Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Tramore - 15 augustus

Tramore - donderdag 15 augustus - starttijd 18.15

Race 1 Pat Woodbyrne Memorial Beginners Chase - starttijd 18.15

Stylish Moment (13) krijgt voor het eerst ‘’cheekpieces’’ en dit zal de ruin ten goede komen. Eind juli wierp hij tijdens zijn laatste chase, jockey D Meyler  uit het zadel bij de eerste hindernis. Vandaag neemt A Short voor het eerst op hem plaats. Zijn voorlaatste chase was tijdens zijn laatste race voor trainer A King, waar hij tweede werd. Zijn meest recente start was over hurdles begin deze maand. Hier werd hij vierde op 20 lengtes achter Ificudiwud, ook jockey D Meyler. Dasmyhoss (7) is getraind door A McNamara  en werd derde in zijn laatste chase in juni over een iets langere afstand.  Hij liep nog 2 races erna maar wist zich daar niet in te plaatsen. In het begin van zijn carrière liep hij op Tramore en won toen met 4½ lengtes. Over zijn jockey is nog niets bekend op moment van schrijven. Pistol Shoot (12) won zijn 3 laatste races (over 3 M) toen hij nog voor trainer N Martin uitkwam. Sinds juli behoort hij tot het G Elliott team en werd 5 dagen geleden vierde op Kilbeggan. Die race maakte hij een fout en werd hij later in de race ook gehinderd. Deze race krijgt hij de kans om te laten zien wat hij in huis heeft. Ballybrowney Jack (1) komt van J P O’Brien en sloot zijn 2018 seizoen af met een vierde plaats op 5¼ lengte van de winnaar. Na 253 dagen kwam hij eind juli aan start waar hij zesde werd uit een veld van 11 deelnemers (met 48 lengtes tot de winnaar).

Plaats 1: Stylish Moment (13)
Plaats 2: Dasmyhoss (7)
Plaats 3: Pistol Shoot (12)
Plaats 4: Ballybrowney Jack (1)

 

Race 2 Three Ireland Rated Novice S'chase - starttijd - 18.45

De 7 jarige Eviscerating (1) is in bezit van Gigginstown House Stud en staat in training bij J P O’Brien.  In februari dit jaar won hij nog op Naas, met een neuslengte verschil tot Coral Blue. Vorige maand werd hij 4/16 op Limerick toen hij op ruim 10 lengtes achter Mega Mindy binnen kwam. Plaatste zich in 5 van zijn 8 gelopen races dit jaar, waarvan de meeste tegen sterkere concurrentie. De 10 jarige Authorized ruin, My Manekineko (3) werd 3 weken geleden nog runner-up met maar één lengte verschil achter Successor. Uit 10 races in 2019, kwam hij 4 maal tot de plaatsen. Hij won al eens op deze baan, al was dat in 2015. In 2016 won hij voor het laatst over dezelfde afstand. The Irregular (6) plaatste zich 3 maal van de 12 chase races die hij liep. Zijn laatste chase kon hij niet afmaken toen hij bij de vijfde hindernis viel. Eind juli deed hij mee in een hurdle race en werd 18 van de 20. The Artful Roger (4) moest zijn laatste race staken toen hij steeds meer verzwakte op Limerick. Zijn beide races ervoor liep hij naar een vijfde plaats, beide op Tramore. Van zijn in totaal 8 gelopen races plaatste hij zich één maal, in mei. Daar werd hij tweede op Tramore over de afstand van vandaag.

