Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Toulouse - 13 oktober

Toulouse – zondag 13 oktober 2019 - Start 12.10 uur

Race 1: Prix Grand Frais

Beldi Winner (9) is vrijwel altijd bij de eerste twee en hij kan dit veld zijn wil opnieuw opleggen. Achter dit solide basispaard zijn er kansen voor Callas de Marzy (8), die zonder ijzers weer zijn woordje zal meespreken, en Demoiselle Win (5), die in topvorm is en de 25 meter voorgift kan benutten om een voorname rol te spelen. Hierachter kan Boum du Soir (6), die mooi tegen de limiet staat ingeschreven, een plaatsgeld bemachtigen, evenals Cirte la Tour (10), die er in dit soort koersen vaak bij is maar die wel een goed koersverloop moet hebben, en Cesar d'Ormoy (12), die de laatste tijd niet meer wist te winnen maar eerder dit jaar van zich deed spreken.

Plaats 1: Beldi Winner (9)
Plaats 2: Callas de Marzy (8)
Plaats 3: Demoiselle Win (5)
Plaats 4: Boum du Soir (6)
Plaats 5: Cirte la Tour (10)

 

Race 2: Prix de Beaumont de Lomagne

Gabo di Rocca (6) heeft na een aarzelend begin van zijn loopbaan het juiste spoor gevonden en kan hier doorgaan op de goede weg. Hij zal echter op zijn hoede moeten zijn voor Grange Dara (5), die nog niets verkeerd deed in vijf starts, en Gentleman Smart (2), die altijd nog op het podium eindigde maar op papier iets langzamer is dan voornoemde paarden. Glycine d'Albret (3) is extreem trouw en doet weer mee voor de plaatsen. Girly Sam (4) is wisselvallig maar in handen van Jean-Michel Bazire kan zij voor een verrassing zorgen. Gracieuse Mic (9) is komende maar heeft een lastig startnummer.

Plaats 1: Gabo di Rocca (6)
Plaats 2: Grange Dara (5)
Plaats 3: Gentleman Smart (2)
Plaats 4: Glycine d'Albret (3)
Plaats 5: Girly Sam (4)

 

Race 3: Prix d'Agen

Fatsby de Guez (1) herstelde zich in Pornichet in handen van JMB met een sterke zege en onder dezelfde condities kan hij hier opnieuw winnen als hij niet in zijn oude fouten vervalt. Mocht hij falen dan kan de winst gaan naar Fakir d'Essa (5), die een mooie reeks klasseringen de laatste keer onderbroken zag worden maar die een veld als dit zeker aan kan. Filou du Corta (9) is zonder ijzers gevaarlijk ondanks zijn startnummer in het tweede gelid. Frivole d'Arbaz (10) stijgt wat in categorie maar is in handen van Tony le Beller niet ongevaarlijk voor een hoge klassering. Aan kop kan de trouwe Fanon des Forges (2), die een supersnel record heeft, profiteren van de goede uitgangspositie voor een plaatsgeld. Flash du Dropt (8) bewees met zijn recente zege de vormdip te hebben overwonnen en kan hier bevestigen.

Plaats 1: Fatsby de Guez (1)
Plaats 2: Fakir d'Essa (5)
Plaats 3: Filou du Corta (9)
Plaats 4: Frivole d'Arbaz (10)
Plaats 5: Fanon des Forges (2)

 

Race 4: Prix Toulouse FM

Ascain (11) bewees in Meslay du Maine met een snelle zege in supervorm te zijn en hij kan hier een tweede zege op rij behalen, enig nadeel is dat zijn rijdster hem nog niet eerder reed. Mocht hij falen dan staat Djackpot de Vivoin (9) klaar om toe te slaan, hij won zijn laatste twee starts voor de sulky en kan ook onder het zadel goed uit de voeten. Crack du Tillet (10) is er in dit genre altijd bij en hij doet weer een gooi naar het podium, samen met Apalikove (3), die geen fouten kent en er aan de kop mooi in staat. Bougly (1) is weer in vorm gekomen en alhoewel hij in categorie stijgt mogen we hem niet wegvlakken voor een goed plaatsgeld. Bali du Pouet Doux (7) treft hier ook zijn favoriete discipline en staat er mooi in tegen de winsomgrens.

