Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Tramore - 1 januari

Tramore - woensdag 1 januari 2020 – starttijd 13.00

Race 1 David Flynn Building Contractors Maiden Hurdle - starttijd 13.00

Saint Roi (11) liep in augustus naar een tweede plaats tijdens zijn debuut op Claireontaine voor trainer G Cherel. Na een derde plaats op Auteuil een maand later, wisselde hij naar trainer W P Mullins en liep daar eerder deze maand zijn eerste race voor. Daar werd hij vijfde, na een rust van 448 dagen te hebben gehad. De winnaar was Sailingtobyzantium, die en 116 rating over hurdles heeft. (Als tweede en derde eindigde 2 paarden met een 122 rating en deze 3 eindigde vlak bij elkaar, met het overige veld op minstens 18 lengtes erachter. Epson Du Houx (7) werd vierde op zijn (flat) debuut in maart dit jaar. Door op 6½ achter Fiddlerontheroof te komen werd hij beloond met een 111 rating. In november maakte hij zijn debuut over hurdles maar kwam ten val bij de laatste hindernis toen hij op een vierde plaats lag (uit een veld van 16 deelnemers). Hij is getraind door H De Bromhead die een 15% winstpercentage* heeft, en wordt gereden door R Blackmore, waarvan haar winstpercentage op 21% staat. Arcadian Sunrise (1) liep in totaal 4 voor trainer J Queally. Zijn voorlaatste race kwam hij op een derde plaats terecht, na hij op ongeveer de helft van de race een hoefijzer verloor. De kans is groot dat dit invloed heeft gehad op zijn prestaties en had hij misschien hoger kunnen eindigen, zou dat niet gebeurd zijn. Zijn laatste race liep hij op Carlisle, waar hij met een gemakkelijke 3½ lengtes won. Hij zal vandaag door jockey J J Codd worden gereden, waarmee hij derde werd op Tipperary. Even Flight (8) in totaal 4 races over hurdles en wist zich in de laatste daarvan te plaatsen. Over hurdles heeft hij momenteel een 108 rating en in dit veld zou hij minstens de plaatsen moeten kunnen halen.

Plaats 1: Saint Roi (11)
Plaats 2: Epson Du Houx (7)
Plaats 3: Aracadian Sunrise (1)
Plaats 4: Even Flight (8)
Extra: Mademoiselle Penny (5)

 

Race 2 Go Power Handicap Hurdle - starttijd 13.35

Capture The Action (5) liep haar laatste 3 races oder jockey O Brown, die haar vandaag ook zal rijden. Haar laatste paar races kwam ze op een vierde plaats binnen. Beide op minder dan 4 lengtes afstand van de winnaars en in een stuk groter veld. Met een 106 rating over hurdles kan ze hier mogelijk de winst pakken. Musical Ava (10) verloor 3 weken geleden met maar een hoofdje verschil van Re Lemonade, tijdens haar laatste start op Tramore. Daarmee kwam ze wel 1½ lengte voor Knockraha Boss die op een derde plaats eindigde en Western Rambler (8) op een vierde plaats. Ze heeft uit 26 starts nog nooit gewonnen maar plaatste zich 7 maal. Vandaag maakt ze een goede kans. Aunty Audrey (2) is getraind door P J Flynn, die een 25% winstpercentage* heeft. Haar laatste winst over hurdles was dit jaar in juni onder jockey D Kiely, die haar vandaag weer rijdt. Haar één na laatste race kwam ze tot 3½ lengtes achter winnaar Touch Of Gold en kwam daarmee op een derde plaats. Tijdens haar laatste race in oktober liep ze grotendeels bij de koplopers maar kon niets extra’s vinden tijdens haar eindsprint en zakte daardoor terug naar een vijfde plaats.

Plaats 1: Capture The Action (5)
Plaats 2: Musical Ava (10)
Plaats 3: Aunty Aundrey (2)
Plaats 4: Western Rambler (8)

 

