal er een tip verschijnen, dus houd deze pagina goed in de gaten!

 
Volg Timo Koploper via Twitter:
Twitter knop Timo Koploper

TIPS

 

Wolvega 24 juni

Starttijd: 11:35 uur, koers 2
Spelsoort: Plaatskoppel
Speltip: 4/ 5
Inzet: €10              

Major Brown heeft de laatste starts niets anders gedaan dan imponeren. Hij heeft hier met startnummer vier weer een ideaal startnummer en zal in de huidige vorm enorm lastig te kloppen zijn. Het paard dat ik aan hem koppel in het plaatskoppel is Grift Jr. Hij liep de laatste keer vanuit het tweede gelid een zeer sterke koers, nu heeft hij met startnummer vijf een beter nummer. Naar mijn idee kan hij hier in de eerste vijfhonderd meter stuivertje gaan wisselen met de favoriet waardoor beide paarden een ideale koers gaan krijgen. In een koers vol met goede paarden moet dit plaatskoppel nog altijd goed betalen.

 

 

Zwanenburg 24 juni

Starttijd: 13:30 uur
Spelsoort: Duo
Speltip: 10/ 10// alle
Inzet: €11             

Fuggedaboutit maakte vorige week mijn verwachtingen volledig waar en ook nu weer vertrouw ik op een goede afloop. Hij komt nu op de kortebaan van zijn eigenaren in actie en zal nu normaal gesproken alleen nog maar scherper zijn. Ik speel hem in het duo op de plaatsen een en twee met alle paarden erom heen. De kortebaan is deze keer zeer sterk bezet en alles lijkt mogelijk te zijn voor de plaatsen. Door het sterke veld moeten de duo’s met mijn bankpaard zeker nog voldoende opleveren.

 

 

Duindigt 25 juni

Starttijd: 18:40 uur, koers 6, Grote Prijs der Lage Landen
Spelsoort: Plaats
Speltip: 3. Europoort Pride
Inzet: €10             

Europoort Pride had voor zijn laatste start anderhalve maand niet gekoerst en kon die koers nog wel gebruiken. Hij kreeg geen voordelig parcours en ondanks dat hij is een vroegtijdig stadium al verslagen was hield hij, zoals zo vaak, goed stand met uiteindelijk een vierde plaats. Hier in de Grote Prijs der Lage Landen kan hij vanuit het eerste band vertrekken en gezien de tegenstand zal hij weinig werk hoeven doen. De lange laatste rechte lijn zal voor hem geen probleem zijn en op zijn karakter en talent moet hij een plaats bij de eerste drie kunnen belopen. In dit veld moet hij makkelijk een plaatsgeld boven de €3 kunnen brengen, in mijn ogen is dat te veel voor hem. 
Veel geluk
Timo Koploper