Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Toulouse - 12 februari

Toulouse – woensdag 12 februari 2020 - Start 16.32 uur

Race 1: Prix d’Aubagne

Day de Bellouet (3) won fraai in een sterker veld in Bordeaux, en treft hier opnieuw een mooie kans om te winnen, hij kan zijn winst bevestigen. Djack de Feugères (6) won de vorige week op deze baan en kan ook een hoofdrol spelen als hij voldoende rust heeft gehad. Djebel Valière (9) wist op deze baan al te winnen in handen van deze leerling en nu hij zonder voorijzers loopt dienen we hem in de gaten te houden. Divine Monceau (2) werd in Mauquenchy gehinderd waarop een fout volgde, zij had zich geplaatst en mag hier niet worden onderschat. Dierlov Volo (8) keert terug van rust, maar staat er hier mooi in en treft bovendien een getalenteerde rijder, het paard is speciaal op deze koers voorbereid.


Plaats 1: Day de Bellouet (3)
Plaats 2: Djack de Feugeres (6)
Plaats 3: Djebel Valiere (9)
Plaats 4: Divine Monceau (2)

 

Race 2: Prix d’Arzano

De in twee starts in Toulouse ongeslagen Eclaireur (2) maakte een sterke indruk in Lyon La Soie, hij komt uit een stal in vorm en kan hier een tweede zege op rij behalen, Ecusson du Corta (1) loopt na twee heroptredens nu zonder ijzers, hij stelde zo nog nooit teleur en krijgt weer ons vertrouwen. Eurasien Duem (12) won hier vorige maand en kan een rol spelen ondanks zijn startplaats in het tweede gelid. De regelmatige Eight (7) en Epi d'Albret (11) wonnen beiden een amateurkoers en zullen weer hun uiterste best doen. Elixir de Marzy (13) werd in Châteaubriant verslagen door een goed paard en heeft hier als enig nadeel zijn startplaats in het tweede gelid. Eaukir Ever (3) keert terug van rust maar lijkt er klaar voor nu hij zonder ijzers loopt.


Plaats 1: Eclaireur (2)
Plaats 2: Ecusson du Corta (1)
Plaats 3: Eurasien Duem (12)
Plaats 4: Eight (7)

 

Race 3: Prix Jupiter d’Opale

Fan de Vincennes (6) is in volle ontwikkeling en won nu driemaal op rij. Na zijn indrukwekkend winst kan de ruin, die snel is en veel inhoud heeft, hier een vierde zege op rij behalen. De riskante Face Time (7) is snel en kan het onze favoriet lastig maken, hij won gemakkelijk in Bordeaux. Als hij op de benen blijft is hij gevaarlijk. Fly To The Moon (4) is in training gekomen bij een gerespecteerde trainer en nu hij zonder ijzers loopt is hij direct kansrijk. Farah des Brousses (8) mag niet veroordeeld worden op haar laatste prestatie waar er te weinig tempo in de koers zat, zij won al eens op deze baan en krijgt weer ons vertrouwen. Full Date (3) had de laatste tijd veel pech, de snelle merrie zal zich thuis voelen op deze baan.


Plaats 1: Fan de Vincennes (6)
Plaats 2: Face Time (7)
Plaats 3: Fly To The Moon (4)
Plaats 4: Farah des Brousses (8)

 

Race 4: Prix d’Arbois

Dénicheur du Vif (16) deed het uitstekend in sterker velden dan dit, en nu hij ondanks de starthandicap mooi staat ingeschreven kan hij weer eens winnen. Hij zal zich moeten inspannen om voor te blijven op Echer Menuet (6), die vorige maand sterk won op deze baan en die opnieuw zonder ijzers loopt. Banco Dry (14) is in vorm en verdient hier ons vertrouwen. Aandacht voor Drop de Corday (3), die niet startte sinds zijn zege in Lyon in oktober, maar die dit seizoen nog veel winsom in kan halen. Eddy du Loisir (4) was er vaak bij tot aan zijn laatste start en komt weer in beeld voor de plaatsen. Evisto Blues (5) dient ons gerust te stellen maar op papier heeft hij een eerste kans. De na een heroptreden zonder ijzers lopende Dollar du Caux (9) is zeker speciaal voorbereid op deze koers.