Race 3 Knockenduff Stud Maiden Hurdle - starttijd 14.10

Fortune Street (1) maakte zijn meest recente race zijn hurdles debuut. Uit een klein veld van 6 kwam hij op een derde plaats, op 1½ lengte van winnaar Battle Of Midway, die op de voeten werd gevolgd door Definite Plan. Dit koppel heeft een rating van 133 over hurdles. Fortune Street wist de overige 3 paarden op ruim 3 lengtes voor te blijven en maakte daarmee een prima hurdle debuut. Tune The Chello (15) werd in april tweede tijdens de eerste race van haar carrière. Pas 237 daarna kwam ze weer aan start. Op Tramore, waar ze vandaag ook zal rijden, werd ze vierde in een race met een duidelijke winnaar (11 lengtes tot de nummer 2). Tune The Chello wordt gereden door jockey R Blackmore en zal aan start komen voor trainer H De Bromhead. Multifactorial (3) werd tweede tijdens  zijn één na laatste race op Downpatrick. Na 201 dagen rust kwam hij tot één lengte achter winnaar Bay Ambition. Zijn enige race erna liep hij in het begin van de race voorin. Langzaam zakte hij verder af tot hij zodanig ver was verwijderd van de overige deelnemers dat jockey K M Donoghue besloot de race te staken. Owenacurra Lass (4) liep in zijn 2 meest recente races naar de plaatsen. In oktober kwam hij tot 2 lengtes achter de winnaar onder jockey L Quinlan om vervolgens op een derde plaats te komen in november onder jockey S O’Keeffe. Vandaag wordt hij door geen van beiden gereden maar door jockey T Queally.

Plaats 1: Fortune Street (1)
Plaats 2: Tune The Chello (15)
Plaats 3: Multifactorial (3)
Plaats 4: Owenacurra Lass (4)
Reserve: Mooltazem (2) 

 

Race 4 Tramore Medical Clinic Handicap Hurdle - starttijd 14.45

Isabel’s Gold (1) is één van de paarden die zich course&distance winnaar mogen noemen. Ondanks dat het een tijd geleden is dat ze die prestatie leverde (augustus 2018) is ze nu ook weer in goede vorm na een lastig 2019 seizoen. Haar beide 2 meest recente starts liep ze over deze afstand naar de tweede plaats. Op Tramore heeft ze al vaker met goede resultaten gelopen en datzelfde geldt voor de samenwerking met haar jockey van vandaag, B Hayes, die haar in haar afgelopen 3 races bereed. Macho Mover (4) liep zijn voorlaatste race naar zijn beste resultaat tot nu toe (over hurdles). Daar won hij met 2¼ lengtes op de baan vandaag onder jockey P T Enright. Zijn laatste race kwam hij tot 5½ achter de winnaar en werd daarmee tweede samen met jockey R Treacy. In afstand gaat hij omhoog en het is niet met zekerheid te zeggen of dat hem gaat passen, gezien zijn beste resultaten over 2M waren. Thats Mypresenting (3) won één maal uit 12 starts over hurdles en plaatste zich daarnaast ook 2 maal. In november liep hij voor het laatst over hurdles op Thurles en eindigde op een vijfde plaats. De concurrentie die dag was sterker dan vandaag waardoor hij plaatskansen heeft. Dunhallow Paddy (8) heeft zich in 7 races over hurdles nog niet weten te plaatsen. In 2019 had hij 2 starts over hurdles waarbij hij bij de eerste op een vijfde plaats kwam en zijn tweede op een vierde plaats, al zat hij met 4 lengtes, niet ver verwijderd van de winnaar. Daarna liep hij in totaal nog 3 races waarvan hij zijn laatste won, over een iets langere afstand (in oktober).

Plaats 1: Isabel’s Gold (1)
Plaats 2: Macho Mover (4)
Plaats 3: Thats Mypresenting (3)
Plaats 4: Duhallow Paddy (8)

 

Race 5 Savills New Year's Day Chase - starttijd - 15.20

Al Boum Photo (1) is persoonlijk één van mijn favoriete paarden maar ook degene die in deze race het meest aanspraak maakt om de ‘’Savills New Years Day Chase’’ te winnen en de bijhorende €24.000. De door W P Mullins getrainde 7 jarige ruin zal worden gereden door P Townend, die meermaals met hem won, waaronder zijn voorlaatste race in de ‘’Magners Cheltenham Gold Cup Chase’’, die ze met 2½ lengtes wonnen. Als laatst was hij te zien op Punchestown in de ‘’Coral Punchestown Gold Cup’’, waar ze ondanks wat kleine foutjes, op een tweede plaats eindigden, 2 lengtes achter winnaar Kemboy. Voix Du Reve (2) en Shattered Love (4) kwam elkaar tegen tijdens hun laatste race op Punchestown. Daar liep Voix Du Reve een sterkere race toen hij op een vijfde plaats eindigde op 6¼ afstand van winnaar Min. 2 plaatsen achter hem kwam Shattered Love op een zevende plaats binnen met in totaal 19½ lengtes tot Min. Beide paarden hebben die race grote fouten gemaakt. Voorkeur gaat naar Shattered Love die haar race ervoor met 34 Lengtes won (uit een klein veld van 4) en in vergelijking met Voix Du Reve qua gewichten een groot voordeel heeft. Acapella Bourgeois (3) krijgt voor het eerst jockey R Blackmore mee, die een winstpercentage van 21% heeft. In maart won hij voor het laatst (met 8½ lengtes tot het overige veld). Een maand later werd hij derde in de ‘’ Irish Grand National Chase’’ maar wist is zijn beide races erna niet meer in de buurt van de plaatsen te komen.