Plaats 1: Eviscerating (1)
Plaats 2: My Manekineko (3)
Plaats 3: The Irregular (6)
Plaats 4: The Artful Roger (4)

 

Race 3 Victoria House M'dn H'dle - starttijd - 19.15

Quartz Du Rheu (9) veranderde begin deze maand van trainer G Cherel naar trainer W P Mullins, waar hij vandaag zijn eerste start voor zal maken. W P Mullins heeft over de afgelopen paar weken een winstpercentage van 25% en is alleen daarom al een gevaar voor de overige deelnemers. In september vorig jaar kwam Quartz Du Rheu voor het laatst aan start en pakte daar een vierde plaats over hurdles, op 8½ lengte achter de winnaar op Auteuil. Zayriyan (10) plaatste zich 2 maal uit 7 races over hurdles. Zijn meest recente race was eind vorige maand waar hij op een derde plaats eindigde uit een veld van 15. Hier zat hij 3½ lengte achter winnaar Nibiru. De Shamardal ruin wordt getraind door D G Hogan. Lets Go Again (13) komt van de minder bekende trainer P Fenton. Zoals ook in zijn laatste 2 races, zal de merrie gereden worden door B Hayes, die haar in haar laatste race naar een vierde plaats hielp in een groot veld van 21. Haar debuut liep ze over deze afstand, op deze baan, waar ze destijds tweede werd. Cocohulababy (11) staat in training bij N Meade en krijgt als jockey S Flanagan mee. Haar laatste race eindigde ze op plaats 10/14. Haar race ervoor ging stukken beter toen ze als vierde eindigde en in een race als deze krijgt ze daar ook de kans toe.

Plaats 1: Quarthz Du Rheu (9)
Plaats 2: Zayriyan (10)
Plaats 3: Lets Go Again (13)
Plaats 4: Cocohulababy (11)

 

Race 4 Flynn Hotels H'cap H'dle - starttijd - 19.45

De stem in deze race gaat uit naar Zoffalee (4), die afstamt van de (dek)hengst Zoffany. Hij staat in training bij A McNamara en komt aan start na zijn winst op Ballinrobe 3 dagen geleden. In totaal startte hij 8 maal over hurdles en plaatste zich in 4, waarvan hij er 2 won. Zijn jockey is nog niet officieel bekend gemaakt op moment van schrijven. Touch Of Gold (9) start voor trainer M G Kennedy samen met jockey P Kennedy. 10 dagen geleden liep hij voor het laatst op Cork naar een vierde plaats over de afstand vandaag en kwam daarbij tot 2 lengtes achter de nummer één. Zijn laatste winst dateert uit 2017 maar hij lijkt weer in zijn oude vorm te komen. Bridge Native (6) krijgt voor het eerst jockey R Blackmore mee in het zadel en verschijnt voor trainer D A Love aan start. Zijn laatste race kwam hij op een vierde plaats met 4 lengtes tot winnaar Sizing Malbay. Van 17 starts over hurdles plaatste hij zich in 7 maar won tot nu toe maar één keer, al zit hij nooit ver van de winnaar af. St Lawrence Gap (2) is getraind door E Doyle en start met jockey D O’Keeffe. In 2019 liep hij meerdere chases met nette resultaten. Zo werd hij vorige maand derde op Tipperary en zijn race ervoor vijfde op iets meer dan 4 lengtes van de winnaar Put The Kettle On.

Plaats 1: Zoffalee (4)
Plaats 2: Touch Of Gold (9)
Plaats 3: Bridge Native (6)
Plaats 4: St Lawrence Gap (2)

 

Race 5 Christy O'Connor Mem. Rated Novice H'dle - starttijd 20.20

Game Present (2), van trainer H De Bromhead wordt vandaag gereden door jockey H Morgan. Deze combinatie won vorige maand nog met een makkelijke 9 lengtes. Poker D’ainay (1) wordt getraind door W P Mullins en start voor het eerst met D Mullins als zijn jockey. 10 dagen geleden kon hij zijn laatste race niet uitlopen en bleek achteraf ook niet in orde. Duidelijk geen reden tot paniek gezien hij vandaag weer aan de start verschijnt. Zijn voorlaatste race won hij met 5½ lengtes op Wexford en beide races daarvoor werd hij tweede. Al Sakb (4) krijgt weer ‘’cheekpieces’’ om, na hij op plaats 14/20 eindigde in zijn laatste race onder jockey T Ryan. Dat deze combinatie beter kan, konden we vorige maand op Ballinrobe zien, waarbij ze met 2¾ lengtes wonnen. Generator City (3) zal voor het eerst met ‘’cheekpieces’’ worden gereden. Tijdens zijn meest recente race werd hij 17/20 op 29 lengtes van de winnaar. Zijn race ervoor won hij uit een veld van 5 deenemers.

