Banen

Zweden
Ierland

Toekomstige races

Zweden

Timo Koploper - Nederlandse Tipgever

Matthieu Pronostique Franse Tipgever
Exclusieve tips voor Runnerz
 

Op deze pagina, gericht op alle Nederlandse meetings, kunt u de komende maanden interessante tips verwachten van onze expert ’’Timo Koploper’’. Door zijn tips te volgen en te spelen willen wij jou als klant optimaal laten profiteren van zijn kennis en laten zien hoe interessant het kan zijn om te spelen op de koersen in Nederland. Of het nu op de langebaan, kortebaan of grasbaan is.

Onze expert loopt al een enorm aantal jaren mee in de drafsport en heeft in de loop der jaren veel kennis opgedaan die hem een voordeel geven bij het bepalen van zijn keuzes om te wedden op het juiste paard.

De uiteindelijke keuze van de weddenschap zal worden gebaseerd op alle informatie die onze tipper bereikt, in combinatie met een interessante uitbetaling. Bij elke weddenschap zal een korte toelichting worden gegeven om de keuze te motiveren.

De tips van ’’Timo Koploper’’ zijn van 17 juni tot en met 9 oktober te volgen. Tijdens elke meeting op Nederlandse bodem zal er een tip verschijnen, dus houd deze pagina goed in de gaten!

 
Volg Timo Koploper via Twitter:
Twitter knop Timo Koploper

TIPS

 

Groningen – 20 augustus

Starttijd: 13:53 uur, koers 2 
Spelsoort: Trio
Speltip:
 5/ 1/ 1// alle
Inzet: €8              

Helaas niet winnend

Florijn
heeft zijn laatste drie starts op Groningen niets verkeerd gedaan en moet naar mijn idee ook hier weer naar de kop kunnen rijden. Over de sprintafstand lijkt hij dan erg lastig te kloppen met hetgeen hij dit jaar heeft laten zien. Het paard dat ik aan hem koppel voor de plaatsen twee en drie is Evander J. Hij viel de laatste keer op Groningen niet bepaald mee maar sindsdien wordt hij op een andere manier getraind en dat lijkt in de training in ieder geval goed uit te pakken. Hij kan goed vertrekken en zal een koers op maat gaan krijgen. Moet in verbeterde vorm in het trio gaan eindigen. 


Veel geluk

Timo Koploper