Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 23 juni

Kalmar - zondag 23 juni - 16:20u

Policy of Truth wil revanche

We gaan deze week naar de baan van Kalmar in het zuiden van Zweden.

V75-1 (Race 5)

Bronzen koers in de eerste afdeling. Sevilla heeft een interessant nummer. Hij is op het eind twee keer tweede geworden als megafavoriet en wil nu eindelijk weer es winnen. Cobbys Olifant liep laatst in een Bronzen finale en ontmoet nu eenvoudigere tegenstand. Pakte een prima tweede plek op Åby. Pastor Power kan snel vertrekken en is heel goed voor deze klasse. Meenemen. Exclamation Mark heeft twee zeges op rij maar dat was in januari. Zijn kansen zijn niet makkelijk te voorspellen hier maar ik durf hem niet weg te laten.

UPDATE: 
1 Sevilla gaat mogelijk zonder ijzers dit keer en dat is interessant. Het is niet onmogelijk dat Joakim Lövgren de kop kan pakken.
10 Exclamation Mark heeft vijf maanden niet gelopen maar is volgens trainer Reijo Liljendahl goed voorbereid. Gaat zonder ijzers dit keer maar is het best van kop af waar hij zes van de zeven keer gewonnen heeft.


PAS OP!
4 Cobbys Olifant is  voornaamste kandidaat voor de kop. Hij is in topvorm en moet er absoluut bij hier.
2 Radagast was niet op zijn best laatst maar werkt goed en kan met dit nummer een gigant van een outsider zijn.
7 Sir Henry P.Hill versloeg laatst 5 Pastor Power en was heel dapper. Heeft matig geloot en kan weer een zwaar parcours krijgen.

V75-2 (Race 6)

Sprint voor de laagste klasse in de tweede afdeling. Copaca Banana heeft al vijf zeges dit jaar en dit nummer kon niet beter. Red Rock Canyon Ås heeft drie zeges op rij en is in topvorm. Ook hij heeft heel goed geloot. Maple Hills Eto’o won laatst verrassend van kop af op Solvalla en liep een nieuw record. Kevin Oscarsson gaat zeker weer voor de leiding hier.

UPDATE: Heel open koers en hier kan van alles gebeuren. Of is het zo eenvoudig dat favoriet Copaca Banana de kop houdt en wint? Hij is snel van start en gaat heel misschien met een Noors hoofdstel.
Maple Hill’s Eto’o is mijn favoriet voor de kop. In de leiding heeft hij vijf van zijn zes overwinningen behaald.


PAS OP!
2 Red Rock Canyon Ås is twee keer door Uhrberg gereden en beide keren wonnen ze.
6 Beyblade gaat dit keer zonder ijzers. Volgens Jensen liep hij laatst met ijzers. Sterk paard.
8 Ritz Guiness gaat zonder ijzers nu maar heeft heel slecht geloot.
11 It’s Time gaat nu met een gesloten hoofdstel plus een bike. Matig nummer. Gigant van een outsider.
12 Tony Afrika gaat wellicht voor het eerst zonder ijzers. Heeft echter alle zeges van kop behaald en dat wordt lastiger nu…

V75-3 (Race 7)

Nog een trio in de Gouden koers in de derde afdeling. Policy of Truth verloor laatst als groot favoriet en wil revanche hier. Dit zeer talentvolle paard heeft veel blessures gekend maar heeft nu twee koersen in de benen. Schitterend nummer. Pastore Bob is zeer snel van start en Johan Untersteiner gaat voor de kop. Disco Volante kan ook rap vertrekken. Hij liep laatst in de Elitloppet en ontmoet vandaag natuurlijk veel eenvoudigere tegenstand.

UPDATE: Spannende Gouden race waar ’iedereen’ de kop wil pakken. 1 Policy of Truth is snel van start en gaat dit keer met een gesloten hoofdstel. Moet er absoluut bij hier. 4 Pastore Bob is waarschijnlijk het rapst van allemaal en mijn favoriet voor de kop. Zijn vorm is echter een vraagteken. 5 Disco Volante liep laatst in de Elitloppet maar was niet op zijn best en hield niet van de baan. Gaat dit keer waarschijnlijk zonder ijzers en werkt goed.

PAS OP!
3 Coktail Fortuna is totaal vergeten door de spelers. Hij ziet er heel goed uit en kan profiteren van het hoge tempo. Carl-Johan Jepson rijdt dit keer. Interessant!
8 Nappa Scar gaat zonder ijzers dit keer. Slecht geloot echter.
9 Dante Boko loopt nu ook zonder ijzers en dat is een voordeel. Waarschuwing!

V75-4 (Race 8)

Zeer verraderlijke koers in de vierde afdeling. Ik waag een gokje en pak slechts een duo. Gambit Brodde won laatst met Marc Elias op de sulky. Hij heeft eerder pittigere tegenstand ontmoet en dit nummer is prima. Wordt wellicht offensief gereden. Velten Versailles is heel interessant. Dit Nederlandse paard won afgelopen jaar alle vijf koersen maar heeft nu een half jaar niet gelopen. Hij won laatst in de V75 op Åby. Staat er perfekt in qua geld en ik neem aan dat hij heel goed is voorbereid. Achter dit duo is het heel open en een grote verrassing is absoluut mogelijk hier.