Plaats 1: Al Boum Photo (1)
Plaats 2: Shattered Love (4)
Plaats 3: Voix Du Reve (2)
Plaats 4: Acapella Bourgois (3)

 

Race 6 Jerry O'Donovan Mem. Rated Novice Chase - starttijd 15.55

Pound A Stroke (7) kwam begin deze maand na 295 dagen rust weer aan start. Daar kwam hij op Cork op een derde plaats met 11½ lengtes verschil tot hem en de winnaar Scheu Time. Laatstgenoemde heeft een 140 rating over hurdles startte die race ook als duidelijke favoriet. Zijn derde plaats geeft goede hoop in een race als deze. Itscatrionaschoice (6) heeft sinds 2018 al niet meer over hurdles gelopen. Zijn laatste start was begin december op Mainstown waar hij met een hoofdje de winst pakte. Zijn voorlaatste race was 566 terug. Daar eindigde hij zijn seizoen met een vijfde plaats en een 105 rating over hurdles. Tintown Robin (8) liep in november zijn laatste race over hurdles en kwam op een achtste plek uit een veld van 19 deelnemers. Begin december liep hij in één chase en kwam daarbij op een derde plaats, op 6¾ lengtes van de winnaar Batico. Bee A Beneficiary (2) kon haar laatste race niet afmaken toen ze na hindernis zeven al aangespoord moest worden om alles eruit te halen. Lang hield ze het niet vol voor jockey T Queally haar tot stoppen dwong. Ze won één van haar 14 hurdles starts maar plaatste zich in nog 5. De 2 races voor haar laatste race, kwam ze beide op een vierde plaats binnen en viel daarmee net buiten de plaatsen. Ze verloor weliswaar van Benefit Run in november tijdens een chase. Maar haar resultaten over hurdles zijn een stuk beter.

Plaats 1: Pound A Stroke (7)
Plaats 2: Itscatrionaschoice (6)
Plaats 3: Tintown Robin (8)
Plaats 4: Bee A Beneficiary (2)

 

Race 7 Tom Carroll Memorial Handicap Chase - starttijd 16.30

Wake Up Early (3) won 3 races geleden nog op Galway onder dezelfde jockey als die hij vandaag heeft, D O’Keeffe.  Afgelopen race zag het veelbelovend uit toen hij als tweede, dicht achter de winnaar reed en alle kans had. Dat is, tot hij een fout maakte en zijn jockey ten val kwam. Als dat niet zou zijn gebeurd, had hij kunnen winnen. Highest Benefit (4) won na 227 dagen rust hier op Tramore met 2¼ lengtes tijdens zijn laatste race eerder deze maand. Hij zal met dezelfde jockey aan start verschijnen (T Ryan). Kilderry Prince (9) won deze race in 2019 met 2¼ lengtes onder jockey S Ahern. Hij liep dat jaar alleen in februari nog een keer op Clonmel en kwam tot een vierde plaats met 17 lengtes verschil tot de winnaar. Over zijn huidige vorm is daardoor weinig te zeggen maar de potentie is er. Wordt vandaag gereden door J Moore. Flynsini (5) krijgt voor het eerst jockey K Brouder mee, die momenteel een 17% winstpercentage heeft. In heel 2019 liep de ruin 6 races maar lukte het niet om tot de plaatsen te komen. Zijn beste prestatie was een vierde plaats op Punchestown, waar hij 16½ lengtes achter winnaar Rocky’s Silver eindigde.

Plaats 1: Wake Up Early (3)
Plaats 2: Highest Benefit (4)
Plaats 3: Kilderry Prince (9)
Plaats 4: Flynsini (5)


*winstpercentages zijn over de afgelopen 2 weken.


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.