Plaats 1: Ascain (11)
Plaats 2: Djackpot de Vivoin (9)
Plaats 3: Crack du Tillet (10)
Plaats 4: Apalikove (3)
Plaats 5: Bougly (1)

 

Race 5: Prix de Bordeaux

Wij zien hier de winnaar van achteren band komen waar de strijd om de zege kan worden uitgevochten tussen Era de Lavadour (12), die weer helemaal terug is en zonder ijzers loopt, Extreme Desbois (10), die een veld als dit zeker aankan als hij geen foutjes maakt, en Eno de Narmont (11), die er altijd bij is en ook hier weer voorin kan eindigen bij een passend koersverloop. Esos (13) is veruit de meest winnende van dit veld maar er is twijfel over zijn vorm. Elna (9) heeft het pad van de overwinningen weer gevonden en kan hier bevestigen, terwijl Everly de Birac (4) het nu zwaarder treft als voorheen maar de vorm is er en dan is een plaatsgeld binnen bereik.

Plaats 1: Era de Lavadour (12)
Plaats 2: Extreme Desbois (10)
Plaats 3: Eno de Narmont (11)
Plaats 4: Esos (13)
Plaats 5: Elna (9)

 

Race 6: Grand Prix Baron d'Ardeuil AOC Buzet

Diapason de Padd (4) krijgt hier onze voorkeur, de vorm en startpositie zijn uitstekend en zonder ijzers zien we hem ver komen. Tegenstand zal komen van Christmas du Cebe (5), die het hele jaar al in topvorm is op opnieuw een grote rol kan spelen in de aankomst. Dreamer de Chenu (2) is in handen van JMB gevaarlijk als hij zijn vorm van de afgelopen zomer weet te benaderen. Bunker du Prieure (12) is er altijd bij en kan ondanks het tweede gelid weer een plaats bemachtigen. Vivo Per Lei (8) kan veel beter dan wat hij de laatste tijd laat zien en mag niet onderschat worden. Celeste Dry (1) lijkt niet de topvorm te hebben maar is niet kansloos voor een plaats bij de eerste vijf.

Plaats 1: Diapason de Padd (4)
Plaats 2: Christmas du Cebe (5)
Plaats 3: Dreamer de Chenu (2)
Plaats 4: Bunker du Prieure (12)
Plaats 5: Vivo Per Lei (8)

 

Race 7: Grand Prix Dynavena Maisagri

Danse Melody (9) won vijf maal op rij, staat perfect ingeschreven in het eerste band en loopt zonder ijzers, alle seinen staan op groen voor een voortzetting van haar zegereeks. Alcibiade (15) is weer komende en zonder ijzers is hij een kanshebber voor de plaatsen, samen met Visitor (18), die in dit veld een goede kans moet hebben, en de grillige Always Perfect (13), die wellicht met Tony le Beller weer eens laat zien wat hij werkelijk kan. Amicalement Votre (16) won zijn laatste koers en kan dat hier bevestigen met een plaatsgeld, terwijl Campione Mio (5) de gevaarlijkste kandidaat uit het eerste band lijkt te zijn als zijn rijder hem foutloos rond weet te krijgen.

Plaats 1: Danse Melody (9)
Plaats 2: Alcibiade (15)
Plaats 3: Visitor (18)
Plaats 4: Always Perfect (13)
Plaats 5: Amicalement Votre (16)

 

Race 8: 42eme Grand Prix du Sud Ouest

Wie anders dan Cleangame (8) gaat deze Grand Prix du Sud Ouest winnen? De klassedraver van Jean-Michel Bazire steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit als hij zich normaal gedraagt. Achter deze topfavoriet zal de strijd om de plaatsen interessant zijn. Bilooka du Boscail (7) is in de vorm van haar leven en lijkt de verwachte 2e, als zij voor weet te blijven op Balbir (5), die op een goede dag erg veel kan. Ceylan Dairpet (2) is nog zo'n klasbak die hier een voorname rol kan gaan spelen, ook hij heeft uitstekende prestaties achter zijn naam. Achter deze paarden kunnen Ce Bello Romain (6), die in categorie stijgt, en Clarck Sotho (3), die af en toe verrassend uithaalt, een plaatsgeld bemachtigen.

Plaats 1: Cleangame (8)
Plaats 2: Bilooka du Boscail (7)
Plaats 3: Balbir (5)
Plaats 4: Ceylan Dairpet (2)
Plaats 5: Ce Bello Romain (6)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.