Plaats 1: Denicheur du Vif (16)
Plaats 2: Echer Menuet (6)
Plaats 3: Banco Dry (14)
Plaats 4: Drop de Corday (3)

 

Race 5: Prix d’Aubin

Floréal (8) flitste in Agen, waar hij oppermachtig won in een uitstekende tijd, en hij kan in deze klasse nog verder oogsten. Hij moet wel buiten de fouten blijven om af te rekenen met Fabulous Dancer (5), die de vorige maand simpel won op deze baan en opnieuw zonder ijzers loopt. Flower of Life (18) werd in Agen verslagen door een erg snelle merrie en staat er vandaag qua winsom perfect in. Finale Extrême (6) is enorm regelmatig en zal er ook hier weer bij kunnen zijn. Na een mindere periode liet Fantasque d'Enfer (16) een goede vormverbetering zien en zij kan die hier bevestigen. Floria de Toues (15) doet het goed in deze klasse en kan met een goed parcours voor een kleine verrassing zorgen. Filon d'Or (17) verbetert per start en loop hier zonder ijzers in tegenstelling tot zijn laatste prestaties. 

Plaats 1: Floreal (8)
Plaats 2: Fabulous Dancer (5)
Plaats 3: Flower Of Life (18)
Plaats 4: Final Extreme (6)

 

Race 6: Prix d’Annot

Grand Canyon (1) is een klassedraver die nog veel kan bereiken. Hij was lang afwezig maar won vorig jaar twee maal in drie starts, enig nadeel is hier zijn startnummer want hij is niet de snelste vertrekker. Mocht hij falen dan zijn er kansen voor Go (12), die uitmuntend gefokt is en die tweemaal oppermachtig won. Gamine d'Ecroville (13) loopt voor de eerste keer zonder ijzers en was op deze baan de concurrentie duidelijk de baas, nu zij opnieuw zonder ijzers loopt kan zij bevestigen. Gentleman Lover (10) boekte twee sterke 2e plaatsen en kan een rol spelen, ook vanuit het tweede gelid. Gamichel Ludois (7) deed een goed heroptreden in Saint-Galmier en zal verder verbeterd zijn.  

Plaats 1: Grand Canyon (1)
Plaats 2: Go (12)
Plaats 3: Gamine d’Ecroville (13)
Plaats 4: Gentleman Lover (10)

 

Race 7: Prix d’Alzon

Design Girl (5) was als 3-jarige al eens geplaatst in deze discipline op Vincennes en keert terug onder het zadel met de steun van Matthieu Abrivard. Zij toonde vorm voor de sulky en kan van kop af een voorname rol spelen. De uiterst trouwe Elk du Patural (9) werd op deze baan slechts verslagen door een hele goede 5-jarige en verdient hier veel vertrouwen. Easy du Perré (4) liep de laatste keer over kortere afstand opvallend goed en zal nog beter zijn over deze langere afstand. Ekinoa du Patural (3) was er dicht bij geweest zonder haar fout de laatste keer en verdient weer ons vertrouwen. Elton de Chanlecy (8) zal na twee nette rentreekoersen zijn beste vorm weer kunnen benaderen.
Plaats 1: Design Girl (5)
Plaats 2: Elk du Patural (9)
Plaats 3: Easy du Perre (4)
Plaats 4: Ekinoa du Patural (3)

 

Race 8: Prix d’Astaffort

De goede Histoire Grave (5) kwalificeerde zich eind vorig jaar in 1'17"7 en won bij haar debuut op 21 januari op deze baan. Zij kan verder verbeteren en daarmee ongeslagen blijven. Als halfbroer van de uitstekende Eugénito du Noyer won Hercule du Noyer (3) gemakkelijk in Agen en daarmee herstelde hij zich van een mislukt debuut. Hij heeft een mooie toekomst en kan zijn talent bevestigen. Happyjo de Ligny (2) won van start tot finish bij zijn debuut in Grenade la Garonne en hij zal in dit veld de nodige aanhang hebben. Houle de Rivière (4) doet het prima sinds haar debuut en werd de laatste keer in Cabourg slechts verslagen door een erg sterke merrie.

Plaats 1: Histoire Grave (5)
Plaats 2: Hercule du Noyer (3)
Plaats 3: Happyjo de Ligny (2)
Plaats 4: Houle de Riviere (4)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.