Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 6 juli

Halmstad - zaterdag 6 juli - Start: 16:20

Cyber Lane is een Gouden banker

Halmstad is de belangrijkste baan van Zweden deze week. Op donderdag wordt daar de tradionele Sprintermästaren verreden en op zaterdag deze V75. Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update vanaf vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Meteen al een lastige stayerkoers in de eerste afdeling. Harvey staat er mooi in en heeft nu één koers in de benen. Dit nummer kon niet beter. Maple Hill's Etoo is snel van start en heeft ook perfekt geloot. Nero Maximus wint vaak en staat er fraai in qua geld. Royal Neo Navy won meteen laatst in zijn comeback en is zeker nog beter nu. Look Håleryd heeft het goed gedaan tegen pittige tegenstand. Moet erbij hier.

UPDATE:
Heel open. Wellicht wordt 1 Harvey favoriet dankzij dit mooie nummer. Hij is ook de favoriet om de kop te pakken. Hij gaat dit keer zonder ijzers en met een bike en dat is natuurlijk heel interessant! Hij wordt mijn Update-Banker van deze week. 5 Nero Maximus won laatst de Oostenrijkse Derby. Hij gaat nu voor het eerst met 'trekproppen' (rycktussar in het Zweeds).

PAS OP!
2 Maple Hill's Eto'o gaat nu met achterijzers en dat is een nadeel.
11 Zizou en 12 Gideon H.Renka hebben heel slecht geloot maar ze gaan dit keer zonder ijzers. Het laatstgenoemde paard is ziek geweest na de laatste start en de vorm is een vraagteken.


V75-2 (Race 6)

Laagste klasse in de tweede afdeling en ik ga banken. Nolimitjimmit is te goed hier en het paard van Conrad Lugauer won meteen laatst na een lang oponthoud. Hij staat er mooi in en heeft perfekt geloot. Dit ziet er werkelijk uit als een koersje op maat. Hela vägen! Voornaamste uitdagers zijn Inspector (staat er wel zwaar in) en Bottnas Fantom (lastig nummer).

UPDATE:
2 NoLimitJimMit is groot favoriet hier en dat is wel te begrijpen. Hij won laatst in zijn comeback en is zeker nog beter nu. Staat er perfekt in en is voor deze race voorbereid. Hij liep laatst voor het eerst met bike maar gaat nu weer met een gewone sulky. 3 Inspector liep laatst zonder ijzers en was flink verbeterd. 10 Bottnas Fantom liep laatst zonder ijzers en dat had het gewenste effect. Gaat nu bovendien ook nog met een bike. Spannend!

PAS OP!
1 The Real Face gaat wellicht voor het eerst zonder ijzers. Interessant natuurlijk net als het nummer.
4 Captain Simcoe gaat wellicht met een gesloten hoofdstel nu.
5 Ester Joy en 6 Bear My Name gaan voor het eerst met een bike hier.


V75-3 (Race 7)

Gouden Divisie in de derde afdeling. Cyber Lane heeft een hele mooie opgave hier. Hij is snel van start en ondanks dit nummer gaat Johan Untersteiner zeker vol voor de kop hier. Ik denk dat hij daarin slaagt en in dat geval heeft hij natuurlijk een prima winstkans in dit gezelschap. Voornaamste uitdagers zijn Coktail Fortuna die laatst tweede was in de V75, en Jairo die op hoog tempo hoopt met dit nummer.

UPDATE:
6 Cyber Lane is natuurlijk favoriet maar ik heb negatieve info over hem en hij is zeker geen banker meer voor mij. Hij gaat namelijk nu met een gewone sulky en een Noors hoofdstel in plaats van bike en gesloten met open eye. Hij is waarschijnlijk niet op zijn best na een pauze en dat moet hij toch echt zijn om dit te winnen. Bij 5 Rajesh Face is het andersom. Hier is men heel optimistisch. Het paard werkt prima en gaat nu waarschijnlijk zonder ijzers. Hij heeft het eerder goed gedaan met Lutfi Kolgjini op de sulky en gaat vol voor de kop hier.

PAS OP!
1 Radieux gaat zonder ijzers dit keer.
2 Lover Face heeft een nieuwe trainer nu.
4 Policy of Truth hield niet van de baan laatst. Is volgens de trainer beter nu.


V75-4 (Race 8)

Merriekoers, leerlingen en 15 paarden in de vierde afdeling. Altijd lastig maar met mijn kwintet kom je een eind. Emilou heeft het best geloot van hen. Ze wint vrij vaak en Emilia Leo is een talent. Thanasi Bob is in vorm en Dante Kolgjini is een van de betere pikeurs hier. Callmesally wint vrij vaak en kan hier een mooi defensief koersje krijgen. Dame Dream is mijn idee hier. Ze is al een tijdje in vorm en met wat geluk kan ze hier verrassen. Cheerful Rivner wordt wellicht favoriet. Is het beste paard en heeft een goede pikeur maar dit nummer is natuurlijk niet makkelijk.