Plaats 1: Game Present (2)
Plaats 2: Poker D’ainay (1)
Plaats 3: Al Sakb (4)
Plaats 4: Generator City (3)

 

Race 6 O'Neills Bar H'cap H'dle - starttijd 20.50

Canadian Steel (4) springt eruit nu hij zal proberen om voor de derde keer op rij te winnen. Vorige maand won hij met 1¾ lengte maar dat was niets vergeleken met de 7½ lengtes waarmee hij 4 dagen geleden won op Downpatrick. Vandaag heeft hij, zoals ook in zijn laatste race, jockey J McGarvey in het zadel en trainer N C Kelly, heeft over de afgelopen paar weken een winstpercentage van 25%. Cailean’s Angel (2) is nog niet buiten de plaatsen gevallen met haar jockey D O’Keeffe. Begin juli won ze met hem op Bellewstown en werd daarna 2 keer naar een tweede plaats gereden, waarvan ze maar ¾ te kort kwam in haar laatste race. Star Of Oscar (3) heeft in 2019 nog niet gewonnen maar plaatste zich in 2 van zijn laatste 3 races. Eind mei werd hij nog runner-up achter Canadian Steel. Zijn meest recente race ging minder goed toen hij een fout maakte bij de eerste hindernis en zich niet meer wist te herpakken. Uiteindelijk kwam hij als vijfde binnen. Dat was in een chase en vandaag wisselt hij terug naar hurdles. Bellgrove (1) liep 11 maal over hurdles en won 1 keer. Daarnaast wist de (nu) 11 jarige zich 4 keer te plaatsen. Zijn laatste race was op Downpatrick waar hij als vijfde eindigde op 24 lengtes achter de winnaar. Die race liep hij onder D Mullins, die hem vandaag ook zal rijden.

Plaats 1: Canadian Steel (4)
Plaats 2: Cailean’s Angel (2)
Plaats 3: Star Of Oscar (3)
Plaats 4: Bellgrove (1)

 

Race 7 Sands Hotel Tramore - starttijd 21.20Sole Pretender (2) heeft 5 van zijn 8 starts gewonnen.

Sole Pretender (2) heeft 5 van zijn 8 starts gewonnen. Zijn laatste start was twee weken geleden, na 65 dagen rust, waar hij als vijfde eindigde op 4½ lengte achter winnaar Tudor City. Voor zijn rust won hij 3 keer op rij, met minstens 4½ lengtes verschil tot het overige veld. Listen Dear (7) wist in haar laatste race geen goede indruk achter te laten toen ze 3/4 eindigde, ondanks dat de winnaar duidelijk sterker bleek dan alle overige paarden in het veld. Ze maakt haar eerste start sinds november 2018. Van haar 18 gelopen races won ze er 8 en plaatste zich daarna nog 6 maal. Is getraind door W P Mullis en wordt gereden door J Townend. Tussen haar en de bovengenoemde Sole Pretender kan het spannend worden. Botani (4) liep 4 races in haar carrière en won één keer. Na 72 dagen kwam ze op Galway aan start en werd zevende. Sinds gisteren is ze van trainer W P Mullins naar trainer C A Murphy gegaan en zal daarvoor vandaag starten. Buttons And Bows (5) won haar voorlaatste race met een nek uit een veld van 14 deelnemers. Haar race erna kwam ze niet verder dan plaats 10 (van 20). Ondanks dat ze meermaals heeft gewonnen maakt ze hier weinig kans op de winst.

Plaats 1: Sole Pretender (2) / Listen Dear (7)
Plaats 2: Sole Pretender (2) / Listen Dear (7)
Plaats 3: Botani (4)
Plaats 4: Buttons And Bows (5)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.