UPDATE: Het sleutelpaard van deze meeting is onze eigen 9 Velten Versailles, getraind door Engwerda en gereden door Wereldkampioen Ebbinge. HIj is natuurlijk heel goed voorbereid na een lange pauze en heeft vijf overwinningen op rij. Absoluut een mogelijke banker. Conrad Lugauer heeft een interessant duo. 5 Gambit Brodde heeft het best geloot. Won laatst met Marc Elias en kan goed vertrekken. 11 Carotene wordt door de trainer zelf gereden. Heeft een koers in de benen nu maar dit nummer is matig.

PAS OP!
2 Jesper Trot gaat zonder ijzers en eventueel met een Zweedse bike. Perfekt nummer.
6 Royal T.N. gaat waarschijnlijk vol voor de kop en Oskar J. Andersson klinkt heel optimistisch!
12 Zlatan Knick wordt dit keer door Kihlström gereden maar moet nu met ijzers gaan. Een nadeel net als dit nummer natuurlijk.

V75-5 (Race 9)

Banker in de Zilveren race in de vijfde afdeling. Uppohoppa is heel goed voor deze klasse en heeft beter geloot dan de naaste belager. Hij is sterk en kan een hoop zelf doen. Ik verwacht dat hij een offensieve koers krijgt hier van Örjan Kihlström. Hela vägen! Ragazza da Sopra is heel goed maar heeft veel geluk nodig met dit nummer. Achter dit duo is het open en ook hier kan een sensatie vallen.

UPDATE: Vrij matige Zilveren koers waar ik bij mijn vroege banker 4 Uppohoppa blijf. Hij heeft goed geloot en is snel van start. Met een beetje geluk kan hij de leiding nemen. 1 Secret Mission is waarschijnlijk rapper maar wellicht heeft Henriette Larsen respect voor Örjan Kihlström en geeft de kop weg? Ik hoop het! Schreeuwpaard lijkt 12 Ragazzo da Sopra te worden. Is zeker het beste paard hier maar dit nummer is vreselijk. Carl-Johan Jepson rijdt dit keer.

PAS OP!
7 Mr Perfection gaat waarschijnlijk zonder ijzers, met een gesloten hoofdstel en een bike dit keer. Wow!
9 Hazard Boko zag er prima uit in zijn comeback laatst en is zeker een stuk beter nu. Waarschuwing!

V75-6 (Race 10)

Stayerkoers in de zesde afdeling. New Life Wheels heeft twee zeges op rij in Finland en dit nummer kon niet beter. Zijn kansen zijn niet makkelijk in te schatten maar hij staat er mooi in hier. Net als Zefiro dei Cedri trouwens. Het paard van Joakim Lövgren won laatst en is in vorm. Eliot Coger is sterk en moet erbij ondanks 40 meter handicap. Fredrik Persson heeft zijn paard zeker goed voorbereid op zijn thuisbaan. Platon Face wordt waarschijnlijk favoriet. Hij houdt van deze lange afstand en Kolgjini gaat zeker snel in de aanval.

UPDATE: Stayerkoers waar 14 Platon Face favoriet is. HIj is zeker het beste paard en vorig seizoen won hij zowel deze koers als de Harper Hanover. Hij flopte echter laatst maar dat was volgens de stal te wijten aan een tekort aan vocht. Hij gaat waarschijnlijk zonder ijzers nu en dat is een voordeel. Mijn winnaar is echter 1 New Life Wheels. Die heeft het eerder goed gedaan in Zweden en zag er schitterend uit laatst. Pakt waarschijnlijk de leiding en is dan het te kloppen paard. 3 Zefiro dei Cedri overtuigde laatst en moet er absoluut bij als men niet bankt hier.

PAS OP!
12 Vischio Holz loopt dit keer zonder voorijzers en dat is een voordeel. Outsider.
15 Danne Edel gaat dit keer met een gewonen sulky en dat is een nadeel.

V75-7 (Race 11)

Topmerries in de laatste afdeling en een trio steekt er bovenuit. Shadow Gar heeft het best geloot van hen en dat kan zomaar de doorslag geven. Christoffer Eriksson pakt waarschijnlijk de kop. Ultra Bright is heel kapabel en loopt op haar thuisbaan. In Toto Sund is minstens zo goed als het eerder genoemde duo maar dit nummer is lastiger. Örjan Kihlström heeft echter voor hetere vuren gestaan.

UPDATE: Topmerries hier en ik ga all in op 6 In Toto Sund. Won laatst in het dooie spoor en kan dat ook hier doen. Ik hoop op hoog tempo tussen 2 Shadow Gar en 3 Ultra Bright. Ze zijn allebei snel van start maar ik verwacht dat Fredrik Persson het meest offensief is en de kop pakt. Zijn paard gaat nu zonder ijzers en met een open hoofdstel.

PAS OP!
5 Wild Love gaat nu zonder ijzers en heel eventueel met een gesloten hoofdstel.
7 Catch My Love gaat met ijzers nu. Een nadeel.
8 Dear Friend gaat met bike dit keer. Een voordeel.

  1 2 3 4 5 6 7  
1,4 alle 1,3,4,5,9 2,5,6,9,11 4 1 6

Totaal: 2 x 12 x 5 x 5 x 1 x 1 x 1 = 600 combinaties
Kosten: 600 x €0,06 = €36,00

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.