UPDATE:
Heel open met leerlingen en merries. 4 Emmylou en 6 Thanasi Bob gaan voor de kop en degene die die strijdt wint heeft een goede kans. Licht voordeel voor Emmylou. 4 Emmylou werkt heel goed en gaat nu voor de tweede keer met een bike. Drie starts geleden liep ze voor het eerst daarmee en toen won ze meteen. Ook 6 Thanasi Bob en 8 Lucky Babe liepen laatst met een gewone sulky en gaan nu met bike.

PAS OP!
1 Mahjong gaat nu met achterijzers. Een nadeel.
9 Callmesally gaat zonder voorijzers nu.
12 Dame Dream was heel goed laatst en is in topvorm.
14 Je t'Aime Lucky is optimaal voorbereid voor deze koers. Waarschuwing!


V75-5 (Race 9)

Matige kwaliteit voor deze klasse in de vijfde afdeling maar iemand moet er winnen. Ik pak een trio en hoop daarmee een ronde verder te zijn. Ebony Boko is in topvorm net als stal Westholm. Hij heeft goed geloot en is mijn winnaar hier. Secret Mission heeft het goed gedaan op het eind en won op de korte afstand in de V75 in de voorlaatste koers. Wingait C.H. is beter dan de laatste resultaten doen vermoeden en liep een 09-tijd een tijdje geleden. Hij wordt wellicht offensief gereden hier. Kan stunten.

UPDATE:
Open sprinterkoers. Hier pakt zeker 3 Ebony Boko de kop en 1 He's A Difficolt probeert de rug van de leider te krijgen. Ik denk dat hij daarin slaagt. Op deze korte afstand moeten beide paarden erbij.

PAS OP!
4 Adiago Trot loopt op zijn thuisbaan en is zeker optimaal voorbereid door de trainer. Hij won op de dag vorig jaar. Is een stuk beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Ulf Ohlsson rijdt nu.
7 Wingait C.H. Liep een 1-09-tijd een paar maanden geleden en dat is natuurlijk indrukwekkend voor deze relatief lage klasse.
10 Master Crowe is goed maar heeft een lastig nummer. Hij hoopt op hoog tempo.


V75-6 (Race 10)

Stosprintern, oftewel sprintkoers voor vierjarige merries in de zesde afdeling. Heel open en hier kan van alles gebeuren. Ik pak ze allemaal. Zeta Wise As wordt wellicht favoriet hier. Ze heeft een mooi nummer en kan goed spurten. Miss Golden Wine en Maggie Cash wonnen allebei vrij verrassend hun serie en hebben daarom natuurlijk ook goed geloot. Global Well Off won ook laatst maar wordt dit keer door haar trainer gereden en dat is geen voordeel. Felicity Shagwell is waarschijnlijk het beste paard en weer op de weg omhoog.

UPDATE:
De finale van Stosprintern. Wie neemt de kop? Het gaat waarschijnlijk tussen 1 Miss Golden Wine en 2 Zeta Wise As. Licht voordeel voor de eerstgenoemde maar wellicht geeft ze uiteindelijk toch de kop weg aan de favoriet Zeta Wise As die vermoedelijk voor het eerst met bike gaat vandaag. Spannend!

PAS OP!
3 Maggie Cash liep laatst voor het eerst zonder ijzers en was flink verbeterd. Nu weer natuurlijk.
10 Felicity Shagwell liep laatst voor het eerst met een bike en gaat nu weer zo. Loopt dit keer wel met een Noors hoofdstel om haar iets rustiger te houden.


V75-7 (Race 11)

In de laatste afdeling ga ik banken maar helemaal gerust ben ik er eerlijk gezegd niet op. Global Undecided is het beste paard en is in topvorm maar hij is ietwat onregelmatig en dit nummer kan zeer verraderlijk zijn. Ik hoop en verwacht dat Jorma Kontio alert is bij de start en zo nodig meteen naar het tweede spoor gaat. In dat geval hebben ze een goede kans. Voornaamste uitdagers zijn Pastor Power (Jepson dit keer) en Sir Henry P.Hill (wil revanche na galoppade laatst).

UPDATE:
1 Global Undecided heeft twee indrukwekkende zeges op rij behaald. Liep laatst met bike en gaat nu weer zo. Pakt zeker niet meteen de kop maar Kontio zorgt er wel voor dat hij een gaatje vindt en niet vast komt te zitten. Favoriet voor de kop is 6 Pastor Power en in die positie heeft hij vier van de zes koersen gewonnen. Wordt voor het eerst gereden door Jepson. Spannend.

PAS OP!
2 Sciacallo O.M. en 11 Can Lane hebben nu een koers in de benen en zijn zeker een stuk beter nu.
10 Sir Henry P.Hill sprong net vóór de finish in de laatste V75-race. Wil natuurlijk revanche nu.

  1 2 3 4 5 6 7  
1,2,5,8,9 2 6 4,6,9,12,15 3,6,7 alle 1

Totaal: 5 x 1 x 1 x 5 x 3 x 10 x 1 = 750 combinaties
Kosten: 750 x €0,06 = €45,00

Mijn systeem na de update:

  1 2 3 4 5 6 7  
1 2 3,4,5,6 4,6,12 1,3,4,7 2,10 1,2,6,9,10,11

Totaal: 1 x 1 x 4 x 3 x 4 x 2 x 6 = 576 combinaties
Kosten: 576 x €0,06 = €34,56

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.